Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo

Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo

Op zoek naar de beste buitenunit voor zorg voor je dierbaren?

Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings.

Onze zorgwoningen zijn ontworpen met de behoeften van uw gezin in het achterhoofd, met functies zoals de Nobi-lamp voor extra veiligheid en gemoedsrust.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties en ontvang deskundig advies bij het kiezen van de perfecte zorgwoning voor uw dierbaren.

Vul voor meer informatie en een persoonlijk adviesgesprek het formulier op onze website in.

Ons team van experts begeleidt je graag door het proces en helpt je bij het kiezen van de beste buitenunit voor de behoeften van je familie.

Wacht niet – geef uw dierbaren de zorg en aandacht die ze verdienen met Novulo Buildings.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo
Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo

Ben je op zoek naar de beste buitenunit voor zorg? Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings. Onze zorgwoningen bieden eersteklas voorzieningen zodat uw dierbaren comfortabel in uw eigen tuin kunnen wonen. Koop of huur, neem contact met ons op voor prijzen.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beleef de beste buitenunit voor zorg door Novulo

Bij Novulo Buildings zijn we trots op het creëren van moderne en innovatieve oplossingen voor de zorg voor onze dierbaren. Onze zorgunits voor buiten zijn de perfecte oplossing voor mensen die zorg en ondersteuning willen bieden aan hun ouder wordende ouders of grootouders. Met Novulo kunt u een zorgwoning in uw eigen tuin plaatsen, zodat uw dierbaren dicht bij u kunnen wonen terwijl ze de speciale zorg krijgen die ze nodig hebben.

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals de Nobi-lamp aan het plafond, die vallen detecteert en helpt voorkomen. We bieden zowel koop- als huurmogelijkheden, zodat onze zorgwoningen voor iedereen toegankelijk zijn. Het ontwerp van onze buitenunits is erop gericht om alle voorzieningen van een traditionele zorgwoning te bieden, maar ook het gemak en comfort van thuis wonen.

 • Ervaar het gemak en comfort van het wonen van uw dierbaren in uw eigen tuin.
 • Onze zorgwoningen zijn uitgerust met geavanceerde functies voor veiligheid en beveiliging.
 • Kies tussen kopen of huren om te vinden wat voor jou het beste werkt.
 • Onze buitenunits bieden alle voorzieningen van een traditionele zorgwoning, maar ook het comfort en gemak van thuis wonen.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om voor je dierbaren te zorgen. Laat ons u helpen het gemakkelijker te maken voor u en uw familie. Als u geïnteresseerd bent in onze buitenunits, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen snel contact met u op.


Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo: 5 innovatieve kenmerken voor de veiligheid van senioren

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe belangrijk het is om je bejaarde ouders of grootouders dicht bij je te hebben, vooral als ze speciale zorg nodig hebben. Daarom bieden we de beste buitenunits voor zorg die exclusief voor uw dierbaren zijn gebouwd. Onze zorgwoningen zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van senioren te voldoen en hun veiligheid en comfort te allen tijde te garanderen. In dit artikel beschrijven we in detail de vijf innovatieve functies die we in onze zorgwoningen hebben ingebouwd om de veiligheid van senioren te garanderen.

Nobi-lamp | Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo

We begrijpen dat vallen een grote zorg kan zijn voor senioren en daarom hebben we in al onze zorgwoningen de Nobi-lamp aan het plafond bevestigd. Deze lamp heeft een ingebouwd valdetectie- en preventiemechanisme, wat vooral ’s nachts handig is als senioren kunnen opstaan om naar het toilet te gaan of een glas water te pakken. De lamp gebruikt sensoren om ongewone bewegingen te detecteren en waarschuwt de mantelzorger of het familielid, die dan bij de oudere kan kijken en vallen kan voorkomen.

Toegankelijkheid en steungrepen

Een ander essentieel kenmerk van onze zorgwoningen is de oprit en de steungrepen. We begrijpen dat mobiliteit een probleem kan zijn voor senioren en daarom hebben we de ingang van onze zorgwoningen uitgerust met een hellingbaan. De steungrepen bieden extra ondersteuning, waardoor het voor senioren gemakkelijker wordt om veilig de zorgwoning in en uit te gaan. We zorgen ervoor dat onze hellingbanen voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en zijn ontworpen om het rolstoelen en rollators gemakkelijk te maken.

Temperatuurregeling

Bij Novulo Buildings begrijpen we het belang van temperatuurregeling, vooral voor senioren met gezondheidsproblemen die specifieke temperaturen vereisen. Onze zorgwoningen zijn ontworpen met temperatuurcontrolemechanismen die ervoor zorgen dat de juiste temperatuur altijd wordt gehandhaafd. Dit zorgt ervoor dat senioren comfortabel en gezond blijven, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken dat extreme temperaturen hun gezondheid beïnvloeden.

Noodoproepsysteem

We hebben ook een noodoproepsysteem in onze zorgwoningen ingebouwd, wat vooral belangrijk is voor senioren die speciale zorg nodig hebben. Met het systeem kan de senior een alarm laten afgaan in geval van nood, waarop snel gereageerd kan worden door de mantelzorger of een familielid. Deze functie zorgt ervoor dat senioren zo snel mogelijk de hulp krijgen die ze nodig hebben en voorkomt mogelijk letsel.

Personalisatie opties

We begrijpen dat senioren waarde hechten aan hun onafhankelijkheid en zich thuis willen voelen, zelfs als ze speciale zorg nodig hebben. Daarom bieden we aanpassingsopties voor onze zorgwoningen, zodat senioren zich comfortabel en thuis voelen. We bieden opties voor personalisatie, waaronder kleuren, meubels en design.

Als u overweegt een zorgwoning te kopen of te huren voor uw dierbaren, dan is Novulo Buildings uw ideale keuze. Onze zorgwoningen zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van senioren, zodat hun veiligheid en comfort te allen tijde gewaarborgd is. Hier zijn nog enkele redenen waarom u voor Novulo Buildings zou moeten kiezen:

 • Wij bieden de meest innovatieve zorgwoningen op de markt, waardoor de veiligheid van senioren te allen tijde gegarandeerd is.
 • Onze zorgwoningen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan.
 • We bieden aanpassingsopties, zodat senioren zich comfortabel en thuis voelen.
 • Onze zorgwoningen voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften, zodat de veiligheid van de senioren gegarandeerd is.
 • We bieden zowel huur- als koopopties, zodat u gemakkelijk een zorgwoning kunt kiezen die aan uw behoeften voldoet.

Bij Novulo Buildings zijn we toegewijd aan het leveren van de beste buitenunits voor zorg om de veiligheid en het comfort van senioren te garanderen. Neem contact met ons op voor prijsinformatie en andere details.

Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo: 7 redenen waarom wonen in de buurt van familie de gezondheid van senioren verbetert

Bij Novulo Buildings begrijpen we het belang van familie en hoe moeilijk het kan zijn om de zorg voor uw dierbaren aan anderen toe te vertrouwen. Daarom hebben we de beste buitenunits voor zorg gecreëerd, zodat senioren dichter bij hun familie kunnen wonen terwijl ze onafhankelijk en comfortabel blijven. Onze zorgwoningen zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van senioren en bieden een veilige omgeving die perfect voor hen is. Hier zijn 7 redenen waarom dicht bij familie wonen de gezondheid van senioren verbetert:

Verminderde eenzaamheid

Eenzaamheid is een van de grootste uitdagingen voor senioren in zorgwoningen en kan leiden tot depressie, een verminderde lichamelijke gezondheid en cognitieve achteruitgang. Door dicht bij familie te wonen in een van onze zorgwoningen blijven senioren verbonden met hun dierbaren. Ze kunnen sociale contacten onderhouden en genieten van familiebijeenkomsten en -bijeenkomsten. Dit kan eenzaamheid verminderen en hun algehele welzijn bevorderen.

Een betere kwaliteit van leven

Onze zorgwoningen bieden senioren een omgeving die is afgestemd op hun behoeften en voorkeuren. Met de persoonsgerichte aanpak zorgen we ervoor dat senioren de juiste ondersteuning en zorg krijgen, zodat ze een bevredigend leven kunnen leiden. De vertrouwdheid om dicht bij familie te wonen kan hun mentale gezondheid verbeteren en hun levenskwaliteit verhogen.

Verhoogde onafhankelijkheid

Senioren die in zorgwoningen wonen voelen vaak een verlies van onafhankelijkheid dat een negatieve invloed kan hebben op hun geestelijke en lichamelijke gezondheid. In onze zorgwoningen kunnen senioren zelfstandig wonen terwijl ze de nodige zorg en hulp krijgen. Ze kunnen hun dagelijkse taken uitvoeren zonder zich een last te voelen voor hun familie, wat hun gevoel van eigenwaarde kan vergroten.

Betere geestelijke gezondheid

Dicht bij familie wonen kan een aanzienlijke positieve invloed hebben op de geestelijke gezondheid van senioren. Senioren die betekenisvolle relaties hebben, hebben minder kans op depressies en angsten. Onze zorgwoningen bieden een ondersteunende omgeving die senioren aanmoedigt om deel te nemen aan activiteiten die ze leuk vinden, wat leidt tot een betere geestelijke gezondheid.

Betere lichamelijke gezondheid

Wonen in een buitenunit van Novulo biedt senioren de mogelijkheid om zinvolle lichamelijke activiteiten te ondernemen die hun gezondheid bevorderen. Ze hebben toegang tot een buitenruimte waar ze kunnen wandelen, tuinieren of gewoon genieten van de frisse lucht. Dit kan hun cardiovasculaire gezondheid verbeteren, hun immuunsysteem versterken en het risico op vallen verminderen.

Dichtbij medische zorg | Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo

In onze zorgwoningen hebben senioren toegang tot medische hulp als dat nodig is. We hebben noodoproepsystemen en getraind personeel om de nodige zorg te verlenen. Met hun familie in de buurt zijn senioren verzekerd van snelle medische hulp en zorg wanneer ze die nodig hebben.

Beste van twee werelden

Een van de unieke voordelen van onze zorgwoningen is dat senioren het beste van twee werelden krijgen. Ze kunnen genieten van de privacy en onafhankelijkheid van het wonen in hun eigen ruimte terwijl ze verbonden blijven met hun familie. Ze hebben de gemoedsrust van de wetenschap dat hun dierbaren dichtbij zijn, terwijl ze ook kunnen genieten van het comfort van hun eigen huis.

 • Laat afstand niet tussen u en uw dierbaren komen. Bij Novulo Buildings creëren we de beste buitenunits die senioren een comfortabele, veilige en onafhankelijke woonomgeving bieden dicht bij hun familie.
 • Onze zorgwoningen bieden een kosteneffectieve, persoonlijke en gemakkelijke oplossing voor families die langdurige zorg nodig hebben voor hun dierbaren.
 • Met onze zorgwoningen blijven senioren zelfstandig, behouden ze hun waardigheid en genieten ze van een hoge levenskwaliteit, wat leidt tot betere gezondheidsresultaten.
 • Onze zorgwoningen zijn ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen privacy, onafhankelijkheid en gemeenschap, zodat senioren het leven kunnen leiden dat ze wensen.
 • Kiezen voor een van onze buitenunits betekent uw dierbare een veilige en comfortabele omgeving bieden die hun welzijn en geluk bevordert.
 • Met Novulo Buildings kunt u erop vertrouwen dat uw dierbaren van hun gouden jaren kunnen genieten, omringd door de warmte en liefde van familie.
Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo: 7 voordelen van een zorgwoning in uw tuin

Bij Novulo Buildings geloven we in de beste zorg voor uw dierbaren, vooral in hun gouden jaren. Daarom bieden we zorgwoningen van hoge kwaliteit die in uw eigen tuin geplaatst kunnen worden. We begrijpen dat het kiezen van een zorgwoning voor uw dierbaren nooit een gemakkelijke beslissing is. Maar met Novulo Buildings kunt u erop vertrouwen dat u het beste van twee werelden krijgt: professionele zorg en gemoedsrust. In dit artikel bespreken we de zeven voordelen van een zorgwoning van NOVULO Buildings in uw tuin.

Een thuis weg van huis | Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo

Onze zorgwoningen zijn zo ontworpen dat ze aanvoelen als een woonhuis, maar dan met professionele zorg die 24 uur per dag wordt verleend door getrainde en gekwalificeerde professionals. Het comfort van thuis is essentieel voor senioren en dat begrijpen wij. Met Novulo Buildings kunnen uw dierbaren genieten van de autonomie en privacy van hun eigen ruimte terwijl ze ook hulp krijgen wanneer dat nodig is.

Nabijheid van familie & zorg

Een zorgwoning betekent niet dat u uw dierbaren nooit meer zult zien. Met de buitenunits van Novulo Buildings kunt u uw familieleden dicht bij u hebben zonder hun onafhankelijkheid te belemmeren. Onze zorgwoningen bevinden zich op uw terrein, waardoor familieleden gemakkelijk toegang hebben voor bezoek en uw dierbaren een gevoel van veiligheid hebben.

Gezondheidszorg bij u voor de deur

Onze buitenunits zijn uitgerust met eersteklas zorgapparatuur zoals de Nobi-lamp aan het plafond, die valdetectie en -preventie biedt. Als onderdeel van onze toewijding aan het leveren van kwaliteitszorg zijn onze zorgwoningen ook uitgerust met een medisch oproepsysteem in geval van nood, zodat uw dierbaren in veilige handen zijn.

A kosteneffectieve optie

Bij Novulo Buildings willen we ervoor zorgen dat onze zorgwoningen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk zijn. Wij bieden zowel huur- als koopopties en met een zorgwoning in uw tuin hoeft u niet meer van en naar zorginstellingen te reizen, waardoor u aanzienlijke kosten bespaart.

Aanpasbaar ontwerp

Geen gezin is hetzelfde en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze zorgwoningen volledig aanpasbaar zijn, zodat u een woning kunt ontwerpen die voldoet aan uw unieke voorkeuren en eisen.

Rond-de-klok assistentie | Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo

Onze zorgwoningen zijn voorzien van getrainde professionele assistenten die 24/7 aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat er aan de behoeften van uw dierbaren wordt voldaan. Van hulp bij mobiliteit tot hulp bij medicatie, uw dierbaren hebben de ondersteuning die ze elke dag nodig hebben.

Gezinsrust

Het plaatsen van uw dierbaren in een zorginstelling kan een ontmoedigende beslissing zijn, maar met Novulo Buildings kunt u erop vertrouwen dat uw familieleden in goede handen zijn. Ons team is hoog opgeleid en elke professional heeft grondige achtergrondcontroles en assessments ondergaan. We bieden ook regelmatige controles om ervoor te zorgen dat uw dierbaren gezond en comfortabel zijn.

 • Aanpasbare zorgwoningen ontworpen als een woonhuis
 • Nabijheid van familie en gemakkelijke toegang tot professionele zorg
 • Gezondheidszorg voor de deur met eersteklas apparatuur zoals de Nobi-lamp
 • Kosteneffectieve optie die u transportkosten bespaart
 • 24 uur per dag professionele hulp
 • Gemoedsrust in de wetenschap dat uw dierbaren in goede handen zijn
 • Gepersonaliseerde zorgwoningen op maat van uw unieke behoeften

Bij Novulo Buildings begrijpen we dat het kiezen van een zorgwoning voor uw dierbare een van de belangrijkste beslissingen is die u zult nemen. Daarom zijn we toegewijd aan het leveren van buitenunits die uw dierbaren de kwaliteitszorg geven die ze verdienen, terwijl ze ook dicht bij hun familie kunnen blijven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze aanpasbare zorgwoningen.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo: 7 veelgestelde vragen voor uw dierbaren

Bent u op zoek naar een manier om uw bejaarde ouders of dierbaren dichtbij te houden, maar hen ook de speciale aandacht te geven die ze nodig hebben? NOVULO Buildings heeft de oplossing: onze zorgunits voor buiten. Deze zorgunits zijn perfect voor diegenen die hun dierbaren de zorg willen geven die ze nodig hebben en ze toch dichtbij willen hebben. Hier zijn zeven veelgestelde vragen om meer te weten te komen over onze buitenunits voor zorg.

Wat zijn buitenunits?

Buitenunits zijn individuele woonruimtes ontworpen voor ouderen en mensen die speciale zorg nodig hebben. Deze zorgunits worden meestal in de tuin van een familielid geplaatst, zodat de persoon zorg en aandacht kan krijgen terwijl hij of zij toch onafhankelijk blijft.

Zijn buitenunits veilig?

Ja, onze buitenunits zijn ontworpen met het oog op veiligheid. We gebruiken materialen van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat de unit bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Bovendien zijn onze units uitgerust met een Nobi-lamp die vallen kan detecteren en mogelijke ongelukken kan voorkomen.

Kan ik de buitenunit aanpassen aan de specifieke behoeften van mijn dierbare?

Ja, we bieden maatwerk voor al onze buitenunits. We kunnen samen met u een unit ontwerpen die voldoet aan de specifieke behoeften van uw dierbare, zoals rolstoeltoegankelijkheid, medische behoeften en meer.

Hoeveel kost het om een buitenunit van NOVULO te huren? | Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo

De kosten voor het huren van een buitenunit van NOVULO hangen af van de specifieke unit die u kiest en de lengte van de huurperiode. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Kan ik een buitenunit van NOVULO kopen?

Ja, we bieden zowel huur- als koopopties voor onze buitenunits. Als u geïnteresseerd bent in de aanschaf van een unit, neem dan contact met ons op voor prijsinformatie.

Zijn de buitenunits voorzien van airco en verwarming? | Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo

Ja, onze buitenunits zijn uitgerust met zowel airco als verwarming, zodat je dierbare het altijd comfortabel heeft.

Hoe is het onderhoud van een buitenunit?

We raden je aan om de unit regelmatig schoon te maken en te onderhouden, zodat hij in goede conditie blijft. We bieden ook onderhoudsdiensten tegen een extra vergoeding, zodat de leefruimte van je dierbare in topconditie blijft.

Wat maakt de buitenunits van Novulo Buildings de beste?

De buitenunits van Novulo Buildings zijn de beste omdat ze ontworpen en gebouwd zijn volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. De units zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die weerbestendig, brandwerend en insectenbestendig zijn, zodat ze jarenlang meegaan. De units zijn ook energie-efficiënt gebouwd, met geïsoleerde muren en plafonds, ramen met dubbele beglazing en efficiënte verwarmings- en koelsystemen. Daarnaast is elke unit ontworpen om senioren een comfortabele en uitnodigende omgeving te bieden, met functies zoals regelbare verlichting, comfortabel meubilair en gebruiksvriendelijke veiligheidsvoorzieningen.

Hoe weet ik of een buitenunit de juiste keuze is voor mijn dierbare?

Buitenunits zijn een goede keuze voor senioren die dichter bij hun dierbaren willen wonen en toch onafhankelijk willen blijven. Als je dierbare speciale zorg of hulp nodig heeft maar niet naar een zorgwoning wil verhuizen, kan een buitenunit de perfecte oplossing zijn. Buitenunits bieden een veilige en comfortabele woonomgeving dicht bij familie en vrienden, terwijl ze ook de ondersteuning en zorg bieden die senioren nodig hebben. Om meer te weten te komen over de vraag of een buitenunit geschikt is voor uw dierbare, kunt u contact opnemen met Novulo Buildings voor een gratis adviesgesprek.

Wat voor onderhoud is er nodig voor een buitenunit?

De buitenunits van Novulo Buildings zijn ontworpen en gebouwd voor weinig onderhoud, met duurzame materialen, eenvoudig te reinigen oppervlakken en eenvoudige elektrische en sanitaire systemen. Maar net als elk ander gebouw hebben buitenunits onderhoud nodig om ze in goede staat te houden. Dit kan bestaan uit regelmatig schoonmaken, controleren op lekken of schade en jaarlijks onderhoud aan het verwarmings- en koelsysteem. Om ervoor te zorgen dat de buitenunit van uw dierbare altijd in goede staat is, biedt Novulo Buildings doorlopend onderhoud en ondersteunende diensten, inclusief reparaties en upgrades indien nodig.


Uw dierbaren verdienen de beste zorgunits voor buiten van Novulo

Bij Novulo Buildings zijn we enorm trots op het leveren van de beste buitenunits voor zorg voor uw dierbaren. Met onze zorgwoningen kunt u ervoor zorgen dat uw ouders of grootouders de zorg krijgen die ze nodig hebben, terwijl ze dicht bij u wonen. Onze units zijn ontworpen met de nieuwste technologie, waaronder de Nobi-lamp, die valdetectie en -preventie biedt en ervoor zorgt dat uw dierbaren veilig en beschermd blijven.

Bij Novulo Buildings begrijpen we dat het vinden van de juiste plek voor uw dierbaren een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we oplossingen die comfort en gemoedsrust brengen voor families. Onze buitenunits voor zorg bieden verschillende voordelen en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Enkele van de voordelen zijn

 • Flexibiliteit in ontwerp en grootte
 • Persoonlijke ondersteuning voor uw dierbaren
 • Een groter gevoel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid
 • Lagere kosten in vergelijking met traditionele zorgwoningen
 • De mogelijkheid om meer tijd met uw dierbaren door te brengen

Wij geloven dat onze zorgunits een betere kwaliteit van leven kunnen bieden aan uw dierbaren, door hen de zorg te geven die ze nodig hebben terwijl ze in een vertrouwde en comfortabele omgeving wonen. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een gesprek. Uw dierbaren verdienen de beste zorgen met Novulo Buildings kunt u precies dat bieden.

Wilt u uw dierbaren de zorg geven die ze nodig hebben in het comfort van uw eigen achtertuin? Neem op deze pagina contact met ons op voor meer informatie over onze buitenunits en wat we uw familie kunnen bieden.

Beste buitenunits voor zorgunit van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo