Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo

Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo!

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor de zorgbehoeften van uw dierbaren?

Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings!

Onze hoogwaardige zorgwoningen, te koop of te huur, zijn een uitstekende optie voor wie op zoek is naar betaalbare, veilige en comfortabele oplossingen voor langdurige zorg.

Met geavanceerde functies zoals de Nobi-lamp bieden we onze bewoners de beste zorg in zijn klasse.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over prijzen, modellen en opties, en voor deskundig advies van ons team van ervaren professionals.

Vul vandaag nog ons eenvoudige online formulier in om aan de slag te gaan!

Als u contact met ons opneemt, geven we u alle informatie die u nodig hebt over onze hoogwaardige zorgwoningen en helpen we u de beste beslissing te nemen voor uw dierbaren.

Met ons team van ervaren professionals bij de hand om deskundig advies en ondersteuning te bieden, kunt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke zorg voor uw familie krijgt.

Neem vandaag nog contact met ons op om de eerste stap te zetten op weg naar de zorg die uw dierbaren verdienen.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo
Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo

Bent u op zoek naar een zorgwoning van hoge kwaliteit voor uw dierbaren? Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings. Onze zorgwoningen zijn gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit en voorzien van innovatieve technologieën zoals de Nobi-lamp. Neem vandaag nog contact met ons op om te kopen of te huren.


Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo – Houd uw dierbaren dichtbij en veilig

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe belangrijk het is om je oudere dierbaren dicht bij je te houden en tegelijkertijd hun veiligheid en comfort te garanderen. Daarom bieden wij de beste zorgwoningen van hoge kwaliteit die in uw eigen tuin geplaatst kunnen worden. Onze zorgwoningen zijn zo ontworpen dat ze een warme en huiselijke sfeer uitstralen en tegelijkertijd alle nodige voorzieningen en zorg voor uw dierbaren bieden.

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met Nobi-lampen aan het plafond, die zorgen voor valdetectie en -preventie voor senioren. We zijn trots op de duurzaamheid en kwaliteit van onze gebouwen, die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of je er nu voor kiest om te kopen of te huren, onze zorgwoningen zijn een ideale manier om je ouders of grootouders dicht bij je te houden, terwijl je ze de zorg geeft die ze nodig hebben.

 • Houd je dierbaren dichtbij en veilig, terwijl je ze de onafhankelijkheid en privacy geeft die ze verdienen.
 • Onze hoogwaardige zorgwoningen zijn gebouwd met duurzame materialen en ontworpen om lang mee te gaan.
 • Onze zorgwoningen bieden een warme en huiselijke sfeer en zorgen voor het comfort en welzijn van uw dierbaren.
 • Onze Nobi-lampen bieden een valdetectie- en preventiesysteem en zorgen voor gemoedsrust voor u en uw dierbaren.

Wilt u uw dierbaren de best mogelijke zorg bieden? Neem dan nu contact met ons op voor prijsinformatie en meer informatie over onze hoogwaardige zorgwoningen van Novulo Buildings.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo: 8 manieren om het als thuis te laten voelen

Bij Novulo Buildings geloven we dat iedereen het verdient om comfortabel en veilig te wonen, vooral onze ouderen. We weten hoe belangrijk het is om uw dierbaren dicht bij u te hebben en daarom bieden we de beste zorgwoningen van hoge kwaliteit die u in uw eigen tuin kunt plaatsen. Hier zijn acht manieren om het als thuis te laten voelen:

Aanpasbaar ontwerp

Onze zorgwoningen zijn zo ontworpen dat ze voldoen aan jouw behoeften en voorkeuren. We begrijpen dat iedereen zijn eigen unieke smaak heeft, dus we bieden aanpassingsopties om ervoor te zorgen dat uw zorgwoning uw eigen stijl en persoonlijkheid weerspiegelt.

De modernste faciliteiten

We gebruiken alleen de nieuwste technologie en apparatuur om de veiligheid en het comfort van uw dierbaren te garanderen. Onze zorgwoningen zijn uitgerust met functies zoals de Nobi Lamp – een lamp voor valdetectie en -preventie die ongelukken kan helpen voorkomen.

Optimale leefomstandigheden | Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo

Onze zorgwoningen zijn zorgvuldig ontworpen om optimale leefomstandigheden voor senioren te bieden. We houden rekening met factoren zoals temperatuur, ventilatie en natuurlijk licht om ervoor te zorgen dat uw dierbaren het comfortabel en naar hun zin hebben.

Ruime interieurs

We begrijpen dat ruimte belangrijk is, vooral voor mensen die minder mobiel zijn. Daarom zijn onze zorgwoningen zo ontworpen dat ze ruime interieurs bieden met voldoende ruimte voor het manoeuvreren met rolstoelen en andere mobiliteitshulpmiddelen.

Persoonlijke zorg

We werken samen met professionele zorgverleners om uw dierbaren persoonlijke zorg te kunnen bieden. Deze zorgverleners zijn zorgvuldig opgeleid om aan de specifieke behoeften van senioren te voldoen en kunnen hulp bieden bij dagelijkse activiteiten, medicatiebeheer en meer.

Toegankelijke voorzieningen

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen om het leven voor senioren gemakkelijker te maken. Dit zijn onder andere toegankelijke badkamers, keukens en andere ruimtes, evenals gepersonaliseerd meubilair en inrichting.

Vredige omgeving

We begrijpen het belang van een rustige omgeving voor senioren. Daarom zijn onze zorgwoningen ontworpen om een serene en rustgevende sfeer te bieden die ontspanning en welzijn bevordert.

Familie ondersteuning

Tot slot geloven we bij Novulo Buildings dat steun van de familie cruciaal is voor de gezondheid en het geluk van senioren. Daarom moedigen we familiebetrokkenheid aan en bieden we een scala aan hulpmiddelen en ondersteunende diensten om u te helpen voor uw dierbaren te zorgen.

Kortom, als u op zoek bent naar de beste zorgwoning van hoge kwaliteit die u in uw eigen tuin kunt plaatsen, kijk dan niet verder dan Novulo Buildings. Onze zorgwoningen zijn ontworpen om senioren optimale leefomstandigheden te bieden, met persoonlijke zorg, toegankelijke voorzieningen en een rustige sfeer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw dierbaren dichterbij te houden.

 • Persoonlijke zorg van professionele zorgverleners
 • Geavanceerde faciliteiten voor optimale leefomstandigheden
 • Aanpasbaar ontwerp om uw eigen stijl te weerspiegelen
 • Ruime interieurs met voldoende ruimte voor mobiliteitshulpmiddelen
 • Toegankelijke voorzieningen voor extra gemak
 • Serene omgeving voor ontspanning
 • Familieondersteuning en hulpbronnen beschikbaar
Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo: 10 redenen waarom huren een goede optie is

Als eigenaars van Novulo Buildings begrijpen we dat de zorg voor uw oudere dierbaren een ontmoedigende taak kan zijn. Het is moeilijk om de juiste woonruimte te vinden die aan hun individuele behoeften voldoet en tegelijkertijd hun veiligheid en geluk garandeert. Daarom hebben we de perfecte oplossing ontwikkeld – een hoogwaardige zorgwoning die je kunt huren en in je eigen achtertuin kunt plaatsen. Hier zijn 10 redenen waarom huren de perfecte optie is voor u en uw dierbaren.

Kosteneffectief

Een van de grootste voordelen van het huren van een NOVULO zorgwoning zijn de kosten. Het bezitten van een zorgwoning kan een dure investering zijn, maar met huren betaalt u een vast maandelijks bedrag waarbij alle noodzakelijke voorzieningen zijn inbegrepen. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing die perfect is voor gezinnen met een budget.

Aanpasbaar

Onze zorgwoningen zijn volledig aanpasbaar. We begrijpen dat elk individu zijn eigen unieke behoeften heeft en daarom bieden we uitgebreide aanpassingsopties waarmee u uw huis kunt afstemmen op de behoeften van uw dierbare. Of het nu gaat om rolstoeltoegankelijkheid of extra verwarming, we helpen je een ruimte te creëren die zorgt voor de perfecte leefomstandigheden.

Veilig

Zorgwoningen van NOVULO zijn ontworpen met veiligheid en zekerheid in het achterhoofd. We begrijpen dat vallen een serieuze zorg is voor senioren, daarom hebben we functies toegevoegd zoals de Nobi-lamp, een lamp voor valdetectie en -preventie die ervoor zorgt dat uw dierbaren veilig blijven.

Nabij familie

Een zorgwoning huren bij NOVULO betekent dat uw dierbaren dicht bij u kunnen wonen. Uw ouders of grootouders in uw eigen achtertuin hebben, betekent dat ze het comfort hebben om dicht bij hun familie en vrienden te zijn.

Ideaal voor mensen met mobiliteitsproblemen | Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo

Onze zorgwoningen zijn volledig rolstoeltoegankelijk en hebben een aantal voorzieningen voor mensen met mobiliteitsproblemen. Dit omvat bredere deurkozijnen, extra leuningen en speciaal ontworpen badkamers en deuropeningen.

Deskundig ontworpen

Zorgwoningen van NOVULO zijn ontworpen door experts die de specifieke behoeften van senioren begrijpen. Van de lay-out tot de functies, we hebben huizen gecreëerd die niet alleen aan hun behoeften voldoen maar ook hun kwaliteit van leven verbeteren.

Zorgeloos onderhoud

Onderhoud kan een echte kopzorg zijn als je een zorgwoning bezit, maar met huren nemen wij al het onderhoud voor onze rekening. U kunt achterover leunen en ontspannen, wetende dat uw dierbare in een veilig en goed onderhouden huis verblijft.

Flexibiliteit

Een zorgwoning van NOVULO huren betekent ook flexibiliteit. Mochten de behoeften van uw dierbare veranderen, dan kunnen we de woning eenvoudig aanpassen zodat deze beter aan de behoeften voldoet en u het hoogste niveau van comfort en zorg kunt bieden.

Materialen van hoge kwaliteit

Al onze zorgwoningen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die een lange levensduur en duurzaamheid garanderen. Wij zijn van mening dat uw dierbaren alleen het beste verdienen en daarom gebruiken we topmaterialen in al onze huizen.

Uitzonderlijke klantenservice | Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo

Bij Novulo Buildings zijn we trots op onze uitzonderlijke klantenservice. Vanaf uw eerste aanvraag tot de dag dat u er intrekt, staan we voor u klaar bij elke stap die u zet, zodat u verzekerd bent van een probleemloze ervaring.

 • Onze zorgwoningen zijn ontworpen met uw dierbaren in gedachten, om ervoor te zorgen dat aan hun behoeften wordt voldaan op het hoogste niveau.
 • We bieden aanpasbare huizen die u in staat stellen om de ruimte aan te passen aan de behoeften van uw dierbare
 • Onze zorgwoningen zijn ontworpen met veiligheid en beveiliging in gedachten, zodat uw dierbaren veilig blijven
 • Huren is een kosteneffectieve optie die perfect is voor gezinnen met een budget
 • We zijn trots op het leveren van een uitzonderlijke klantenservice, zodat onze klanten een probleemloze ervaring hebben
 • Onze huizen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die een lange levensduur en duurzaamheid garanderen
 • Onze huurwoningen zijn flexibel, wat betekent dat we ze gemakkelijk kunnen aanpassen aan de behoeften van uw dierbare
 • Huren zorgt ervoor dat uw dierbaren dicht bij hun familie en vrienden kunnen wonen
 • Onze zorgwoningen zijn ideaal voor mensen die slecht ter been zijn, ze zijn overal rolstoeltoegankelijk
 • Wij zorgen voor al het onderhoud, zodat u zich kunt ontspannen en voor uw dierbare kunt zorgen.

Kortom, het huren van een hoogwaardige zorgwoning van Novulo Buildings is een probleemloze, kosteneffectieve oplossing die een uitzonderlijk niveau van zorg biedt aan uw dierbaren. Met aanpasbare huizen, een uitzonderlijke klantenservice en flexibele opties kunt u voldoen aan de behoeften van uw dierbare en ervoor zorgen dat zij in een veilige en comfortabele omgeving wonen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo: 6 milieuvriendelijke kenmerken

Bij Novulo Buildings begrijpen we dat het vinden van de juiste zorgwoning voor uw ouder wordende dierbaren een ontmoedigende taak kan zijn. U wilt een plek die een veilige, comfortabele en vertrouwde omgeving biedt en er tegelijkertijd voor zorgt dat uw ouders of grootouders de best mogelijke zorg krijgen. Daarom hebben we onze zorgwoningen van hoge kwaliteit ontwikkeld, die ontworpen zijn om een veilige en huiselijke omgeving te bieden bij jou in de buurt. Hier zijn zes milieuvriendelijke kenmerken die onze zorgwoningen zo bijzonder maken.

Duurzame materialen

Onze zorgwoningen zijn gebouwd met duurzame materialen, die milieuvriendelijk en hernieuwbaar zijn. We gebruiken houten panelen, bamboe en gerecycled staal om onze huizen te bouwen. Deze materialen hebben een hoge thermische isolatiewaarde, waardoor de huizen energiezuinig en comfortabel zijn voor uw oudere familieleden.

Zonnepanelen

We hebben zonnepanelen geïntegreerd in het ontwerp van onze zorgwoningen om hernieuwbare energie op te wekken. De zonnepanelen kunnen helpen om de verlichting van het huis van stroom te voorzien en kunnen ook worden gebruikt om het water te verwarmen. Het gebruik van zonne-energie verlaagt de energierekening en helpt ook de koolstofuitstoot te verminderen.

Regenwateropvang

We hebben regenwateropvangsystemen geïntegreerd in onze zorgwoningen om water te besparen. We vangen regenwater op en slaan het op in een tank voor hergebruik. Dit water kan worden gebruikt om de tuin te besproeien of het toilet door te spoelen. Dit vermindert de vraag naar zoet water en is essentieel in gebieden met watertekorten.

LED-verlichting

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met energiezuinige LED-verlichting om ervoor te zorgen dat uw dierbaren een goed verlicht huis hebben. LED-verlichting verbruikt minder energie dan traditionele lampen, waardoor de energierekening en de CO2-uitstoot lager uitvallen.

Groen dak

Onze zorgwoningen hebben een groendaksysteem, waarbij vegetatie of een tuin op het dak wordt geïnstalleerd. Dit systeem zorgt voor een natuurlijke isolatielaag, reguleert de temperatuur van het gebouw en absorbeert regenwater. Het verbetert ook de esthetiek van het huis en biedt een ontspannende omgeving voor je oudere familieleden.

Nobi lamp

We rusten onze zorgwoningen uit met de Nobi-lamp, een slimme sensorlamp die vallen detecteert en voorkomt. Deze lamp maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om bewegingen te volgen en te controleren, en het detecteert en waarschuwt mantelzorgers bij een val. Dit zorgt ervoor dat uw dierbaren veilig in hun huis kunnen verblijven en geeft u gemoedsrust.

Kortom, Novulo Buildings biedt de beste zorgwoningen van hoge kwaliteit, uitgerust met milieuvriendelijke functies die zijn ontworpen om de kwaliteit van leven van uw oudere dierbaren te verbeteren. Onze huizen zijn gebouwd met duurzame materialen, maken gebruik van zonne-energie, oogsten regenwater en zijn voorzien van energiezuinige LED-verlichting. Met een groendaksysteem en de Nobi-lamp bieden onze zorgwoningen een comfortabele, ontspannende en veilige omgeving voor uw oudere familieleden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze zorgwoningen en prijzen.

 • Milieuvriendelijk ontwerp en functies voor een duurzame levensstijl
 • Zonnepanelen voor hernieuwbare energie
 • Regenwateropvang voor waterbesparing
 • LED-verlichting voor energie-efficiëntie
 • Groendaksysteem voor een rustgevende omgeving
 • Nobi-lamp voor valdetectie en -preventie
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo: FAQ

Als eigenaars van Novulo Buildings hebben we veel vragen gekregen over onze innovatieve zorgwoningen die in een tuin geplaatst kunnen worden. Daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen samengesteld om je te helpen met het beantwoorden van eventuele vragen over onze producten.

Wat zijn de afmetingen van jullie zorgwoningen?

Onze zorgwoningen variëren in grootte, maar ons populairste model is 6m x 3m en bevat een slaapkamer, badkamer en kitchenette.

Wat zijn de kosten voor het huren of kopen van een NOVULO zorgwoning?

De kosten variëren afhankelijk van uw locatie, specificaties en of u huurt of koopt. Neem contact met ons op voor een offerte.

Hoe verloopt het bouwproces van een NOVULO zorgwoning? | Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo

Wij produceren onze zorgwoningen in onze fabriek in België en verschepen ze vervolgens naar uw locatie. We kunnen het huis ook voor u installeren.

Welke materialen worden er in een NOVULO zorgwoning gebruikt?

We gebruiken hoogwaardige, duurzame materialen zoals hout en isolatie die duurzaam en energiezuinig zijn.

Hoe lang duurt het voordat ik een NOVULO zorgwoning ontvang na mijn bestelling? | Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo

Zodra we je bestelling hebben ontvangen, duurt het meestal ongeveer 3-4 maanden voor de productie en levering.

Kan ik het interieur van de zorgwoning aanpassen? | Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo

Ja, we bieden een reeks aanpassingsopties om ervoor te zorgen dat de zorgwoning voldoet aan uw behoeften en voorkeuren.

Komt de zorgwoning met extra functies?

Ja, onze zorgwoningen zijn voorzien van functies zoals de Nobi-lamp, een lamp voor valdetectie en -preventie die speciaal ontworpen is voor senioren, evenals andere optionele functies zoals airco en smart home-technologie.

Wat maakt de zorgwoningen van Novulo Buildings de beste keuze voor mijn oudere dierbaren?

Bij Novulo gaan het comfort en het welzijn van onze bewoners boven alles. Onze zorgwoningen zijn gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit en ontworpen om een veilige en gastvrije omgeving te bieden. We integreren ook innovatieve technologie zoals de Nobi-lamp voor valdetectie en -preventie, zodat uw dierbaren altijd worden verzorgd. En met de optie om de zorgwoning direct in uw tuin te plaatsen, kan uw familie dichter bij elkaar zijn dan ooit tevoren.

Hoe zorgt Novulo voor de veiligheid van de bewoners van de zorgwoning?

Naast de Nobi-lamp voor valdetectie zijn onze zorgwoningen uitgerust met een ultramodern beveiligingssysteem om de veiligheid van onze bewoners te garanderen. We hebben ook een team van hoogopgeleide en meelevende professionals in dienst die zich inzetten om de best mogelijke zorg te bieden. Onze faciliteiten ondergaan regelmatig onderhoud en veiligheidsinspecties om ervoor te zorgen dat alles voldoet aan onze strenge normen.

Kan ik mijn Novulo zorgwoning aanpassen aan de specifieke behoeften van mijn dierbare?

Absoluut. We begrijpen dat elke bewoner unieke behoeften en voorkeuren heeft en daarom bieden we aanpasbare opties voor onze zorgwoningen. Van gepersonaliseerde interieurs tot gespecialiseerde apparatuur en toegankelijkheidsvoorzieningen, we werken met u samen om ervoor te zorgen dat uw dierbare comfortabel en gelukkig is in zijn of haar nieuwe thuis. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanpassingsmogelijkheden.


Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo – houd uw dierbaren dichtbij

Bij Novulo Buildings zijn we gepassioneerd over het leveren van zorgwoningen van topkwaliteit voor uw dierbaren. Met onze innovatieve aanpak ontwerpen en bouwen wij zorgwoningen die in uw eigen achtertuin geplaatst kunnen worden, zodat u uw familieleden dichtbij kunt houden en verzorgen in een comfortabele en veilige omgeving.

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van ouderenzorg, waaronder de Nobi-lamp die als valdetectie- en preventiesysteem fungeert. We bieden koop- en huuropties, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij de behoeften en het budget van uw gezin. Bovendien zal ons team van experts bij elke stap met u samenwerken om het proces naadloos en zonder stress te laten verlopen.

 • Houd uw dierbaren dichtbij en in het comfort van uw eigen achtertuin.
 • Zorgwoningen van topkwaliteit, uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van ouderenzorg.
 • Zowel koop- als huuropties beschikbaar die passen bij de behoeften en het budget van uw familie.
 • Een deskundig team dat u bij elke stap helpt.

Wilt u meer weten over onze zorgwoningen van hoge kwaliteit? Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw familie de zorg die ze verdient.

Beste zorgwoning van hoge kwaliteit van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo