Zorgunit

Vraag nu uw gratis consult aan

Zet de eerste stap naar een betere zorgunit met Novulo.

Neem contact op met ons team voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties en krijg deskundig advies.

Wij helpen u graag de ideale oplossing voor uw zorgbehoeften te vinden.

Vul nu het formulier in en profiteer van ons gratis advies.

Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en geven u nuttig advies over welke functies het beste passen bij uw individuele behoeften.

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Zorgunit
Zorgunit

Bij Novulo weten we hoe waardevol het is om uw familieleden dichtbij te hebben, vooral op gevorderde leeftijd. Met onze oplossing op maat willen we hen nog dichter bij u brengen – een persoonlijke zorgwoning in uw achtertuin! Onze gespecialiseerde Novulo woningen zijn ontworpen voor comfort en veiligheid en bieden niet alleen gemak maar ook gemoedsrust. Met deze unieke optie kunt u ervoor zorgen dat de mensen om wie u geeft altijd dicht bij u zijn.

Wanneer u kiest voor zorgwoningen van Novulo, heeft u de mogelijkheid om een eenheid te kopen of te huren die is afgestemd op senioren. Onze faciliteiten zijn niet alleen esthetisch en modern, maar ook uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen om een comfortabel verblijf te garanderen. Stelt u zich eens voor dat u uw bejaarde dierbaren in de buurt heeft, zodat u gemakkelijker samen kwaliteitsvolle momenten kunt doorbrengen; bij Novulo Zorgwoningen kan dit werkelijkheid worden!

Bent u klaar om uw familie dichter bij elkaar te brengen? Vul uw gegevens in op deze pagina en wij sturen u meer informatie zodat u dit kunt realiseren.

Zorgunit
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Breng uw dierbaren dichter bij elkaar: De voordelen van Novulo verzorgingseenheden

Bij Novulo zijn we gepassioneerd om families te helpen de best mogelijke zorg voor hun oudere dierbaren te bieden. Dankzij onze zorgvuldig ontworpen zorgunits kunnen gezinnen hun dierbaren dicht bij elkaar houden en tegelijkertijd 24 uur per dag eersteklas hulp en comfort garanderen. Of u nu een van onze woningen huurt of koopt, u kunt er zeker van zijn dat uw familielid alleen de allerbeste kwaliteit van liefde en aandacht krijgt.

Wat is een zorgunit van Novulo?

Zorgunits van Novulo zijn ontworpen om een optimale woonervaring te bieden aan mensen die fulltime zorg nodig hebben. Deze speciale woningen, gebouwd met het oog op een lange levensduur en comfort, bieden een veilige haven op maat van ieders behoeften. Dankzij onze geavanceerde bouwtechnieken kunt u uw familielid zelfs in uw tuin laten wonen.

Waarom kiezen voor zorgunits van Novulo?

Novulo weet dat familie op de eerste plaats komt. Daarom hebben we onze zorgunits zo ontworpen dat ze voldoen aan de behoeften van gezinnen. Onze centra brengen iedereen dichter bij elkaar doordat oudere familieleden die voortdurend hulp en ondersteuning nodig hebben, in de buurt kunnen blijven en toch eersteklas zorg ontvangen. Dankzij deze dienst kunt u er gerust op zijn dat uw familielid altijd in veilige handen is, terwijl de familiebanden behouden blijven.

De voordelen van een zorgwoning in uw tuin

Een zorgwoning in uw tuin biedt tal van voordelen voor u en uw familielid. Omdat het dicht bij u in de buurt is, kunt u gemakkelijk bezoek regelen wanneer u wilt. Ook kunt u uw familielid te allen tijde in de gaten houden voor optimale zorg – en dat betekent minder stress voor u beiden! Bovendien biedt deze faciliteit een gevoel van autonomie en vrijheid dat u anders misschien zou missen.

Comfortabele en veilige woonomgeving

Bij Novulo begrijpen we het belang van een comfortabele en veilige leefomgeving voor de bewoners van onze zorgwoningen. Onze zorgunits zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en technologieën om ervoor te zorgen dat uw dierbare altijd veilig is. Onze zorgunits bieden ook een comfortabele en huiselijke omgeving, wat belangrijk is voor mensen die 24 uur per dag zorgunit nodig hebben.

Zorg en ondersteuning van hoge kwaliteit

Bij Novulo zijn we gepassioneerd over het leveren van de hoogste standaard van zorg en ondersteuning aan iedereen, ongeacht hun leeftijd of gezondheidstoestand. Onze gewilde zorgwoningen worden bemand door een team van deskundig opgeleide en ervaren zorgverleners die prioriteit geven aan de zorg voor en het leveren van de hoogste kwaliteit van zorg aan elke bewoner. Wanneer u ervoor kiest een van onze faciliteiten te kopen of te huren, zullen uw dierbaren ongetwijfeld worden omringd door een uitzonderlijk niveau van medeleven en tederheid!

De juiste keuze maken

Bij Novulo begrijpen we dat het kiezen van een zorgwoning voor een dierbare een emotionele en moeilijke beslissing is. Daarom bieden wij een reeks alternatieven die passen bij uw individuele behoeften en budget, van het kopen tot het leasen van een van onze zorgunits. Iedereen moet toegang hebben tot kwaliteitsdiensten, en dat is precies waarom wij ons inzetten om de hoogste standaard aan voorzieningen te bieden aan hen die dat het meest nodig hebben.

Novulo zorgunits zijn de perfecte oplossing om uw geliefde familieleden dichter bij u te brengen, terwijl u ervoor zorgt dat ze alles hebben wat ze nodig hebben. Door een van onze ongelooflijke zorgwoningen te kopen of te huren, garanderen wij dat uw dierbare goed wordt verzorgd en het grootste comfort ervaart in een omgeving waar hun veiligheid voorop staat.

Zorgunit
Zorgunit
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

De 10 beste redenen waarom u een Novulo zorgunit voor uw ouder nodig heeft

De Novulo zorgunit is de perfecte keuze voor uw ouders die extra hulp en zorg nodig hebben in hun dagelijks leven. Het biedt hen een veilige omgeving waar ze onafhankelijk kunnen blijven terwijl ze de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Met voorzieningen als noodknoppen, mobiliteitshulpmiddelen en individuele zorgplannen zorgt Novulo ervoor dat uw ouder de best mogelijke zorg krijgt.

Het 24-uurs bewakingssysteem van Novulo geeft u de zekerheid dat uw ouder altijd veilig en gezond is. De ingebouwde sensoren detecteren ongewone activiteiten, zodat er onmiddellijk hulp kan worden gestuurd zonder dat een familielid of vriend hoeft te controleren. En als zich toch een noodgeval voordoet, kan er onmiddellijk hulp worden opgeroepen via de Novulo noodoproepknop.

De zorgunit van Novulo biedt gepersonaliseerde zorgplannen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften en levensstijl van uw ouder. Dit betekent dat veranderingen in medicatie of voedingsgewoonten gemakkelijk kunnen worden meegenomen en aangepast – voor een zo veilig en effectief mogelijke zorg. Deze mate van individualiteit draagt er ook toe bij dat eventuele medische problemen in een vroeg stadium worden opgespoord om te voorkomen dat er later gezondheidsproblemen ontstaan.

Naast medische zorg biedt de Novulo Care Unit ook uitstekende sociale zorg via een team van ervaren verzorgers die uw dierbare bijstaan en emotionele steun bieden. Of ze nu helpen met dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen of gewoon een kopje thee drinken en een praatje maken, deze verzorgers zorgen ervoor dat uw ouder zich altijd prettig en geliefd voelt en een actief leven kan leiden, zelfs in moeilijke tijden.

Een van de grootste voordelen van de zorgunit zijn de mobiliteitshulpmiddelen die senioren met een beperkte mobiliteit in staat stellen actief te blijven en zich toch veilig te voelen in hun eigen thuisomgeving. Dit omvat mobiliteitshulpmiddelen zoals rolstoelen, elektrische scooters en loophulpmiddelen, die beschikbaar zijn in verschillende maten en ondersteuningsniveaus, afhankelijk van uw behoeften. Zo kunnen uw oudere familieleden zich veilig bewegen binnen hun eigen vier muren!

De Novulo zorgunit biedt uitstekende voordelen, zoals real-time monitoring, waarmee zorgverleners belangrijke metingen zoals hartslag, bloeddruk en zuurstofsaturatie nauwgezet kunnen volgen. Hierdoor kunnen schommelingen in de metingen snel worden vastgesteld, zodat onmiddellijk de juiste actie kan worden ondernomen, zonder dat handmatige controles of fouten bij de gegevensinvoer het proces vertragen.

Het apparaat biedt ook telegezondheidsdiensten waarmee artsen en patiënten kunnen deelnemen aan consultaties op afstand via videoconferenties zoals Skype of Zoom – zodat senioren op elk moment medisch advies kunnen inwinnen zonder hun huis te hoeven verlaten.

De zorgunit van Novulo heeft een 24/7 noodsysteem dat ervoor zorgt dat medische noodgevallen snel en efficiënt kunnen worden behandeld, wat rust geeft aan familieleden die niet altijd bij hun bejaarde ouders kunnen zijn.

Het biedt ook toegang tot een reeks zorgdiensten voor senioren, zoals fysiotherapie, ergotherapie, hulp bij dagelijkse levensverrichtingen en zelfs sociale activiteiten – allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis.

De maandelijkse kosten zijn veel lager dan veel zorginstellingen of thuiszorgdiensten, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gezinnen die op zoek zijn naar kwaliteitszorg voor hun dierbaren zonder het budget te overschrijden.

De zorgunit van Novulo biedt een uitgebreid zorgsysteem dat is ontworpen om aan alle behoeften van uw oudere ouder te voldoen, waardoor het van onschatbare waarde is om hen te helpen gelukkiger en gezonder te leven terwijl ze ouder worden. Of u nu op zoek bent naar gemoedsrust of gewoon probeert uw ouders een betere kwaliteit van leven te bieden, investeren in een Novulo zorgunit is zeker de moeite waard.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Novulo zorgunits: Een oplossing voor de afstand tussen generaties

Naarmate onze familieleden ouder worden, wordt het voor hen steeds moeilijker om zelfstandig te blijven wonen. Toch kan de mogelijkheid om een ouder of grootouder naar een zorginstelling te verhuizen voor veel families een emotionele uitdaging zijn. Gelukkig bieden zorgunits van Novulo een perfecte oplossing voor dit probleem!

Wat zijn Novulo zorgunits?

Novulo Buildings biedt de ideale oplossing voor degenen die hun oudere dierbaren dichtbij willen houden. Onze zorgunits zijn zelfstandige minihuisjes die u in uw tuin kunt plaatsen. U kunt ze kopen of huren en u hoeft niet in te leveren op veiligheid of onafhankelijkheid. Uw dierbare is altijd dichtbij, maar heeft toch zijn eigen ruimte!

Waarom kiezen voor Novulo?

Bij Novulo geloven we dat elk gezin zijn eigen behoeften heeft. Daarom bieden wij een uitgebreid dienstenpakket om aan uw behoeften te voldoen. Van de grootte en indeling van uw huis tot de mate van ondersteuning die u nodig heeft, wij kunnen de ideale oplossing voor uw gezin bieden! Met onze oplossingen op maat kunt u er zeker van zijn dat met elk detail rekening is gehouden en dat het perfect past in uw leven en dat van uw dierbaren.

De voordelen van Novulo zorgunits

De voordelen van een zorgunit van Novulo in uw tuin zijn talrijk, zowel voor oudere familieleden als voor hun verzorgers. Hier volgen enkele van de belangrijkste voordelen:

Nabijheid

Houd uw familiebanden sterk en koester een diepe band door een familielid in de buurt van een Novulo zorgunit te hebben. Zo kunt u samen kwaliteitsmomenten doorbrengen wanneer het u het beste uitkomt!

Onafhankelijkheid

Onze zorgunits zijn ontworpen om onafhankelijkheid te bevorderen en bewoners in staat te stellen zonder beperkingen te leven. Elke unit is uitgerust met een keuken, badkamer en woonruimte zodat ze optimaal van hun dagelijks leven kunnen genieten.

Kosteneffectief

Een gekochte of gehuurde zorgunit is financieel vaak voordeliger dan traditionele verzorgingshuisalternatieven. Door de eenheid in uw eigen achtertuin te hebben, kunt u kosten zoals maaltijden en vervoerskosten vermijden die soms in traditionele zorgwoningen worden gemaakt.

Kwaliteit van leven

Onze zorgunits zijn ontworpen voor comfort en welzijn en bieden een warme, huiselijke sfeer die de kwaliteit van leven bevordert. Elk van onze faciliteiten is ontworpen om een omgeving te creëren waarin bewoners zich veilig, gewaardeerd en tevreden kunnen voelen.

Wat Novulo anders maakt

Bij Novulo is onze eerste prioriteit u een ongeëvenaarde service te bieden. Ons deskundige team werkt nauw met u samen om een zorginstelling te creëren die perfect is afgestemd op uw behoeften, en staat klaar om langdurige zorg te verlenen om ervoor te zorgen dat altijd aan uw verwachtingen wordt voldaan.

Kortom, Novulo zorgunits zijn een unieke en budgetvriendelijke oplossing voor families die hun oudere dierbaren dichtbij willen houden. Novulo biedt tal van alternatieven om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Novulo is de ideale keuze als u uw autonomie wilt bevorderen, uw levensstijl wilt verbeteren en sterke familiebanden wilt behouden.

Zorgunit
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Vragen over de zorgunit

Wat is de zorgunit van Novulo?

Novulo Care Unit is een zorgwoning voor oudere familieleden die u kunt inrichten in het comfort van uw eigen achtertuin. Uw dierbaren dicht bij u houden was nog nooit zo eenvoudig als met de zorgunit!

Waarom kiezen voor de Novulo zorgunit?

De zorgunit van Novulo biedt u en uw familie tal van voordelen. Allereerst heeft u het gemak dat uw oudere familieleden in de buurt zijn – een groot pluspunt voor alle betrokkenen! Bovendien is deze eersteklas voorziening gebouwd met Novulo componenten, die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat zijn de kenmerken van de zorgunit van Novulo?

Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt de Novulo zorgunit uw dierbaren een veilige en comfortabele omgeving voor hun verblijf. Het is uitgerust met alle moderne voorzieningen, zoals een uitnodigend bed, een compacte kitchenette, praktische badkamers en nog veel meer.

Kan ik een zorgunit kopen of huren?

Novulo Buildings biedt zowel koop- als huurmogelijkheden voor hun zorgunits, zodat u de keuze kunt maken die het beste bij uw budget en behoeften past. Met een van deze kwaliteitswoningen in uw achtertuin kunt u genieten van alle voordelen van een kwaliteitszorgunit zonder dat u uw budget hoeft op te geven!

Wat zijn de onderhoudskosten voor de zorgunit?

Omdat alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt en aandacht wordt besteed aan duurzaamheid, zijn de onderhoudskosten voor de Novulo zorgunit veel lager dan andere zorgunits op de markt. Hoewel factoren als de grootte van de zorgwoning, de gebruikte materialen en de locatie deze kosten kunnen beïnvloeden, kunt u er zeker van zijn dat uw investering zich op termijn terugbetaalt.

Zorgunit in tuin huren

Kan ik de Novulo zorgeenheid aanpassen?

Ja, natuurlijk! De Novulo zorgunit is zo ontworpen dat hij volledig kan worden aangepast aan uw levensstijl en budget. Kies gewoon het exemplaar dat perfect bij u past uit een reeks maten, ontwerpen en functies.

Is de Novulo zorgunit veilig voor oudere familieleden?

Ja, de Novulo zorgunit is veilig voor oudere familieleden. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen voor een comfortabele en veilige leefomgeving. Het bevindt zich bovendien in uw eigen achtertuin, zodat u uw familielid in de gaten kunt houden en zijn of haar veiligheid en welzijn kunt waarborgen.

Wat is het doel van de Novulo Zorgunit?

De missie van de Novulo Care Unit is het bieden van hoogwaardige gezondheidszorg en ondersteuning aan onze gewaardeerde cliënten. Ons ervaren team van zorgverleners biedt gepersonaliseerde zorg op maat van ieders behoeften en biedt uitgebreide behandelingen voor een breed scala aan aandoeningen.

Tot welke faciliteiten heb ik toegang als lid van de Novulo Zorgunit?

Als lid van onze zorgunit hebt u toegang tot een breed scala aan faciliteiten, waaronder consulten met onze ervaren medische professionals, diagnostische tests, fysiotherapieprogramma’s en traditionele behandelingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Wij bieden ook een 24/7 telefonische hulplijn voor dringend advies en ondersteuning in tijden van nood.

Hoe krijg ik toegang tot de Novulo Zorgunit?

Om toegang te krijgen tot de Novulo Care Unit hoeft u alleen maar telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken met een van onze accountmanagers. Zij kunnen u adviseren over de beste aanpak en indien nodig een afspraak maken voor een eerste consult.


Bij Novulo Buildings weten we hoe belangrijk het is voor uw dierbare om dichtbij te zijn en verzorgd te worden, vooral als ze ouder worden. Daarom bieden wij zorgunits te koop of te huur aan in het comfort en de privacy van uw eigen achtertuin.

Onze zorgwoningen zijn ontworpen om een comfortabele sfeer te creëren voor mensen die zorg nodig hebben. Als u op zoek bent naar een ideale woonruimte voor uw oudere ouder of grootouder, dan zijn onze zorgwoningen het perfecte antwoord – een die zowel comfortabel als praktisch is.

Zorgunit in tuin

Als u overweegt Novulo Buildings te kiezen voor uw zorgvraag, horen wij graag van u! Het kost u slechts enkele seconden om de contactgegevens in te vullen en op verzenden te klikken. Wij nemen dan snel contact met u op zodat we samen een plek kunnen creëren waar iedereen zich veilig en geborgen voelt. Bedankt dat u ons overweegt als uw zorgwoning!

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo