Zorgwoning in tuin | functies

Creëer een rustige haven voor uw dierbaren met Novulo Buildings.

Bij NOVULO Buildings weten we hoe belangrijk het voor u is om uw oudere ouder of geliefde dichtbij te houden.

Daarom bieden wij prachtige zorgwoningen in uw achtertuin.

Onze woningen zijn uitgerust met de nieuwste functies, waaronder de Nobi-lamp, die vallen detecteert en voorkomt.

Of u nu kiest voor kopen of huren, wij garanderen dat u tevreden zult zijn met onze hoogwaardige producten.

Als u meer wilt weten over onze prijzen, modellen en opties, vul dan het formulier op onze website in.

Ons team van experts zal u voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een rustige plek voor uw dierbaren te creëren.

Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw dierbaren de zorg die ze verdienen.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Zorgwoning in tuin
Zorgwoning in tuin

Bij Novulo Buildings geloven we dat familie altijd op de eerste plaats moet komen. Daarom zijn we er trots op een unieke en innovatieve oplossing te bieden voor degenen die hun bejaarde ouders of grootouders in hun eigen huis willen verzorgen. Met onze zorgwoning in de tuin concept, kunt u uw familie de best mogelijke zorg bieden, in uw eigen achtertuin. | Zorgwoning in tuin

Onze hoogwaardige bejaarden- en zorgwoningen zijn mooi, functioneel en veilig ontworpen. Wij bieden een scala aan aanpasbare opties, zodat u de perfecte oplossing voor uw gezin kunt kiezen. Met ons tuin zorgwoning concept kunt u uw dierbare de zorg geven die hij of zij verdient, terwijl u geniet van het comfort en de privacy van uw eigen huis. Wilt u meer weten? Laat uw contactgegevens achter op onze website en wij nemen spoedig contact met u op.

zorgwoning in tuin
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Interpretatieve tuinen voor mensen met dementie: een therapeutische benadering om zinvolle ervaringen in het dagelijks leven te brengen.

Bij NOVULO Buildings begrijpen we de uitdagingen die gepaard gaan met de zorg voor ouder wordende ouders of dierbaren, vooral wanneer bij hen dementie of andere cognitieve beperkingen zijn vastgesteld. Daarom zijn we toegewijd aan het bieden van innovatieve oplossingen, zoals ons zorgwoning in de tuin programma, om families te helpen dichter bij hun geliefden te komen en hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Een zorgwoning in uw tuin klinkt misschien als een nieuw idee, maar het is een idee dat een grote invloed kan hebben op het welzijn van ouderen. Onze huizen zijn ontworpen om een comfortabele en vertrouwde omgeving te bieden, met alle noodzakelijke voorzieningen en zorgfaciliteiten, maar dicht bij familieleden. Dit creëert een gevoel van comfort en veiligheid dat essentieel is voor mensen met dementie.

Een van de belangrijkste voordelen van zorgwoningen in de tuin is de mogelijkheid om een zintuiglijke tuin aan te leggen. Dit is een type tuin dat is afgestemd op de behoeften en voorkeuren van mensen met dementie. Het idee achter deze tuinen is het bevorderen van veiligheid, cognitieve stimulatie, zintuiglijke betrokkenheid en het bieden van een therapeutische benadering van dagelijkse levenservaringen.

Zintuiglijke tuinen verschillen in veel opzichten van traditionele tuinen. Ze zijn ontworpen om fysiek toegankelijk te zijn, met veel zitplaatsen, vlakke paden en leuningen. Ze zijn ook veilig ontworpen, zonder scherpe randen, doornige planten of te veel treden. De tuinen zijn goed verlicht en voorzien van een kleurcode, en de planten zijn voorzien van grote etiketten met hun naam en kenmerken.

Zintuiglijke tuinen bieden ook mogelijkheden voor zintuiglijke stimulatie. Studies hebben aangetoond dat demente mensen die zintuiglijke prikkels waarnemen, zoals de geur van bloemen of het gezang van vogels, actiever en alerter zijn. Ze slapen ’s nachts ook beter en hebben een betere eetlust. In onze tuinen staan allerlei planten die alle zintuigen prikkelen, van rustgevende lavendel tot heldere en vrolijke zonnebloemen.

Een ander belangrijk aspect van showtuinen is de mogelijkheid om te socialiseren. Een zorgwoning in uw tuin is een geweldige manier om een gemeenschapsruimte te creëren waar uw dierbare kan socialiseren met familieleden, vrienden en buren. Onze tuinen zijn uitgerust met zithoeken die perfect zijn voor kleine groepen of één-op-één gesprekken, waardoor een comfortabele en ontspannende omgeving ontstaat om te socialiseren en samen te zijn.

Over het algemeen bieden zorgwoningen met tuinen en zintuiglijke tuinen een therapeutische aanpak van de zorg voor mensen met dementie. Ze bieden een veilige en vertrouwde omgeving, stimuleren de zintuigen, bieden mogelijkheden om te socialiseren en verbeteren in het algemeen de kwaliteit van leven voor ouderen. Bij Novulo Buildings zetten wij ons in om families te helpen hun dierbaren dichtbij te houden en hen de best mogelijke zorg te bieden. Wij geloven dat onze programma’s Zorgwoningen in de Tuin en Interpretatieve Tuinen een van de meest effectieve manieren zijn om dit doel te bereiken.”

zorgwoning in tuin
zorgwoning in tuin
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Productiviteit door tuinbouw: tuinstructuren die de resultaten maximaliseren met behoud van de veiligheidsnormen.

Bij Novulo Buildings geloven we in het belang van familie, vooral als het gaat om de zorg voor ouderen. Daarom bieden wij innovatieve en praktische oplossingen voor degenen die hun dierbaren dichtbij willen houden en tegelijkertijd een comfortabele en plezierige omgeving willen creëren. Onze tuin zorgwoningen zijn de perfecte oplossing voor families die hun oudere leden willen verzorgen in een gezellige en huiselijke omgeving, terwijl hun veiligheid en comfort gewaarborgd is.

Wij weten dat de zorg voor oudere familieleden moeilijk en tijdrovend kan zijn. Daarom hebben wij ons tot doel gesteld dit proces voor u gemakkelijker te maken. Onze zorgwoningen zijn ontworpen om het beste van twee werelden te bieden, door het comfort van thuis te combineren met professionele zorg. Onze gebouwen zijn uitgerust om 24 uur per dag zorg te verlenen, en ons opgeleid en ervaren personeel zorgt ervoor dat alle bewoners de aandacht en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om een volwaardig en gelukkig leven te leiden.

Onze tuinfaciliteiten zijn ontworpen om het best mogelijke resultaat te bereiken en tegelijkertijd te voldoen aan de veiligheidsnormen. Dit zorgt ervoor dat uw familieleden voorbeeldige zorg ontvangen die ook veilig is. Onze voorzieningen zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit om een lange levensduur te garanderen en tegelijkertijd de nodige bescherming te bieden tegen de natuurlijke elementen zoals wind, regen en extreme weersomstandigheden. De tuinen rondom onze zorgwoningen bieden de bewoners een uitstekende gelegenheid om te genieten van de frisse lucht en de zon, en de paden zijn goed begaanbaar voor een veilige verplaatsing.

Ons concept voor zorgwoningen in de tuin is uniek, en wij geloven dat het de perfecte oplossing is voor gezinnen die voor hun dierbaren willen zorgen en tegelijkertijd een gezonde balans tussen werk en privé willen behouden. Wanneer u kiest voor onze tuinhuizen, geeft u uw oudere familieleden de zorg die zij nodig hebben, terwijl u hen de mogelijkheid geeft om meer tijd met hun familie door te brengen en te genieten van de schoonheid van de natuur.

Onze zorgwoningen zijn ruim en comfortabel en beschikken over alle noodzakelijke voorzieningen die uw dierbare nodig heeft. Ons vriendelijk, beleefd en goed opgeleid personeel zorgt ervoor dat alle bewoners de best mogelijke zorg krijgen. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat uw dierbare in veilige handen is en de best mogelijke zorg ontvangt.

Bij Novulo Buildings zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat families de best mogelijke zorg krijgen voor hun oudere dierbaren. Onze zorgwoningen zijn ontworpen om senioren een comfortabele en gastvrije omgeving te bieden, zodat zij de steun, het gezelschap en de zorg krijgen die zij nodig hebben. Wij geloven dat onze tuinhuizen de perfecte oplossing zijn voor gezinnen die voor hun dierbaren willen zorgen en tegelijkertijd hun professionele en persoonlijke leven in balans willen houden.

Onze faciliteiten zijn veilig en comfortabel, en bieden een geweldige manier voor senioren om van de buitenlucht te genieten terwijl ze de zorg krijgen die ze nodig hebben. Wij nodigen u uit om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze zorgwoningen en hoe wij u kunnen helpen bij de zorg voor uw dierbare.


Maak duurzaamheid een realiteit in woonvoorzieningen met containertuinen.

Bij Novulo Buildings geloven we dat we een revolutie teweeg kunnen brengen in de ouderenzorg door een uniek concept te introduceren: een zorgwoning in uw tuin. Wij bieden een betaalbare en duurzame oplossing waarmee u uw oudere dierbaren in uw eigen tuin kunt huisvesten. Ons doel is om een comfortabele en veilige ruimte voor senioren te creëren en tegelijkertijd de milieuduurzaamheid van onze structuren in het oog te houden. Onze zorgwoningen worden gebouwd van scheepscontainers die worden omgebouwd tot mooie en functionele woonruimtes. Wij zijn trots op ons werk en delen graag onze kennis over duurzaamheid in woonvoorzieningen met containertuinen.

De behoefte aan duurzame ouderenzorg | zorgwoning in tuin

Naarmate we ons meer bewust worden van onze impact op het milieu, moeten we zoeken naar manieren om afval te verminderen en tegelijkertijd te voldoen aan de behoeften van onze vergrijzende bevolking. Moderne zorgwoningen verbruiken enorme hoeveelheden energie en hulpbronnen. Van verlichting tot verwarming en koeling, deze voorzieningen zijn berucht om hun hoge energieverbruik. Bovendien is de bouw van deze voorzieningen vaak duur en inefficiënt. Nu de bevolking vergrijst, moeten we duurzame oplossingen vinden die het budget niet te boven gaan.

Containertuinen als oplossing | zorgwoning in tuin

Bij Novulo Buildings hebben we de mogelijkheid ontdekt om scheepscontainers om te vormen tot duurzame woonruimtes. Deze containers zijn gemaakt van duurzame en weerbestendige materialen die minimaal onderhoud vereisen. Ze zijn ook gemakkelijk te vervoeren, waardoor ze ideaal zijn voor ons achtertuin zorgwoning concept. Door scheepscontainers te hergebruiken, verminderen we het afval van een anders onbruikbaar object en creëren we een zelfvoorzienende oplossing.

Bovendien bieden de containertuinen de mogelijkheid om verse producten te verbouwen die door de bewoners kunnen worden gebruikt of verkocht aan nabijgelegen restaurants en markten. Dit vermindert de ecologische voetafdruk die wordt veroorzaakt door het vervoer van groenten en fruit van elders. Containertuinen helpen ook het hitte-eilandeffect in stedelijke gebieden te verminderen, waardoor ze een geweldige oplossing zijn voor stadsbewoners.

De voordelen van een zorgwoning in de tuin | zorgwoning in tuin

Er zijn tal van voordelen verbonden aan een zorgwoning in uw tuin. Eerst en vooral kunnen uw dierbaren dicht bij u zijn, waardoor ze een gevoel van gemeenschap en saamhorigheid krijgen. Dit zorgt ook voor meer interactie tussen bewoners en hun familie, wat kan leiden tot een betere geestelijke gezondheid en socialisatie. Met een zorgwoning in uw achtertuin hoeft u ook geen lange afstanden af te leggen en heeft u geen dure en onpersoonlijke voorzieningen nodig.

Er zijn geen grenzen als het gaat om het aanpassen van uw zorgwoning in uw tuin. U kunt de grootte, vorm en indeling van de container kiezen om deze uniek en op maat te maken. Bij NOVULO Buildings bieden we een interieurontwerp service die ervoor zorgt dat uw container comfortabel is en geoptimaliseerd voor seniorenzorg. We gebruiken ook milieuvriendelijke materialen zoals bamboe en kurk, die zeer duurzaam en snel hernieuwbaar zijn.

Conclusie | zorgwoning in tuin

Bij Novulo Buildings geloven we in het creëren van betaalbare en duurzame oplossingen voor ouderenzorg. Door het gebruik van scheepscontainers en containertuinen leveren we een belangrijke bijdrage aan het milieu en bieden we tegelijkertijd kwaliteitszorg voor senioren. Onze zorgwoningen bieden een gevoel van gemeenschap en saamhorigheid dat niet beschikbaar is in conventionele faciliteiten. Wij zijn trots op ons werk en streven naar een gezondere en duurzamere toekomst.

zorgwoning in tuin
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

FAQs over zorgwoningen in de tuin

Overweegt u uw oudere familielid dichter bij huis te brengen? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in een zorgwoning in de tuin, een innovatieve oplossing van NOVULO Buildings. Om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, volgen hier enkele veelgestelde vragen:

Wat is een zorgwoning in de tuin?

Een zorgwoning in de tuin is een klein, zelfstandig gebouw dat in uw tuin kan worden geplaatst als alternatief voor traditionele zorgwoningen. Het is ontworpen om senioren kwaliteitszorg, comfort en privacy te bieden terwijl ze in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen leven, omringd door familie en natuur.

Voor wie is een zorgwoning in de tuin geschikt? | zorgwoning in tuin

Een zorgwoning in de tuin is geschikt voor iedereen die zijn oudere dierbaren een veilige en comfortabele woonruimte wil bieden in de nabijheid van hun eigen woning. Het is vooral geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan een meer persoonlijke en huiselijke omgeving dan de institutionele sfeer van traditionele zorgwoningen.

Wat kan ik verwachten in een zorgwoning?

Een door NOVULO Buildings gebouwde zorgwoning heeft alle essentiële voorzieningen die u in een traditionele zorgwoning mag verwachten, zoals een slaapkamer, badkamer, kitchenette en woonruimte. Bovendien kunt u het ontwerp en de plattegrond aanpassen aan de specifieke behoeften en voorkeuren van uw dierbare.

Wat zijn de voordelen van een zorgwoning in de tuin? | zorgwoning in tuin

De voordelen van een zorgwoning in de tuin zijn talrijk. Ze bieden uw oudere dierbare de mogelijkheid om dicht bij familie en vrienden te blijven, hun onafhankelijkheid te behouden, te genieten van een vertrouwde omgeving en persoonlijke zorg en aandacht te krijgen.

Hoeveel kost een zorgwoning in de tuin? | zorgwoning in tuin

De kosten van een zorgwoning in een tuin kunnen variëren, afhankelijk van de grootte, het ontwerp en de aanpassingen die u wilt. Het is echter over het algemeen betaalbaarder dan traditionele zorgwoningen en heeft als bijkomend voordeel dat het een langetermijninvestering is die de waarde van uw woning zal verhogen.

Zorgwoning in tuin België | Info

Hoe gemakkelijk is het om een zorgwoning in uw tuin te installeren? | zorgwoning in tuin

NOVULO Buildings maakt de installatie van een zorgwoning in de tuin een eenvoudig en probleemloos proces. Wij zorgen voor alles, van het verkrijgen van een bouwvergunning tot het installeren van het gebouw en ervoor zorgen dat het voldoet aan alle veiligheids- en bouwvoorschriften.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn dierbare de beste zorg krijgt in een zorgwoning in de tuin?

Novulo Buildings werkt met gerenommeerde zorgverleners die ervaring hebben met het leveren van gepersonaliseerde zorg voor ouderen. Wij zorgen ook voor doorlopend toezicht en onderhoud van het gebouw om de veiligheid en het welzijn van uw dierbare te garanderen.

Hoe werkt een NOVULO seniorenwoning in mijn tuin precies?

Onze zorgwoningen worden geprefabriceerd en gebouwd volgens een zeer innovatieve en efficiënte bouwmethode. Ze worden vervolgens in uw tuin geleverd en ter plaatse gemonteerd. Wij bieden alle noodzakelijke voorzieningen om senioren comfortabel en veilig te laten wonen, zoals een kitchenette, een badkamer en een Nobi-lamp voor valdetectie en -preventie.

Kan ik het ontwerp van de zorgwoning aanpassen?

Ja, natuurlijk! Wij bieden verschillende modellen met verschillende afmetingen en plattegronden, maar u kunt samen met ons team een zorgwoning ontwerpen die voldoet aan de specifieke behoeften en voorkeuren van uw dierbare. Wij willen ervoor zorgen dat de zorgwoning naadloos aansluit bij de omgeving van uw tuin en de rest van uw woning.

Is een zorgwoning huren een optie en wat zijn de voordelen?

Ja, het huren van een zorgwoning is een optie waar veel van onze cliënten voor kiezen. Dit kan vooral voordelig zijn als u nog niet toe bent aan de beslissing om te kopen, of als u slechts tijdelijk een zorgwoning nodig heeft. Huren heeft ook het voordeel dat wij het onderhoud en de reparaties voor onze rekening nemen.


Breng uw familie dichterbij met een zorgwoning in uw achtertuin.

Bij Novulo Buildings weten we hoe belangrijk het is om dicht bij uw dierbaren te zijn, vooral als ze ouder worden. Daarom bieden wij een unieke oplossing – een zorgwoning in uw tuin. Stel u voor dat uw ouders of grootouders op een steenworp afstand van u zijn, u heeft privacy en onafhankelijkheid terwijl u ervan verzekerd bent dat u er voor hen bent wanneer ze u nodig hebben.

Zorgwoning in tuin | Voordelen

Onze zorgwoningen zijn ontworpen met de behoeften van uw dierbare in gedachten en bieden alle nodige voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Ze zijn ook volledig aanpasbaar, wat betekent dat u de faciliteiten kunt kiezen die u nodig heeft voor uw familieleden. Bovendien begeleidt ons team u bij elke stap van het proces, van ontwerp tot installatie, om ervoor te zorgen dat we aan uw verwachtingen voldoen en de best mogelijke resultaten leveren.

Als u op zoek bent naar een manier om uw familie bij elkaar te houden en ze tegelijkertijd de vrijheid en waardigheid te geven die ze verdienen, dan is Novulo Buildings er voor u. Of u nu een zorgwoning in uw achtertuin wilt kopen of huren, wij hebben de expertise en de middelen om dit te realiseren. Dus waarom wachten? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw familie nog dichter bij elkaar te brengen.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo