Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo

Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo

Op zoek naar de beste compacte zorgunits voor uw tuin?

Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings.

Onze zorgwoningen zijn speciaal ontworpen om uw dierbaren de zorg te bieden die ze nodig hebben, terwijl ze toch dicht bij u en uw familie zijn.

Met functies zoals de Nobi-lamp voor valdetectie en -preventie bieden onze zorgwoningen ongeëvenaarde veiligheid en comfort.

Vul het formulier op onze website in voor meer informatie over prijzen, modellen en opties.

Ons team van deskundigen staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de beste zorgwoning voor uw unieke situatie.

Laat ons u helpen om voor uw dierbaren te zorgen in het comfort van uw eigen achtertuin.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo
Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo

Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo: De perfecte oplossing voor ouder wordende ouders

Bij Novulo Buildings weten we dat de zorg voor ouder wordende ouders of dierbaren een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij een unieke oplossing die families gemoedsrust geeft en tegelijkertijd een comfortabele leefomgeving voor senioren biedt. Onze compacte zorgunits voor tuinen bieden een ideale manier om ouder wordende ouders of dierbaren te helpen dicht bij familieleden te blijven terwijl ze de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Onze zorgwoningen zijn ontworpen met senioren en hun mantelzorgers in gedachten. Ze zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen om ervoor te zorgen dat senioren de best mogelijke zorg krijgen terwijl ze dicht bij hun familie blijven. Onze units zijn voorzien van de nieuwste technologie, waaronder de Nobi-lamp, die vallen detecteert en voorkomt, zodat senioren veilig en beschermd blijven. Onze compacte zorgunits zijn ook te koop of te huur, waardoor ze een betaalbare en flexibele optie zijn voor gezinnen.

 • Zet compacte zorgunits voor in de tuin van Novulo in en houd je ouder wordende ouders dicht bij je.
 • Onze zorgwoningen zijn ontworpen om senioren comfort en veiligheid te bieden
 • Onze units zijn voorzien van de nieuwste technologie om senioren te helpen ouder te worden
 • Onze zorgwoningen kunnen worden gekocht of gehuurd en zijn flexibel en betaalbaar

Als u meer wilt weten over onze compacte zorgunits voor tuinen, kunt u uw contactgegevens op deze pagina achterlaten. Een van onze vriendelijke medewerkers beantwoordt graag al uw vragen. Bij Novulo zetten we ons in om senioren de zorg te bieden die ze nodig hebben en tegelijkertijd families gemoedsrust te geven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo: 5 tips voor onderhoud

Bij Novulo Buildings zijn we gespecialiseerd in het leveren van betaalbare en praktische woonoplossingen die tegemoet komen aan de behoeften van senioren en andere dierbaren die speciale zorg nodig hebben. Onze compacte zorgunits voor in de tuin zijn ontworpen met zowel functionaliteit als esthetiek in gedachten, om een comfortabele en veilige woonomgeving te creëren voor uw dierbaren terwijl ze toch dicht bij huis blijven. In dit artikel geven we 5 tips voor het onderhoud van uw NOVULO zorgunit, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw dierbaren jarenlang gelukkig en gezond blijven.

Maak het interieur en de buitenkant schoon

U moet uw NOVULO zorgunit regelmatig schoonmaken, zowel van binnen als van buiten. De binnenkant moet minstens om de twee weken worden schoongemaakt, de buitenkant één keer per maand. Voor het reinigen van de binnenkant gebruikt u gewoon een zachte doek of spons met milde zeep en water. Gebruik voor het reinigen van de buitenkant een hogedrukreiniger of een tuinslang met sproeikop, maar pas op dat u de unit of de omringende planten niet beschadigt.

Controleer op schade en slijtage

Inspecteer de zorgunit regelmatig op beschadigingen en slijtage. Controleer op scheuren of gaten in de muren of het dak en op tekenen van roest of corrosie. Controleer ook of de deuren en ramen goed werken en geen tocht toelaten. Als je schade opmerkt, neem dan onmiddellijk contact met ons op zodat we de nodige reparaties of vervangingen kunnen uitvoeren.

Boom en plant gesnoeid houden

Als je planten of bomen in de buurt van je zorgunit hebt, zorg er dan voor dat je ze regelmatig bijwerkt. Overwoekerde takken of wijnranken kunnen schade veroorzaken aan de buitenkant van de unit en een potentieel veiligheidsrisico vormen voor uw dierbaren. Als je de begroeiing bijhoudt, blijft je tuin er netjes en verzorgd uitzien.

Regelmatig de elektrische componenten inspecteren

Uw NOVULO zorgunit kan elektrische onderdelen hebben zoals verlichting, verwarming of koelsystemen die regelmatig geïnspecteerd moeten worden. Zorg ervoor dat u alle snoeren, stopcontacten en schakelaars controleert op schade of slijtage. Als je problemen opmerkt, schakel de stroom dan uit en neem onmiddellijk contact met ons op voor assistentie.

Verricht seizoensgebonden onderhoud

Seizoensonderhoud is essentieel om uw tuinunit in topconditie te houden. Zorg er in de lente voor dat je de unit grondig reinigt en inspecteert, en controleer ook op schade veroorzaakt door het winterweer. Controleer in de zomer de airco’s en zorg ervoor dat ze goed werken. Controleer in de herfst de verwarmingselementen en zorg ervoor dat ze schoon en in goede staat zijn. Zorg er in de winter voor dat je de unit beschermt tegen sneeuw en ijs door een hoes of isolatie te gebruiken.

 • Zorgunits van NOVULO zijn de perfecte oplossing om uw dierbaren dicht bij huis te houden en ze de zorg te geven die ze nodig hebben.
 • Het regelmatig schoonmaken en inspecteren van de unit kan schade en veiligheidsrisico’s helpen voorkomen.
 • Het trimmen van planten en bomen kan schade aan de buitenkant van de unit voorkomen.
 • Regelmatige inspectie van elektrische onderdelen is essentieel voor de veiligheid en werking.
 • Seizoensonderhoud kan helpen om uw NOVULO zorgunit jarenlang in topconditie te houden.

Bij Novulo Buildings zijn we trots op het leveren van betaalbare en praktische oplossingen voor seniorenzorg. Onze zorgunits zijn ontworpen om zowel functioneel als mooi te zijn, zodat uw dierbaren zich gelukkig en comfortabel kunnen voelen in hun nieuwe woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor prijsinformatie en meer informatie over onze zorgunits.

Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo
Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo: 7 kenmerken die ze onderscheiden

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe belangrijk het is om je dierbaren dicht bij je te houden, vooral als ze speciale zorg nodig hebben tijdens hun gouden jaren. Daarom bieden we een unieke en praktische oplossing met onze compacte zorgunits voor in de tuin. Met onze zorgwoningen haal je het gemak van professionele zorgdiensten in huis, zodat jij en je familie voor je dierbaren kunnen zorgen en toch van hun gezelschap kunnen genieten. Hier zijn de 7 kenmerken die onze zorgwoningen zo bijzonder maken:

Aanpasbaar ontwerp

Onze zorgwoningen zijn milieuvriendelijk en aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. We hebben verschillende ontwerpen die passen bij de stijl van je huis en tuin. U kunt de kleur, grootte en andere kenmerken kiezen om ervoor te zorgen dat de zorgwoning perfect geschikt is voor uw dierbaren en hen comfortabel maakt.

De modernste technologie

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met moderne technologie die het leven van uw oudere of gehandicapte dierbaren gemakkelijker en veiliger maakt. Een van onze unieke kenmerken is de Nobi-lamp, die is uitgerust met ingebouwde valdetectie- en preventietechnologie. De Nobi-lamp maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) om vallen te detecteren en waarschuwingen te activeren, zodat iemand onmiddellijk kan reageren als dat nodig is.

Ruime en comfortabele woonruimte | Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo

We begrijpen dat senioren en mensen die speciale zorg nodig hebben, voldoende ruimte nodig hebben om comfortabel te wonen. Daarom zijn onze compacte zorgunits ruim genoeg voor mobiliteit en ontspanning. De woonruimte is ontworpen met voldoende ruimte om ervoor te zorgen dat uw dierbare genoeg ruimte en verschillende plekken heeft voor activiteiten.

Dankbare toegankelijkheid

Onze zorgunits zijn ontworpen met ouderen en kwetsbaren in gedachten. Dit betekent dat toegankelijkheid een belangrijk kenmerk is in onze units. De zorgvuldig ontworpen gang en opritten zijn goed uitgerust om mensen met een rolstoel of andere mobiliteitsproblemen te helpen bewegen.

Aanpasbaar voor verschillende behoeften | Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo

Onze zorgunits zijn ook geschikt voor een breed scala aan behoeften, waaronder mensen met een handicap, Alzheimer, Parkinson en andere aandoeningen. We hebben geïnvesteerd in gespecialiseerde apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat onze zorgwoningen geschikt zijn voor mensen met verschillende behoeften.

Milieuvriendelijk bouwen

Bij Novulo Buildings hebben we een passie voor het behoud van ons milieu. Daarom gebruiken we milieuvriendelijke materialen bij de bouw van onze zorgwoningen. Het resultaat is dat onze zorgwoningen energiezuinig zijn, wat betekent dat u zorg kunt bieden aan uw dierbaren zonder dat dit ten koste gaat van uw ecologische voetafdruk.

Betaalbare opties

Onze compacte zorgunits voor in de tuin zijn te huur of te koop, waardoor ze een betaalbare optie zijn voor iedereen die voor zijn dierbaren wil zorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze prijsopties en om een oplossing te vinden die bij je budget past.

 • Aanpasbaar ontwerp, ultramoderne technologie, ruime en comfortabele woonunit, betrouwbare toegankelijkheid, aanpasbaar aan verschillende behoeften, milieuvriendelijke constructie en betaalbare opties – dit zijn de zeven kenmerken waardoor onze compacte zorgunits zich onderscheiden.

Kortom, als u op zoek bent naar een ideale oplossing om uw dierbaren dichtbij en verzorgd te houden, dan biedt Novulo Buildings u de beste en meest praktische oplossingen. Onze compacte zorgunits zijn niet alleen praktisch, maar passen ook bij uw unieke behoeften, verbeteren de kwaliteit van leven van uw dierbaren en sparen het milieu. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze betaalbare en aanpasbare compacte zorgunits voor uw tuin.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo: 10 voordelen voor mantelzorgers en familieleden

Bij Novulo Buildings zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en betaalbare compacte zorgunits voor in de tuin. Onze zorgwoningen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw oudere ouders of dierbaren die speciale zorg en aandacht nodig hebben. Als familiebedrijf gevestigd in België begrijpen we hoe belangrijk het is om je dierbaren dichtbij en goed verzorgd te hebben. Hier zijn tien voordelen van het kiezen van onze compacte zorgunits voor uw tuin.

Comfortabele leefruimtes

Onze compacte zorgunits zijn ontworpen met het comfort van uw dierbaren in gedachten. Elke zorgwoning is uitgerust met de nieuwste voorzieningen en functies, zoals een moderne kitchenette, een gezellige slaapkamer en een ruime woonkamer. We gebruiken materialen van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat de zorgwoningen zowel duurzaam als comfortabel zijn.

Verhoogde veiligheid | Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo

Omdat onze zorgwoningen zich op uw terrein bevinden, kunt u er zeker van zijn dat uw dierbaren altijd veilig zijn. We bieden ook een optionele Nobi-lamp, een valdetectie- en preventiesysteem dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie om mantelzorgers te waarschuwen wanneer een val wordt gedetecteerd.

Flexibele financieringsopties

We begrijpen dat het kopen of huren van een zorgwoning een aanzienlijke financiële investering is. Daarom bieden we flexibele financieringsopties om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg kunt bieden aan uw dierbaren zonder dat dit ten koste gaat van de bank.

Persoonlijke zorgplannen

Bij NOVULO geloven we dat ieder individu uniek is en persoonlijke zorg nodig heeft. Ons team van deskundigen werkt met u samen om een zorgplan op maat te ontwikkelen dat voldoet aan de specifieke behoeften van uw dierbaren.

Ondersteuning voor mantelzorgers

Zorgen voor een ouder familielid of geliefde kan een uitdagende taak zijn. We bieden verschillende ondersteunende diensten om mantelzorgers te helpen hun werklast te beheren en de best mogelijke zorg te bieden, waaronder trainingen voor mantelzorgers en steungroepen.

Toegankelijkheid

Onze compacte zorgunits zijn zo ontworpen dat ze naadloos in uw tuin en buitenruimtes passen. Dit zorgt ervoor dat uw dierbaren dichtbij zijn en gemakkelijk toegang hebben tot frisse lucht en buitenactiviteiten.

Professioneel personeel | Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo

Ons team van professionele medewerkers bestaat uit ervaren verzorgers, gediplomeerde verpleegkundigen en medische professionals, die ervoor zorgen dat uw dierbaren de best mogelijke zorg krijgen.

Verhoogde onafhankelijkheid

Onze zorgwoningen zijn ontworpen om de onafhankelijkheid van de bewoners te bevorderen. We bieden verschillende activiteiten en voorzieningen om bewoners betrokken te houden en hen te helpen hun onafhankelijkheid zo lang mogelijk te behouden.

Duurzame opties voor langdurige zorg

Langdurige zorg kan duur zijn. Maar met onze compacte zorgunits kunt u uw dierbaren langdurige zorg bieden zonder dat het u geld kost.

Een gemeenschapsgevoel

Onze zorgwoningen geven uw dierbaren een gemeenschapsgevoel en zorgen ervoor dat ze gezelschap en steun hebben wanneer ze die het meest nodig hebben.

 • Gepersonaliseerde zorgplannen, flexibele financiering en ondersteunende diensten zorgen ervoor dat u de best mogelijke zorg kunt bieden aan uw dierbaren.
 • Met toegankelijkheid binnenshuis en verhoogde veiligheid zijn uw dierbaren dichtbij en worden ze goed verzorgd.
 • Ons professionele personeel, de moderne voorzieningen en de gemeenschappelijke sfeer bevorderen de onafhankelijkheid en bieden een gastvrije omgeving voor uw dierbaren.

Kies voor Novulo Buildings voor de beste compacte zorgunits voor uw tuin.

Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo: FAQs voor geïnteresseerde kopers en huurders

Bent u op zoek naar een praktische, handige en zorgzame oplossing om uw ouder wordende ouders of grootouders in de buurt van uw huis te huisvesten? NOVULO Buildings biedt een reeks zorgwoningen voor in de tuin. Om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen en je zeker te voelen over je keuze, hebben we de volgende veelgestelde vragen opgesteld.

Welke typen zorgwoningen kan ik kopen of huren bij NOVULO Buildings? | Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo

NOVULO Buildings biedt verschillende compacte zorgunits van verschillende grootte, elk ontworpen voor twee of drie bewoners. U kunt kiezen uit verschillende modellen, allemaal voorzien van complete woonruimtes, badkamers, toegankelijke deuropeningen en gangen en smart home technologieën. Bovendien bieden we aanpassingsmogelijkheden om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Kan ik mijn zorgwoning zelf ontwerpen? | Beste compacte zorgunits voor de tuin van Novulo

Inderdaad. Bij Novulo Buildings moedigen we onze klanten aan om actief deel te nemen aan het ontwerpproces om ervoor te zorgen dat hun zorgwoning voldoet aan hun specifieke behoeften, voorkeuren en budget. Ons ervaren team van architecten en ontwerpers zal bij elke stap met u samenwerken om een plan op maat te maken dat overeenkomt met uw visie.

Welke technologieën hebben jullie compacte zorgunits?

Onze zorgwoningen beschikken over verschillende slimme technologieën om comfort, veiligheid en gemak voor uw oudere bewoners te garanderen. We bieden onder andere Nobi-lampen met valdetectie en -preventie, slimme thermostaten, stemgestuurde verlichting en beveiligingscamera’s.

Hoe lang duurt het om een zorgwoning te installeren?

De leverings- en installatietijden variëren afhankelijk van de grootte van de zorgunit, de aanpassingsopties en uw locatie. Meestal duurt de levering zes tot acht weken vanaf het moment van je bestelling. Na levering installeert ons team van professionals de zorgwoning binnen een paar dagen.

Bieden jullie financieringsmogelijkheden?

Ja, dat doen we. Bij Novulo Buildings begrijpen we dat de aankoop van een zorgwoning een aanzienlijke investering is en we bieden flexibele financieringsopties om u te helpen dit te realiseren. Onze financieringspartners bieden lage rentetarieven, geen aanbetalingen en betaalbare maandelijkse betalingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bij Novulo Buildings zijn we gespecialiseerd in het maken van compacte zorgwoningen die het hoogste niveau van comfort, zorg en veiligheid bieden voor uw oudere dierbaren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze oplossingen, prijzen en aanpassingsmogelijkheden. Wij zijn er om u te helpen een zorgzame omgeving voor uw familie te creëren.

Wat is Novulo Buildings en wat bieden jullie aan?

Bij Novulo Buildings bieden we de beste compacte zorgunits voor in uw tuin. We streven naar een comfortabele en gezellige leefruimte voor senioren die speciale zorg nodig hebben, en u kunt de zorgwoning in uw tuin plaatsen! We begrijpen hoe belangrijk het is om je dierbaren dicht bij je te hebben, en onze gebouwen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van senioren en hun families. Onze zorgwoningen zijn voorzien van geweldige functies zoals de Nobi-lamp aan het plafond, die voorkomt dat senioren vallen.

Hoe kan ik een zorgwoning van Novulo Buildings kopen of huren?

U kunt een zorgwoning van ons kopen of huren, afhankelijk van uw behoeften. Wij bieden flexibele betalingsplannen en contracten om het voor u gemakkelijker te maken uw dierbaren dicht bij u te hebben. Onze prijsinformatie is beschikbaar op aanvraag en we kunnen je ook een gedetailleerde brochure bezorgen met de kenmerken van onze zorgwoningen. Onze klantenservice is altijd beschikbaar om al je vragen of zorgen te beantwoorden.

Wat zijn de voordelen van een zorgwoning in mijn tuin?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het hebben van een zorgwoning in uw tuin. Ten eerste is het een handige locatie voor senioren om speciale zorg te ontvangen terwijl ze dicht bij hun familie blijven. Ten tweede biedt het een comfortabele en huiselijke omgeving die ontworpen is om aan de unieke behoeften van senioren te voldoen, zoals onze valpreventie en detectielamp Nobi. Ten slotte is het een kosteneffectieve oplossing die dure zorgwoningen of interne zorgdiensten overbodig maakt. Met Novulo Buildings kunt u er gerust op zijn dat uw dierbaren veilig en comfortabel in hun eigen zorgwoning in uw tuin wonen.


Beste Compacte Zorgunits voor de Tuin van Novulo – Uw oplossing voor ouderenzorg

Wij bij Novulo Buildings begrijpen de waarde van familie en zijn gepassioneerd over het bieden van praktische oplossingen om uw dierbaren dichtbij te houden en hen tegelijkertijd de zorg en het comfort te bieden die ze nodig hebben. Onze compacte zorgunits zijn ontworpen om in uw eigen tuin geplaatst te worden, zodat uw bejaarde ouders, grootouders of dierbaren veilig en zelfstandig kunnen wonen.

Onze zorgunits zijn zorgvuldig ontworpen en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en comfort. Onze zorgwoningen zijn uitgerust met functies zoals de Nobi-lamp aan het plafond en zijn speciaal ontworpen om vallen te helpen detecteren en voorkomen. Met een NOVULO zorgunit in uw tuin kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw dierbaren veilig zijn en altijd verzorgd worden.

 • Geef uw dierbaren het comfort om dicht bij familie te wonen terwijl hun onafhankelijkheid behouden blijft
 • Betaalbare en flexibele betalingsopties om aan uw behoeften te voldoen
 • Hoogwaardige constructie en ontwerp voor ultieme veiligheid en comfort
 • Nobi-lamp voor geavanceerde valdetectie en -preventie
 • Toegewijd klantenserviceteam om je te helpen met vragen of problemen

Bent u geïnteresseerd in de volgende stap om uw dierbaren de NOVULO-ervaring te bieden? Neem vandaag nog contact met ons op voor informatie over prijzen en betalingsopties, zodat u de eerste stap naar gemoedsrust kunt zetten. Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en we nemen snel contact met u op.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo