Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo

Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo

Ben je op zoek naar de perfecte oplossing om voor je ouder wordende ouders of grootouders te zorgen?

Novulo Buildings biedt de beste draagbare en duurzame zorgwoningen die je in je tuin kunt zetten.

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals de Nobi-lamp voor valdetectie en -preventie, waardoor de veiligheid en het welzijn van uw dierbaren wordt gegarandeerd.

Vul het formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en ontvang deskundig advies over de beste zorgwoning voor uw gezin.

Vertrouw op Novulo Buildings voor zorgwoningen van de hoogste kwaliteit die onafhankelijkheid en comfort voor uw dierbaren bevorderen.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo
Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo

Ben je op zoek naar een verplaatsbare en duurzame zorgwoning? Novulo Buildings biedt de beste oplossing. Onze zorgwoningen zijn aanpasbaar en uitgerust met innovatieve functies zoals de Nobi-lamp voor valpreventie. Neem contact met ons op voor onklopbare prijzen.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo: Breng uw dierbaren dichterbij en veiliger

Bij Novulo Buildings zijn we er trots op u de beste draagbare en duurzame zorgwoningen te kunnen bieden die u in uw tuin kunt hebben. Met onze zorgwoningen kunt u uw dierbaren dichter bij u laten wonen, zodat u gerust kunt zijn dat ze veilig en goed verzorgd zijn. Onze zorgwoningen zijn ontworpen met eersteklas voorzieningen zoals de Nobi-lamp, die vallen voorkomt en de veiligheid van senioren in de zorgwoning garandeert.

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe belangrijk het is om zorgwoningen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze geliefden en tegelijkertijd duurzaamheid bevorderen. Daarom zijn onze zorgwoningen goed geïsoleerd en uitgerust met energiezuinige verlichtings- en verwarmingssystemen. Onze verplaatsbare huizen zijn gebouwd met duurzame materialen, waardoor milieuafval wordt verminderd en een bijdrage wordt geleverd aan een schonere en groenere wereld. Met onze zorgwoningen kunt u er zeker van zijn dat duurzaamheid en comfort hand in hand gaan.

 • Met Novulo Buildings kunt u uw dierbaren dichterbij laten wonen en tegelijkertijd hun veiligheid en comfort garanderen.
 • Onze zorgwoningen zijn ontworpen met duurzame materialen om een schonere en groenere wereld te bevorderen.
 • Onze woningen zijn voorzien van eersteklas voorzieningen zoals de Nobi-lamp, die de veiligheid en het comfort van senioren in de zorgwoning garanderen.

Bent u geïnteresseerd om uw dierbaren dichter bij u te laten wonen in een van onze zorgwoningen? Laat uw contactgegevens achter op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo: 8 functies die u moet weten

Als de makers van de beste draagbare en duurzame zorgwoning is Novulo Buildings er trots op een oplossing te bieden die echt tegemoet komt aan de behoeften van senioren en hun dierbaren. Er zijn veel redenen om te overwegen een zorgwoning van ons te kopen of te huren, en we willen graag een aantal van de belangrijkste kenmerken die ons product uniek en van topkwaliteit maken onder de aandacht brengen.

Makkelijk te installeren en te verplaatsen

Onze zorgwoningen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te installeren en te verplaatsen zijn, zonder aan kwaliteit of comfort in te boeten. We gebruiken duurzame en duurzame materialen die bestand zijn tegen de elementen en de veiligheid en het welzijn van de bewoners garanderen.

Aanpasbaar ontwerp

We begrijpen dat elk huishouden en elk individu unieke behoeften en voorkeuren heeft, daarom bieden we een reeks aanpasbare ontwerpopties. Van de indeling tot het kleurenschema, we werken met je samen om een zorgwoning te creëren die precies goed voelt.

Nobi lamp voor valpreventie

Een van de opvallende kenmerken van onze zorgwoningen is de Nobi-lamp, die aan het plafond is geïnstalleerd en de bewegingen van de bewoners volgt. Als de lamp een mogelijke val detecteert, gaat er een alarm af en wordt de mantelzorger of het familielid gewaarschuwd. Dit kan levensreddend zijn voor senioren die het risico lopen om te vallen.

Op de natuur geïnspireerd ontwerp | Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo

Onze zorgwoningen zijn zo ontworpen dat ze naadloos in uw tuin en omgeving passen, waardoor er een natuurlijke en rustgevende sfeer voor de bewoners ontstaat. Wij geloven dat dicht bij de natuur wonen een positieve invloed kan hebben op de mentale en fysieke gezondheid.

Duurzaam en milieuvriendelijk

We zetten ons in voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in alle aspecten van ons bedrijf. Daarom gebruiken we hernieuwbare materialen en groene technologie in onze zorgwoningen. Wij geloven dat het beschermen van het milieu cruciaal is voor toekomstige generaties.

Draaglijke prijzen | Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo

We begrijpen dat de kosten van ouderenzorg een grote last kunnen zijn voor gezinnen. Daarom bieden we betaalbare prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit of veiligheid. Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot zorg van hoge kwaliteit, ongeacht hun financiële situatie.

Persoonlijke zorgplannen

We werken nauw samen met mantelzorgers en familieleden om persoonlijke zorgplannen op te stellen voor de bewoners, gebaseerd op hun individuele behoeften en voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat ze de juiste zorg en aandacht krijgen, terwijl hun onafhankelijkheid en waardigheid behouden blijft.

Nabijheid van dierbaren

Misschien wel het belangrijkste voordeel van onze zorgwoningen is de mogelijkheid om je dierbaren dicht bij je te hebben. Dit kan ongelooflijk geruststellend zijn voor zowel de bewoners als hun familie, omdat ze meer tijd samen kunnen doorbrengen en betekenisvolle herinneringen kunnen creëren.

Bij Novulo Buildings zijn we gepassioneerd over het leveren van de best mogelijke zorg voor senioren op een duurzame en innovatieve manier. Als u meer wilt weten over onze zorgwoningen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 • Duurzame en duurzame materialen
 • Aanpasbare ontwerpopties
 • Nobi-lamp voor valpreventie
 • Op de natuur geïnspireerd ontwerp
 • Duurzaam en milieuvriendelijk
 • Betaalbare prijzen
 • Persoonlijke zorgplannen
 • Nabijheid van dierbaren
Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo: 8 manieren om aan te passen

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe belangrijk de zorg voor uw dierbaren is. Daarom hebben we de beste verplaatsbare en duurzame zorgwoningen op de markt ontworpen. Onze zorgwoningen kunnen in uw tuin worden geplaatst, zodat uw ouders of grootouders dicht bij u kunnen zijn terwijl ze de speciale zorg krijgen die ze nodig hebben.

Aanpasbaar ontwerp

Onze zorgwoningen zijn aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. Je kunt kiezen uit een breed scala aan buiten- en binnenafwerkingen, dakstijlen en raamontwerpen. Je kunt ook een veranda of terras aan het huis toevoegen, waardoor het meer aanvoelt als een traditioneel huis.

Duurzame materialen | Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo

Bij Novulo Buildings geven we om het milieu. Daarom gebruiken we alleen duurzame materialen om onze zorgwoningen te bouwen. We gebruiken materialen die duurzaam, energiezuinig en milieuvriendelijk zijn.

Makkelijk te installeren | Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo

Onze zorgwoningen zijn gemakkelijk te installeren. Ze kunnen op uw locatie worden afgeleverd en binnen een paar dagen in elkaar worden gezet. Wij zorgen voor het hele proces, van het verkrijgen van de benodigde vergunningen tot het installeren van het sanitair en de elektrische systemen.

Een afwerking van hoge kwaliteit

Onze zorgwoningen worden gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. We gebruiken alleen de beste materialen en afwerkingen om ervoor te zorgen dat uw dierbaren comfortabel en veilig zijn. Onze zorgwoningen zijn duurzaam gebouwd en vereisen zeer weinig onderhoud.

Gezondheid en veiligheid | Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met een reeks gezondheids- en veiligheidsvoorzieningen die speciaal ontworpen zijn voor senioren. We installeren valpreventielampen, noodoproepsystemen en andere voorzieningen om ervoor te zorgen dat uw dierbaren veilig zijn.

Energiezuinig | Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo

Onze zorgwoningen zijn energiezuinig, zodat u geld kunt besparen op uw maandelijkse energierekening. We installeren energiezuinige apparaten, HVAC-systemen en verlichting, zodat uw dierbaren het comfortabel hebben zonder energie te verspillen.

Diervriendelijk

Bij Novulo Buildings begrijpen we het belang van huisdieren in ons leven. Daarom zijn onze zorgwoningen huisdiervriendelijk. We installeren huisdierdeuren en huisdiervriendelijke afwerkingen om ervoor te zorgen dat de harige vrienden van uw dierbaren zich ook thuis voelen.

Betaalbaar

Onze zorgwoningen zijn betaalbaar en bieden u een kosteneffectieve oplossing voor de zorg voor uw dierbaren. Je kunt een zorgwoning van ons kopen of huren, afhankelijk van je behoeften en budget.

 • Aanpasbaar ontwerp om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
 • Duurzame materialen voor een beter milieu.
 • Hoogwaardige afwerking voor comfort en veiligheid.
 • Gezondheids- en veiligheidsvoorzieningen speciaal ontworpen voor senioren.
 • Energiezuinig om te besparen op de energierekening.
 • Huisdiervriendelijk voor de harige vrienden.
 • Betaalbare en kosteneffectieve oplossing voor de zorg voor uw dierbaren.

Bij Novulo Buildings zijn we trots op het leveren van de beste draagbare en duurzame zorgwoning op de markt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze zorgwoningen en hoe we u kunnen helpen bij de zorg voor uw dierbaren.

Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo: 8 redenen om te kopen

Wij bieden draagbare en duurzame zorgwoningen, die zijn ontworpen om de zorg voor uw ouder wordende dierbaren zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Hier zijn acht redenen waarom je zou moeten overwegen om een van onze zorgwoningen te kopen:

Aanpasbaar ontwerp

Onze zorgwoningen worden gebouwd volgens uw specificaties en kunnen volledig worden aangepast aan uw unieke behoeften. Je kunt de grootte, indeling en functies kiezen die het beste werken voor jou en je dierbaren, zodat ze comfortabel en gelukkig zijn in hun nieuwe huis.

Milieuvriendelijke materialen

Bij Novulo Buildings gebruiken we duurzame, milieuvriendelijke materialen die zowel duurzaam als mooi zijn. Onze zorgwoningen worden gebouwd met materialen van topkwaliteit, van de fundering tot het dak, zodat ze stevig, duurzaam en energie-efficiënt zijn.

Toegankelijk voor gehandicapten

Onze zorgwoningen zijn ontworpen met toegankelijkheid in gedachten. We willen dat uw dierbaren zich comfortabel en veilig voelen in hun nieuwe huis en daarom zorgen we ervoor dat er geen drempels zijn. Onze huizen zijn rolstoelvriendelijk en op verzoek kunnen we steungrepen, leuningen en andere veiligheidsvoorzieningen installeren.

High-Tech functies

We zijn er trots op dat we geavanceerde technologie in onze huizen hebben geïntegreerd, waardoor ze veiliger en efficiënter zijn. Onze Nobi-lamp is daar een perfect voorbeeld van. De lamp wordt aan het plafond geïnstalleerd en detecteert vallen en waarschuwt mantelzorgers. We werken voortdurend aan de ontwikkeling van slimme en duurzame functies.

Betaalbare opties

Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot kwaliteitszorg voor hun dierbaren, ongeacht hun budget. We bieden betaalbare opties voor onze zorgwoningen, waaronder huur- en financieringsplannen. Je hoeft je bank niet te spekken om een comfortabel en veilig thuis te bieden aan je ouder wordende dierbaren.

Geschikte plaatsing

Onze zorgwoningen kunnen overal in uw tuin worden geplaatst, zodat u volledige controle heeft over de locatie. We werken met je samen om ervoor te zorgen dat de zorgwoning op de meest geschikte plek wordt geplaatst en we zorgen voor alle installatie- en afwerkingswerkzaamheden.

Getrainde vakmensen

We hebben een team van hoogopgeleide professionals die gepassioneerd zijn over het leveren van de best mogelijke leefruimtes voor senioren. Onze medewerkers werken nauw met u samen om al uw vragen of zorgen over onze zorgwoningen te beantwoorden, van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Waardevolle investering

Onze zorgwoningen zijn niet alleen een investering in het welzijn en geluk van uw dierbaren, maar ze voegen ook waarde toe aan uw eigendom. Ons duurzame en aanpasbare ontwerp is een uniek verkoopargument dat potentiële kopers kan aantrekken als je besluit je huis in de toekomst te verkopen.

 • Aanpasbaar en milieuvriendelijk ontwerp.
 • Toegankelijk voor gehandicapten en high-tech functies.
 • Betaalbare opties en handige plaatsing.
 • Getrainde professionals en een waardevolle investering.

Bij Novulo Buildings geloven we dat iedereen een comfortabel, veilig en duurzaam thuis verdient, vooral voor hun oudere geliefden. We zijn er trots op dat we onze verplaatsbare en duurzame zorgwoningen kunnen aanbieden als oplossing om de zorg voor uw ouders of grootouders tot een naadloze en gelukkige ervaring te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor informatie over de prijzen van onze zorgwoningen.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo: Uw veelgestelde vragen beantwoord

Overweeg je om je oudere ouders of dierbaren bij je in de buurt te hebben? Wil je dat ze het comfort hebben van een zorgwoning en toch het gemak en de zorg van bij jou in de tuin? Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings. Hier zijn enkele veelgestelde vragen over onze beste draagbare en duurzame zorgwoning:

Wat zijn NOVULO Buildings?

NOVULO Buildings zijn verplaatsbare en duurzame zorgwoningen voor senioren. Ze zijn ontworpen als zelfstandige eenheden die in uw tuin kunnen worden geplaatst. Ze zijn van alle gemakken voorzien die u van een zorgwoning mag verwachten, inclusief zorgfuncties zoals de Nobi-lamp, en ze zijn milieuvriendelijk.

Wat maakt Novulo Buildings duurzaam?

We gebruiken milieuvriendelijke materialen in al onze bouwprocessen, waardoor onze gebouwen energie-efficiënt en duurzaam zijn. Van de isolatiematerialen tot de verwarmingssystemen en elektrische apparaten, alles wat we gebruiken is milieuvriendelijk. We streven er ook naar om afval te verminderen door middel van recycling en upcycling.

Zijn de Novulo Buildings aanpasbaar?

Ja, dat zijn ze. We hebben een reeks ontwerpen en afmetingen waaruit u kunt kiezen, maar u kunt lay-outs, afwerkingen en functies selecteren en wijzigen om aan specifieke eisen te voldoen. We werken samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat ze inspraak hebben in bijna elk aspect van het bouwproces.

Welke zorgfuncties zijn inbegrepen in Novulo Buildings?

Onze zorgunits variëren afhankelijk van de unit en het ontwerp dat u kiest. Elke unit is echter uitgerust met een valdetectie- en preventielamp

de Nobi-lamp. Deze lamp waarschuwt mantelzorgers bij een val en kan potentieel struikelgevaar detecteren.

Kan ik een Novulo Building huren of kopen?

Absoluut. U kunt een NOVULO gebouw huren of kopen. De beslissing om te kopen of te huren hangt af van individuele voorkeuren. Huren kan echter een betere optie zijn als u flexibiliteit wilt en zich niet wilt vastleggen op het bezit van een zorgwoning.

Zijn Novulo Buildings betaalbaar?

We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we voldoen aan hun budgettaire beperkingen. De kosten voor het bouwen van een Novulo Building variëren sterk en zijn afhankelijk van het ontwerp, de grootte en de aanpassingsvereisten.

Wat maakt de zorgwoningen van Novulo Buildings de beste verplaatsbare optie op de markt?

Bij Novulo Buildings zijn we trots op onze innovatieve en duurzame benadering van zorgwoningen. Onze gebouwen zijn ontworpen om gemakkelijk naar de gewenste locatie te worden vervoerd en kunnen in slechts enkele dagen worden opgezet. Bovendien zijn onze zorgwoningen gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam zijn en lang meegaan, zodat uw dierbare jarenlang een comfortabele en veilige leefruimte heeft.

Hoe is duurzaamheid geïntegreerd in de zorgwoningen van Novulo Buildings?

Bij Novulo Buildings zijn we toegewijd aan het verminderen van onze impact op het milieu. Onze zorgwoningen zijn ontworpen met duurzame materialen, zoals hout en natuurlijke isolatie, en worden geproduceerd in onze energiezuinige fabriek. We bieden ook geavanceerde energiebesparende en bewakingstechnologieën, waardoor onze zorgwoningen niet alleen milieuvriendelijk maar ook kosteneffectief zijn voor onze klanten.

Kan ik mijn zorgwoning van Novulo Buildings aanpassen aan de specifieke behoeften van mijn dierbare?

Absoluut! Wij begrijpen dat elk individu unieke behoeften heeft en daarom bieden wij een reeks aanpassingsopties voor onze zorgwoningen. Van de grootte en indeling van de kamers tot speciale functies, zoals rolstoeltoegankelijkheid en valdetectietechnologie, ons team werkt nauw met u samen om een persoonlijke woonruimte te creëren die het beste past bij de behoeften van uw dierbare.


De beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo: Een spelwisselaar voor gezinnen

We zijn verheugd u kennis te laten maken met ons nieuwste product – de beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo. We weten hoe belangrijk het is om je dierbaren dicht bij je te hebben, vooral tijdens hun gouden jaren. Daarom hebben we een echt innovatieve oplossing gecreëerd waarmee gezinnen zorg en comfort kunnen bieden aan hun ouder wordende ouders of grootouders in hun eigen achtertuin.

Onze zorgwoningen zijn niet alleen draagbaar en duurzaam, maar ook goed ontworpen en uitgerust met geavanceerde functies om de veiligheid, het welzijn en het comfort van uw dierbaren te garanderen. Van de Nobi-lamp die vallen detecteert en voorkomt tot de milieuvriendelijke materialen die bij de bouw zijn gebruikt, elk aspect van onze zorgwoningen is zorgvuldig overwogen en ontworpen om het leven voor alle betrokkenen gemakkelijker te maken.

 • Stel je voor dat je ouders of grootouders slechts een paar stappen verwijderd zijn, zonder dat dit ten koste gaat van hun privacy en onafhankelijkheid.
 • Geniet van uw gemoedsrust in de wetenschap dat uw dierbaren veilig en comfortabel zijn in hun eigen ruimte, zonder de noodzaak van een traditionele zorgwoning.
 • Kies voor een groenere, duurzamere optie die ook nog eens betaalbaar en aanpasbaar is.

Wilt u meer weten over onze beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en we beantwoorden graag uw vragen en geven u meer informatie. Wacht niet – geef uw ouder wordende dierbaren de zorg en het comfort dat ze verdienen met Novulo Buildings.

Beste draagbare en duurzame zorgwoning van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo