Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo

Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo

Op zoek naar de beste manier om voor je ouder wordende ouders of dierbaren te zorgen?

Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings.

Onze gepersonaliseerde zorgwoningen zijn de perfecte oplossing voor iedereen die zijn oudere familieleden dichtbij en verzorgd wil houden.

Met de Nobi-lamp is valdetectie en -preventie slechts een deel van de vele functies van onze hoogwaardige units.

Vul nu ons formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties.

Ons team van deskundigen staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte zorgwoning voor uw unieke behoeften te vinden.

Met Novulo Buildings kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw dierbaren in goede handen zijn.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo
Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerde zorgwoning voor uw dierbaren? Novulo Buildings biedt de beste zorgwoningen voor uw tuin, compleet met veiligheidsvoorzieningen zoals de Nobi-lamp. Neem contact met ons op voor prijsinformatie en geef uw senioren het comfort dat ze verdienen.


Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo: Zorgwoningen in uw eigen tuin

Wij, bij Novulo Buildings, bieden de beste gepersonaliseerde zorgwoningen om u te helpen voor uw ouders of andere dierbaren te zorgen in het comfort van uw eigen tuin. Onze zorgwoningen zijn de perfecte oplossing voor diegenen die hun oudere familieleden dichtbij willen hebben terwijl ze de zorg ontvangen die ze nodig hebben.

Onze zorgwoningen zijn ontworpen met functies en voorzieningen die tegemoet komen aan de behoeften van senioren, zodat ze zich comfortabel en thuis voelen. Een voorbeeld hiervan is de innovatieve Nobi-lamp, die vallen detecteert en voorkomt. Onze gebouwen zijn duurzaam, milieuvriendelijk en perfect voor wie kwaliteit en functionaliteit belangrijk vindt. Met Novulo Buildings kunt u met een gerust hart weten dat uw dierbaren veilig en dichtbij zijn.

 • Bied uw dierbaren gespecialiseerde zorg en comfort in hun eigen zorgwoning
 • Geniet van het gemak om uw familieleden dichtbij te hebben, terwijl hun onafhankelijkheid gewaarborgd blijft
 • Leef duurzaam en milieuvriendelijk met onze gebouwen
 • Neem contact met ons op voor meer informatie over prijzen en huurmogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in de volgende stap om uw oudere familieleden ultiem comfort te bieden? Laat uw contactgegevens achter op onze pagina en laat ons u helpen de perfecte zorgwoning in uw tuin te creëren.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo: 8 functies voor veiligheid en comfort

Bij Novulo Buildings zijn we trots op het leveren van de beste gepersonaliseerde zorgwoningen die veiligheid en comfort garanderen. We begrijpen dat het vinden van de juiste zorg voor dierbaren een emotionele en uitdagende ervaring kan zijn. Daarom bieden we oplossingen op maat om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Hier zijn acht kenmerken waardoor onze zorgwoningen zich onderscheiden van de rest:

Innovatieve Nobi-lamp | Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo

We hebben de Nobi-lamp opgenomen in onze zorgwoningen voor valdetectie en -preventie, wat perfect is voor senioren. Deze innovatieve lamp detecteert elke val en stuurt een bericht naar de mantelzorger om ongelukken te voorkomen.

Ontwerpen op maat

Onze zorgwoningen worden op maat gemaakt om aan uw specifieke voorkeuren en behoeften te voldoen. We werken met u samen om een ontwerp te maken dat comfort en functionaliteit garandeert.

Efficiënt gebruik van ruimte

We begrijpen dat ruimte een beperkende factor kan zijn en daarom hebben we onze zorgwoningen zo efficiënt mogelijk ontworpen. We maximaliseren elke centimeter ruimte om aan alle essentiële behoeften van je dierbaren te voldoen en tegelijkertijd een comfortabele leefruimte te bieden.

Toegankelijkheid

Onze zorgwoningen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn, zonder obstakels of trappen. De ingang, gang en kamers zijn allemaal ontworpen voor rolstoelgebruikers.

Kwaliteit materialen | Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo

Wij geloven in het gebruik van alleen de beste kwaliteit materialen om een veilige en comfortabele leefruimte te bieden voor uw dierbaren. Van de fundering tot de afwerking, onze zorgwoningen zijn gebouwd met materialen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Energiezuinig

Onze zorgwoningen worden gebouwd met het oog op energie-efficiëntie, zodat u verzekerd bent van een duurzame woonruimte die u geld bespaart. We maken gebruik van de nieuwste isolatietechnieken, LED-verlichting en zonnepanelen om het energieverbruik te verminderen.

Veiligheid en veiligheid

We begrijpen het belang van veiligheid en beveiliging en daarom zijn onze zorgwoningen gebouwd met een reeks veiligheidsvoorzieningen. Van brandalarmen tot rookmelders, onze huizen zijn ontworpen om uw dierbaren veilig te houden.

Huur- of koopopties

Bij Novulo Buildings bieden we zowel huur- als koopopties die passen bij uw budget en wensen. We geven vooraf prijsinformatie en begeleiden je door alle beschikbare opties om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Het resultaat?

Je kunt gerust zijn in de wetenschap dat je dierbare in een veilige, comfortabele en persoonlijke woonomgeving zal wonen. Onze zorgwoningen zijn voorzien van alle noodzakelijke functies om de veiligheid en het comfort te garanderen, zodat jij je kunt concentreren op het doorbrengen van kostbare tijd met je familie.

 • Aangepaste ontwerpen om aan uw specifieke voorkeuren te voldoen
 • Innovatieve valdetectie en -preventielamp
 • Efficiënt gebruik van ruimte en gemakkelijke toegankelijkheid
 • Hoogwaardige materialen gebruikt voor veiligheid en comfort
 • Energiezuinig en duurzaam
 • Veilig en zeker
 • Huur- of koopopties voor ultieme flexibiliteit
Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo: 8 dingen om te overwegen voordat u ze koopt of huurt

Bij Novulo Buildings zijn we er trots op dat we gespecialiseerd zijn in gepersonaliseerde units voor zorgwoningen die in uw tuin geplaatst kunnen worden. Onze units zijn perfect voor mensen die hun ouder wordende ouders of dierbaren dichtbij willen hebben en hen toch de zorg willen bieden die ze nodig hebben. In dit artikel bespreken we acht dingen die je moet overwegen voordat je een van onze units koopt of huurt.

De kosten

De kosten van onze gepersonaliseerde zorgwoningen variëren afhankelijk van de functies die je nodig hebt en de grootte van de woning. We bieden zowel huur- als koopopties om onze klanten meer flexibiliteit te geven. Of je er nu voor kiest om te huren of te kopen, je kunt er zeker van zijn dat onze units gemaakt zijn van materialen van de hoogste kwaliteit en ontworpen zijn door ervaren professionals.

De grootte van de unit | Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo

Onze zorgwoningen zijn beschikbaar in verschillende maten, van eenpersoonskamers tot grotere eenheden die plaats bieden aan meerdere bewoners. Samen met jou bepalen we de beste maat voor jouw behoeften en zorgen we ervoor dat de unit voldoende ruimte biedt voor wonen en opslag.

De functies

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met een reeks functies die het leven van bewoners en mantelzorgers makkelijker maken. Een van onze populairste functies is de Nobi-lamp, die valpartijen kan detecteren en voorkomen. Onze units zijn ook voorzien van verstelbare bedden, rolstoeltoegankelijkheid en een noodoproepsysteem.

De locatie | Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo

Wanneer je een van onze zorgwoningen koopt of huurt, moet je rekening houden met de locatie. Het is belangrijk om een geschikte plek in je tuin te vinden die privacy biedt en gemakkelijk toegang geeft tot het hoofdgebouw. Wij helpen je bij het beoordelen van de beschikbare ruimte en adviseren je de beste locatie voor je unit.

De vergunningen

Voordat je een van onze zorgwoningen kunt installeren, heb je mogelijk vergunningen nodig van je gemeente. Wij helpen je door het vergunningsproces en zorgen ervoor dat al het benodigde papierwerk voor de installatie is afgerond.

Het onderhoud

Onze zorgwoningen zijn zo ontworpen dat ze weinig onderhoud vergen, maar je moet ze wel goed onderhouden om ervoor te zorgen dat ze jarenlang meegaan. Regelmatig schoonmaken en eenvoudig onderhoud helpen om je unit in topconditie te houden.

De mantelzorger | Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo

Als je besluit om voor je dierbare te zorgen in een van onze zorgwoningen, moet je er rekening mee houden wie de belangrijkste mantelzorger wordt. Onze eenheden zijn voorzien van een noodoproepsysteem, maar je moet er nog steeds voor zorgen dat er iemand beschikbaar is om hulp te bieden wanneer dat nodig is.

De toekomst

Tot slot, als je een van onze zorgwoningen koopt of huurt, moet je rekening houden met de toekomst. Zal de unit blijven voldoen aan uw behoeften als de gezondheid van uw dierbare verandert? We werken met u samen om ervoor te zorgen dat uw unit in de toekomst kan worden aangepast aan uw veranderende behoeften.

Kortom, Novulo Buildings biedt de beste gepersonaliseerde zorgwoningen op de markt. U kunt een unit kopen of huren die voldoet aan uw specifieke behoeften en u geruststellen in de wetenschap dat uw dierbare dichtbij is en de zorg ontvangt die hij of zij nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze zorgwoningen.

 • Duurzame units van hoge kwaliteit
 • Keuze uit verschillende maten en functies
 • Deskundig advies en hulp bij installatie
 • Persoonlijke oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften
 • Weinig onderhoud en eenvoudig te onderhouden
 • Responsieve klantenservice
 • Toekomstbestendig ontwerp dat tegemoet komt aan veranderende behoeften.
Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo: 5 redenen waarom het een geweldig alternatief is voor traditionele zorgwoningen

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe belangrijk het is om je oudere dierbaren dicht bij je te houden. Daarom hebben we de beste gepersonaliseerde zorgwoningen ontwikkeld die u in uw eigen tuin kunt plaatsen. In dit artikel bespreken we waarom onze zorgwoningen een geweldig alternatief zijn voor traditionele zorgwoningen.

Houd je dierbaren dicht bij je

Een van de grootste voordelen van een NOVULO zorgwoning in uw tuin is dat u uw dierbaren dicht bij u kunt houden. Wonen in een zorgwoning in je tuin betekent dat je gemakkelijk je ouders of grootouders kunt bezoeken en voor ze kunt zorgen. Het is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je dierbaren zich niet eenzaam of geïsoleerd voelen, en het helpt om de overgang naar een zorgwoning zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Op maat om aan uw behoeften te voldoen

Bij Novulo Buildings begrijpen we dat de behoeften van elk gezin uniek zijn. Daarom bieden we zorgwoningen op maat die voldoen aan uw specifieke eisen. Onze zorgwoningen zijn er in verschillende maten, ontwerpen en functies, zodat u de woning kunt kiezen die het beste werkt voor uw dierbare.

Herkenning en preventie van vallen

Senioren lopen een groter risico om te vallen en dat kan leiden tot ernstige verwondingen of zelfs de dood. Daarom zijn onze zorgwoningen uitgerust met de Nobi-lamp aan het plafond, een lamp voor valdetectie en -preventie. Deze innovatieve technologie kan een val detecteren en de mantelzorger of het familielid onmiddellijk waarschuwen. Het kan ook valpartijen voorkomen door de kamer automatisch te verlichten als de senior ’s nachts wakker wordt, waardoor het risico op struikelen afneemt.

Een vertrouwde omgeving voor senioren

Verhuizen naar een traditionele zorgwoning kan een stressvolle ervaring zijn voor senioren, vooral als ze hun huis en vertrouwde omgeving moeten verlaten. Met een zorgwoning van NOVULO in uw tuin kunnen senioren in een vertrouwde omgeving blijven wonen, wat goed kan zijn voor hun geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Kosteneffectief

Tot slot kan een NOVULO zorgwoning in uw tuin een kosteneffectieve oplossing zijn in vergelijking met traditionele zorgwoningen. U hoeft geen huis buiten uw huis te huren of te kopen, waardoor u op de lange termijn geld bespaart. Bovendien is het een betaalbaardere oplossing dan de meeste zorgwoningen, zonder verborgen kosten of vergoedingen.

 • Houd uw dierbaren dicht bij u
 • Aangepast aan uw behoeften
 • Valdetectie en -preventie
 • Een vertrouwde omgeving voor senioren
 • Kosteneffectief

Kortom, een NOVULO zorgwoning in uw tuin is een geweldig alternatief voor traditionele zorgwoningen. Met de vele voordelen, waaronder persoonlijke zorg, valdetectie en -preventie, een vertrouwde omgeving voor senioren en kosteneffectiviteit, is het geen wonder dat steeds meer gezinnen zich tot Novulo Buildings wenden voor hun senioren woonoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor prijsinformatie en om de zorgwoning te vinden die het beste werkt voor uw dierbare.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo: 7 veelgestelde vragen voor uw gemoedsrust

Overweegt u een zorgwoning voor uw ouder wordende ouders of dierbaren? Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings. Onze gepersonaliseerde zorgwoningen kunnen in uw tuin worden geplaatst voor gemakkelijke toegang en comfort. Hier zijn 7 veelgestelde vragen om al je vragen te beantwoorden:

Wat maakt de zorgwoningen van Novulo anders dan de traditionele zorgwoningen?

De zorgwoningen van Novulo bieden persoonlijke zorg en aandacht voor uw dierbaren, in uw eigen achtertuin. Onze focus ligt op het creëren van een warme, huiselijke omgeving die onafhankelijkheid bevordert en tegelijkertijd veiligheid en comfort garandeert.

Welke voorzieningen bieden de zorgwoningen van Novulo? | Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met een verscheidenheid aan functies, waaronder valdetectie- en preventielampen, gemakkelijk toegankelijke douches en rolstoelvriendelijke functies. We kunnen ook de indeling en het ontwerp aanpassen aan specifieke behoeften.

Kan ik een zorgwoning van Novulo huren of kopen?

Ja, u kunt een zorgwoning van Novulo huren of kopen, afhankelijk van uw wensen en budget. We bieden ook financieringsmogelijkheden om het voor u gemakkelijker te maken de zorg te betalen die uw dierbaren verdienen.

Hoe lang duurt het om een Novulo zorgwoning te installeren?

Het installatieproces neemt doorgaans 4-8 weken in beslag, afhankelijk van de specifieke vereisten van uw zorgwoning. Ons team werkt snel en efficiënt om uw dagelijks leven zo min mogelijk te verstoren.

Welke zorgdiensten worden aangeboden in de zorgwoningen van Novulo?

We bieden een breed scala aan zorgdiensten, waaronder hulp bij dagelijkse activiteiten, medicatiebeheer, fysiotherapie en meer. Onze getrainde mantelzorgers zijn 24/7 beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw dierbaren altijd veilig en comfortabel zijn.

In welke maten zijn de zorgwoningen van Novulo beschikbaar?

Onze zorgwoningen zijn beschikbaar in verschillende maten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We bieden kleinere eenheden voor alleenstaande bewoners, maar ook grotere eenheden voor koppels of meerdere bewoners.

Welke training krijgen de mantelzorgers van Novulo?

Onze mantelzorgers krijgen uitgebreide training in ouderenzorg, met de nadruk op medeleven, waardigheid en respect voor alle bewoners. We bieden ook doorlopende training en ondersteuning om te allen tijde de hoogste kwaliteit van zorg te garanderen.

Wat onderscheidt Novulo Buildings van andere aanbieders van zorgwoningen?

Bij Novulo Buildings zijn we trots op het creëren van de beste gepersonaliseerde zorgwoningen voor onze klanten. In tegenstelling tot andere aanbieders, bieden wij volledig aanpasbare oplossingen om ervoor te zorgen dat uw dierbaren de zorg krijgen die ze nodig hebben in een omgeving die aanvoelt als thuis. Onze units zijn ontworpen met veiligheid, comfort en toegankelijkheid in gedachten en zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien kunt u er met onze Nobi-lamp voor valdetectie en -preventie zeker van zijn dat uw dierbaren in goede handen zijn.

Hoe weet ik of een Novulo zorgwoning geschikt is voor mijn dierbare?

Als u een Novulo verpleegwoning overweegt voor uw dierbare, raden we u aan een afspraak te maken voor een gesprek met een van onze deskundigen. Samen met u beoordelen we de behoeften, voorkeuren en unieke situatie van uw dierbare om te bepalen of onze units het beste bij u passen. We begrijpen dat deze beslissing emotioneel en moeilijk kan zijn en daarom nemen we de tijd om je bij elke stap te begeleiden, te ondersteunen en je vragen te beantwoorden.

Wat is inbegrepen in de prijs van een Novulo verpleegwoning?

De prijs van een Novulo zorgwoning varieert op basis van de grootte, functies en aanpassingsopties die u kiest. Elke unit wordt gebouwd volgens uw specificaties en wordt geleverd met een reeks standaard voorzieningen zoals steungrepen, antislipvloeren en rolstoeltoegankelijkheid. Onze Nobi-lamp is ook inbegrepen in de prijs van elke unit. Neem voor meer informatie over prijzen en aanpassingsopties rechtstreeks contact met ons op. We geven u graag een persoonlijke offerte voor uw unieke behoeften.


Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo: Houd uw familie dichtbij en veilig

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe belangrijk het is om uw dierbaren dichtbij te houden, vooral in hun gouden jaren. Daarom bieden wij de beste gepersonaliseerde zorgwoningen die u in uw eigen tuin kunt plaatsen. Onze zorgwoningen zijn uitgerust met eersteklas voorzieningen zoals de Nobi-lamp, die vallen detecteert en voorkomt, zodat de veiligheid van uw oudere familieleden gegarandeerd is.

We zijn er trots op dat we uitstekende zorgfaciliteiten kunnen bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften. Of u nu een zorgwoning wilt kopen of huren voor uw ouders of andere dierbaren, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze gepersonaliseerde zorgwoningen zijn gemaakt met aandacht voor detail, hoogwaardige materialen en luxueuze maar praktische ontwerpkenmerken. Met Novulo Buildings kunt u er zeker van zijn dat uw dierbaren zich in een veilige en comfortabele omgeving bevinden, binnen handbereik.

 • Houd uw familie dichtbij en veilig met onze gepersonaliseerde zorgwoningen.
 • Onze zorgwoningen zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals de Nobi-lamp.
 • Koop of huur een zorgwoning die is ontworpen om aan de specifieke behoeften van je familie te voldoen.
 • Elke zorgwoning is gemaakt van eersteklas materialen en luxe designkenmerken.
 • Vertrouw op Novulo Buildings voor de beste zorgwoningen voor uw oudere dierbaren.

Bent u geïnteresseerd? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina. Laat ons u helpen uw dierbaren dichtbij en veilig te houden.

Beste gepersonaliseerde zorgwoningen van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo