Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo

Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo

Op zoek naar de beste kwaliteit en de best ontworpen tuin zorgwoning voor uw ouder wordende ouders of dierbaren?

Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings.

Wij bieden zorgwoningen van topkwaliteit die u direct in uw tuin kunt plaatsen, zodat uw dierbaren dicht bij u kunnen blijven en de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Neem contact met ons op voor meer informatie over prijzen, modellen en opties en ontvang deskundig advies bij het kiezen van de perfecte zorgwoning voor uw familie.

Vul nu ons formulier in om te beginnen.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo
Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo

Ben je op zoek naar een zorgwoning in jouw tuin? Kies voor de best ontworpen zorgwoning van Novulo Buildings. Onze woningen zijn voorzien van de innovatieve Nobi-lamp en kunnen worden gekocht of gehuurd. Neem nu contact met ons op.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Ontdek de beste ontworpen zorgwoning in de tuin van Novulo

Welkom bij Novulo Buildings, waar we zorgwoningen creëren die niet alleen functioneel maar ook esthetisch zijn. Ons nieuwste aanbod, de best ontworpen tuin zorgwoning, is de perfecte oplossing voor degenen die willen zorgen voor hun dierbaren in een comfortabele en mooie omgeving. Onze zorgwoningen zijn uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals de Nobi-lamp die valpartijen helpt voorkomen, waardoor ze ideaal zijn voor senioren of iedereen die speciale zorg nodig heeft.

Bij Novulo geloven we dat dicht bij familie zijn essentieel is voor het welzijn van onze dierbaren. Daarom hebben we een innovatieve oplossing bedacht om families samen te brengen, zonder comfort of privacy op te offeren. Onze zorgwoningen zijn ontworpen om u te helpen een verzorgende en ondersteunende omgeving te creëren voor uw dierbaren, terwijl ze toch dicht bij u blijven.

 • Onze zorgwoningen worden gebouwd met materialen van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw behoeften te voldoen.
 • We bieden zowel koop- als huurmogelijkheden, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou en je familie past.
 • Onze huizen zijn uitgerust met de modernste veiligheidsvoorzieningen, zoals de Nobi-lamp die vallen detecteert en voorkomt.
 • Met de Novulo zorgwoningen kunt u uw dierbaren dicht bij u houden, terwijl hun privacy behouden blijft en ze comfortabel kunnen wonen.

Wilt u meer weten over onze best ontworpen zorgwoningen van Novulo? Laat uw contactgegevens achter op onze pagina en wij nemen binnenkort contact met u op.


Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo: 10 kenmerken om van te houden

Bij Novulo Buildings zijn we trots op het ontwerpen en bouwen van zorgwoningen die families in staat stellen om hun oudere geliefden thuis te laten wonen. Onze zorgwoningen zijn de perfecte oplossing voor degenen die dicht bij hun bejaarde ouders of grootouders willen wonen, maar ook hun onafhankelijkheid willen waarborgen. Onze woningen hebben verschillende kenmerken die ze tot de best ontworpen zorgwoningen op de markt maken.

Een bejaardentehuis in uw tuin | Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo

Met Novulo Buildings kunt u een rusthuis in uw tuin hebben. Onze zorgwoningen zijn aanpasbaar en kunnen ontworpen worden om aan al uw behoeften te voldoen. We bieden een breed scala aan opties voor de grootte, indeling en materialen van uw zorgwoning.

Een open en luchtige ruimte

Onze tuin zorgwoningen zijn ontworpen om een open en luchtige ruimte te garanderen. We weten dat ouderen natuurlijk licht en frisse lucht nodig hebben, daarom integreren we verschillende ramen en deuren in onze ontwerpen.

Geavanceerde mobiliteit

Onze zorgwoningen in de tuin zijn ontworpen met het oog op mobiliteit. Onze indelingen bieden voldoende ruimte voor rolstoelen, rollators en andere mobiliteitshulpmiddelen.

Veiligheidsvoorzieningen

Veiligheid staat voorop in onze zorgwoningen. U kunt er zeker van zijn dat onze huizen zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals steungrepen in de douche en naast het toilet, antislipvloeren en een noodoproepsysteem.

Thuis weg van huis

Onze zorgwoningen in de tuin bieden een huiselijke sfeer. Het interieur van onze huizen is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw dierbaren zich comfortabel en ontspannen voelen. We bieden verschillende stijlen meubilair die passen bij de stijl en kleur van uw huis.

Nobi lamp voor valpreventie | Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo

Als extra veiligheidsvoorziening integreren we de Nobi-lamp in onze zorgwoningen. Deze unieke lamp kan vallen detecteren en de mantelzorger of bewoner waarschuwen. Het heeft ook preventieve maatregelen zoals licht geven tijdens het lopen om struikelen te voorkomen.

Volledig zelfstandig

Onze tuin zorgwoningen zijn volledig zelfstandig, wat betekent dat ze zijn uitgerust met een keuken en badkamer. Hierdoor kunnen uw dierbaren hun onafhankelijkheid en privacy behouden.

Natuurlijke omgeving

Onze zorgwoningen zijn zo ontworpen dat ze omringd zijn door de natuur. We zorgen ervoor dat de locatie van uw zorgwoning een adembenemend uitzicht en gemakkelijke toegang tot het buitenleven biedt.

Milieuvriendelijk

Onze zorgwoningen zijn milieuvriendelijk. We gebruiken duurzame materialen die de impact op het milieu verminderen. Ook zijn onze huizen zo ontworpen dat ze maximaal zonlicht krijgen om kunstlicht te minimaliseren.

Supporting Personeel

Bij Novulo Buildings zetten onze medewerkers zich in om de beste zorg en ondersteuning te bieden aan uw dierbaren. We bieden regelmatige check-ins en hulp om ervoor te zorgen dat uw dierbaren alles hebben wat ze nodig hebben.

Onze zorgwoningen zijn aanpasbaar met een breed scala aan ontwerpopties en veiligheidsvoorzieningen. NOVULO Buildings streeft ernaar de beste zorgwoningen te bieden voor uw dierbaren die een ontspannen levensstijl bieden in het comfort van uw eigen woning.

 • Zorg gemakkelijk voor uw dierbaren door ze dicht bij u te laten wonen in hun eigen zorgwoning.
 • Onze zorgwoningen bieden een huiselijke sfeer die zorgt voor comfort en ontspanning.
 • Novulo Buildings zorgt voor veiligheidsvoorzieningen om de gemoedsrust van de mantelzorger en uw dierbaren te bevorderen.
 • Met onze zorgwoningen kunnen uw dierbaren hun onafhankelijkheid en privacy behouden.
 • Ons milieuvriendelijke ontwerp en ondersteunend personeel tonen onze betrokkenheid bij het milieu en het welzijn van uw dierbare.
 • Kies voor Novulo Buildings voor de best ontworpen zorgwoningen op de markt.
Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo: 7 stappen om de perfecte pasvorm te kiezen

Hier bij Novulo Buildings begrijpen we hoe belangrijk het is om uw dierbaren dichtbij en comfortabel te houden. Daarom bieden wij de best ontworpen zorgwoning die u in uw eigen achtertuin kunt bouwen. Onze zorgwoningen zijn ontworpen met de behoeften van ouderen in gedachten, zodat ze een veilige en comfortabele ruimte hebben om zich thuis te voelen. In dit artikel leiden we je door de 7 stappen om het perfecte huis voor je oudere dierbaren te kiezen.

Bepaal de grootte van je tuin en de ideale locatie

Voordat je een zorgwoning kiest, moet je de grootte van je tuin en de beste locatie bepalen. Zorg ervoor dat de locatie gemakkelijk bereikbaar is en een vlakke ondergrond heeft. Houd rekening met de afstand tot je hoofdhuis en andere gebouwen op je terrein.

Kies het juiste ontwerp

Onze zorgwoningen in de tuin bieden een reeks ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Je kunt een zorgwoning kiezen die het beste past bij jouw behoeften en persoonlijke stijl. Zorg ervoor dat het ontwerp dat je kiest past bij de omgeving van je tuin en accenten legt bij het ontwerp van je huis. Onze zorgwoningen zijn ontworpen om een prachtig uitzicht te bieden, dus het is een goede keuze om een ontwerp te kiezen dat van het uitzicht profiteert.

Denk aan het aantal bewoners

Het is essentieel om te weten hoeveel bewoners er in je zorgwoning zullen wonen. Dit zal je helpen bij het kiezen van de juiste grootte van de zorgwoning. Onze zorgwoningen zijn geschikt voor één bewoner of een stel. Als je weet wie de bewoners zijn, krijg je een duidelijk beeld van wat er in de zorgwoning moet komen.

Bedenk wat je dierbaren nodig hebben

Onze zorgwoningen in de tuin bieden drie zorgniveaus

basis, gemiddeld en gevorderd. Houd rekening met de behoeften van je dierbaren om het juiste zorgniveau te kiezen. Als je oma of opa actief is en niet al te veel hulp nodig heeft, dan is basiszorg de beste optie. Als je dierbaren echter meer geavanceerde zorg nodig hebben, dan hebben we zorgwoningen die aan deze eisen voldoen.

Kwaliteit van materialen en constructie

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de materialen die gebruikt worden bij de bouw van de zorgwoning van goede kwaliteit zijn. Onze tuin zorgwoningen worden gebouwd met hoogwaardige materialen die getest zijn en bewezen hebben aan de internationale normen te voldoen.

Bepaal het budget

Onze zorgwoningen zijn te huur of te koop. Bepaal het budget dat je opzij hebt gezet voor je zorgwoning en kies de woning die het beste bij je budget past. Je kunt contact met ons opnemen voor prijsinformatie.

Professionele installatie | Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo

Zorg voor een professionele installatie. Onze zorgwoningen worden geïnstalleerd door een team van professionals die weten wat ze doen. Ze zullen de zorgwoning die je hebt gekozen met precisie en professionaliteit installeren.

 • Bij Novulo Buildings bieden we de best ontworpen zorgwoning die u in uw achtertuin kunt plaatsen.
 • Onze zorgwoningen zijn ontworpen met de behoeften van uw oudere dierbaren in gedachten, zodat ze een veilige en comfortabele ruimte hebben om zich thuis te voelen.
 • Kies het juiste ontwerp dat past bij de omgeving van je tuin en dat het ontwerp van je huis accentueert.
 • Bepaal de grootte van je tuin en de ideale locatie voor de zorgwoning.
 • Houd rekening met de behoeften van je dierbaren om het juiste zorgniveau te kiezen.
 • Onze zorgwoningen worden gebouwd met hoogwaardige materialen die zijn getest en bewezen voldoen aan internationale normen.
 • Kies de zorgwoning die het beste bij je budget past en zorg voor een professionele installatie.
Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo: 4 innovaties in ouderenzorgtechnologie

Bij Novulo Buildings zijn we toegewijd aan het leveren van de meest innovatieve en betrouwbare zorgwoningen voor uw oudere ouders of dierbaren. Onze tuinverpleeghuizen bieden een perfecte oplossing voor degenen die dicht bij hun familie willen blijven en tegelijkertijd de best mogelijke zorg willen ontvangen. In dit artikel bespreken we de top 4 innovaties in ouderenzorgtechnologie die gebruikt worden in onze tuinverpleeghuizen.

Nobi Lamp

De Nobi Lamp is een baanbrekende valdetectie- en preventietechnologie die in al onze zorgwoningen is geïnstalleerd. Dit slimme licht detecteert valpatronen en kan de bewoners of het zorgpersoneel waarschuwen voor potentieel gevaar. De Nobi Lamp werkt geruisloos en kan de aangewezen mantelzorger direct op zijn telefoon waarschuwen, zodat deze onmiddellijk actie kan ondernemen. Deze technologie heeft bewezen levensreddend te zijn en biedt gemoedsrust voor alle betrokken partijen.

Geautomatiseerde Smart Home Technologie | Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo

Onze Garden verpleeghuizen zijn volledig uitgerust met geautomatiseerde smart home technologie waarmee ouderen alles kunnen regelen, van verlichting tot temperatuur, met een app op hun telefoon. Deze technologie stelt ouderen in staat om veilig en gemakkelijk toegang te krijgen tot hun omgeving, ongeacht hun mobiliteit of andere uitdagingen. Met een simpele druk op de knop kunnen bewoners hun thuisomgeving regelen en onafhankelijk leven.

Medische monitoren

Regelmatige gezondheidscontroles kunnen frustrerend zijn voor oudere volwassenen. Maar met onze geavanceerde medische monitors die in elke kamer geïnstalleerd zijn, kunnen bewoners hun vitale functies zoals bloeddruk en hartslag gemakkelijk in de gaten houden. Ons mantelzorgerteam heeft op afstand toegang tot deze informatie, zodat de gezondheid van onze bewoners altijd in de gaten wordt gehouden.

Hulptechnologieën

Onze Garden verpleeghuizen zijn uitgerust met ondersteunende technologieën die oudere volwassenen kunnen helpen bij hun dagelijkse taken. Hieronder vallen mobiliteitshulpmiddelen zoals opritten, rollators en rolstoelen, maar ook hulpmiddelen die helpen bij het dagelijks leven zoals draadloze gehoorapparaten. Wij geloven dat het aanbieden van dergelijke technologieën senioren kan helpen om hun onafhankelijkheid en waardigheid te behouden.

 • Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe belangrijk het is om de beste zorg te bieden aan uw bejaarde ouders of dierbaren.
 • Onze Garden verpleeghuizen bieden geavanceerde technologieën die senioren in staat stellen zelfstandig en waardig te leven.
 • Met onze innovatieve technologieën, zoals de Nobi-lamp, slimme thuistechnologie en hulpmiddelen, kunnen bewoners zich met gemak thuis voelen.
 • Kies voor Novulo Buildings en geef uw dierbaren de zorg die ze verdienen.
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo: veelgestelde vragen

Wat maakt de zorgwoningen van Novulo Buildings de beste optie voor senioren?

Onze zorgwoningen zijn speciaal ontworpen voor senioren en hun unieke behoeften. Van de Nobi-lamp aan het plafond voor valdetectie en -preventie tot de onderhoudsarme en toch mooie buitenkant, wij geven prioriteit aan veiligheid, comfort en gemak.

Kan ik het ontwerp van mijn zorgwoning aanpassen aan mijn voorkeuren? | Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo

Absoluut. We bieden verschillende aanpassingsopties, zodat je de kleur, indeling en zelfs de inrichting van je zorgwoning kunt kiezen. We willen er zeker van zijn dat u en uw dierbaren zich helemaal thuis voelen in uw nieuwe ruimte.

Hoeveel kost het om een zorgwoning te kopen of te huren? | Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo

De kosten van een zorgwoning variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en aanpassingsopties. Wanneer u contact met ons opneemt, geven we u een gedetailleerde prijsopgave op basis van de functies die u in uw zorgwoning wenst.

Zijn de zorgwoningen van Novulo Buildings energiezuinig?

Ja, onze zorgwoningen zijn energiezuinig ontworpen, zodat u kunt besparen op de maandelijkse energierekening. Daarnaast geven we prioriteit aan milieuvriendelijke materialen en bouwmethoden, zodat u een goed gevoel heeft over uw aankoop.

Bieden jullie extra diensten of voorzieningen voor bewoners?

Hoewel we geen persoonlijke zorg bieden, kunnen we u in contact brengen met vertrouwde mantelzorgers die diensten bieden zoals medicatiebeheer, huishouding en maaltijdbereiding. We hebben ook voorzieningen zoals steungrepen in de badkamer en extra isolatie voor extra comfort.

Wat zijn de vereisten voor het plaatsen van een zorgwoning in mijn tuin?

Je tuin moet voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van grootte en toegankelijkheid en aan de plaatselijke bestemmingsplannen. Ons team kan je door de nodige stappen voor de installatie leiden en ervoor zorgen dat alles aan de voorschriften voldoet.

Hoe begin ik met het kopen of huren van een zorgwoning van Novulo Buildings?

Neem contact met ons op via onze website of per telefoon en we plannen een afspraak om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Van daaruit geven we je een persoonlijke offerte en begeleiden we je door het hele proces, van ontwerp tot installatie.

Wat maakt de tuin zorgwoningen van Novulo tot de best ontworpen woningen?

Bij Novulo Buildings begrijpen we het belang van het creëren van een huiselijke en comfortabele omgeving voor senioren. Onze zorgwoningen zijn ontworpen met aandacht voor detail, zodat elke eenheid ruim, goed verlicht en uitgerust is met moderne voorzieningen die gemak, veiligheid en gemak bevorderen. Onze architecten geven prioriteit aan de mobiliteit, privacy en functionaliteit van de senioren tijdens het ontwerpen van elke unit. We bieden ook aanpassingsopties, zodat u uw persoonlijke touch kunt toevoegen en de woning als thuis kunt laten voelen.

Kan ik de best ontworpen zorgwoningen huren bij Novulo?

Ja, dat kan! Bij Novulo Buildings begrijpen we dat niet iedereen het zich kan veroorloven om een zorgwoning voor hun dierbaren te kopen. Daarom bieden we veelzijdige huuropties met flexibele financieringsplannen om uw budget te ontlasten. Met onze huurplannen krijgt u toegang tot onze best ontworpen zorgwoningen om te huren voor een fractie van de aankoopkosten. Bovendien worden onze huurpakketten geleverd met een reeks diensten en faciliteiten, waaronder landschapsarchitectuur, onderhoud en beveiliging, zodat het welzijn van uw dierbare onze topprioriteit is.

Welke veiligheidsvoorzieningen bieden de best ontworpen zorgwoningen van Novulo?

Bij Novulo Buildings is veiligheid onze topprioriteit. Onze zorgwoningen zijn uitgerust met de modernste veiligheidsvoorzieningen die de veiligheid en het welzijn van uw dierbaren garanderen. Zo zijn onze woningen uitgerust met de Nobi-lamp voor valdetectie en -preventie aan het plafond. Deze innovatieve technologie detecteert plotselinge valpartijen in de unit en activeert een alarm om het personeel onmiddellijk te waarschuwen. Daarnaast hebben onze units gladde vloeren, brede deuren en leuningen om de mobiliteit en toegankelijkheid te vergemakkelijken. We bieden ook gepersonaliseerde beveiligingssystemen en bewakingscamera’s om de veiligheid en gemoedsrust van uw dier


Ontdek de best ontworpen tuin zorgwoning van NOVULO

Bij Novulo Buildings zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige, comfortabele en comfortabele zorgwoningen voor uw dierbaren. Onze nieuwste innovatie is de best ontworpen zorgwoning tot nu toe, waardoor u uw ouders, grootouders of andere familieleden die speciale zorg nodig hebben dicht bij u in de buurt kunt hebben. Onze zorgwoningen zijn niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk en passen naadloos in de omgeving van uw tuin.

Onze zorgwoningen in de tuin zijn uitgerust met de nieuwste technologie om een veilige omgeving voor uw dierbaren te garanderen. We hebben de Nobi-lamp uitgerust met valdetectie en -preventie, zodat u en uw familie gerust kunnen zijn. Onze zorgwoningen beschikken ook over een reeks voorzieningen, waaronder eigen slaapkamers, badkamers en woonkamers, ontworpen om uw dierbaren zich thuis te laten voelen.

 • Geef uw dierbaren de beste zorg die ze verdienen met de zorgwoningen in de tuin van Novulo Buildings.
 • Geniet van het gemak om uw dierbaren dicht bij u te hebben terwijl u hen de beste zorg biedt.
 • Creëer een comfortabele en veilige omgeving voor uw dierbaren met onze geavanceerde technologie en goed uitgeruste voorzieningen.
 • Neem vandaag nog contact met ons op om een zorgwoning te kopen of te huren en begin met de zorg voor uw dierbaren als nooit tevoren.

Bent u geïnteresseerd om optimaal gebruik te maken van onze tuin zorgwoningen van Novulo Buildings? Laat uw contactgegevens achter op onze pagina en wij nemen contact met u op om u te helpen uw droom van de beste zorg voor uw dierbaren te realiseren.

Beste ontworpen tuin zorgwoning van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo