Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo

Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo

Ben je op zoek naar de beste zorgwoning voor je bejaarde ouders of geliefden?

Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings.

Onze zorgwoningen kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en voorkeuren en bieden een veilige en comfortabele leefruimte voor uw dierbaren in uw eigen achtertuin.

Wacht niet langer om uw familieleden de zorg te bieden die ze verdienen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en ontvang deskundige begeleiding bij het maken van de beste keuze voor uw gezin.

Vul nu het formulier in voor meer informatie!

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo
Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo

Ben je op zoek naar de beste oplossing voor een zorgwoning? Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings. Onze zorgwoningen kunnen in uw tuin worden geplaatst, zodat uw dierbaren dicht bij u kunnen zijn terwijl hun onafhankelijkheid behouden blijft. Met functies zoals de Nobi-lamp geven onze huizen prioriteit aan veiligheid en comfort. Neem contact met ons op voor prijzen en huurmogelijkheden.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo: Houd Uw geliefden Dichtbij

Bij Novulo Buildings geloven we dat familie alles is. Daarom bieden wij de beste familie zorgwoning oplossing op de markt. Met onze zorgwoningen kunt u uw dierbaren dichtbij houden en hen de zorg geven die ze nodig hebben, terwijl u uw onafhankelijkheid en privacy behoudt.

Onze zorgwoningen zijn ontworpen om in je eigen tuin geplaatst te worden en bieden een comfortabele en vertrouwde omgeving voor je ouders of andere dierbaren die speciale zorg nodig hebben. Met functies zoals de Nobi-lamp, die valpartijen helpt voorkomen, en de mogelijkheid om een zorgwoning te kopen of te huren, bieden wij de flexibiliteit en het gebruiksgemak dat u verdient. Bovendien is het voor u gemakkelijker om uw dierbaren de zorg en aandacht te geven die ze verdienen als ze in de buurt zijn.

 • Houd uw dierbaren dichtbij en zorg ervoor dat ze de best mogelijke zorg krijgen.
 • Onze zorgwoningen bieden de flexibiliteit om te kopen of te huren, afhankelijk van uw behoeften.
 • Nobi-lampen helpen valpartijen voorkomen en zorgen voor de veiligheid van uw dierbaren.
 • Ervaar de voldoening van de zorg en aandacht die uw dierbaren verdienen.
 • Behoud uw onafhankelijkheid en privacy terwijl uw dierbaren dichtbij blijven.

Als u meer wilt weten over onze oplossingen voor familiezorgwoningen, laat dan uw contactgegevens achter op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bij Novulo Buildings zijn we er om u en uw familie bij elke stap te helpen.


Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo: 5 essentiële kenmerken voor een zorgwoning

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe uitdagend het kan zijn om een veilige en comfortabele ruimte te vinden voor je dierbaren die speciale zorg nodig hebben. Onze oplossing? Een zorgwoning die u in uw eigen tuin kunt plaatsen, zodat u het gemak en de gemoedsrust hebt die u krijgt als uw familie in de buurt is.

Maar wat maakt onze zorgwoningen tot de beste familiezorgwoning? We hebben vijf essentiële kenmerken geïdentificeerd die volgens ons de hoogste prioriteit moeten hebben bij het selecteren van een zorgwoning voor uw dierbaren.

Veiligheid voorop | Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo

Als het om zorgwoningen gaat, zou veiligheid de eerste prioriteit moeten zijn. Daarom hebben we onze zorgwoningen uitgerust met de nieuwste technologie, zoals de Nobi-lamp, die vallen detecteert en voorkomt voordat het gebeurt. Onze zorgwoningen zijn ook ontworpen met gemakkelijke toegangspunten en brede deuropeningen om de mobiliteit te vergroten en letsel te voorkomen.

Comfort en gemak

Onze zorgwoningen zijn niet alleen ontworpen met het oog op veiligheid, maar ook op comfort en gemak. Onze huizen zijn uitgerust met comfortabel en ondersteunend meubilair, evenals keukentjes en badkamers, wat betekent dat uw dierbaren kunnen genieten van zelfstandig wonen in de veiligheid van hun zorgwoning.

Een huiselijke omgeving

Bij Novulo Buildings geloven we dat zorgwoningen een thuis weg van huis moeten zijn en daarom hebben we onze zorgwoningen zo ontworpen. Onze huizen zijn ruim en licht, met natuurlijk licht dat door grote ramen en deuren naar binnen valt. We moedigen ook maatwerk aan, zodat uw dierbaren hun huis kunnen inrichten en er hun eigen huis van kunnen maken.

Persoonlijke zorg

Elk van onze zorgwoningen is afgestemd op de specifieke zorgbehoeften van uw dierbare. Onze zorgmodellen zijn flexibel, gepersonaliseerd en afgestemd op de unieke behoeften van elke individuele bewoner, zodat ze de specifieke zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben om goed te gedijen.

Bereikbaarheid | Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo

Wij geloven dat toegang tot kwaliteitszorg niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden we een reeks betaalbare prijsopties voor onze zorgwoningen. Of je nu wilt huren of kopen, we kunnen samen met jou een oplossing vinden die binnen je budget past.

Als het gaat om het vinden van de beste oplossing voor een familiezorgwoning, begrijpen we dat er veel factoren zijn om rekening mee te houden. Bij Novulo Buildings hebben we het onze missie gemaakt om zorgwoningen te creëren die veiligheid, comfort en personalisatie voorop stellen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe onze huizen kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van uw dierbaren.

 • Veiligheid voorop: we rusten onze zorgwoningen uit met de nieuwste technologie om vallen te voorkomen en de mobiliteit te vergroten.
 • Comfort en gemak: onze woningen zijn voorzien van ondersteunend meubilair, keukentjes en badkamers om het zelfstandig wonen in de veiligheid van onze zorgwoningen te verbeteren.
 • Een huiselijke omgeving: onze ruime en lichte huizen zijn ontworpen om bewoners het comfort en de vertrouwdheid van hun eigen huis te geven.
 • Persoonlijke zorg: onze flexibele zorgmodellen maken zorg op maat mogelijk die voldoet aan de specifieke behoeften van elke bewoner.
 • Betaalbaarheid: onze verschillende prijsopties maken kwaliteitszorg toegankelijk voor iedereen.
Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo: 7 tips voor het selecteren van de perfecte zorgwoning voor uw dierbaren

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe belangrijk het is om je ouder wordende ouders of dierbaren dicht bij je te hebben en er tegelijkertijd voor te zorgen dat ze de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Daarom bieden wij de beste oplossing voor familiezorgwoningen met onze zorgwoningen die u in uw tuin kunt plaatsen. Met onze jarenlange ervaring ten dienste van gezinnen in België, hebben we deze 7 tips samengesteld voor het selecteren van de perfecte zorgwoning voor uw dierbaren.

Bedenk de grootte van de zorgwoning

Houd bij het kiezen van een zorgwoning rekening met de grootte die het beste past bij de behoeften van je dierbare. Onze zorgwoningen zijn er in verschillende maten en wij kunnen u helpen om de woning te kiezen die het meest comfortabel is voor uw dierbare.

Kies een zorgwoning die op maat gemaakt kan worden

Bij Novulo Buildings zijn onze zorgwoningen volledig aanpasbaar aan de behoeften van uw dierbare. Van de indeling tot de kleuren en het decor, we kunnen een ruimte creëren die aanvoelt als thuis.

Controleer op toegankelijkheid

Zorg ervoor dat de zorgwoning gemakkelijk toegankelijk is voor je dierbare. Onze zorgwoningen zijn ontworpen met dit in gedachten, met voorzieningen zoals rolstoelhellingen en steungrepen.

Bedenk welk niveau van zorg nodig is

Het is belangrijk om bij het kiezen van een zorgwoning rekening te houden met het zorgniveau dat uw dierbare nodig heeft. Onze zorgwoningen zijn uitgerust met voorzieningen zoals de Nobi-lamp, een lamp voor valdetectie en -preventie, om de veiligheid van uw dierbare te garanderen.

Zoek een zorgwoning met voorzieningen

Denk aan de voorzieningen die je dierbare nodig heeft, zoals een badkamer, kitchenette of airco. Bij Novulo Buildings kunnen we onze zorgwoningen aanpassen met deze voorzieningen en meer.

Rekening houden met de omgeving

Onze zorgwoningen zijn zo ontworpen dat ze in uw tuin passen, waardoor er een rustige en kalmerende omgeving ontstaat waar uw dierbare van kan genieten.

Denk aan de kosten

De kosten van een zorgwoning zijn een belangrijke factor om te overwegen. Wij bieden zowel koop- als huurmogelijkheden voor onze zorgwoningen en we kunnen samen met jou een oplossing vinden die binnen je budget past.

Kortom, het selecteren van de perfecte zorgwoning voor uw dierbaren vereist een zorgvuldige afweging van hun behoeften, het vereiste zorgniveau en de toegankelijkheid en voorzieningen van de zorgwoning. Bij Novulo Buildings bieden we de beste oplossing voor familiezorgwoningen met onze aanpasbare en toegankelijke zorgwoningen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze opties voor het kopen of huren van een zorgwoning voor uw dierbare.

 • Volledig aanpasbare zorgwoningen
 • Uitgerust met veiligheidsvoorzieningen
 • Toegankelijk voor mensen met mobiliteitsproblemen
 • Rustige en kalmerende omgeving
 • Opties voor kopen en huren beschikbaar
 • Ontworpen om aan te voelen als thuis
 • Betaalbare opties beschikbaar
Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo: 8 manieren waarop onze zorgwoningen socialisatie en gemeenschapsvorming bevorderen

Bij Novulo Buildings begrijpen we het belang van familie en de waarde van een onafhankelijk en comfortabel leven voor senioren. Daarom bieden wij de beste oplossing voor familiezorgwoningen met ons unieke concept om zorgwoningen in uw tuin te bouwen. Onze zorgwoningen zijn niet alleen veilig en handig, maar bieden ook mogelijkheden voor socialisatie en gemeenschapsvorming. Hier zijn 8 redenen waarom onze zorgwoningen de perfecte keuze zijn voor uw gezin.

Nabijheid en comfort | Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo

Uw senior familieleden alleen laten wonen in een andere stad of zorgwoning kan stressvol zijn voor zowel u als hen. Bij Novulo Buildings begrijpen we dat de ideale zorgwoningen die zijn waarbij je het comfort van je eigen huis niet hoeft te verlaten. Onze zorgwoningen in uw tuin bieden een comfortabele en vertrouwde omgeving voor uw dierbaren om zelfstandig te wonen terwijl ze dicht bij hun familie zijn.

Socialisatie en gemeenschapsvorming

Wonen in een gemeenschap heeft bewezen meerdere voordelen te hebben, vooral voor senioren, waaronder het verminderen van gevoelens van isolatie en eenzaamheid. Omdat onze zorgwoningen in uw tuin liggen, hebben senioren de mogelijkheid om dicht bij hun familie te wonen en toch deel uit te maken van een gemeenschap. Ze kunnen deelnemen aan familiebijeenkomsten, evenementen en helpen met kleine klusjes, waardoor ze zich gewaardeerd en nuttig voelen.

Veiligheid en veiligheid

Onze zorgwoningen zijn ontworpen om maximale veiligheid en beveiliging te bieden, zodat u met een gerust hart kunt weten dat uw dierbaren in goede handen zijn. De Nobi-lamp, een lamp voor valdetectie en -preventie, is een geweldige voorziening in geval van nood. De lamp waarschuwt mantelzorgers wanneer senioren dreigen te vallen en geeft nuttige suggesties om vallen te voorkomen.

Comfortabele en aangepaste woonruimtes

Bij Novulo Buildings ontwerpen we onze zorgwoningen volgens uw voorkeuren. Zorgwoningen zijn aanpasbaar aan uw specifieke wensen. U kunt kiezen voor een meer klassiek ontwerp of een modern tintje, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en stijl. Elke zorgwoning is voorzien van alle gemakken om het verblijf van de senior zo comfortabel mogelijk te maken.

Onafhankelijkheid en vrijheid

Voor senioren is het behoud van hun onafhankelijkheid van vitaal belang. Onze zorgwoningen bieden een balans tussen onafhankelijkheid en ondersteuning, en ondersteunen het recht van uw dierbaren om hun eigen keuzes te maken. Ze kunnen genieten van hun eigen ruimte en hun leven blijven leiden volgens hun eigen regels en routine.

Kosteneffectieve oplossing | Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo

Bij Novulo Buildings bieden we zorgwoningen tegen een betaalbare prijs. Onze expertise op het gebied van prefabricage en modulaire bouw maakt de aankoop van een zorgwoning een kosteneffectieve oplossing voor uw gezin.

Milieuvriendelijk concept | Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo

Onze zorgwoningen worden gebouwd volgens een milieuvriendelijk concept. Onze duurzame en energiezuinige woningen met geïntegreerde groene no-waste systemen, waaronder grijswaterrecycling en PV-panelen, bewijzen dat je mooie, minimalistische en milieuvriendelijke zorgwoningen kunt hebben.

Tijdloos ontwerp en duurzaamheid

Bij Novulo Buildings combineren we onze expertise in innovatief ontwerp en moderne materialen om een zorgwoning te creëren met een tijdloos ontwerp en duurzaamheid. Het gebruik van stalen frames en hoogwaardige isolatie betekent dat onze zorgwoningen gebouwd zijn om lang mee te gaan, waardoor ze een geweldige investering voor uw familie zijn.

 • NOVULO Buildings biedt de beste oplossing voor familiezorgwoningen met zorgwoningen in uw tuin, die comfort, onafhankelijkheid en vrijheid maximaliseren.
 • Bevorder socialisatie en gemeenschapsvorming voor senioren in een vertrouwde en comfortabele gemeenschapsomgeving.
 • Onze zorgwoningen zijn gebouwd om maximale veiligheid te garanderen, met de Nobi-lamp als valdetectie- en preventielamp.
 • Elke zorgwoning wordt geleverd met op maat gemaakte voorzieningen die naar wens kunnen worden ingericht.
 • Senioren hebben onafhankelijkheid en vrijheid om hun leven te leiden volgens hun eigen routine.
 • Onze zorgwoningen zijn kosteneffectieve oplossingen die comfort, functionaliteit en betaalbaarheid combineren.
 • Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn een prioriteit bij de bouw van onze zorgwoningen.
 • NOVULO Buildings combineert innovatieve ontwerpconcepten met hoogwaardige isolatie en staalskeletbouw om onze zorgwoningen zowel duurzaam als tijdloos te maken.
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo: 7 veelgestelde vragen om u te helpen beslissen

Als eigenaars van Novulo Buildings geloven wij dat families bij elkaar moeten blijven en onze oplossing voor zorgwoningen in uw tuin is daar perfect voor. We begrijpen dat de zorg voor je oudere dierbaren een uitdaging kan zijn en daarom hebben we een manier gecreëerd om ze in je tuin te laten wonen, dicht bij jou terwijl je geniet van fulltime zorg en ondersteuning van getrainde professionals. Hier zijn zeven veelgestelde vragen die hopelijk al je vragen over onze service zullen beantwoorden.

Wat is Novulo Buildings?

NOVULO Buildings is een in België gevestigd bedrijf dat zorgwoningen verkoopt of verhuurt voor gebruik in uw tuin. Onze zorgwoningen zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een manier om zijn of haar oudere dierbaren onder zijn of haar hoede te houden en hen tegelijkertijd het voordeel te geven van getrainde professionals.

Wat maakt Novulo Buildings anders dan andere zorgwoningen?

Wij geloven dat onze zorgwoningen in uw tuin uniek en innovatief zijn. Je kunt je ouders of grootouders dicht bij je hebben, wat geweldig is voor jou en je kinderen. Bovendien hebben onze zorgwoningen geweldige functies zoals de Nobi-lamp aan het plafond (valdetectie- en preventielamp) voor senioren.

Hoe worden de zorgwoningen van Novulo Buildings gebouwd?

Onze zorgwoningen worden gebouwd volgens de hoogste normen en voorschriften. We gebruiken materialen van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat onze zorgwoningen veilig, stevig en duurzaam zijn. Ons proces bestaat uit een advies- en ontwerpfase, gevolgd door de productie en montage van uw zorgwoning.

Hoe lang duurt het om een Novulo Buildings zorgwoning te krijgen?

De tijd die nodig is om een NOVULO Buildings zorgwoning te krijgen hangt af van de complexiteit van het ontwerp en uw locatie. Doorgaans duurt het ongeveer vier maanden vanaf het moment dat u uw zorgwoning bestelt totdat deze wordt geleverd en klaar is voor gebruik.

Kan ik mijn Novulo Buildings zorgwoning aanpassen? | Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo

Ja, u kunt uw zorgwoning aanpassen aan uw specifieke behoeften. Ons team zal met u samenwerken om een zorgwoning te ontwerpen die aan al uw eisen voldoet.

Hoeveel kost het om een Novulo Buildings zorgwoning te kopen of te huren?

De kosten van een zorgwoning van Novulo Buildings zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals grootte, locatie en maatwerk. Neem contact met ons op voor prijsinformatie en voor meer informatie over onze huurmogelijkheden.

Wat voor soort zorg bieden jullie aan in zorgwoningen van Novulo Buildings?

Wij bieden uitgebreide zorgdiensten voor ouderen in onze zorgwoningen. Ons getrainde personeel biedt 24/7 zorg en ondersteuning, waaronder medicatiebeheer, maaltijdbereiding en persoonlijke verzorging. We bieden ook een scala aan recreatieve activiteiten om uw dierbaren bezig en vermaakt te houden.

Wat maakt Novulo Buildings de beste oplossing voor een zorgwoning?

NOVULO Buildings is de belangrijkste leverancier van zorgwoningen die u in uw eigen tuin kunt plaatsen. Onze zorgwoningen zijn ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de behoeften van senioren en andere dierbaren die speciale zorg nodig hebben. We maken ook gebruik van geavanceerde functies zoals de Nobi-lamp, een lamp voor valdetectie en -preventie die aan het plafond wordt geïnstalleerd voor senioren. Kortom, onze zorgwoningen bieden de beste oplossing voor families die hun ouders of grootouders dichtbij willen houden.

Wat kost het kopen of huren van een zorgwoning van Novulo Buildings?

De kosten voor het kopen of huren van een zorgwoning van Novulo Buildings zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de grootte en de kenmerken van de zorgwoning. Wij bieden oplossingen op maat die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elk gezin. Daarom verschilt de prijsinformatie per geval. We raden u aan direct contact met ons op te nemen om uw specifieke wensen te bespreken.

Hoe waarborgt Novulo Buildings de kwaliteit van zijn zorgwoningen?

Bij Novulo Buildings zijn we er trots op dat we zorgwoningen van hoge kwaliteit leveren die ontworpen en gebouwd zijn om lang mee te gaan. We gebruiken alleen de beste materialen en werken met bekwame vakmensen om onze zorgwoningen te bouwen. We zorgen er ook voor dat elke zorgwoning voldoet aan alle relevante veiligheids-, gezondheids- en milieunormen en aan de bouwvoorschriften. Bovendien voeren we regelmatig inspecties en onderhoud uit om ervoor te zorgen dat elke zorgwoning in uitstekende staat blijft.


Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo: Uw dierbaren dichtbij

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe belangrijk het is om uw dierbaren dichtbij te houden. Daarom bieden wij de beste zorgwoning oplossingen op de markt. Onze zorgwoningen zijn ontworpen met de behoeften van uw gezin in gedachten en kunnen in uw eigen tuin worden geplaatst. Stelt u zich de gemoedsrust eens voor die u zult voelen als u weet dat uw ouders of grootouders op steenworp afstand wonen. Onze zorgwoningen zijn volledig uitgerust met de modernste technologie, waaronder de Nobi-lamp, die vallen detecteert en voorkomt, zodat uw dierbaren altijd veilig zijn.

Onze zorgwoningen zijn volledig aanpasbaar aan de individuele behoeften van uw familie. We bieden zowel koop- als huuropties en ons team van experts doet er alles aan om het proces voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met Novulo Buildings kunt u erop vertrouwen dat uw familie de best mogelijke zorg ontvangt.

 • Houd uw dierbaren dichtbij en veilig met een zorgwoning van NOVULO in uw tuin.
 • Volledig aanpasbare opties om aan de behoeften van uw familie te voldoen.
 • Geavanceerde technologie, waaronder de Nobi-lamp, voor extra veiligheid en gemoedsrust.
 • Opties voor kopen of huren beschikbaar.
 • Vertrouw op Novulo Buildings voor de beste oplossingen voor zorgwoningen.

Wilt u meer weten over onze zorgwoningen? Neem vandaag nog contact met ons op voor informatie over prijzen en om het proces te starten voor een zorgwoning voor uw familie. Samen kunnen we een veilige en liefdevolle omgeving creëren voor uw dierbaren.

Beste oplossing voor zorgwoningen voor gezinnen door Novulo

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo