Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo

De beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo: Een unieke manier om uw dierbaren dichtbij te houden

Bent u op zoek naar een unieke oplossing om uw ouder wordende ouders of dierbaren dichtbij te houden?

Novulo Buildings biedt de beste verplaatsbare zorgwoningen op de markt die in uw tuin kunnen worden geplaatst en die uw senioren de zorg en het comfort bieden die ze nodig hebben terwijl ze dicht bij familie blijven.

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met innovatieve functies zoals de Nobi-lamp, een valdetectie- en preventieapparaat dat ervoor zorgt dat uw dierbaren altijd veilig zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en ontvang deskundig advies over hoe u uw familie dichtbij kunt houden en tegelijkertijd hun comfort en veiligheid kunt garanderen.

Voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, evenals deskundig advies over hoe u de beste verplaatsbare zorgwoning voor uw dierbaren kiest, vult u het formulier op onze website in en ons team zal binnenkort contact met u opnemen.

Met onze jarenlange ervaring in de sector zetten wij ons in om onze cliënten bij elke stap het hoogste niveau van zorg en ondersteuning te bieden.

Laat ons je vandaag nog helpen om de perfecte oplossing voor jouw gezin te vinden.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo
Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo

Bent u op zoek naar verplaatsbare zorgwoningen die de perfecte oplossing bieden voor het huisvesten van uw oudere dierbaren? Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings, dat de beste zorgwoningen te huur of te koop aanbiedt met innovatieve functies zoals de Nobi-lamp. Neem contact met ons op voor meer informatie en breng uw familie dichter bij elkaar.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo: Ouderenzorg in uw tuin

Bij Novulo Buildings geloven we dat familieleden niet ver van elkaar vandaan moeten zijn, vooral niet als ze kwaliteitszorg nodig hebben. Daarom hebben we de beste verplaatsbare zorgwoningen gemaakt die u in uw tuin kunt plaatsen. Onze zorgwoningen zijn aanpasbaar, comfortabel en ontworpen om uw dierbaren zich thuis te laten voelen.

Met de Nobi-lamp aan het plafond kunnen uw oudere familieleden genieten van een verhoogd veiligheidsniveau. De lamp detecteert en voorkomt vallen en geeft u de broodnodige gemoedsrust. Maak het leven gemakkelijker voor u en uw oudere familieleden met Novulo Buildings. Het beste van alles is dat u de zorgwoning kunt kopen of huren, afhankelijk van uw voorkeuren en budget.

 • Onze zorgwoningen zijn aanpasbaar, zodat ze bij uw stijl en familiebehoeften passen.
 • Wij bieden een veelzijdige oplossing die zorgt voor de gezondheid en levensstijl van uw familieleden.
 • Laat uw dierbaren dichter bij u wonen, in een zorgwoning die is ontworpen voor hun comfort en welzijn.

Geïnteresseerd in een NOVULO zorgwoning in uw tuin? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo: 5 manieren waarop ze uw gezin ten goede kunnen komen

Bij Novulo Buildings zijn we gepassioneerd over het leveren van de best mogelijke zorgwoningen voor uw dierbaren. Onze verplaatsbare zorgwoningen zijn een manier voor u om uw ouders of andere oudere familieleden dicht bij u te houden terwijl u hen zorg van topkwaliteit biedt. In dit artikel zullen we 5 manieren met u delen waarop onze zorgwoningen uw familie ten goede kunnen komen.

Dichtbij je dierbaren houden

Uw oudere familieleden dicht bij u hebben kan comfort en gemoedsrust brengen. Met Novulo Buildings kunt u een zorgwoning in uw tuin hebben, zodat u quality time met uw dierbaren kunt doorbrengen en gemakkelijk voor hen kunt zorgen in hun latere jaren.

Professionele zorg

Onze zorgwoningen worden gebouwd volgens de hoogste normen en zijn uitgerust met de nieuwste functies om de veiligheid en het comfort van uw dierbaren te garanderen. Met onze Nobi-lamp aan het plafond is valdetectie en -preventie eenvoudiger, wat extra veiligheid geeft bij het zelfstandig wonen.

Aanpassing

Met Novulo Buildings heeft u de mogelijkheid om de grootte en de kenmerken van uw zorgwoning te kiezen. Wij kunnen uw zorgwoning aanpassen aan de behoeften van uw dierbaren. U kunt ook kiezen uit verschillende ontwerpen en specificaties om uw tuin aan te vullen en tegemoet te komen aan de behoeften van uw familie.

Flexibiliteit

Onze verplaatsbare zorgwoningen bieden de flexibiliteit om ze gemakkelijk te verplaatsen als dat nodig is. Dit geeft u de vrijheid om van de ene locatie naar de andere te verhuizen, in de wetenschap dat er gemakkelijk kan worden voldaan aan de zorgbehoeften van uw dierbaren. Een voordeel van het hebben van een verplaatsbare zorgwoning is dat verhuizen naar een nieuwe woning of plek op latere leeftijd verstorend en stressvol kan zijn en met Novulo Buildings kunt u dit met gemak verzachten.

Kosteneffectief

Een volledige zorgwoning kopen kan duur zijn en leasen kan nog steeds hoge maandelijkse kosten met zich meebrengen. Met Novulo Buildings bieden we zorgwoningen die kosteneffectief zijn en zowel gekocht als gehuurd kunnen worden. Uiteindelijk gaan de prijzen van de zorgwoningen gepaard met lagere overheadkosten en minder personeelskosten, waardoor de zorgwoningen van NOVULO een grote financiële aanwinst zijn.

Kortom, een verplaatsbare zorgwoning van Novulo Buildings kan uw familie enorme voordelen bieden. Het houdt dierbaren dichtbij, biedt professionele zorg, biedt aanpassingsmogelijkheden, flexibiliteit en betaalbare prijzen. Uw dierbaren zullen in veilige, comfortabele handen zijn terwijl ze de mogelijkheid hebben om contact te houden met familieleden tijdens hun gouden jaren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe we de zorgwoning kunnen aanpassen aan uw behoeften.

 • Verhuizen zonder zorgen
 • Zorg op maat voor uw dierbare
 • Betaalbare zorgwoning opties
 • Nieuwste voorzieningen in elk huis
 • Tijd met het gezin wordt gemakkelijk gemaakt
Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo: 5 kenmerken die u moet zien

Bij Novulo Buildings zijn we verheugd u kennis te laten maken met onze unieke benadering van ouderenzorg. Onze verplaatsbare zorgwoningen bieden een nieuw niveau van gemak en comfort voor u en uw dierbaren. In dit artikel delen we vijf kenmerken van onze zorgwoningen die ons onderscheiden van traditionele zorgwoningen.

Aanpasbare ontwerpen | Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo

In tegenstelling tot traditionele verpleeghuizen zijn onze zorgwoningen volledig aanpasbaar. We bieden verschillende maten en indelingen om aan je specifieke behoeften te voldoen. We begrijpen dat elke familie andere eisen stelt aan de zorg voor hun oudere dierbaren. Daarom werken we rechtstreeks met u samen om een zorgwoning te ontwerpen die voldoet aan uw unieke behoeften en voorkeuren.

Draagbaar en verplaatsbaar

Onze zorgwoningen zijn zo ontworpen dat ze verplaatsbaar zijn. Dit betekent dat als u naar een nieuwe locatie moet verhuizen, u uw zorgwoning gemakkelijk mee kunt nemen. Dit is vooral handig voor gezinnen die vaak verhuizen, of voor degenen die een tweede huis hebben dat ze willen gebruiken voor ouderenzorg.

Geavanceerde veiligheidsfuncties

We begrijpen dat veiligheid een topprioriteit is in de ouderenzorg. Daarom zijn onze zorgwoningen uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals de Nobi-lamp. Deze lamp voor valdetectie en -preventie wordt aan het plafond bevestigd en kan vallen detecteren op het moment dat het gebeurt. Het biedt ook preventieve verlichting om vallen te voorkomen.

Milieuvriendelijk | Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo

Bij Novulo Buildings zetten we ons in om onze impact op het milieu te verminderen. Daarom gebruiken we duurzame materialen en bouwtechnieken bij de bouw van onze zorgwoningen. Onze gebouwen zijn energiezuinig en ontworpen om afval te minimaliseren en onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Comfortabel en handig | Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo

Onze zorgwoningen bieden een niveau van comfort en gemak dat je niet zult vinden in traditionele zorgwoningen. Met een zorgwoning in uw eigen achtertuin kunt u uw dierbaren gemakkelijk meerdere keren per dag bezoeken zonder te hoeven reizen. Bovendien beschikken onze zorgwoningen over alle voorzieningen die uw dierbaren nodig hebben om comfortabel te wonen, zoals een slaapkamer, een woonkamer, een keuken en een badkamer.

Kortom, onze verplaatsbare zorgwoningen bieden een nieuw niveau van gemak, veiligheid en maatwerk voor gezinnen die op zoek zijn naar alternatieve opties voor ouderenzorg. Met Novulo Buildings kunt u uw bejaarde dierbaren dicht bij u hebben terwijl u hen voorziet van een hoog niveau van zorg en comfort.

 • Aanpasbare ontwerpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen
 • Draagbaar en verplaatsbaar voor eenvoudige verplaatsing
 • Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals de Nobi-lamp
 • Milieuvriendelijke materialen en constructie
 • Comfortabel en handig met alle noodzakelijke voorzieningen inbegrepen
Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo: 8 redenen om te kiezen voor een zorgwoning in de tuin

Wij begrijpen hoe belangrijk het voor u is om uw ouders of grootouders dicht bij u te hebben, en daarom bieden wij u een unieke oplossing – verplaatsbare zorgwoningen die u in uw tuin kunt plaatsen. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben we de kunst van het bouwen van hoogwaardige, aanpasbare zorgwoningen geperfectioneerd. Deze bieden alle comfort van een traditionele zorgwoning, maar dan in een kleinere, meer persoonlijke omgeving. Laat ons de top 8 redenen met u delen waarom u zou moeten kiezen voor een zorgwoning van Novulo.

Houd uw dierbaren dicht bij u

Wij geloven dat familie alles is, en daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw dierbaren dicht bij u te houden, terwijl u ze toch de zorg biedt die ze nodig hebben. In onze zorgwoningen in de tuin kunnen je ouders of grootouders in een comfortabele, veilige en vertrouwde omgeving wonen, omringd door de mensen van wie ze houden.

Persoonlijke zorg | Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo

Onze zorgwoningen zijn ontworpen om persoonlijke zorg te bieden die voldoet aan de unieke behoeften van elke bewoner. We werken nauw met u samen om een zorgplan op te stellen dat is afgestemd op de specifieke behoeften van uw dierbare, en ons goed opgeleid personeel biedt 24 uur per dag zorg om hun comfort en veiligheid te garanderen.

Verhuisbaar | Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo | Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo

Een van de beste dingen aan onze zorgwoningen is dat ze verplaatsbaar zijn. Als u ooit besluit te verhuizen, kunt u uw zorgwoning meenemen en hoeft uw dierbare niet te verhuizen naar een nieuwe zorginstelling.

Aanpasbaar | Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo

We begrijpen dat elk gezin andere behoeften heeft en daarom bieden we zorgwoningen die op maat gemaakt kunnen worden. U kunt kiezen uit een reeks functies en uitbreidingen, zoals oprijplaten, steungrepen, bewegingssensoren en meer, om het huis functioneler en comfortabeler te maken voor uw dierbare.

Eigenschappen van hoge kwaliteit

Al onze zorgwoningen worden gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met eersteklas materialen. We gebruiken hoogwaardige isolatie en al onze woningen zijn voorzien van de NOBI lamp, een lamp voor valdetectie en -preventie die uw dierbare veilig houdt.

Betaalbaar | Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo

Wij bieden betaalbare zorgwoningen voor gezinnen in heel België. U kunt kiezen om een woning te kopen of te huren, en we hebben verschillende financieringsopties beschikbaar om het voor u gemakkelijker te maken om de zorgwoning te krijgen die uw dierbare verdient.

Expert installatie en onderhoud

Ons team van deskundigen zorgt voor de installatie en het onderhoud van uw zorgwoning, zodat deze veilig en volgens de hoogste normen wordt geïnstalleerd. We bieden ook doorlopend onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat het huis van uw dierbare in uitstekende staat blijft.

Gezelligheid | Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo

Met een zorgwoning van Novulo kunt u er gerust op zijn dat uw dierbare de beste zorg krijgt in een comfortabele en vertrouwde omgeving. Onze persoonlijke zorg, 24-uurs ondersteuning en hoogwaardige voorzieningen zorgen ervoor dat er goed voor uw dierbare wordt gezorgd.

 • Gepersonaliseerde zorgplannen om aan unieke behoeften te voldoen
 • Goed opgeleid personeel voor 24-uurs ondersteuning
 • Verhuisbare zorgwoningen voor als u verhuist
 • Aanpasbare functies om aan de behoeften van het gezin te voldoen
 • Hoogwaardige materialen en voorzieningen voor comfort en veiligheid
 • Betaalbare opties voor gezinnen
 • Deskundige installatie en onderhoud voor gemoedsrust
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

NOVULO Buildings: Uw one-stop shop voor de beste verplaatsbare zorgwoningen

Bij Novulo Buildings begrijpen we dat het moeilijk kan zijn om een beslissing te nemen als het gaat om het verhuizen van uw dierbaren naar een zorgwoning. Daarom bieden wij de beste verplaatsbare zorgwoningen op de markt, zodat uw dierbaren altijd bij u in de buurt kunnen zijn. Onze zorgwoningen zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar comfort, gemak en mobiliteit. Hier zijn zeven van onze veelgestelde vragen:

Wat is een verplaatsbare zorgwoning en wat is het verschil met een traditionele zorgwoning? | Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo

Een verplaatsbare zorgwoning is een accommodatie die gemakkelijk van de ene naar de andere locatie kan worden verplaatst. Het is in wezen een modulaire woonunit die uit uw woning kan worden verwijderd wanneer deze niet langer nodig is. Traditionele zorgwoningen daarentegen staan vast en kunnen niet gemakkelijk worden verplaatst.

Kan ik mijn verplaatsbare zorgwoning aanpassen?

Zeker. We bieden een verscheidenheid aan plattegronden, afwerkingen en functies waaruit u kunt kiezen. We werken met u samen om een persoonlijke zorgwoning te creëren die aan uw eisen voldoet.

Welke kenmerken hebben uw zorgwoningen? | Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo

We bieden een breed scala aan functies, waaronder valdetectie en -preventie lampen, rolstoeltoegankelijkheid, en nog veel meer. Onze zorgwoningen hebben ook aansluitmogelijkheden voor elektriciteit en water, zodat u kunt genieten van alle comfort van een traditionele woning.

Hoe bereid ik de locatie voor mijn zorgwoning voor?

Onze zorgwoningen hebben een vlakke fundering nodig, zoals een betonnen plaat of een verhoogd houten dek. We kunnen je een gedetailleerde gids geven over hoe je de locatie zelf kunt voorbereiden of we kunnen je een professionele aannemer aanbevelen die je kan helpen.

Hoe lang duurt de installatie van mijn zorgwoning?

De installatie van je zorgwoning kan een paar dagen tot een paar weken duren, afhankelijk van de complexiteit van het project. We geven je een gedetailleerd tijdschema voor je project zodra we je behoeften hebben vastgesteld.

Kan ik een zorgwoning huren in plaats van kopen?

Ja, u kunt bij ons een zorgwoning huren. Wij bieden flexibele huurmogelijkheden om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem contact met ons op voor informatie over prijzen en huurovereenkomsten.

Wat maakt Novulo Buildings de beste keuze voor verplaatsbare zorgwoningen? | Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo

Onze zorgwoningen zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij bieden een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden en materialen van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw zorgwoning comfortabel, efficiënt en duurzaam is. Wij staan achter onze producten en bieden een uitstekende klantenservice. Kies voor Novulo Buildings voor de beste verplaatsbare zorgwoningen op de markt.


De beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo brengen uw dierbaren dichterbij dan ooit tevoren

Bij Novulo Buildings zijn we trots op het leveren van de beste verplaatsbare zorgwoningen voor uw dierbaren. Onze huizen zijn speciaal ontworpen om aan hun behoeften te voldoen, terwijl ze hen ook de vrijheid en onafhankelijkheid geven die ze verdienen. We weten hoe belangrijk het is voor families om bij elkaar te blijven, daarom stellen onze zorgwoningen u in staat om uw dierbaren dicht bij u te houden, terwijl u ze toch de zorg geeft die ze nodig hebben.

Onze huizen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch, zodat ze naadloos in uw tuin passen en een warme en huiselijke sfeer creëren. We begrijpen ook het belang van veiligheid en daarom zijn onze zorgwoningen uitgerust met functies zoals de Nobi-lamp, die vallen detecteert en ongelukken helpt voorkomen. Met onze zorgwoningen kunt u er zeker van zijn dat uw dierbaren in goede handen zijn, terwijl u ook kunt genieten van het comfort van een verblijf dicht bij familie.

 • Onze verplaatsbare zorgwoningen zijn aanpasbaar aan uw unieke behoeften.
 • We bieden zowel huur- als koopopties, zodat u kunt kiezen wat voor u werkt.
 • Onze huizen zijn ontworpen om zowel comfort als functionaliteit te bieden, met geavanceerde technologie.
 • Onze zorgwoningen zijn kosteneffectief in vergelijking met traditionele zorgfaciliteiten.
 • Onze zorgwoningen zijn milieuvriendelijk en duurzaam en dragen bij aan een groenere toekomst.

Bent u geïnteresseerd? Zo ja, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen contact met u op om te bespreken hoe we uw dierbaren dichter bij u kunnen brengen met onze beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo Buildings.

Beste verplaatsbare zorgwoningen van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo