Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo

De beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo

Op zoek naar de beste woonoplossingen voor uw oudere dierbaren?

Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings!

Onze zorgwoningen zijn ontworpen om senioren een comfortabele, veilige en comfortabele leefruimte te bieden in uw eigen achtertuin.

Met handige functies zoals de Nobi-lamp kunt u gerust zijn in de wetenschap dat er goed voor uw dierbaren wordt gezorgd.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over prijzen, modellen en opties, en krijg deskundig advies bij het kiezen van de perfecte zorgwoning voor uw gezin.

Wil je meer weten over onze zorgwoningen en tuinwoonoplossingen voor ouderen?

Vul ons contactformulier in om vandaag nog in contact te komen met een van onze experts.

We nemen alle kenmerken en voordelen van onze zorgwoningen met je door en helpen je bij het kiezen van het perfecte model voor jouw behoeften.

Wacht niet – geef uw dierbaren de zorg en het comfort dat ze verdienen met Novulo Buildings.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo
Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo

Ben je op zoek naar de beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin? Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings. Onze zorgwoningen zijn voorzien van de allerbeste functies, zoals de Nobi-lamp, en kunnen gemakkelijk worden gekocht of gehuurd. Geef uw dierbaren de zorg die ze verdienen en houd ze dicht bij huis. Neem contact met ons op voor prijsinformatie.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe belangrijk het is om dicht bij onze dierbaren te zijn en hen de best mogelijke zorg te bieden. Daarom bieden we de beste tuinwoonoplossingen voor ouderen. Onze zorgwoningen of zorgwoningen kunnen in uw eigen tuin worden geplaatst, zodat uw bejaarde ouders of grootouders dicht bij u kunnen wonen terwijl ze de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Onze zorgwoningen zijn niet alleen praktisch, maar hebben ook innovatieve functies zoals de Nobi-lamp aan het plafond, een lamp voor valdetectie en -preventie die de veiligheid van senioren garandeert. Onze huizen zijn ontworpen met het comfort en welzijn van de ouderen in gedachten, zodat ze zich gelukkig en comfortabel voelen in hun eigen ruimte. Kies ervoor om een zorgwoning van Novulo Buildings te kopen of te huren en geef uw dierbaren de zorg die ze verdienen.

 • Wees gerust dat uw bejaarde ouders of grootouders dicht bij u zijn en de best mogelijke zorg krijgen.
 • Onze zorgwoningen zijn voorzien van innovatieve functies zoals de Nobi-lamp voor extra veiligheid
 • Ontworpen met het comfort en welzijn van ouderen in gedachten
 • Zowel koop- als huuropties beschikbaar
 • Neem nu contact met ons op en laat ons u helpen de beste zorg voor uw dierbaren te geven

Geïnteresseerd in onze woonoplossingen voor ouderen? Laat uw contactgegevens achter op onze website en een van onze adviseurs neemt snel contact met u op.


Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo: 9 tips voor het creëren van een veilige omgeving

Bij Novulo Buildings zijn we toegewijd aan het leveren van de beste tuin woonoplossingen voor ouderen. Onze zorgwoningen zijn speciaal ontworpen voor de behoeften van senioren en bieden hen een veilige, comfortabele woonomgeving. Als je overweegt om je oudere ouders of dierbaren op je terrein te laten wonen, zijn hier negen tips om een veilige omgeving te creëren.

Installeer een valdetectie- en preventielamp.

Zoals eerder gezegd, hebben al onze zorgwoningen een Nobi-lamp aan het plafond. Deze lamp detecteert een val en stuurt een waarschuwing naar een aangewezen mantelzorger. De lamp heeft ook functies om vallen te voorkomen, zoals zacht licht dat ’s nachts de hele kamer verlicht.

Zorg ervoor dat het huis rolstoeltoegankelijk is. | Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo

Veel senioren gebruiken een rolstoel of rollator om zich te verplaatsen. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat alle delen van de zorgwoning toegankelijk zijn. Dat betekent brede deuropeningen, hellingen of liften om van de ene naar de andere verdieping te komen.

Gebruik antislipvloeren.

Vallen komt vaak voor bij senioren en kan ernstige verwondingen veroorzaken. Door antislipvloeren te gebruiken kun je de kans op uitglijden en vallen verkleinen. De beste oplossing hiervoor is het installeren van rubberen vloeren of een ander soort antislipmateriaal.

Installeer steungrepen.

Naast antislipvloeren kunnen steungrepen extra steun en stabiliteit bieden voor senioren. Ze zijn vooral handig in badkamers, waar uitglijden en vallen vaak voorkomen.

Gebruik verlichting met bewegingssensoren. | Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo

Met verlichting met bewegingssensoren kunnen senioren hun omgeving beter zien zonder naar een lichtschakelaar te hoeven zoeken. Dit is vooral handig voor mensen die slecht ter been zijn en moeite hebben om naar een schakelaar te reiken.

Maak gebruik van natuurlijk licht. | Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo

Natuurlijk licht is essentieel om lichaam en geest gezond te houden. Daarom moet je de zorgwoning zo ontwerpen dat er veel natuurlijk licht binnenkomt. Dit helpt ook de energierekening voor verlichting te verlagen.

Zorg voor goede ventilatie.

Goede ventilatie is essentieel om te voorkomen dat vocht zich ophoopt en schimmel of andere onaangename geuren veroorzaakt. Een goede ventilatie helpt ook om de lucht voor binnen schoon en fris te houden.

Rekening houden met de buitenruimte.

Tijd buiten doorbrengen kan goed zijn voor zowel de geestelijke als lichamelijke gezondheid. Overweeg daarom bij het ontwerp van de zorgwoning om een veranda, balkon of tuin toe te voegen.

Implementeer een noodplan.

Een noodplan kan helpen om stress en angst te verlichten. Dit plan moet instructies bevatten over wat te doen in geval van brand, stroomuitval of medische noodgevallen.

Samengevat houdt het creëren van een veilige omgeving voor senioren in dat er aanpassingen moeten worden gedaan om hun comfort, veiligheid en onafhankelijkheid in een kleine ruimte te garanderen. Bij Novulo Buildings begrijpen we dat het een hele uitdaging kan zijn om de beste zorg te bieden aan uw dierbaren zonder dat dit ten koste gaat van uw gemoedsrust. Daarom bieden wij zorgwoningen die eenvoudig te installeren en simplistisch zijn, met valdetectie- en preventielampen en andere veiligheids- en gezondheidsvoorzieningen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 • Ontworpen voor ouderen en senioren
 • Eenvoudig te installeren zorgwoningen
 • Diverse veiligheids- en gezondheidsvoorzieningen
 • Ervaren professionals tot uw dienst
 • Rolstoeltoegankelijke accommodaties
 • Geweldige buitenopties
 • Volledige gemoedsrust gegarandeerd
Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo: 6 kenmerken die onze zorgwoningen onderscheiden

Bij Novulo Buildings geloven we dat ouder worden niet ten koste mag gaan van het plezier en het comfort om je dierbaren dicht bij je te hebben. Daarom bieden wij de beste tuinwoonoplossingen voor ouderen. Onze zorgwoningen zijn ontworpen om de perfecte omgeving te bieden waarin je ouders of grootouders van hun gouden jaren kunnen genieten terwijl ze dicht bij jou en je familie zijn. Hier zijn zes kenmerken waardoor onze zorgwoningen zich onderscheiden:

Aanpasbare ontwerpen

We begrijpen dat elk gezin specifieke behoeften en voorkeuren heeft, daarom bieden we aanpasbare ontwerpen. Je kunt kiezen uit een reeks indelingen, kleuren en afwerkingen die passen bij jouw persoonlijke voorkeuren. Ons team van experts werkt met je samen om ervoor te zorgen dat je geliefden een veilige, comfortabele en persoonlijke ruimte hebben om zich thuis te voelen.

Materialen van hoge kwaliteit

Onze zorgwoningen worden gebouwd met de beste materialen om ervoor te zorgen dat ze een veilige en duurzame omgeving bieden. We gebruiken isolatie van topkwaliteit, energiezuinige ramen en deuren om het energieverbruik te verminderen en het uw dierbaren het hele jaar door comfortabel te houden.

Innovatieve functies

Wij geloven in het gebruik van technologie om het leven van ouderen makkelijker en comfortabeler te maken. Daarom zijn onze zorgwoningen uitgerust met innovatieve functies zoals de Nobi-lamp, die vallen detecteert en voorkomt, en andere slimme apparaten die het comfort en de veiligheid van ouderen verbeteren.

Draaglijke prijzen

We weten hoe duur het kan zijn om voor je dierbaren te zorgen en daarom bieden we betaalbare prijzen. Of u nu een zorgwoning van ons koopt of huurt, u kunt er zeker van zijn dat u waar voor uw geld krijgt.

Uitstekende klantenservice | Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo

Ons team is toegewijd aan het bieden van een uitstekende klantenservice. Vanaf het eerste adviesgesprek tot de installatie en daarna streven we ernaar om onze klanten een stressvrije ervaring te bieden. We staan altijd klaar om al je vragen of zorgen te beantwoorden en je volledige tevredenheid te garanderen.

Milieubewustzijn

We zetten ons in om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en duurzaam leven te bevorderen. Onze zorgwoningen zijn energie-efficiënt en milieubewust ontworpen. We gebruiken groene materialen en technologieën om onze impact op het milieu te minimaliseren en een gezonde leefomgeving te bieden voor uw dierbaren.

Kortom, bij Novulo Buildings bieden we de beste tuinwoonoplossingen voor ouderen. Onze zorgwoningen zijn ontworpen om een comfortabele, veilige en persoonlijke leefruimte te bieden voor uw dierbaren, terwijl ze ook duurzaam wonen bevorderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze betaalbare en aanpasbare zorgwoningen.

 • Aanpasbare ontwerpen om aan uw voorkeuren te voldoen
 • Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en comfort
 • Innovatieve functies voor meer veiligheid
 • Betaalbare prijzen voor de beste waarde
 • Uitstekende klantenservice voor een stressvrije ervaring
 • Milieubewustzijn voor duurzaam leven
Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo: 6 dingen die u moet weten voordat u een zorgwoning huurt

Bij Novulo Buildings zijn we gepassioneerd over het leveren van de beste tuinwoonoplossingen voor ouderen. Onze zorgwoningen bieden de perfecte mix van functionaliteit, design en comfort, zodat uw dierbare zich veilig, verwend en thuis voelt. Hier zijn zes dingen die u moet weten voordat u een zorgwoning van NOVULO huurt.

De voordelen van een zorgwoning in uw tuin

Een zorgwoning in uw tuin is de perfecte manier om uw oudere dierbaren dichtbij te hebben en toch hun onafhankelijkheid en privacy te behouden. U kunt van elk moment met hen genieten, voor hen zorgen en gelukkige herinneringen creëren. Met de zorgwoningen van NOVULO zijn uw dierbaren nog steeds dicht bij de natuur en kunnen ze vanuit hun raam genieten van het uitzicht op de tuin.

De kenmerken van onze zorgwoningen

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met de modernste voorzieningen om het ultieme comfort en de veiligheid van uw dierbaren te garanderen. Van de Nobi-lamp in het plafond (een lamp voor valdetectie en -preventie) tot het ergonomische meubilair en de regelbare verwarmings- en verlichtingssystemen, we hebben overal voor gezorgd. Je oudere dierbaren zullen zich verwend en veilig voelen in hun nieuwe woning.

De kosten van een zorgwoning huren vs. een zorgwoning kopen

Je kunt een van onze zorgwoningen huren of kopen, afhankelijk van je voorkeur. Als je een zorgwoning huurt, kun je de proef op de som nemen en kijken of het iets voor jou is om op lange termijn te houden. Een zorgwoning kopen betekent dat je de uiteindelijke zeggenschap hebt over het ontwerp en de kenmerken, en dat je het kunt aanpassen aan de voorkeuren van je oudere dierbare.

De expertise van ons team

Bij NOVULO hebben we een team van deskundigen die zich toeleggen op het creëren van de beste zorgwoningen voor ouderen. We begrijpen dat elke oudere unieke behoeften heeft en ons team is getraind in het creëren van zorgwoningen die aan hun voorkeuren voldoen. Al onze zorgwoningen worden gebouwd volgens de hoogste normen en we zorgen voor alles van begin tot eind.

De flexibiliteit van onze zorgwoningen

Onze zorgwoningen zijn niet alleen voor ouderen. Ze kunnen ook worden gebruikt als kantoor aan huis, gastenverblijf of mini-appartement voor een jongvolwassene. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt de zorgwoning altijd herbestemmen als dat nodig is.

De gemoedsrust van onze zorgwoningen | Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo

Bij NOVULO begrijpen we dat het toevertrouwen van de zorg en veiligheid van uw dierbaren aan iemand anders angst en stress kan veroorzaken. Onze zorgwoningen verlichten deze stress door een veilige, comfortabele en beveiligde ruimte te bieden voor uw dierbare. U kunt gerust zijn, wetende dat uw dierbare dichtbij is en dat er voor hem of haar wordt gezorgd.

 • Zorgwoningen van NOVULO bieden de perfecte mix van functionaliteit, design en comfort voor uw oudere dierbaren.
 • Onze zorgwoningen hebben state-of-the-art functies om het ultieme comfort en de veiligheid van uw dierbaren te garanderen.
 • U kunt een zorgwoning van Novulo Buildings huren of kopen.
 • Ons team van deskundigen is toegewijd aan het creëren van zorgwoningen op maat die voldoen aan de voorkeuren van uw dierbare.
 • Onze zorgwoningen zijn niet beperkt tot ouderenwoningen
 • Met zorgwoningen van NOVULO kunt u met een gerust hart weten dat uw dierbare dichtbij is en dat er voor hem of haar gezorgd wordt.
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo: 7 gedetailleerde veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar een manier om voor uw oudere dierbaren te zorgen zonder hun onafhankelijkheid en privacy op te offeren? Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings, waar we de beste tuinwoonoplossingen voor ouderen bieden. Hier zijn 7 gedetailleerde veelgestelde vragen om je te helpen begrijpen hoe onze zorgwoningen werken.

Wat zijn de zorgwoningen van Novulo Buildings?

Onze zorgwoningen zijn zorgwoningen die je in je eigen tuin kunt plaatsen. Het zijn volledig afgesloten woonruimtes die ontworpen zijn voor senioren die speciale zorg nodig hebben. Onze woningen zijn voorzien van functies zoals valdetectie en -preventielampen om maximale veiligheid en comfort voor onze oudere bewoners te garanderen.

Hoe koop ik een zorgwoning van Novulo Buildings?

U kunt een zorgwoning van ons kopen of huren. Neem contact met ons op voor prijsinformatie en ons team zal samen met u de perfecte woning voor uw oudere dierbaren vinden.

Zijn de zorgwoningen aanpasbaar?

Absoluut. We werken samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun huis voldoet aan hun individuele behoeften. Onze huizen kunnen worden aangepast met voorzieningen zoals rolstoeltoegankelijkheid, extra badkamers en meer.

Kan ik mijn dierbaren bezoeken in hun zorgwoning? | Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo

Natuurlijk. We moedigen familie en vrienden aan om onze bewoners zo vaak mogelijk te bezoeken. Oudere dierbaren dicht bij je hebben kan ongelooflijk belonend zijn voor zowel jou als je dierbaren.

Wat voor soort zorg ontvangen mijn dierbaren in de zorgwoningen?

In onze zorgwoningen werken gekwalificeerde mantelzorgers die 24 uur per dag zorg verlenen aan onze bewoners. We bieden een breed scala aan diensten, van medicatiebeheer tot fysiotherapie en meer.

Hoe weet ik of een zorgwoning geschikt is voor mijn dierbaren?

Als uw dierbaren speciale zorg nodig hebben maar hun onafhankelijkheid en privacy willen behouden, kan een zorgwoning de perfecte oplossing zijn. Overweeg de kosten en baten en praat met je dierbaren over hun voorkeuren en behoeften.

Wat onderscheidt de zorgwoningen van Novulo Buildings van andere zorginstellingen?

Onze zorgwoningen bieden een unieke combinatie van onafhankelijkheid en veiligheid. Door de zorgwoningen in uw eigen tuin te plaatsen, zorgen we ervoor dat uw dierbaren hun privacy en zelfstandigheid kunnen behouden terwijl ze toch zorg van topkwaliteit ontvangen. Plus, met aanpasbare functies en gekwalificeerd personeel, bieden we een niveau van zorg dat weinig andere zorgwoningen kunnen evenaren.

Wat maakt de zorgwoningen van Novulo Buildings uniek en wat hebben mijn oudere dierbaren eraan?

Onze zorgwoningen zijn speciaal ontworpen voor senioren die speciale zorg nodig hebben. Ze zijn gebouwd met hoogwaardige materialen die duurzaamheid en een lange levensduur garanderen, waardoor ze de perfecte oplossing zijn voor langdurig wonen voor ouderen. Een van de vele unieke kenmerken van onze zorgwoningen is de Nobi-lamp aan het plafond. Deze lamp voor valdetectie en -preventie is een innovatief stukje technologie dat senioren kan helpen valpartijen en andere ongelukken te voorkomen. Bovendien liggen onze zorgwoningen in uw eigen tuin, wat betekent dat uw ouders of grootouders dicht bij u kunnen wonen. Deze nabijheid kan een bron van troost zijn voor uw dierbaren, omdat ze contact kunnen houden met familie en vrienden terwijl ze eersteklas zorg ontvangen.

Hoe waarborgt Novulo Buildings de veiligheid en het welzijn van de bewoners in hun zorgwoningen?

Bij Novulo Buildings nemen we de veiligheid en het welzijn van onze bewoners zeer serieus. Onze zorgwoningen zijn uitgerust met een groot aantal veiligheidsvoorzieningen, waaronder de Nobi-lamp (die we al eerder hebben genoemd) en andere noodsystemen. Daarnaast hebben we een team van goed opgeleide en ervaren mantelzorgers in dienst die de bewoners 24 uur per dag in de gaten houden. Onze mantelzorgers zijn toegewijd aan het leveren van zorg van topkwaliteit en zorgen ervoor dat alle bewoners de aandacht krijgen die ze nodig hebben om te gedijen. We voeren ook regelmatig onderhoudscontroles en inspecties uit om ervoor te zorgen dat onze zorgwoningen veilig zijn en goed functioneren.

Hoeveel kost het om een zorgwoning van Novulo Buildings te huren of te kopen?

Onze prijzen variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de grootte van de zorgwoning en de mate van zorg die de bewoner nodig heeft. We bieden zowel huur- als koopopties, zodat u het betalingsplan kunt kiezen dat het beste bij uw behoeften past. Voor meer specifieke prijsinformatie raden we je aan rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat we je een offerte kunnen geven op basis van jouw unieke behoeften en omstandigheden. Wees gerust, we streven ernaar om onze zorgwoningen zo betaalbaar mogelijk te maken zonder concessies te doen aan kwaliteit of veiligheid.


Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo

Bij Novulo Buildings zijn we er trots op de beste tuinwoonoplossingen voor ouderen te kunnen bieden. Onze zorgwoningen en verpleeghuizen zijn ontworpen om een comfortabele, veilige en toegankelijke leefruimte te bieden voor uw dierbaren. Met onze innovatieve functies, zoals de Nobi-lamp die vallen detecteert en voorkomt, kunt u er zeker van zijn dat uw dierbaren in goede handen zijn.

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om ver weg te wonen van je oudere dierbaren, daarom bieden we je de mogelijkheid om ze dicht bij je te hebben. Met onze zorgwoningen in uw tuin kunt u hen de zorg bieden die ze nodig hebben, terwijl ze toch een gevoel van onafhankelijkheid behouden. Onze zorgwoningen zijn ontworpen met ouderen in gedachten, met toegankelijkheid voor rolstoelen, steungrepen en andere veiligheidsvoorzieningen om hun leven gemakkelijker te maken.

 • Onze huizen zijn gemakkelijk te onderhouden, met voorzieningen als airco, verwarming en weerbestendige constructies, zodat je dierbaren het hele jaar door comfortabel kunnen wonen.
 • Als je ouders of grootouders dicht bij je wonen, kan dat jullie relatie verbeteren en hen een gevoel geven dat ze erbij horen en een doel hebben.
 • Door Novulo Buildings te kiezen, kies je voor een bedrijf met een bewezen staat van dienst in het leveren van zorgwoningen en zorgwoningen van hoge kwaliteit. Wij zijn een gerenommeerd en ervaren bedrijf dat je kunt vertrouwen met je dierbaren.

Bent u geïnteresseerd om uw dierbaren te voorzien van de beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin? Neem vandaag nog contact met ons op voor prijzen en om meer te weten te komen over onze zorgwoningen en zorgwoningen. Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bij Novulo Buildings helpen we u graag om uw dierbaren de zorg te bieden die ze verdienen.

Beste woonoplossingen voor ouderen in de tuin van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo