Ouders wonen in de tuin | Info

Breng uw ouders dichter bij uw hart met NOVULO’s ouders wonen in de tuin

Maak het leven van uw ouder wordende geliefde comfortabel en omgeven door de warmte van uw aanwezigheid.

Kies uit onze reeks kwaliteitszorgwoningen die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van uw ouder te voldoen.

Daarom zijn wij er om u bij elke stap te helpen.

Ons deskundige team adviseert u graag bij het kiezen van het verpleeghuis dat het beste bij u past.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en laat onze experts u helpen bij het kiezen van het perfecte verzorgingshuis voor uw tuin.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Ouders wonen in de tuin | Info
Ouders wonen in de tuin | Info

Bij Novulo weten we hoe belangrijk het is om uw dierbaren in de buurt te hebben, vooral wanneer ze hulp en zorg nodig hebben. Daarom hebben we een speciale dienst ontwikkeld voor gezinnen die hun bejaarde ouders of andere familieleden in de buurt willen houden – onze zorgwoningen, die zich in uw eigen achtertuin kunnen bevinden! Met deze optie van Novulo kunt u er zeker van zijn dat uw dierbaren goed verzorgd worden zonder ver weg te zijn.

Bij Novulo Buildings bieden we de perfecte oplossing voor ouderenzorg: hoogwaardige tuinhuizen. Onze gebouwen zijn ontworpen om uw dierbaren comfort en veiligheid te bieden, terwijl ze toch een gevoel van onafhankelijkheid behouden. Met onze huur- of koopopties kunt u er zeker van zijn dat uw dierbare dicht bij u blijft terwijl ze ouder worden – zelfs als ze extra hulp nodig hebben bij de dagelijkse activiteiten. Bij Novulo Buildings nemen we de stress van het ouder worden weg door veilige woonoplossingen te bieden in uw eigen achtertuin!

Ouders wonen in de tuin
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Ouders wonen in de tuin: Zorg voor ouder wordende ouders comfortabel en veilig met een Novulo zorgwoning in de tuin.

Naarmate onze ouders ouder worden, veranderen hun behoeften. We willen ervoor zorgen dat ze de best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen, maar welke praktische oplossingen zijn er? Bij Novulo Buildings hebben we een innovatief antwoord: huur of koop een zorgwoning in uw tuin.

Ons bedrijf levert al sinds de oprichting, meer dan 20 jaar geleden, woningen van hoge kwaliteit. Als toonaangevende aanbieder van zorgwoningen weten wij dat deze woonvorm duur en complex kan zijn. Daarom bieden wij een aantrekkelijke oplossing waarmee ouders comfortabel in hun eigen achtertuin kunnen wonen.

De voordelen van wonen in eigen tuin voor uw ouders

Wonen in je eigen tuin is voordelig voor zowel familieleden als bewoners. Hier volgen enkele voordelen:

Een veilige woonomgeving

Onze zorgwoningen bieden uw dierbaren een eigen ruimte waar ze kunnen wonen en gasten kunnen ontvangen zonder zich zorgen te maken over de veiligheid. Dankzij 24/7 bewaking kunt u er zeker van zijn dat uw ouder altijd veilig is.

Ouders wonen in de tuin: Gemakkelijke bereikbaarheid

Omdat het huis al ter plaatse is gebouwd, hoeft u zich geen zorgen te maken over speciale vervoersdiensten of dure verbouwingen wanneer ze uit hun huidige woning verhuizen. Ze hoeven alleen maar naar hun nieuwe woning te verhuizen!

Verhoogde kwaliteit van leven

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met moderne voorzieningen die het leven gemakkelijker maken en tegelijkertijd comfort en gemak bieden, zoals comfortabel meubilair, airconditioningopties, Wi-Fi-toegangspunten en meer! Bewoners hebben ook toegang tot privétuinen die uitnodigen tot fysieke activiteiten zoals tuinieren of gewoon genieten van de natuurlijke schoonheid direct buiten hun ramen.

Verlaagde onderhoudskosten

Omdat de woning van uw ouders zich in hun eigen achtertuin bevindt, zijn er geen dure onderhoudskosten omdat het meeste onderhoud door ons wordt verzorgd. U kunt dus na verloop van tijd geld besparen!

Ouders wonen in de tuin: Verhoogde interactie

Als onze bewoners in de buurt wonen, hebben ze voortdurend contact met hun familieleden, die hen vaak bezoeken en samen aan activiteiten deelnemen, waardoor ze emotionele steun krijgen in hun dagelijks leven! Deze toegenomen interactie helpt het gevoel van eenzaamheid tegen te gaan dat oudere mensen in langdurige zorginstellingen vaak hebben als ze niet in de buurt van hun familie wonen.

Wat onderscheidt ons?

Bij Novulo Buildings zijn we toegewijd aan het leveren van uitstekende service en kwaliteitsproducten als het gaat om het huisvesten van ouderen en hun familie. Al onze gebouwen hebben talrijke kenmerken, waaronder

  • Hoogwaardige afwerking, ontworpen door professionele binnenhuisarchitecten;
  • Milieuvriendelijke bouwmaterialen;
  • Energie-efficiënte systemen;
  • De nieuwste technologische apparaten, waaronder digitale lifestyle apps.

We begrijpen dat dit soort beslissingen moeilijk kunnen zijn, maar ons team is er bij elke stap van het proces, van de keuze van het plan tot de oplevering, zodat gezinnen zich geen zorgen hoeven te maken over details tijdens dit proces!

We hopen dat Novulo Buildings met al deze mogelijkheden onze klanten kan helpen om vandaag – en morgen – beter voor hun ouder wordende ouders te zorgen, zodat ze comfortabel in hun eigen achtertuin kunnen wonen, wetende dat ze worden verzorgd in een veilige omgeving die veel gemoedsrust biedt!


Geniet van tijd samen: overweeg een Novulo ouders wonen in de tuin

Naarmate we ouder worden, neemt de waarde van de vertrouwdheid en tederheid van onze naasten exponentieel toe. Daarom wil Novulo Buildings uw ouders of oudere familieleden een zorgwoning bieden die beide biedt: Comfort in een vertrouwde sfeer en steun van dierbaren. Het wordt tijd dat ze genieten van een toevluchtsoord in hun eigen achtertuin!

Bij Novulo weten we hoe belangrijk het is dat uw geliefde familieleden dichtbij zijn. Onze zorgwoningen bieden hen een gezellige en gastvrije sfeer waar ze kunnen wonen zonder hun autonomie en zelfrespect te verliezen. Elk huis is zorgvuldig gebouwd met de behoeften van oudere mensen in gedachten, met gebruik van hoogwaardige materialen, zodat het er niet alleen elegant uitziet, maar ook zijn doel dient.

Koop of huur een zorgwoning voor uw tuin.

Als u op zoek bent naar een oplossing voor de lange termijn, dan is het kopen van een zorgwoning van Novulo wellicht de beste keuze voor u. Hier bij Novulo bieden wij u twee mogelijkheden – een van onze woningen kopen of huren. Al onze prachtige woningen worden niet alleen geleverd met een uitgebreide garantie, maar ook met een team dat altijd klaar staat om advies en ondersteuning te bieden als u dat nodig heeft!

Als u op zoek bent naar een meer flexibele optie, biedt Novulo zorgwoningen die perfect zijn voor gezinnen die tijdelijke of seizoensgebonden accommodatie nodig hebben. Met het huuraanbod van Novulo kunt u de duur van uw verblijf zelf bepalen en profiteert u van onze voortdurende ondersteuning tijdens uw huurperiode.

De voordelen van een ouders wonen in de tuin van Novulo

Uw dierbare familieleden dicht bij u hebben is een onbetaalbaar geschenk. Met een zorgwoning van Novulo kunt u samen genieten in uw eigen achtertuin en er zeker van zijn dat uw dierbare veilig is – deskundig verzorgd met oprechte compassie.

Bij Novulo weten we hoe moeilijk het is voor families om een veilige en comfortabele leefruimte te bieden aan hun oudere dierbaren. Daarom zijn onze zorgwoningen de perfecte keuze: ze geven u en uw familieleden de onafhankelijkheid die iedereen nodig heeft, terwijl u toch dicht bij elkaar blijft. In onze huiselijke omgeving zal het voelen alsof uw dierbaren nooit zijn weggeweest!

Conclusie: Ouders wonen in de tuin

Zorgwoningen zijn een slimme keuze voor wie vooruit wil plannen. Met onze woningen kunt u er zeker van zijn dat uw familie de beste zorg en comfort krijgt, wat er ook op hun pad komt.

Kortom, een zorgwoning is de beste keuze voor gezinnen die hun familieleden dichtbij willen houden en hen tegelijkertijd een omgeving willen bieden die zowel comfort als veiligheid biedt. Het kopen of huren van een van deze woningen biedt uw gezin zekerheid en gemoedsrust terwijl u investeert in hun toekomst.

Prefab zorgwoning

Ouders wonen in de tuin | Info
Ouders wonen in de tuin | Info
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Ouders wonen in de tuin: Breng uw ouders dichter bij huis met de zorgwoningen van Novulo.

Bij Novulo begrijpen we de waarde van het dichtbij hebben van uw oudere familieleden. Daarom heeft ons team een unieke oplossing ontwikkeld: Zorgwoningen in uw eigen achtertuin! Met Novulo kunt u de mensen die voor u het belangrijkst zijn een warm thuis bieden, omringd door een liefdevolle en ondersteunende gemeenschap. En als dat nog geen reden genoeg is om te investeren in onze speciaal ontworpen zorgwoning voor uw ouders, zijn hier nog 5 redenen waarom u er vandaag nog voor zou moeten kiezen:

Nabijheid en gemak

Met Novulo hoeft u niet langer te worstelen met lange autoritten of het coördineren van bezoeken aan uw ouders. Als ze in de buurt wonen, kunt u er altijd voor hen zijn en elke dag speciale momenten met hen doorbrengen. Wanneer u slechts een paar stappen verwijderd bent van uw dierbaren, is het gemakkelijker dan ooit om hen de zorg te geven die ze nodig hebben en tegelijkertijd mooie herinneringen te creëren.

Een veilig en comfortabel thuis

Novulo zorgwoningen zijn ontworpen om uw oudere dierbaren comfort en veiligheid te bieden. We hebben verschillende handige voorzieningen ingebouwd, zoals handgrepen, oprijplaten voor rolstoelen en antislipvloeren – allemaal met het doel hun veiligheid te garanderen. Bij Novulo weten we dat iedereen zijn onafhankelijkheid nodig heeft. Daarom heeft elke woning zijn eigen leefruimte, uitgerust met alles wat nodig is om comfortabel te leven.

Ouders wonen in de tuin: Kostenefficiënte oplossing

Als u een zorgwoning voor uw ouders overweegt, moet Novulo bovenaan uw lijstje staan. Vergeleken met dure zorginstellingen of zorgwoningen bespaart Novulo u op de lange termijn geld en biedt het de beste zorg en comfort voor de mensen die u na aan het hart liggen. Kom vandaag nog meer te weten over Novulo en geef uw familieleden ongeëvenaarde aandacht zonder uw budget te overschrijden!

Aanpasbaar aan uw behoeften

Zorgwoningen van Novulo zijn er in verschillende maten en ontwerpen, zodat u een woning kunt kiezen die het beste past bij uw budget en behoeften. Wat onze huizen nog uitzonderlijker maakt, is hun volledige configureerbaarheid; van de beschikbare functies tot het aanpassen aan de behoeften van uw ouders. Met Novulo kunt u een huis bouwen dat perfect is afgestemd op de behoeften van uw ouders – wat ze ook willen of nodig hebben, wij hebben het allemaal!

Houdt de familiecohesie in stand

Door uw ouders in uw tuin te laten wonen, biedt u hen niet alleen de zorg die ze nodig hebben, maar houdt u hen ook verbonden met de familie. Met Novulo kunt u vakanties en andere speciale gelegenheden samen blijven vieren – waardoor de relatie wordt versterkt, ongeacht de situatie. Bovendien helpen gedeelde maaltijden en momenten om de band tussen u en uw ouders in stand te houden, zodat deze ook na verloop van tijd blijft bestaan.

Conclusie: Ouders wonen in de tuin

Uiteindelijk is de keuze voor een zorgwoning van Novulo voor uw bejaarde ouder een investering die veel comfort en veiligheid biedt voor alle betrokkenen. Onze accommodatie is een veilige, comfortabele en kosteneffectieve keuze voor degenen die dicht bij hun familieleden willen zijn. Bij Novulo kunt u er zeker van zijn dat uw ouders elke dag gewaardeerd en goed verzorgd worden.

Seniorenwoning in tuin

Ouders wonen in de tuin | Info
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Vragen over ouders wonen in de tuin

Verkoopt of verhuurt Novulo Buildings ouders wonen in de tuin?

Ja, Novulo Buildings verkoopt of verhuurt zorgwoningen die uitermate geschikt zijn voor tuinen. Deze zorgwoningen zijn ontworpen om oudere ouders of andere familieleden een comfortabele en veilige leefruimte te bieden, zodat ze in de buurt kunnen wonen en toch de onafhankelijkheid en autonomie hebben die ze wensen. Bovendien hoeft u zich met een zorgwoning in uw achtertuin geen zorgen te maken over vervoersproblemen of bezoek van familieleden van ver weg.

Wat zijn de voordelen als mijn bejaarde ouders in mijn tuin wonen?

Als uw bejaarde ouders in uw tuin wonen, heeft dat verschillende voordelen. Allereerst kunt u dicht bij hen blijven zonder lange afstanden te hoeven afleggen. Bovendien kunt u hun gezondheid en welzijn gemakkelijk in de gaten houden omdat ze altijd bij u in de buurt zijn. Met een zorgwoning van Novulo weet u ook zeker dat uw dierbare in een veilige omgeving woont die speciaal is afgestemd op zijn of haar behoeften en voorkeuren.

Hoe lang kan ik een ouders wonen in de tuin van Novulo huren?

De duur van de huur hangt af van het model zorgwoning dat u uit ons aanbod kiest, maar over het algemeen variëren onze contracten van 3 maanden tot 5 jaar, afhankelijk van uw specifieke wensen en voorkeuren.

Ouders wonen in de tuin: Komen de zorgwoningen gemeubileerd?

Ja, al onze zorgwoningen worden volledig gemeubileerd geleverd, dus u hoeft geen extra meubels te kopen of zwaar te tillen bij de inrichting! Ons team is er trots op dat elke eenheid is uitgerust met meubilair van hoge kwaliteit dat een comfortabele woonervaring biedt, terwijl het stevig genoeg is om de dagelijkse slijtage gedurende een langere periode te weerstaan.

Zijn er leeftijdsgrenzen voor het wonen in een zorgwoning van Novulo?

Nee – wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot veilige en comfortabele woonmogelijkheden, ongeacht de leeftijd. Daarom zijn onze zorgwoningen alleen geschikt voor bewoners vanaf 18 jaar!

Kan ik de ouders wonen in de tuin familieleden inrichten volgens hun behoeften?

Ja, u kunt de zorgwoningen in uw tuin helemaal afstemmen op de behoeften van uw dierbaren. Ons team van deskundigen zal samen met u een zorgwoning ontwerpen die voldoet aan de specifieke behoeften van uw dierbare. We begrijpen dat de behoeften van elke senior uniek zijn, en we streven ernaar woningen te creëren die comfort, veiligheid en gemak bieden.

Wat voor soort faciliteiten bieden jullie verzorgingshuizen?

Onze verzorgingshuizen zijn uitgerust met de nieuwste faciliteiten om de veiligheid en het welzijn van uw oudere dierbare te garanderen. Elke unit is uitgerust met de Nobi-lamp aan het plafond, een lamp voor valdetectie en -preventie. Daarnaast zijn onze zorgwoningen uitgerust met veiligheidsleuningen en steungrepen, antislipvloeren en drempelvrije ingangen. U kunt ook kiezen uit verschillende extra voorzieningen, zoals een kitchenette, een eigen badkamer en een balkon.

Hoe lang duurt het om een ouders wonen in de tuin te installeren?

De installatie van onze zorgwoningen duurt meestal ongeveer zes weken. Wij werken hard om ervoor te zorgen dat de installatie soepel en probleemloos verloopt voor onze klanten. Ons team zorgt voor alle aspecten van de installatie, van het opmeten van het terrein tot de bouw en de eindinspectie. Wij garanderen dat uw verzorgingshuis met de hoogste kwaliteit en efficiëntie wordt geïnstalleerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw oudere dierbaren in veilige handen zijn.


Ouders wonen in de tuin | Info
Ouders wonen in de tuin | Info

Conclusie: Ouders wonen in de tuin

Bij Novulo weten we dat de zorg voor oudere ouders geen probleem mag zijn. Daarom hebben we een innovatieve oplossing ontwikkeld waarmee u gemakkelijk en comfortabel voor uw ouders kunt zorgen. U kunt een van onze speciaal ontworpen woningen kopen of huren zodat uw oudere familieleden comfortabel in uw achtertuin kunnen wonen. Zo weet u zeker dat ze goed verzorgd worden zonder dat u ver van huis hoeft te reizen!

We begrijpen dat dit voor sommigen van u misschien een nieuwe gedachte is, maar we weten zeker dat als u eenmaal de voordelen van een van onze zorgwoningen in uw tuin inziet, er geen weg meer terug is. Onze zorgvuldig ontworpen ruimtes bieden alle noodzakelijke voorzieningen en gemakken om aan de behoeften van ouderen te voldoen.

Wilt u meer weten over hoe deze woningen precies de zorg van uw bejaarde ouder kunnen ondersteunen? Laat hier uw contactgegevens achter en laat ons al uw vragen beantwoorden!

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo