Ouders wonen in de tuin

Ontdek de perfecte tuinoplossing voor uw ouder wordende ouders

Als uw dierbaren ouder worden, moet u hen een perfecte leefomgeving op maat bieden.

Novulo biedt uitstekende tuinwoonoplossingen waarmee uw ouders hun onafhankelijkheid kunnen behouden en toch dicht bij hen kunnen wonen.

Voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties op maat kunt u onderstaand formulier invullen.

Ons team van experts zal u onmiddellijk voorzien van gedetailleerd advies over hoe u uw buitenruimte kunt verfraaien en uw ouders comfortabel en veilig in de tuin kunt laten wonen.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Ouders wonen in de tuin
Ouders wonen in de tuin

Bent u op zoek naar een ideale oplossing voor de verzorging van uw oudere familieleden of andere dierbaren? Welkom dan bij Novulo Buildings! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van zorgwoningen die u kunt gebruiken in het comfort en gemak van uw eigen achtertuin. Bij Novulo begrijpen we dat contact met de mensen die het dichtst bij ons staan cruciaal is. Daarom bieden wij deze speciale woningen op uw eigen terrein met onze unieke oplossing.

Stelt u zich voor dat uw ouders comfortabel en veilig in de tuin wonen, dicht bij u en uw kinderen en toch omringd door de schilderachtige natuur. Onze zorgwoningen zijn ontworpen voor onafhankelijkheid en bieden een rustig thuis weg van huis voor uw naasten.

Als u meer wilt weten over hoe Novulo Buildings de beste zorg voor uw familie kan bieden, laat dan hieronder uw contactgegevens achter. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u meer informatie over onze thuiszorgoplossingen. | Ouders wonen in de tuin

Ouders wonen in de tuin
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

De voordelen van zorg in de buurt van je ouders: een kijkje bij zorgwoningen in de tuin

Bij Novulo hechten we veel waarde aan families en begrijpen we de wens om ouder wordende familieleden in de buurt te houden. Om aan deze wens tegemoet te komen, is ons team gespecialiseerd in het bouwen van zorgwoningen in uw tuin – zodat uw dierbaren kunnen profiteren van privacy en comfort!

Waarom tuinverzorgingshuizen? | Ouders wonen in de tuin

Met een zorgwoning in uw tuin genieten u en uw familie van de vele voordelen van de nabijheid van uw dierbaren. Niet alleen krijgt u betrouwbare zorg, maar u krijgt ook de geruststelling dat ze dichtbij zijn, zodat u vaker op bezoek kunt komen en hun welzijn kunt controleren. Dit is een grote opluchting voor alle betrokkenen!

Naast het gemak biedt een verzorgingshuis in de tuin uw dierbare extra privacy en zelfstandigheid. In tegenstelling tot traditionele woonruimtes zijn deze woningen individueel ontworpen en specifiek afgestemd op de behoeften van de bewoner. Dit zorgt voor een omgeving waar comfort op de eerste plaats komt, eerder dan enige andere factor.

Kwaliteit en individualisering

Bij Novulo zijn we trots op de verfijnde details en individualiteit van onze zorgwoningen. Wij werken met elke klant samen om ervoor te zorgen dat hun tuinhuis is afgestemd op hun unieke behoeften en eisen. Onze uitgebreide aanpassingen variëren van structureel ontwerp en grootte tot meubilair en afwerking; elke functie is ontworpen voor perfectie.

We weten dat elk gezin en hun behoeften anders zijn. Daarom hebben wij onze zorgwoningen ontworpen om aan de individuele behoeften van elke persoon te voldoen. Ons aanbod omvat zowel privékamers met badkamer en kitchenette als gemeenschappelijke ruimtes! Bovendien zijn onze zorgwoningen uitgerust met geavanceerde technologie, zoals rolstoelhellingen en leuningen voor barrièrevrije toegang, brandalarmen om de veiligheid te garanderen en noodsystemen voor het geval dat – onze zorgwoningen zijn echt ontworpen om uitgebreid comfort te bieden.

Koop of huur

Novulo biedt u de flexibiliteit om onze zorgwoningen zowel te kopen als te huren. Als u op zoek bent naar een permanente oplossing voor de zorg van uw dierbaren, hebben wij een optie die aan al uw eisen voldoet en ook in uw budget past. Maar ook als u slechts kortdurend onderdak nodig heeft voor iemand die ziek is of herstellende van een blessure – geen probleem! Wij bieden ook huuropties die hen de hulp bieden die ze in deze periode nodig hebben.

Met onze huuroptie kunt u nagaan of een tuinverzorgingshuis het beste is voor uw gezin voordat u de sprong waagt en het huis koopt. Op deze manier kunt u de nodige veranderingen doorvoeren zonder dat u een langdurige verbintenis aangaat.

Moedsrust | Ouders wonen in de tuin

Bij Novulo weten we dat de zorg voor uw dierbare moeilijk kan zijn. Daarom is ons professionele team erop gericht u de beste ondersteuning en hulp te bieden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het welzijn van uw dierbare. Wanneer u op ons vertrouwt, kunt u rustig uitrusten terwijl u de mogelijkheid hebt om quality time met uw dierbaren door te brengen!

Al met al zijn de tuinverzorgingshuizen van Novulo de perfecte oplossing voor gezinnen die hun familieleden dichtbij en goed verzorgd willen hebben. Met tal van diensten en voorzieningen, maatwerkopties en koop- of huurmogelijkheden is er geen betere manier om ervoor te zorgen dat uw ouder of grootouder alleen de best mogelijke aandacht krijgt die hij of zij verdient. Neem meteen contact met ons op, zodat wij u kunnen laten kennismaken met onze unieke oplossingen en u kunnen helpen uitzonderlijke zorg te bieden aan uw dierbaren!

Ouders wonen in de tuin
Ouders wonen in de tuin
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Het belang van kwaliteitszorg voor ouder wordende ouders: Hoe een achtertuin zorgwoning daarin kan voorzien

Als onze geliefde ouders ouder worden en meer ondersteuning nodig hebben, kan het moeilijk zijn om uit te zoeken welk type zorg het beste voor hen is. We staan vaak voor de moeilijke keuze om zelf fulltime voor hen te zorgen of hen in een instelling voor begeleid wonen onder te brengen. Maar waarom niet het beste van beide werelden? Bij Novulo Buildings bieden we precies dat – een perfect evenwicht tussen professionele hulp en familiecomfort!

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe belangrijk het is om zorgwoningen op maat te creëren die uw ouder wordende ouders een gevoel van onafhankelijkheid en autonomie geven, terwijl ze toch dicht bij hen blijven. Onze innovatieve ontwerpen helpen families hun dierbaren te voorzien van kwaliteitszorg in een omgeving die is afgestemd op elke individuele situatie. Met onze oplossingen op maat kunt u er zeker van zijn dat alle betrokkenen baat hebben bij deze speciale regeling – en hier ziet u hoe Novulo Buildings dit allemaal mogelijk maakt!

De voordelen van thuiszorg voor uw ouder | Ouders wonen in de tuin

Thuiszorg biedt een aantal voordelen waar traditionele zorginstellingen niet aan kunnen tippen. Uw ouder geniet van de vertrouwdheid en het comfort van zijn eigen huis, waardoor hij zijn onafhankelijkheid en zelfstandigheid kan behouden terwijl hij de medische zorg krijgt die hij nodig heeft. De familieband blijft sterk omdat u samen tijd kunt doorbrengen en de gemoedsrust hebt dat uw ouder in goede handen is. Bovendien hoeft hij niet te wennen aan een onbekende omgeving!

De voordelen van Novulo Buildings Huizen | Ouders wonen in de tuin

Bij Novulo Buildings begrijpen we het belang van kwalitatieve zorg voor onze ouder wordende ouders en zijn we toegewijd aan het bouwen van woningen die precies dat bieden. Onze ontwerpen zijn uitgerust met alle noodzakelijke functies die nodig zijn voor een comfortabele levensstijl, zoals ruime interieurs, moderne voorzieningen, veiligheidsvoorzieningen en gezondheidszorgtechnologie die speciaal is ontworpen voor senioren. Bovendien is elk huis uitgerust met duurzame materialen, zodat het gemakkelijk bestand is tegen dagelijkse slijtage en jaren van veilig wonen garandeert.

Er zijn meerdere betalingsmogelijkheden voor onze woningen, zodat u de woning kunt kiezen die het beste bij uw budget en levensstijl past. Of u nu koopt of huurt, we bieden ook een huurmodel dat zorgt voor zowel de vooruitbetalingen als het lopende onderhoud zoals schoonmaak en reparaties. Dit zorgt ervoor dat uw dierbare zich in zijn nieuwe woning kan vestigen zonder extra financiële belemmeringen.

Waarom voor ons kiezen? | Ouders wonen in de tuin

Al meer dan tien jaar is Novulo Buildings toonaangevend op het gebied van zorgwoningen voor ouderen. Wij streven er consequent naar om verwachtingen te overtreffen door een toewijding aan klantenservice van wereldklasse, onberispelijk vakmanschap en geavanceerde innovaties die ons in staat stellen om woonoplossingen op maat te creëren die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van ouderen te voldoen.

We bieden ook ondersteuning bij elke stap van het proces, van het eerste advies tot de installatie, zodat gezinnen zich nooit alleen voelen tijdens het proces. Wij zorgen ervoor dat iedereen op de hoogte wordt gehouden van de voortgang in elke fase tot aan de oplevering.

Oplevering | Ouders wonen in de tuin

Een ouder familielid vraagt extra aandacht, maar het hoeft niet te betekenen dat uw leven volledig op z’n kop staat of dat u zich overweldigd voelt door alle taken die erbij komen kijken – zeker niet als u Novulo Buildings als partner kiest. Met ons aanbod van zorgwoningen op maat die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van senioren te voldoen, en onze flexibele betalingsplannen (kopen/huren/leasen) en aanvullende onderhoudsdiensten die naar behoefte beschikbaar zijn, kunt u er zeker van zijn dat uw ouder eersteklas zorg krijgt met behoud van zijn onafhankelijkheid in zijn vertrouwde omgeving, zonder dat u andere aspecten van het leven zoals comfort of financiën hoeft op te offeren.


Het comfort en gemak van het wonen van uw ouders in de tuin: Een ervaring van Novulo Buildings

De zorg voor ouder wordende familieleden kan een ontmoedigende taak zijn, vooral wanneer u probeert uw werk en gezinsverplichtingen te handhaven. Novulo Buildings kan helpen met onze gespecialiseerde zorgwoningen, die in het comfort van uw eigen tuin kunnen worden geplaatst! Dit geeft u de gemoedsrust dat uw dierbaren dichtbij zijn, terwijl u de controle over uw eigen levensstijl behoudt. We willen niet alleen de best mogelijke ondersteuning bieden, we garanderen het ook!

Bij Novulo Buildings weten we hoe belangrijk het is om uw familie in de buurt te hebben. Hen in de tuin hebben wonen kan een sterk gevoel van veiligheid en welzijn geven voor zowel u als hen. Onze zorgwoningen zijn ontworpen om comfort, veiligheid en gemak voorop te stellen. Zo bent u goed uitgerust om uw dierbare de best mogelijke ondersteuning te bieden!

Waarom Novulo gebouwen? | Ouders wonen in de tuin

Bij het kiezen van een zorgwoning voor uw dierbare zijn er veel opties. Bij Novulo Buildings geloven we echter dat we ons onderscheiden van de massa. Wij bieden een breed scala aan zorgwoningen die kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw dierbare. Onze woningen zijn zowel functioneel als esthetisch ontworpen, zodat ze naadloos in uw tuin passen.

Omdat we weten dat privacy en onafhankelijkheid van het grootste belang zijn, hebben we onze zorgwoningen zorgvuldig ontworpen met de behoeften van uw dierbare in gedachten. Zodat u kunt genieten van hun gezelschap en weet dat ze veilig zijn – allemaal binnen handbereik. U kunt er zeker van zijn dat uw dierbaren bij ons altijd onafhankelijk en toch beschermd zijn – wat u en uw dierbaren gemoedsrust geeft.

De voordelen als uw ouders in de tuin wonen

Als uw ouders of grootouders in de tuin wonen, kan dit een enorme opluchting en gemak zijn. Vooral als uw geliefde familieleden mobiliteitsproblemen hebben, geeft het feit dat u dicht bij hen woont u meer mogelijkheden om hen te verzorgen en te ondersteunen wanneer dat nodig is. De voordelen van dicht bij senioren wonen zijn legio!

Een ander voordeel van het feit dat uw ouders bij u in de achtertuin wonen, is dat het beide partijen een gevoel van autonomie geeft. Ze kunnen hun eigen leven blijven leiden terwijl er goed voor hen wordt gezorgd, wat vooral gunstig is voor mensen met dementie of andere cognitieve problemen, omdat ze zich anders geïsoleerd en verward kunnen voelen.

Tot slot kan het voor uw kinderen ook gunstig zijn om uw ouders in de tuin te laten wonen. Het geeft ze meer tijd met hun grootouders – een geweldige manier om de familiebanden te voeden en te onderhouden! Bovendien biedt dit grote emotionele voordelen voor de ontwikkeling van kinderen, omdat ze waardevolle levenslessen leren onder begeleiding van hun geliefde grootouders.

Koop of huur met Novulo Buildings

Bij Novulo Buildings begrijpen we dat de behoeften van elk gezin uniek zijn. Daarom bieden wij zowel huur- als koopopties voor onze zorgwoningen, zodat u de keuze heeft die het beste past bij de behoeften van uw dierbare.

Wanneer u ervoor kiest om een zorgwoning van Novulo Buildings te kopen, kunt u deze specifiek afstemmen op uw familie om zo goed mogelijk aan hun behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het toevoegen van opritten of leuningen om de mobiliteit in huis te vergemakkelijken, bij Novulo Buildings is het allemaal mogelijk!

Wanneer u ervoor kiest een zorgwoning te huren bij Novulo Buildings, heeft u het voordeel dat u deze kunt verplaatsen als dat nodig is. Dit kan een voordeel van onschatbare waarde zijn als de behoeften van uw dierbare veranderen of als u besluit de komende jaren te verhuizen.

Ouders wonen in de tuin
Ouders wonen in de tuin
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Vragen over ouders die in de tuin wonen

Wat is een zorgwoning van Novulo?

Een zorgwoning is een speciaal type zorgwoning dat u kunt kopen of huren en dat zich in uw tuin bevindt. Het biedt een veilige woonruimte voor bejaarde ouders of andere familieleden, zodat ze dicht bij u kunnen blijven maar toch hun eigen privéruimte hebben. De zorgwoningen voldoen aan de hoogste veiligheids- en comfortnormen en zijn uitgerust met alle voorzieningen die nodig zijn om comfortabel te wonen.

Wat zijn de voordelen van zorgwoningen van Novulo?

In een zorgwoning van Novulo kunt u uw bejaarde ouders of andere familieleden dicht bij u laten wonen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hun veiligheid of comfort. De zorgwoningen zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen zoals bedden, stoelen, tafels, badkamers, keukens, lampen, enz., zodat de bewoners alles hebben voor een comfortabel verblijf. Ook kunnen ze zo hun onafhankelijkheid behouden en toch dicht bij hun familie blijven.

Zijn er beperkingen als ik een zorgwoning in mijn tuin wil plaatsen?

Ja – er zijn bepaalde beperkingen waarmee u rekening moet houden als u een zorgwoning van Novulo in uw tuin wilt plaatsen. Ten eerste mag de unit niet hoger zijn dan een meter om de hoogtevoorschriften van de plaatselijke autoriteiten niet te overschrijden; ten tweede moeten alle units op ten minste 20 meter afstand van nabijgelegen gebouwen of bomen worden geplaatst; ten derde moet er een geschikt afvoersysteem onder de unit worden geïnstalleerd; en ten slotte moeten alle bouwwerkzaamheden voldoen aan de plaatselijke bouwvoorschriften voordat de installatie is voltooid.

Is er iets waarmee ik rekening moet houden als ik voor een oudere ouder of familielid zorg die in een zorgwoning woont?

Absoluut. Bij de verzorging van een oudere ouder of familielid die in een zorgwoning woont, is het belangrijk dat hij/zij voldoende te eten krijgt en waar nodig hulp krijgt bij dagelijkse activiteiten zoals baden en aankleden. Daarnaast moeten maatregelen worden genomen om hun veiligheid te waarborgen, zoals het regelmatig controleren van ruimtes, waaronder ramen en deuren die naar buiten leiden, op goede sluiting en veiligheid elke dag. Tot slot moet regelmatig bezoek van vrienden en familieleden mogelijk blijven, zodat bewoners in deze afdelingen zich niet geïsoleerd voelen omdat ze geen sociaal contact met andere mensen hebben.

Rusthuis of zorgwoning | Novulo Buildings als alternatief voor rusthuizen

Heb ik een speciale verzekering nodig als ik een zorgwoning opzet?

Ja – zoals bij elke grote investering is het belangrijk dat huiseigenaren bij het kopen/huren van een van deze woningen een passende verzekering afsluiten om extra bescherming te bieden tegen mogelijke schade/verlies door ongevallen/natuurrampen enz. Dit omvat meestal het afsluiten van een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering en een brand- en diefstalverzekering die speciaal is afgestemd op dit soort woningen die niet in de hoofdwoning zijn gelegen.

Hoe installeer ik de nutsvoorzieningen als ik een Novulo Zorgwoning installeer?

Bij de installatie van een Novulo Zorgwoning zijn bepaalde nutsvoorzieningen nodig, zoals elektriciteit en water, en deze moeten eerst worden aangelegd voordat de installatie kan plaatsvinden. Hiervoor moet contact worden opgenomen met de plaatselijke dienstverleners (elektriciteits- en waterbedrijven) die, afhankelijk van het verbruik, enz. tegen redelijke prijzen toegangspunten kunnen leveren. Bovendien moet ook de afvalverwerking vóór de installatie worden opgehelderd, zodat de bewoners na de installatie over alle nodige voorzieningen kunnen beschikken.

Wat voor soort ouderdieren leven er in de tuin van Novulo?

Bij Novulo leven verschillende ouderdieren in onze tuin, waaronder katten, vogels, konijnen en andere kleine dieren.

Hoe kan ik de ouderdieren die in de tuin van Novulo leven helpen?

Er zijn verschillende manieren om deze bijzondere ouderdieren in onze tuin te helpen: Je kunt ze eten geven, schuilplaatsen bouwen en ze gezelschap houden. We raden je aan onze website te bezoeken om te zien hoe je specifiek kunt helpen.

Wat moet ik weten voordat ik de ouders in de tuin van Novulo bezoek?

Voordat je de ouders in onze tuin bezoekt, moet je eerst onze veiligheidsrichtlijnen lezen om ieders veiligheid en welzijn te garanderen. We vragen u ook om de omgeving te respecteren en lawaai en verstoring te vermijden.


Kortom, Novulo Buildings biedt een ongeëvenaard en baanbrekend antwoord voor gezinnen die op zoek zijn naar oplossingen voor de verzorging van hun oudere dierbaren. Onze zorgwoningen zijn exclusief ontworpen voor achtertuinen, zodat senioren dicht bij hun familie kunnen blijven terwijl ze de medische zorg krijgen die ze nodig hebben.

Prefab zorgwoning

Bij onze zorgwoningen weten we dat dicht bij familie zijn belangrijk is en een diep gevoel van veiligheid kan geven. Daarom is het voor ons van fundamenteel belang om eersteklas diensten te verlenen aan alle bewoners en de betrokkenheid van families bij het leven van hun geliefden aan te moedigen. Als u meer wilt weten over hoe onze verzorgingshuizen uw huishouden ten goede kunnen komen, geef dan uw contactgegevens door op deze pagina – iemand van ons team zal binnenkort contact met u opnemen!

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo