Pensioenwoning in de tuin

Ervaar luxueus pensioen in onze seniorenwoningen omgeven door een tuin

Bij NOVULO Buildings hebben we seniorenwoningen ontworpen die comfort, luxe en natuur combineren.

Stel u voor dat u elke ochtend wakker wordt in een prachtig aangelegde tuin, genietend van de zon en de frisse lucht, terwijl u geniet van het gezelschap van gelijkgestemden.

Mis deze prachtige kans op een bevredigend leven niet.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en voor deskundig advies bij het kiezen van de perfecte woning.

We horen graag van u.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Pensioenwoning in de tuin
Pensioenwoning in de tuin

Welkom bij NOVULO Buildings, waar we gespecialiseerd zijn in het bieden van unieke woonoplossingen voor senioren. Ons doel is om comfortabele, veilige en betaalbare woningen te bieden voor senioren die dicht bij hun geliefden willen wonen. Wij begrijpen het belang van familie en de liefde die daarmee gepaard gaat. Daarom hebben we een zorgwoning ontworpen die senioren in hun eigen achtertuin kunnen plaatsen.

Met onze innovatieve benadering van senioren wonen kunt u uw ouders of grootouders dichtbij hebben terwijl u ze de onafhankelijkheid en privacy geeft die ze verdienen. Ons verzorgingshuis in de tuin is uitgerust met de nieuwste technologie, zoals de Nobi-lamp, die vallen detecteert en voorkomt. Onze zorgwoningen zijn te koop of te huur en wij kunnen u prijzen bieden die passen bij uw budget. Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij u kunnen ondersteunen bij de zorg voor uw dierbare, laat dan op deze pagina uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op. | Pensioenwoning in de tuin

Pensioenwoning in de tuin
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Retirement Gemeenschappen met duurzaam tuinontwerp.

Bij NOVULO Buildings geloven we dat ouder worden een mooie reis is die gevierd moet worden in een rustige en vredige omgeving. Onze passie voor duurzaam tuinieren en de zorg voor senioren heeft ons ertoe gebracht een oplossing te ontwikkelen die uitzonderlijke zorg biedt in een prachtige tuinomgeving – onze Seniorenunit in de Tuin.

Onze Seniorenunit in de Tuin is een unieke oplossing die familieleden in staat stelt professionele zorg te verlenen aan hun ouder wordende dierbaren in een comfortabele en vertrouwde omgeving. De units zijn ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de hoogste normen van comfort, gemak en duurzaamheid. Ontdek hier alles wat u moet weten over onze seniorenwoningen met duurzame landschapsarchitectuur.

Comfortabele en duurzame woonruimtes | Pensioenwoning in de tuin

Onze seniorenwoningen zijn beschikbaar in verschillende maten en configuraties om te voldoen aan de verschillende behoeften en voorkeuren van onze cliënten. Elke eenheid is ontworpen om een comfortabele woonervaring te bieden, met moderne voorzieningen zoals airco, Wi-Fi, noodoproepsysteem en nog veel meer.

De eenheden zijn ook gebouwd met duurzame materialen en energie-efficiënte technologieën om de impact op het milieu te minimaliseren en duurzaam wonen te bevorderen. Van isolatie tot zonnepanelen, wij zorgen ervoor dat onze flats zo duurzaam mogelijk zijn, met het comfort van de bewoners als hoogste prioriteit.

Voordelen van duurzaam tuinieren voor senioren | Pensioenwoning in de tuin

Onze seniorenflats bieden ook verschillende voordelen van duurzaam tuinieren voor senioren. Het is bewezen dat tuinieren een positieve invloed heeft op de fysieke en mentale gezondheid van senioren, en wij hebben deze voordelen verwerkt in onze seniorenwoningen.

Senioren kunnen genieten van de ontspanning van het tuinieren en het plezier van het kweken van groenten en fruit. Tuinieren is ook een geweldige manier om de bloedsomloop te verbeteren, de flexibiliteit te vergroten en te socialiseren. Onze wooneenheden zijn uitgerust met verhoogde bedden om tuinieren gemakkelijker en toegankelijker te maken voor senioren.

Professionele en meelevende zorg

Een van de belangrijkste voordelen van onze seniorenwoningen in de tuin is dat familieleden professionele en meelevende zorg kunnen bieden aan hun dierbaren zonder hun dagelijkse routines te verstoren. Onze eenheden zijn uitgerust met noodsystemen en andere medische hulpmiddelen die het gemakkelijker maken voor mantelzorgers om de best mogelijke zorg te verlenen aan hun dierbaren.

We hebben ook een team van professionele zorgverleners die getraind en ervaren zijn in ouderenzorg. Onze verzorgers bieden uitgebreide zorg, waaronder medicatiebeheer, wondverzorging, fysiotherapie en meer, om ervoor te zorgen dat uw dierbare de best mogelijke zorg krijgt.

Aanpasbare en betaalbare oplossingen | Pensioenwoning in de tuin

Bij NOVULO Buildings begrijpen we dat elk gezin zijn eigen behoeften en voorkeuren heeft. Daarom bieden wij aanpasbare en betaalbare oplossingen voor onze seniorenwoningen in de tuin. U kunt kiezen uit verschillende functies, afmetingen en configuraties die passen bij uw specifieke behoeften en budget.

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u onze appartementen ook huren of kopen. Huren biedt een flexibele en kosteneffectieve oplossing, terwijl kopen op lange termijn voordelen en investeringsmogelijkheden biedt.

Afwerking | Pensioenwoning in de tuin

Onze seniorenvoorzieningen in de tuin bieden een unieke en innovatieve manier om professionele zorg te bieden aan uw ouder wordende dierbaren in een comfortabele en duurzame omgeving. Van op maat gemaakte oplossingen tot professionele zorg, wij bieden alles wat u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw dierbare de best mogelijke zorg ontvangt in het comfort van uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze seniorenwoningen in de tuin en hoe wij u kunnen helpen de beste zorg voor uw dierbare te bieden.

Pensioenwoning in de tuin
Pensioenwoning in de tuin
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Het aanpassen van uw tuin aan de veranderende behoeften van senioren

Bij NOVULO Buildings weten we dat de behoeften van onze geliefden veranderen naarmate ze ouder worden. Veel senioren willen in hun eigen huis blijven wonen, maar soms wordt de zorg te veel of hebben ze speciale zorg nodig die thuis moeilijk te verlenen is. Dit is waar wij om de hoek komen kijken. Onze seniorenflats in de tuin bieden een unieke en praktische oplossing voor gezinnen die hun oudere dierbaren dichtbij en goed verzorgd willen hebben.

Moderne zorgwoningen in uw eigen tuin | Pensioenwoning in de tuin

Onze zorgwoningen zijn speciaal ontworpen om naadloos op te gaan in uw tuinlandschap. Wij vinden dat ouderenzorg comfortabel, overzichtelijk en rustig moet zijn. Onze huizen maken gebruik van natuurlijk licht en hebben een reeks voorzieningen die perfect zijn voor senioren. Zo biedt onze Nobi-lamp, een plafondlamp met valdetectie- en preventietechnologie, extra veiligheid voor onze oudere bewoners. Belangrijk is ook dat onze zorgwoningen in hoogte verstelbaar zijn, gemotoriseerde liften hebben en afgestemd zijn op de individuele behoeften van de bewoners.

Vakmanschap, aandacht voor detail

Bij het ontwerp van onze zorgwoningen wordt met alles rekening gehouden. Vanaf het begin van de planningsfase wordt met elk detail rekening gehouden en wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan hun wensen en behoeften. Onze woningen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn energiezuinig en zijn groot genoeg voor onze bewoners om hun favoriete meubels en bezittingen mee te nemen. Wij geloven dat onze huizen niet alleen een plek zijn om te wonen, maar een thuis om te koesteren.

Een kosteneffectieve oplossing voor uw gezin

Onze tuinappartementen zijn niet alleen een praktische, maar ook een kosteneffectieve oplossing. Onze flats zijn betaalbaar en we bieden huurpakketten aan die ze voor iedereen toegankelijk maken. Het verhuizen van oudere familieleden naar een zorgwoning weg van huis kan leiden tot hoge zorgkosten, daarom kan onze oplossing een verstandige keuze zijn. Onze units kunnen ook worden gebruikt als huurwoningen, wat flexibiliteit in de zorg biedt en een extra bron van inkomsten voor gezinnen of huiseigenaren.

Kwaliteit van leven is onze prioriteit | Pensioenwoning in de tuin

Bij NOVULO Buildings geloven we dat kwaliteit van zorg voor onze oudere bewoners onze hoogste prioriteit is. Wij werken nauw samen met onze klanten om de perfecte ruimte te creëren voor hun geliefden en streven ernaar de kwaliteit van leven te verbeteren voor de senioren die wij bedienen. Wonen in een eenheid in uw achtertuin kan voor onze senioren een pensioendroom zijn, omdat ze omringd worden door familieleden en dicht bij hun gemeenschap blijven. Wij geloven dat gespecialiseerde zorg voor senioren cruciaal is, en onze units zorgen ervoor dat ouderen niet hoeven in te leveren op kwaliteit van leven.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Onze tuin seniorenflats zijn milieuvriendelijk en zijn gebouwd met de nieuwste milieuvriendelijke technieken en materialen. We gebruiken duurzame toestellen en materialen die stevig en duurzaam zijn, maar het milieu niet schaden. Wij geloven dat elke stap die we zetten een stap is naar een duurzame toekomst voor onze planeet. Onze zorgwoningen hebben ook energie-efficiënte apparatuur en systemen die niet alleen onze ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook de exploitatiekosten voor onze cliënten verlagen.

Contacteer ons voor meer informatie.

Als u geïnteresseerd bent in onze verzorgingsflats in de tuin voor uw dierbaren, neem dan contact met ons op. Wij bieden advies, ontwerp, productie, levering en installatie van onze voorzieningen op een professionele manier. Ons team van ervaren architecten, ontwerpers en installateurs werkt hard om het beste product aan onze klanten te leveren. Ons doel is om zorgwoningen op maat te leveren die voldoen aan de individuele eisen van al onze klanten. Bij NOVULO Buildings geloven we dat ouderenzorg iets moet zijn waar families altijd op kunnen vertrouwen.


Creatieve manieren om uw tuin toegankelijk te maken voor senioren.

Bij NOVULO Buildings weten we hoe belangrijk het is om uw oudere dierbaren in de buurt te hebben. Wij geloven dat elke oudere de best mogelijke zorg verdient. Daarom bieden wij onze senioren woonvoorziening die in uw achtertuin geplaatst kan worden. Door uw bejaarde ouder of grootouder in uw tuin te laten wonen, kunt u ervoor zorgen dat zij in een veilige en comfortabele omgeving wonen. Onze zorgwoningen zijn ontworpen om te voldoen aan de speciale behoeften van senioren. Lees verder om erachter te komen hoe u uw tuin op creatieve manieren toegankelijk kunt maken voor senioren.

Design kenmerken van een zorgwoning van NOVULO

Als eigenaar van NOVULO Buildings kan ik u verzekeren dat onze zorgwoningen zijn ontworpen met de veiligheid en het comfort van senioren in gedachten. Onze zorgwoningen zijn uitgerust met voorzieningen zoals de Nobi-lamp aan het plafond, die vallen detecteert en voorkomt. We zorgen er ook voor dat onze zorgwoningen brede deuropeningen en gangen hebben die gemakkelijk te navigeren zijn voor senioren die een rolstoel of rollator gebruiken.

Creëer een pad | Pensioenwoning in de tuin

Een creatieve manier om uw tuin toegankelijk te maken voor senioren is het aanleggen van een pad. Dit is vooral belangrijk als uw tuin op oneffen grond ligt of veel obstakels heeft. Een pad kan gemaakt worden van verschillende materialen zoals beton, grind of bakstenen. Zo kunnen senioren zich vrij door de tuin bewegen zonder te struikelen of te vallen.

Installeer een leuning

Een andere manier om de tuin veiliger te maken voor senioren is het installeren van een leuning. Een leuning biedt stabiliteit en steun voor senioren die moeite hebben met lang lopen of staan. Een leuning kan worden aangebracht op alle trappen, hellingen of paden in uw tuin.

Creëer een comfortabele plek om te zitten.

Hoe ouder we worden, hoe noodzakelijker frequente pauzes en rust worden. Een comfortabele zithoek in uw tuin is een geweldige manier om senioren een plek te bieden om te rusten en te ontspannen. Een comfortabele zithoek kan bestaan uit buitenstoelen of banken om op te zitten en te genieten van de natuur.

Creëer verhoogde bloembedden

Als uw geliefde graag tuiniert, zijn verhoogde bloembedden een geweldige optie. Verhoogde bloembedden zijn hoger dan de grond, zodat senioren niet zo ver hoeven te bukken om hun planten te verzorgen. Het maakt tuinieren ook toegankelijker voor mensen in een rolstoel of met beperkte mobiliteit.

Verlichting toevoegen

Verlichting is een belangrijk element om uw tuin toegankelijker te maken voor senioren. Zo kunnen senioren zich veilig door de tuin bewegen, vooral ’s avonds of in de vroege ochtenduren. Verlichting kan worden aangebracht door verlichting op zonne-energie, lantaarns op batterijen of bewegingssensoren.

Onderhoud de tuin regelmatig

Last but not least is het belangrijk om uw tuin regelmatig te onderhouden. Dit omvat het regelmatig snoeien van bomen, water geven en onkruid wieden om ervoor te zorgen dat de tuin vrij is van puin en gevaren. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat senioren zich veilig door de tuin kunnen bewegen zonder te struikelen of te vallen.

Conclusie | Pensioenwoning in de tuin

Bij NOVULO Buildings geloven we dat elke oudere een veilige en comfortabele woonomgeving verdient. Het is belangrijk om de tuin toegankelijk te maken voor senioren, vooral als het gaat om een woonvoorziening voor senioren. Door het installeren van paden, leuningen, comfortabele zitplaatsen, verhoogde bedden, verlichting en regelmatig onderhoud, kunt u ervoor zorgen dat uw tuin een veilige en aangename plek is voor uw dierbare om te ontspannen en te genieten van hun omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze seniorenvoorzieningen en hoe wij u kunnen helpen het beste uit uw tuin te halen.

Pensioenwoning in de tuin
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

FAQs over senioren wonen in de tuin

Als eigenaren van NOVULO Buildings weten we hoe belangrijk het is om de beste zorg te bieden aan onze dierbaren, vooral als ze ouder worden. Daarom bieden wij seniorenwoningen aan die in uw tuin geplaatst kunnen worden. Hier zijn enkele veelgestelde vragen over onze diensten:

Wat is een seniorenwoning in de tuin?

Een seniorenwoning is een klein en compact huis ontworpen voor oudere mensen. Het is gebouwd om een comfortabele en veilige leefomgeving te bieden die de onafhankelijkheid bevordert, maar ook het voordeel biedt om altijd dicht bij familie te zijn.

Wat zijn de voordelen van een bejaardenflat in de tuin?

Een bejaardenflat in de tuin betekent dat uw oudere familieleden dicht bij u kunnen wonen en toch hun onafhankelijkheid kunnen behouden. Dicht bij uw dierbaren zijn kan ook een gevoel van comfort en steun geven. Onze wooneenheden zijn ook ontworpen om te voldoen aan de speciale behoeften van senioren, met voorzieningen als antislipvloeren, steunbalken en valdetectie.

Hoe aanpasbaar zijn de woningen?

Wij bieden verschillende opties om de flats aan te passen aan de behoeften en voorkeuren van senioren. Van rolstoelhellingen tot aangepaste plattegronden, onze appartementen kunnen worden ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen.

Welke voorzieningen zijn inbegrepen in een seniorenflat in de tuin?

Onze eenheden zijn voorzien van een aantal voorzieningen die de zorg voor senioren bevorderen, zoals persoonlijke alarmsystemen voor noodgevallen, LED-verlichting voor beter zicht en geoptimaliseerde plafondverlichting met valbeveiliging.

Hoe weet ik of ik een seniorenflat in mijn achtertuin kan plaatsen?

In de meeste gevallen kan een seniorenvoorziening in de tuin worden geplaatst zonder dat er een bouwvergunning of andere regelgeving nodig is. Wij raden u echter aan om bij uw gemeente of stadsbestuur na te gaan of aan de plaatselijke voorschriften en bouwvoorschriften wordt voldaan.

Prefab zorgwoning

Kan ik een woongemeenschap huren?

Wij bieden zowel verkoop- als huuropties om onze cliënten meer flexibiliteit te bieden. Onze huuroptie is geschikt voor cliënten die een tijdelijke oplossing nodig hebben.

Wat zijn de kosten van het kopen of huren van een bejaardenflat in de tuin?

De kosten voor het kopen of huren van een seniorenwoning zijn afhankelijk van de grootte en de individuele eisen van de woning. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte op basis van uw eisen. Wij bieden zowel flexibele betalingsmogelijkheden als financieringspakketten om u bij dit proces te helpen.

Bij NOVULO Buildings zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat senioren de best mogelijke zorg ontvangen en tegelijkertijd hun onafhankelijkheid en keuzevrijheid bevorderen. Onze seniorenwoningen bieden een nieuwe manier van ouderenzorg in een comfortabele en veilige omgeving, en we zijn er trots op onze diensten aan te bieden aan klanten in België en daarbuiten.

Wat is een seniorenwoning in tuin?

Bij NOVULO Buildings hebben we een speciaal woonconcept gecreëerd waarbij onze woonunits voor senioren gemakkelijk toegang hebben tot een tuin of een groene buitenruimte. Deze eenheden bevinden zich meestal op de begane grond en beschikken over een eigen buitenruimte die perfect is voor activiteiten als tuinieren, ontspanning of gezelligheid.

Wat zijn de voordelen van een tuin in mijn woonunit?

Studies hebben aangetoond dat tuinieren en tijd buiten doorbrengen talrijke voordelen kan hebben voor senioren, zowel fysiek als mentaal. Onze seniorenwoningen in tuin bieden een handige en toegankelijke manier voor senioren om zich met de natuur bezig te houden en te genieten van de vele gezondheidsvoordelen die daarmee gepaard gaan.

Hoe zorgt NOVULO Buildings voor de veiligheid en beveiliging van de seniorenwoningen?

Bij NOVULO Buildings nemen we de veiligheid van onze bewoners zeer serieus. Onze seniorenwoningen in de tuin zijn voorzien van trapvrije ingangen, antislipvloeren en steungrepen in de badkamers om ervoor te zorgen dat ze veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn voor senioren.


Bij NOVULO Buildings zijn we erg blij dat we ons unieke concept van seniorenwoningen in de tuin kunnen aanbieden aan onze klanten. Het is echt hartverwarmend om een oplossing te kunnen bieden die onze klanten in staat stelt om hun geliefden dichtbij te houden en hen tegelijkertijd de zorg te bieden die ze nodig hebben. Met onze zorgwoningen kunnen families de veiligheid en het comfort van hun senioren garanderen door hen in hun achtertuin te laten wonen zonder hun eigen ruimte op te hoeven geven.

Prefab zorgunit

Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij de zorg voor uw senior of geliefde, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij weten dat een woonzorgcentrum voor ouderen niet alleen een oplossing is, maar ook een manier om uw familie bij elkaar te houden. Of u nu klaar bent om de volgende stap te zetten of gewoon meer wilt weten, wij zijn er om u te helpen. Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en laten we samen werken aan de best mogelijke zorg voor uw senioren.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo