Tuinwoonunit | Info

Tuinwoonunit: Ideale woningen voor uw oudere medemensen

Bent u op zoek naar een comfortabele en veilige plek voor uw bejaarde ouders of grootouders, gelegen in uw tuin?

Dan zijn de tuinwoningen van NOVULO Buildings precies wat u nodig heeft.

Onze hoogwaardige zorgwoningen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw dierbare zijn of haar oude dag in alle comfort en stijl kan doorbrengen.

Met functies zoals de Nobi-lamp, valpreventie en herkenningstechnologie krijgen ze de best mogelijke zorg.

Vul vandaag nog ons formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en onze experts zullen u door elke stap van het proces begeleiden.

Geniet van uw gemoedsrust in de wetenschap dat uw oudere dierbaren altijd dichtbij zijn met de tuinflats van NOVULO Buildings.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Tuinwoonunit | Info
Tuinwoonunit | Info

Bij Novulo Buildings zijn we gepassioneerd om tuinwonen werkelijkheid te maken voor families en zorgbehoevende familieleden. Onze tuinwoningen bieden een unieke en mooie oplossing voor het eeuwenoude probleem van de zorg voor ouder wordende ouders en familieleden.

Wij geloven dat iedereen het verdient om met waardigheid, comfort en onafhankelijkheid te leven en daarom hebben wij onze zorgwoningen ontworpen met deze waarden in gedachten. Of u er nu voor kiest om een van onze eenheden te kopen of te huren, u kunt er zeker van zijn dat uw dierbare dichtbij is en toegang heeft tot alle voorzieningen die hij of zij nodig heeft om te leven.

Wilt u meer weten over onze tuinappartementen? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen contact met u op om u alle informatie te geven die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.

tuinwoonunit
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Tuinwoonunit: 9 redenen waarom tuinflats de toekomst van zorgwoningen zijn

Bij Novulo Buildings geloven we dat tuinflats oudere familieleden een betere levenskwaliteit kunnen bieden dan traditionele zorgwoningen. Ons engagement om senioren comfortabele en veilige leefruimtes te bieden heeft ons ertoe aangezet om unieke en innovatieve producten te ontwikkelen die zowel onze klanten als de zorgbehoevenden heel wat voordelen bieden.

In dit artikel bespreken we 10 redenen waarom tuinwoningen een steeds populairdere optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar alternatieve zorgwoningen.

Kosteneffectieve optie

Tuinwoningen zijn een betaalbare woonoplossing voor mensen die zich geen reguliere zorgkosten kunnen veroorloven. Zonder aanloop- of lopende kosten om een woning te huren, bieden ze een veel kosteneffectievere manier om ervoor te zorgen dat uw familielid goed verzorgd wordt in hun eigen privé-omgeving.

Meer comfortabele omgeving

Woonunits kunnen worden aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker alle medische ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft en tegelijkertijd kan genieten van een comfortabele omgeving die zo dicht mogelijk bij huis is. Deze eenheden zijn ook uitgerust met voorzieningen zoals een eigen badkamer, temperatuurregeling, moderne apparatuur en geïntegreerde entertainmentsystemen – allemaal met het comfort van uw dierbare in gedachten.

Verhoogde sociale interactie

Tuinwoningen bieden bewoners meer ruimte voor sociale activiteiten. Ze kunnen met andere bewoners omgaan zonder hun eigen huis te hoeven verlaten. Dit helpt hen in contact te blijven met hun familie en vrienden, terwijl ze beschermd zijn tegen gevaren van buitenaf. De extra sociale interactie dient ook als een positieve afleiding van fysieke of psychologische problemen waarmee ze te maken kunnen krijgen naarmate ze ouder worden.

Gezondere woonopties

Als bewoners kiezen voor een tuinwoning in plaats van een traditioneel verpleeghuis, kunnen ze profiteren van verbeterde levensstijlopties, zoals een betere toegang tot frisse lucht en natuurlijk zonlicht, wat een positief effect heeft op hun algehele gezondheid. Ze hebben ook toegang tot grotere ruimtes waar ze zich veilig en op hun eigen voorwaarden kunnen bewegen – iets wat niet altijd mogelijk is in meer besloten omgevingen zoals zorgwoningen of woonvoorzieningen.

Persoonlijke zorg

Een van de grootste voordelen van tuinappartementencomplexen is de mogelijkheid om het plan voor elke individuele gebruiker daarop af te stemmen. Met zorgplannen op maat afgestemd op ieders specifieke behoeften – inclusief fysieke hulp, mobiliteitsondersteuning, emotionele ondersteuning en mentaal stimulerende activiteiten – kunnen gebruikers er zeker van zijn dat ze elke dag een optimaal niveau van gepersonaliseerde zorgdiensten ontvangen, zonder het gevoel te hebben dat ze te veel onder druk worden gezet of door buitenstaanders de leiding krijgen.

Modern ontwerp en technische oplossingen

Ons assortiment tuinwoonunits is ontworpen met moderne materialen in combinatie met energiezuinige technische oplossingen. Hierdoor kunnen onze klanten niet alleen genieten van maximaal comfort, maar ook hun energierekening op termijn aanzienlijk verlagen dankzij hun milieuvriendelijkheid – waardoor ze op lange termijn nog meer kunnen besparen op hun onderhoudskosten!

Al deze elementen komen samen om esthetisch aangename en toch zeer functionele woonruimtes te creëren die ons engagement weerspiegelen voor betere toekomstperspectieven voor wie nood heeft aan gespecialiseerde woonoplossingen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteitsnormen, ongeacht het niveau!

Maximale privacy en onafhankelijkheid

Met tuinappartementen krijgt u niet alleen rust en comfort, maar ook volledige vrijheid bij het regelen van uw dagelijks leven! Met uw eigen flat binnen handbereik kunt u zich weer meester maken van de dingen om u heen, terwijl u eersteklas medische zorg krijgt wanneer u die nodig heeft – u krijgt de controle over uw leven terug die u verdient!

Toegankelijke locatie & lage onderhoudsrisico’s

Tegenwoordig kunnen veel mensen door hun drukke agenda’s niet meer de tijd nemen om hun familie regelmatig te bezoeken. Met Novulo Buildings hoeft u zich ook geen zorgen te maken over mogelijke onderhoudsrisico’s, want al onze producten zijn ontworpen volgens de hoogste industrienormen die elke twijfel over de betrouwbaarheid wegnemen – u kunt er gewoon intrekken en onmiddellijk genieten van de best mogelijke omstandigheden!

Verhoogde levenskwaliteit voor alle betrokkenen.

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe overweldigend mantelzorgtaken kunnen zijn. Daarom bieden wij alternatieve oplossingen zoals onze op maat gemaakte tuinwoonunits om de stress te verminderen en families weer te laten genieten, terwijl degenen die extra hulp nodig hebben een gelukkig leven blijven leiden en hun dierbaren regelmatig in de buurt hebben!

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

De ultieme oplossing voor quality time met het gezin: Tuinwoonunit.

Bij Novulo geloven we dat familie altijd op de eerste plaats moet komen. Daarom hebben wij de ideale oplossing ontwikkeld voor families die op zoek zijn naar de best mogelijke zorg voor hun ouder wordende ouders of familieleden. Onze tuinwoningen bieden een comfortabele en veilige plek om te wonen zonder aan comfort in te boeten – allemaal in uw eigen tuin! Met onze hulp kunt u ervoor zorgen dat uw dierbare zich veilig en goed verzorgd voelt, ongeacht waar hij of zij woont.

De revolutie van wonen in de tuin

Neem afscheid van dure, anonieme zorgwoningen en betreed een nieuw tijdperk van ouderenzorg met Novulo Tuinwoningen. Onze woonunits bieden uw dierbaren hun eigen gezellige en private ruimte, terwijl ze toch dicht bij u en de rest van de familie zijn. Elke unit is volledig uitgerust en biedt maximaal comfort – met een uitnodigende slaapkamer, een goed uitgeruste keuken en een moderne badkamer. Met onze Garden Living Unit oplossing is de zorg voor uw oudere dierbare nog nooit zo eenvoudig geweest!

De voordelen van wonen in de tuin

Woonunits in de tuin bieden een aantal voordelen voor ouderen en hun familie. Onafhankelijkheid, een comfortabele omgeving en gemoedsrust – dat alles wordt uw dierbare geboden die in een woonunit van ons woont. En dat is nog niet alles! Een woonunit in de buurt zorgt voor meer tijd samen met de familie, terwijl u gemakkelijk toegang hebt tot zorg en ondersteuning wanneer dat nodig is. Met onze tuinflats kunt u er zeker van zijn dat uw dierbare krijgt wat hij nodig heeft, terwijl hij een zinvolle band heeft met de mensen van wie hij het meest houdt.

De kwaliteit van Novulo gebouwen.

Bij Novulo zijn we gepassioneerd om buitenruimtes er mooi uit te laten zien en ze jarenlang te onderhouden. Wij ontwerpen en bouwen onze tuinhuisjes met de grootste zorg en aandacht voor detail. Onze hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat elke unit bestand is tegen alle omstandigheden en er toch stijlvol blijft uitzien. Met een Novulo tuinhuisje kunt u er zeker van zijn dat het jarenlang functioneel en esthetisch zal zijn!

De aanpassingsmogelijkheid

Bij Garden Living weten we dat elk gezin anders is – en dat moet ook gelden voor hun tuinmeubelen. Daarom hebben we een reeks aanpassingsopties ontwikkeld waarmee u het perfecte meubel voor uw behoeften kunt creëren. Of u nu de kleur of afwerking kiest, extra functies of voorzieningen toevoegt – wat u ook van ons verlangt, wij werken met u samen om een unieke en speciale tuinflat voor uw huis te creëren.

Koop of huur

Bij Novulo weten we hoe moeilijk het is om voor een dierbare te zorgen. Wij bieden families twee opties om uit te kiezen – het kopen of huren van onze tuinwoonunits. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor de lange termijn of een oplossing voor de korte termijn, bij ons kunt u terecht! Ons flexibele en betaalbare huurprogramma stelt huurders in staat om de eenheid die ze willen in overeenstemming met hun budget en schema veilig te stellen; het maakt niet uit hoe lang je nodig hebt, we hebben je gedekt!

Kortom, de tuinappartementen van Novulo bieden een comfortabele en probleemloze levensstijl voor uw gezinsleden. Ze zijn de ideale oplossing om hen een perfect thuis weg van huis te bieden!

Tuinwoonunit | Info
Tuinwoonunit | Info
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

A Home Away from Home: Het comfort en gemak van tuinwoonunit.

Bij Novulo Buildings zijn we gepassioneerd over het leveren van kwaliteit tuinflats voor degenen die dicht bij hun geliefden willen zijn. Onze doelgerichte ontwerpen bieden een gezellig en comfortabel woonalternatief voor ouder wordende ouders of andere zorgbehoevende familieleden. Met onze tuinappartementen kunt u er zeker van zijn dat uw dierbare van het comfort van thuis geniet, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de tijd samen!

Gezellig wonen in een tuinappartement.

Onze op maat gemaakte tuinappartementen zijn ontworpen om een comfortabele en aangename leefomgeving te garanderen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om onze eenheden uit te rusten met moderne luxe zoals airco, verwarming en volledig uitgeruste keukens om het leven gemakkelijker en aangenamer te maken. Daarnaast hechten we veel waarde aan comfort in het ontwerp van onze flats, zodat bewoners veel ruimte en privacy hebben wanneer ze dat willen.

Comfortabel wonen in uw eigen tuin

Wonen in de buurt van geliefde familie en vrienden is voor veel mensen een basisbehoefte. De Novulo-tuinwoningen bieden de perfecte oplossing! Onze op maat gemaakte structuren zijn ontworpen voor comfort, zodat u uw dierbaren in de buurt kunt hebben zonder uw huis te verlaten.

Dagelijkse bezoeken of ondersteuning zijn nu nog gemakkelijker – u hoeft niet langer ver te reizen, want onze woonunits maken het u gemakkelijk om er altijd te zijn wanneer zij u het meest nodig hebben.

Koop of huur een woonunit in de tuinwoonunit.

Bij Novulo Buildings bieden we gezinnen en particulieren de mogelijkheid om hun eigen tuinwoning te bezitten, rechtstreeks of op een meer flexibele basis. Of u nu op zoek bent naar een eigendomskans of een tijdelijke oplossing, onze units zijn beschikbaar voor zowel koop als huur!

Aanpasbare eenheden voor uw behoeften

Bij Novulo Buildings weten we dat elk gezin en elke persoon uniek is. Daarom bieden we volledig aanpasbare woonunits voor in de tuin die het best aan uw behoeften voldoen! Van specifieke plattegronden tot functies, u kunt erop vertrouwen dat ons team van experts samen met u de perfecte woning voor uw levensstijl zal creëren. Bij ons vindt u zeker precies wat u zoekt – een tuinwoonoplossing op maat voor u!

Bouw van hoge kwaliteit

Bij Novulo Buildings hebben we een passie voor het leveren van tuinhuizen van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Wij gebruiken alleen de beste bouwmaterialen die op de markt verkrijgbaar zijn, waardoor onze constructies jarenlang betrouwbaar zijn. Een bijkomend voordeel is dat ze zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie – waardoor u geld bespaart op uw rekeningen en tegelijkertijd de planeet spaart!

A oplossing voor uw dierbaren

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe belangrijk het is voor veel gezinnen en individuen om hun geliefden in de buurt te hebben. Onze tuinappartementen zijn de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een gezellige, maar handige oplossing om weg van huis te wonen. Of u nu een van onze appartementen wilt kopen of huren, wij kunnen u helpen de perfecte oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.

Verbouwing van schuur tot zorgwoning

Tuinwoonunit | Info
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Vragen over Tuinwoonunit

Wat is een Tuinwoonunit?

Een Garden Living Unit is een zorgwoning voor oudere familieleden die u kunt huren of kopen bij Novulo Buildings. Deze units zijn ontworpen om comfort en veiligheid te bieden aan degenen die dicht bij hun dierbaren willen blijven zonder in hun eigen huis te wonen.

Hoe werkt de Tuinwoonunit?

De Garden Living Unit van Novulo Buildings biedt een zelfstandige woonoplossing voor zorgbehoevenden. De unit is zo ontworpen dat deze past in de beschikbare ruimte in uw tuin met minimale verstoring, terwijl u toch toegang heeft tot alle essentiële voorzieningen die nodig zijn om comfortabel te wonen.

Wat zijn de voordelen van een Tuinwoonunit?

Het grootste voordeel van een tuinwoonunit is dat zorgbehoevenden dicht bij hun familie kunnen blijven en kunnen genieten van hun eigen, semi-zelfstandige woonruimte, terwijl ze zorg op maat ontvangen. Ook kunnen ze buitenactiviteiten ondernemen zoals tuinieren en natuurbeleving, wat ze anders misschien niet hadden gekund als ze in hun eigen huis waren gebleven.

Kan ik een Tuinwoonunit kopen of huren?

Novulo biedt zowel koop- als huurmogelijkheden voor alle typen Tuinwoningen, afhankelijk van individuele wensen en budgettaire beperkingen. Neem dus direct contact met ons op voor meer informatie over onze koop/huur opties die het beste bij uw wensen en verwachtingen passen!

Verhuur thuiszorg

Wat is precies een NOVULO Buildings tuinwoonunit?

Een NOVULO Buildings tuinwoonunit is een zorgwoning die gekocht of gehuurd kan worden door particulieren die hun bejaarde ouders of familieleden op hun eigen terrein willen huisvesten. De unit lijkt op een zorgwoning en is voorzien van alle nodige voorzieningen zoals een keukentje, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Het mooiste is dat het in uw tuin staat, zodat uw dierbaren altijd dichtbij zijn.

Waarin verschillen de tuinappartementen van NOVULO Buildings van traditionele zorgwoningen?

Terwijl traditionele zorgwoningen zich buiten uw woning bevinden, bevindt een tuinwoonunit van NOVULO Buildings zich in uw tuin, waardoor de nabijheid en toegankelijkheid voor uw dierbaren wordt vergroot. Deze units zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de esthetiek van uw tuin, waardoor een gezellige en huiselijke sfeer ontstaat. Bovendien zijn onze units uitgerust met de Nobi-lamp – een lamp voor valdetectie en -preventie die speciaal is ontworpen voor senioren.

Wat zijn de prijsopties voor een woonunit van NOVULO Buildings?

Bij NOVULO Buildings bieden we betaalbare prijsopties voor zowel het kopen als het huren van een tuinwoning. Onze prijzen zijn gebaseerd op de grootte van de flat en de aangeboden voorzieningen. Wij bieden ook eenheden op maat die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over prijzen en om uw opties te bespreken.


Tuinwoonunit | Info
Tuinwoonunit | Info

Accomplishment: Tuinwoonunit

Bij Novulo Buildings, hebben we hard gewerkt om garden living units naar uw tuinen te brengen om uw bejaarde ouders en andere familieleden een comfortabel en veilig thuis te bieden. Ons team van toegewijde professionals zorgt ervoor dat elke Garden Living Unit is uitgerust met de nieuwste technologie om de bewoners veilig en beveiligd te houden.

Onze Garden Living woningen zijn er in verschillende maten, van kleine studio’s tot ruime tweekamerwoningen. U kunt ze huren of kopen, zodat u zelf kunt beslissen wat het beste bij u en uw gezin past. Wij streven ernaar een warme en gastvrije omgeving te creëren waar onze klanten kunnen genieten van hun tijd in het comfort van hun eigen tuinparadijs.

Bent u geïnteresseerd in een Garden Living Unit in uw tuin? Laat dan vandaag nog uw contactgegevens achter op deze pagina, zodat wij u kunnen helpen het te realiseren!

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo