Tuinwoonunit

Investeer in zorgwoningen met Novulo

Wilt u meer weten over onze prijzen, modellen en mogelijkheden, vul dan onderstaand formulier in.

Ons deskundige team kan u voorzien van het beste advies op maat.

Investeren in verzorgingshuisvoorwaarden kan een ontmoedigende taak zijn, maar bij Novulo zijn we er om u te helpen.

We hebben jarenlange ervaring en weten hoe we u kunnen helpen het meeste uit uw investering te halen, terwijl we ervoor zorgen dat de normen voor zorgwoningen worden gehaald en overtroffen.

Ons brede scala aan modellen en prijsplannen zorgt ervoor dat u het meeste voor uw geld krijgt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies over uw specifieke behoeften.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Tuinwoonunit
Tuinwoonunit

Novulo biedt u een moderne oplossing voor thuis wonen met zijn innovatieve tuinwoningen. Ons bedrijf legt grote nadruk op het belang van familie, en wij geloven erin om iedereen een veilige, private ruimte te bieden die ouderen in staat stelt dichtbij te blijven met behoud van hun autonomie. Zoek niet verder naar uw perfecte woonsituatie – Novulo heeft het voor u.

Bij Novulo Buildings hebben we een reeks tuinwoningen ontwikkeld om aan de behoeften van ouderen te voldoen. Naast een aantrekkelijke en nuttige ruimte voor uw gezin zijn onze woningen de ideale oplossing als u uw ouder wordende ouders of andere familieleden in de buurt wilt houden. Onze geliefde woningen bieden comfort, gemak en veiligheid; wij garanderen dat als u ze eenmaal leert kennen, u er niet aan twijfelt waarom wij zo van deze bouwwerken houden! | Tuinwoonunit

Bent u nieuwsgierig? Stuur ons uw contactgegevens op deze pagina en een lid van ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

tuinwoonunit
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Geniet van het beste van twee werelden: Het comfort en de privacy van een Novulo unit

Bent u op zoek naar de perfecte oplossing om uw dromen over tuinieren waar te maken? Met Novulo geniet u van het beste van twee werelden: Het comfort en de privacy van een tuinflat.

Bij Novulo weten we hoe belangrijk het is om uw ouders of andere dierbaren in de buurt te hebben. Daarom ontwerpen en bouwen wij zorgwoningen die in elke achtertuin of patio geplaatst kunnen worden en een veilig en comfortabel alternatief vormen voor traditionele zorgwoningen.

De voordelen van wonen in een Novulo zorgwoning

Wanneer u een Novulo zorgwoning koopt of huurt, geniet u van exclusieve voordelen. Een daarvan is de vrijheid om de woning naar eigen wens en behoefte in te richten. Of het nu gaat om een studio of een ruime tweekamerwoning met luxe inrichting, onze zorgwoningen bieden een ideale omgeving voor mensen die hulp nodig hebben bij de dagelijkse activiteiten maar niet in een verpleeghuis willen wonen.

Een ander voordeel is volledige controle over wie toegang heeft tot uw zorgwoning. Wij bieden beveiligde toegangssystemen en bewakingsopties waarmee u uw bezoekers in de gaten kunt houden zonder voortdurend ter plaatse te hoeven zijn. U kunt er ook op vertrouwen dat onze gebouwen zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen en hoge veiligheidsnormen.

De kwaliteit die u van ons kunt verwachten

Bij Novulo zijn we er trots op dat we producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen aanbieden. Onze gebouwen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en sterkte garanderen. Wij gebruiken de modernste bouwtechnieken die resulteren in structuren die bestand zijn tegen wind, regen, zon en andere zware weersomstandigheden. Bovendien worden al onze zorgwoningen geleverd met een uitgebreide garantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw investering na verloop van tijd beschermd is tegen materiaal- en fabricagefouten.

Beleef zorgeloos wonen met Novulo

Bij het kiezen van een zorgwoning is het belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat uw dierbare er veilig en comfortabel zal wonen. Bij Novulo streven we ernaar onze klanten een uitzonderlijke klantenservice te bieden en hen tevreden te houden tijdens hun verblijf bij ons – van het zoeken in onze online lijsten tot de levering en installatie ter plaatse op de gekozen locatie. Omdat wij voor alle details zorgen, kunt u zich concentreren op wat belangrijk is: Tijd doorbrengen met de mensen die voor u het belangrijkst zijn.

Geniet van het leven zonder beperkingen

Bij Novulo Buildings geloven we dat iedereen moet kunnen genieten van het leven zonder beperkingen – ongeacht hun leeftijd of fysieke mogelijkheden. Onze op maat gemaakte tuinappartementen bieden senioren een onafhankelijke levensstijl waarbij ze hun onafhankelijkheid niet hoeven op te offeren voor veiligheid of comfort, maar beide krijgen. Genieten van uw pensioen betekent niet dat u genoegen moet nemen met inferieure faciliteiten; het betekent dat u precies krijgt wat u wilt, in alle rust, wanneer u kiest voor een zorgwoning van Novulo Buildings.

Tuinwoonunit
Tuinwoonunit
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

12 Redenen waarom wonen in de achtertuin de toekomst van de ouderenzorg is

Bij Novulo geloven we dat tuinwonen de beste manier is om kwalitatieve zorg te bieden aan onze oudere dierbaren. Onze tuinwoningen bieden een veilige en comfortabele omgeving waar senioren hun onafhankelijkheid kunnen behouden en tegelijkertijd zorg ontvangen. Hier zijn 12 redenen waarom wij geloven dat tuinwonen de toekomst van ouderenzorg is:

Kosteneffectieve zorg

Tuinflats zijn kosteneffectief en kunnen families geld besparen doordat ze geen dure kosten hoeven te betalen voor langdurige zorg of begeleid wonen.

Natuurlijke omgeving

Het is aangetoond dat tijd doorbrengen in de natuur stress vermindert en de geestelijke gezondheid verbetert. Een tuinflat biedt senioren een natuurlijke omgeving waar ze kunnen ontspannen en genieten van de schoonheid van de natuur zonder hun eigen huis te verlaten.

Privé ruimte

Een tuinflat biedt privacy en onafhankelijkheid, wat van onschatbare waarde kan zijn voor senioren die hun waardigheid en onafhankelijkheid willen behouden als ze ouder worden.

Comfortabel gevoel

Tuinflats zijn zo ontworpen dat ze meer aanvoelen als een deel van een gezinswoning dan als een institutionele omgeving. Dit biedt comfort en vertrouwdheid voor senioren die moeite hebben met de overgang naar meer traditionele zorginstellingen.

Verminderde sociale isolatie

Senioren die in een tuinflat wonen krijgen regelmatig bezoek van familieleden, waardoor ze in contact kunnen blijven met hun geliefden, ook al zijn ze gescheiden door afstand of ziekte. Dit kan helpen het gevoel van sociaal isolement te verminderen dat het gevolg kan zijn van ouderdomsziekten zoals dementie of de ziekte van Alzheimer.

Toegankelijkheid

Met gemakkelijk toegankelijke hellingen, rolstoeltoegankelijke badkamers en lage drempels biedt een tuinflat een veilige omgeving voor ouderen met mobiliteitsproblemen of lichamelijke beperkingen die geen gebruik kunnen maken van conventionele ouderenzorgvoorzieningen vanwege hun lichamelijke beperkingen of gebrek aan ruimte in de flat zelf.

Verhoogde levenskwaliteit

De combinatie van lage kosten, natuurlijke omgeving en privéruimte in tuinflats stelt ouderen in staat om zelfstandig van hun leven te blijven genieten, zelfs als fysieke beperkingen hen daartoe verhinderen – een cruciale factor als het gaat om het behoud van de levenskwaliteit tot op hoge leeftijd.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

De woonunits in de tuin zijn in hoge mate aanpasbaar, zodat ze gemakkelijk kunnen meegroeien met de behoeften van uw dierbare naarmate hij of zij ouder wordt – van medische basiszorg tot aanvullende diensten zoals fysiotherapie of logopedie – allemaal binnen dezelfde unit.

De familie erbij betrekken

De aanwezigheid van familieleden in de buurt bevordert de betrokkenheid bij het welzijn van senioren – iets wat vaak niet mogelijk is in andere faciliteiten zoals zorgwoningen, waar bezoeken beperkt kunnen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van het personeel of andere factoren waar zij geen invloed op hebben. Gezinnen die gebruik maken van Novulo’s tuinhuizen kunnen er zeker van zijn dat hun oudere familielid uitstekende zorg krijgt in de nabijheid wanneer dat nodig is.

Inclusie

Tuinhuizen bieden ouderen die niet noodzakelijkerwijs in een traditionele ouderenzorginstelling passen vanwege een laag inkomen of speciale vereisten (bijv. taalbarrières) de mogelijkheid om hoogwaardige ouderenzorg te ontvangen zonder zich uitgesloten te voelen vanwege speciale verschillen met andere bewoners; dit bevordert de inclusie van alle ouderen, ongeacht ras, religie, geslacht, enz.

Personalisatie

Dankzij de aanpasbare ontwerpopties van Novulo kunt u uw eigen unieke leefomgeving creëren, afgestemd op uw exacte individuele behoeften – wat die ook mogen zijn. Van kleurenschema’s tot meubelplaatsing en interieurkeuzes, elk element helpt bij het creëren van een echt persoonlijke ruimte die aanvoelt als thuis.

Respect voor ouderen

Onze producten bieden niet alleen superieur comfort, veiligheid en gemak, maar wat nog belangrijker is, ze zijn gebouwd met respect en begrip voor de meest kwetsbaren onder ons. Ze creëren een sfeer waarin ouderen zich gewaardeerd, gerespecteerd en serieus genomen weten.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Ontdek een nieuwe manier van leven: De vrijheid en flexibiliteit van wonen in de achtertuin met Novulo

Bij Novulo Buildings waarderen we het belang van familie en zetten we ons in om een veilige en comfortabele plek te creëren voor onze dierbaren. Om gezinnen die zorgen voor oudere of gehandicapte leden te ondersteunen, bieden wij tuinflats – een unieke oplossing die comfort en veiligheid garandeert. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat uw familie samen van het leven kan blijven genieten zonder de veiligheid of het welzijn in gevaar te brengen.

Wat is een tuinwoonunit?

Als u op zoek bent naar een veilige en toch onafhankelijke woonruimte voor uw dierbaren, kunnen onze tuinwoningen de perfecte oplossing zijn. We bieden een verscheidenheid aan maten en ontwerpen, zodat we aan alle verschillende behoeften kunnen voldoen, zodat iedereen de ideale eenheid voor hem of haar kan vinden! Met een van deze speciale zorgwoningen in uw eigen achtertuin, kunt u uw dierbare in staat stellen zijn of haar onafhankelijkheid te behouden en hem of haar tegelijkertijd een veilige en comfortabele omgeving bieden.

De voordelen van wonen in een tuin

Wonen in een tuinhuis heeft vele voordelen voor zowel de familie als de oudere of gehandicapte die wordt verzorgd. Allereerst maakt het de nabijheid van dierbaren mogelijk, wat eenzaamheid vermindert en emotionele troost biedt. Het biedt ook een vriendelijke en veilige woonsfeer waar familieleden hulp en zorg kunnen bieden wanneer dat het meest nodig is.

Daarnaast zijn onze tuinflats onderhoudsarm en energiezuinig om de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo kunnen families hun geliefden een veilig en comfortabel thuis bieden zonder de bankrekening te breken.

Flexibiliteit voor uw behoeften

Omdat we de individuele behoeften van elk gezin begrijpen, bieden we zowel huur- als koopopties voor onze tuinflats. Of u nu wilt genieten van een kort verblijf of een permanente oplossing wilt kopen, wij hebben een optie die perfect aansluit bij uw behoeften.

Kwaliteitsgarantie

Onze tuinappartementen worden met de grootste zorg en aandacht voor detail gebouwd. Wij werken nauw samen met elke klant en houden rekening met zijn individuele behoeften om een woning op maat te creëren. Mochten er zich toch problemen voordoen, dan staat onze klantenservice voor u klaar!

Ontdek vandaag een nieuwe manier van leven

Novulo creëert een veilige en comfortabele leefruimte voor uw gezinsleden, terwijl ze toch zelfstandig kunnen wonen. Onze tuinappartementen zijn ontworpen met de hoogste kwaliteit in gedachten om talrijke voordelen te bieden aan zowel families als hun geliefden. Dus als u op zoek bent naar een ideale oplossing voor de zorg van uw oudere of gehandicapte dierbaren, kijk dan niet verder dan onze Novulo tuinflats!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze tuinappartementen u een heel nieuw leven kunnen geven. Wij tonen u de voordelen van het wonen in een van deze unieke appartementen!

Tuinwoonunit
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

FAQ’s over tuinappartementen: Alles wat u moet weten

Bent u op zoek naar meer ruimte voor uw bejaarde ouders of andere familieleden? Novulo heeft iets voor u: onze tuinappartementen. Lees verder en ontdek alles wat u moet weten.

Wat is een Tuinwoning en wat zijn de voordelen?

Een Tuinwoning is een zorgwoning in uw eigen tuin, aangeboden door Novulo. Hiermee kunt u uw bejaarde ouders of andere familieleden dichtbij hebben, maar toch hun eigen ruimte en privacy geven. Dit geeft u de zekerheid dat ze in een veilige omgeving worden verzorgd. Het geeft u ook de mogelijkheid om een hechte relatie met uw familieleden op te bouwen terwijl u geniet van de voordelen van hun nabijheid, zoals het delen van maaltijden of samen tijd doorbrengen in de natuur.

Hoe groot zijn deze eenheden?

De grootte van de eenheden kan variëren, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Ze bieden voldoende ruimte voor twee personen en maken een comfortabel leven mogelijk met voorzieningen als een kookgelegenheid en een badkamer.

Welke materialen worden bij de bouw gebruikt?

Onze Novulo tuinhuizen worden gebouwd van hoogwaardige materialen, zoals massief houten frames met luchtdichte muren gevuld met Rockwool isolatie. Dit zorgt voor uitstekende warmte-isolerende eigenschappen en een lage energierekening op de lange termijn, alsmede een langere levensduur door de vochtwerende eigenschappen, waardoor na verloop van tijd minder onderhoud nodig is, wat ook de kosten drukt.

Heb ik een bouwvergunning nodig om een van deze tuinhuisjes te mogen gebruiken?

Over het algemeen is er geen vergunning nodig, maar het is altijd het beste om eerst bij de gemeente te informeren of er speciale omstandigheden zijn die op uw locatie van toepassing zijn, zoals een locatie in een beschermd gebied of in de buurt van beschermde gebouwen, enz. Als er vergunningen nodig zijn, kunnen wij u helpen met dit proces en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en u zonder vertraging van uw nieuwe woning kunt genieten.

Verhuur thuiszorg

Kan ik zo’n tuinappartement ook huren in plaats van kopen?

Ja, natuurlijk. Wij bieden zowel koop- als huuropties, afhankelijk van wat het beste past bij uw individuele behoeften, of het nu gaat om een kort verblijf tijdens het vakantieseizoen of zelfs een langdurig verblijf – we hebben voor elk wat wils, dus aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen en te ontdekken hoe we het leven voor iedereen gemakkelijker kunnen maken.

Is er nog iets waarmee ik rekening moet houden bij de keuze voor een Novulo tuinappartement?

Veiligheid moet altijd voorop staan bij het kiezen van een woning, vooral als het gaat om kwetsbare mensen zoals oudere familieleden of vrienden. U kunt er zeker van zijn dat al onze flats aan strenge veiligheidsnormen voldoen, zodat iedereen toegang heeft tot een veilige accommodatie en zich tijdens zijn verblijf nergens zorgen over hoeft te maken.

Hoe zijn de omstandigheden in de zorgwoningen van Novulo?

Bij Novulo streven we naar een veilige en comfortabele omgeving voor onze bewoners. Onze zorgwoningen bieden privé woonruimtes met en-suite badkamers, 24-uurs toezicht van het personeel, regelmatige medische en verpleegkundige zorg, voedzame maaltijden en snacks, sociale activiteiten en nog veel meer.

Wat voor toezicht hebben de zorgwoningen van Novulo?

Novulo zet zich in om zorg van hoge kwaliteit te leveren in al haar zorgwoningen. Wij nemen deel aan het accreditatieproces en houden ons aan de voorschriften van de relevante autoriteiten. Bovendien worden al onze faciliteiten regelmatig geïnspecteerd door ons team van gekwalificeerde zorgprofessionals om ervoor te zorgen dat ze aan de zorgnormen voldoen.

Hoe zorgt Novulo ervoor dat de bewoners van haar zorgwoningen kwaliteitszorg ontvangen?

Bij Novulo zijn we ervan overtuigd dat de leeftijd of gezondheidstoestand van een persoon de toegang tot kwalitatieve verpleging en verzorging niet mag beperken. Al onze faciliteiten worden bemand door gekwalificeerde verpleegkundigen die ernaar streven om alle bewoners persoonlijke zorg te bieden. We houden ook rekening met de speciale behoeften van elk individu bij het opstellen van gepersonaliseerde zorgplannen.


Novulo Buildings is er trots op gezinnen een speciale oplossing te bieden om hun geliefde familieleden in de buurt te houden. Onze tuinappartementen zijn de ideale optie voor ouder wordende ouders of grootouders die zorg nodig hebben zonder hun autonomie en vertrouwelijkheid in gevaar te brengen. Ontworpen met comfort en veiligheid in gedachten, kunnen deze woningen gemakkelijk worden geïntegreerd in elke achtertuin. Wij hopen dat onze fantasierijke faciliteiten uw dierbaren de vrijheid geven om te leven zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de zorg!

Verbouwing van schuur tot zorgwoning

Als u op zoek bent naar een manier om dichtbij en verbonden te blijven met uw oudere familieleden en tegelijkertijd hun veiligheid en tevredenheid te garanderen, dan is Novulo Buildings de perfecte keuze. Wilt u meer weten over onze tuinappartementen? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en een van onze medewerkers zal binnenkort contact met u opnemen!

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo