Ouders die in de tuin wonen in een zorgwoning van Novulo Buildings

Welkom bij Novulo Buildings!

Wij hebben de zorg voor onze ouder wordende dierbaren gerevolutioneerd door de optie te introduceren om hen in de tuin te laten wonen.

Onze zorgwoningen zijn ontworpen om op te gaan in de natuurlijke omgeving en bieden een rustige en comfortabele leefruimte voor uw ouder of grootouder.

Wij weten hoe belangrijk het is dat uw dierbaren in de buurt zijn.

Daarom bieden wij hen de unieke mogelijkheid om op een steenworp afstand in uw tuin te wonen.

Bij Novulo Buildings kunt u erop vertrouwen dat uw dierbare de best mogelijke zorg krijgt, terwijl hij of zij toch kan genieten van de vrijheid en onafhankelijkheid van het eigen huis.

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals de Nobi-lamp, die helpt om vallen te detecteren en ongelukken voor senioren te voorkomen.

Ons innovatieve ontwerp zorgt er ook voor dat uw dierbare toegang heeft tot de natuur en frisse lucht, waarvan bewezen is dat ze talrijke gezondheidsvoordelen hebben.

Als u geïnteresseerd bent om uw ouders in de tuin te laten wonen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze offerte.

Wij zetten ons in om u zorgwoningen van hoge kwaliteit en een uitzonderlijke klantenservice te bieden.

Laat NOVULO Buildings uw partner zijn in de zorg voor uw dierbare.

| Ouders die in de tuin wonen

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Ouders die in de tuin wonen

7 Manieren om het leven in de achtertuin van uw ouder optimaal te benutten.

Bij Novulo Buildings weten we hoe belangrijk het is dat families bij elkaar blijven, vooral als het gaat om de zorg voor een ouder wordende ouder of geliefde. Daarom bieden wij een unieke oplossing die uw leven gemakkelijker maakt: u kunt uw ouders in een ultramoderne zorgwoning in uw tuin laten wonen. Onze zorgwoningen zijn uitgerust met alles wat nodig is om uw ouders comfortabel en veilig te laten wonen. Hieronder vindt u zeven manieren waarop u het leven in de tuin met uw ouders optimaal kunt benutten.

Samen genieten van de natuur

Wonen in een zorgwoning in de tuin biedt verschillende voordelen, waarvan één het omgeven zijn door de natuur is. Met Novulo Buildings kunnen uw ouders genieten van het prachtige landschap voor de deur. Dit helpt hen niet alleen om verbonden te blijven met de natuur, maar geeft hen ook de mogelijkheid om te genieten van frisse lucht, natuurlijk licht en het getjilp van vogels.

Geef gezelschap

Wonen in een zorgwoning voor in de tuin is een geweldige manier om uw ouders gezelschap te houden. Omdat ze dicht bij hun familie wonen, hoeven ze zich nooit eenzaam te voelen. Uw kinderen kunnen hun grootouders ook regelmatig bezoeken om hen gezelschap te houden.

Garantie voor hun veiligheid | Ouders die in de tuin wonen

Een van de grootste voordelen van Novulo Buildings is dat wij veiligheid voorop stellen. Wij installeren een valdetectie- en preventielamp, de Nobi-lamp, die vallen detecteert en een alarm laat afgaan. Deze lamp helpt vallen te voorkomen zodat uw ouders altijd veilig zijn.

Het comfort behouden

Wij weten dat comfort alles is als het om ouderen gaat, en daarom zijn onze zorgwoningen ontworpen om aan de comfortbehoeften van uw ouders te voldoen. Wij zorgen ervoor dat de huizen goed geïsoleerd en verwarmd zijn en voldoende ventilatie hebben, zodat ze comfortabel blijven.

Persoonlijke zorg | Ouders die in de tuin wonen

Wij bieden een gepersonaliseerde aanpak die inspeelt op de specifieke behoeften van uw ouder. Onze verzorgers zijn goed opgeleid en ervaren en geven individuele aandacht aan de bewoners. Wij stellen een zorgplan op dat rekening houdt met de behoeften, de medische voorgeschiedenis, de voorkeuren en de persoonlijkheid van uw ouder.

De onafhankelijkheid bevorderen

Terwijl wij zorgen voor de behoeften van uw ouder, bevorderen wij ook de onafhankelijkheid. Onze zorgwoningen bieden de voorzieningen die uw ouder nodig heeft om een comfortabel en zelfstandig leven te leiden, waardoor het gevoel van onafhankelijkheid wordt versterkt.

Bespaar tijd en geld

Wanneer u uw ouder in een zorgwoning voor in de tuin laat wonen, bespaart u op de kosten van langdurige zorg elders. U bespaart op reiskosten en zorguren.

De door Novulo Buildings aangeboden oplossing voor wonen in de tuin biedt niet alleen praktische voordelen, maar zorgt ook voor quality time met uw ouders, waarbij u kunt genieten van de voordelen van het buitenleven, de familieband kunt bevorderen en onvergetelijke herinneringen kunt creëren. Voor meer informatie of om onze diensten in detail te bespreken, neem vandaag nog contact met ons op.


De kracht van de natuur: hoe wonen in de tuin mijn opvoedingsstijl veranderde

Bij Novulo Buildings zijn we er trots op een unieke oplossing te bieden voor gezinnen die voor hun oudere dierbaren willen zorgen. Onze zorgwoningen, speciaal ontworpen om in uw achtertuin te worden geplaatst, bieden senioren de zorg die zij nodig hebben en geven families de mogelijkheid om hun ouders dichtbij te houden. In dit artikel leest u over de voordelen van het laten wonen van uw ouders in uw tuin en hoe het uw opvoedingsstijl kan veranderen.

Het concept om ouders in de tuin te laten wonen lijkt misschien onconventioneel, maar het wordt steeds populairder bij gezinnen die hun dierbaren dichtbij willen houden. Naarmate we ouder worden, verliezen we onze onafhankelijkheid en vertrouwen we steeds meer op anderen om voor ons te zorgen. Hoewel het verleidelijk kan zijn om onze oudere dierbaren naar een zorgwoning te sturen, kan het een moeilijke en emotionele beslissing zijn voor zowel senioren als hun familie. Dit is waar het idee van een zorgwoning in uw achtertuin het verschil kan maken.

Een van de belangrijkste voordelen van het laten wonen van uw ouder in de tuin is de hoeveelheid frisse lucht en natuurlijk licht die zij ontvangen. Studies hebben aangetoond dat tijd doorbrengen in de natuur een positief effect heeft op de geestelijke gezondheid en het welzijn, en dit geldt vooral voor senioren. Wonen in een zorgwoning in de tuin biedt senioren de mogelijkheid om van de natuur te genieten en te profiteren van de helende kracht ervan.

Een ander voordeel van wonen in de tuin is dat het zorgt voor betere communicatie en hechtere relaties. Wanneer senioren in een zorgwoning buiten het ouderlijk huis wonen, ontstaat er een gevoel van ontheemding en isolement dat moeilijk te overwinnen is. Door in een zorgwoning in de tuin te wonen, kunnen senioren nauwe relaties met hun familieleden onderhouden en zich een deel van de familie-eenheid blijven voelen.

Naast de voordelen voor senioren kan het laten wonen van uw ouders in de tuin ook uw opvoedingsstijl veranderen. Het geeft u de kans om uw kinderen te leren hoe belangrijk het is om voor oudere familieleden te zorgen en relaties tussen de generaties te onderhouden. Uw kinderen krijgen de kans om van hun grootouders te leren en te begrijpen wat het betekent om voor iemand op hoge leeftijd te zorgen.

Wonen in een tuin kan ook praktische voordelen bieden voor gezinnen. Het maakt de zorg voor uw ouders gemakkelijker toegankelijk wanneer zij die nodig hebben en kan een kosteneffectiever alternatief zijn voor zorgwoningen. Bij Novulo Buildings geloven we dat wonen in een tuin een unieke en verrijkende levenservaring kan zijn voor senioren.

Samengevat zijn de voordelen van tuinwonen voor uw ouders talrijk. Het biedt senioren de mogelijkheid om van de natuur te genieten, bevordert nauwere relaties tussen familieleden en kan uw opvoedingsstijl ten goede veranderen. Als u een zorgwoning overweegt voor uw dierbare, moedigen wij u aan de optie van een zorgwoning in uw achtertuin te onderzoeken. Bij Novulo Buildings is het onze missie om gezinnen een unieke en gepersonaliseerde zorgwoning te bieden die voldoet aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

10 Hartverwarmende verhalen van ouders die hun droomleven in de tuin bouwden

Bij Novulo Buildings zetten wij ons in om een oplossing te vinden voor de uitdagingen van senioren die gespecialiseerde zorg nodig hebben. Wij geloven dat ouders en dierbaren alleen het beste verdienen, zelfs als ze ouder worden. Daarom kwamen wij op het idee om zorgwoningen te bouwen die families in hun tuin kunnen plaatsen. Dit initiatief heeft geleid tot hartverwarmende verhalen die wij graag met u willen delen.

Een gelukkig thuis voor oma | Ouders die in de tuin wonen

De bejaarde moeder van Elaine woonde in een zorgwoning, wat Elaine niet prettig vond. Ze wilde dat haar moeder dicht bij haar en de familie zou zijn. Ze besloot te investeren in een zorgwoning van NOVULO, die ze in haar tuin plaatste. Elaine’s moeder hield van haar nieuwe huis en Elaine kon meer tijd met haar doorbrengen terwijl ze voor haar zorgde.

Waardig ouder worden | Ouders die in de tuin wonen

John en zijn vrouw wilden waardig ouder worden en ze wilden hun kinderen niet tot last zijn. Ze besloten te investeren in een zorgwoning van NOVULO, die ze in hun tuin plaatsten. Nu genieten ze van hun oude dag in het comfort van hun nieuwe huis, omringd door hun prachtige tuin.

Het leven met volle teugen genieten | Ouders die in de tuin wonen

Helen en haar man zijn altijd actief geweest en wilden volop van het leven genieten. Toen ze ouder werden, beseften ze dat ze speciale zorg nodig hadden. Ze besloten te investeren in een zorgwoning van NOVULO, die ze in hun tuin plaatsten. Ze leiden nog steeds een actief leven, maar krijgen ook de zorg die ze nodig hebben, wat hen de zekerheid geeft die ze verdienen.

A Tweede kans | Ouders die in de tuin wonen

De ouders van Kim hadden een ernstige gezondheidsschok gehad waardoor ze kwetsbaar waren. Kim maakte zich zorgen om hen, maar wilde hen niet in een zorgwoning stoppen. Ze besloot te investeren in een NOVULO zorgwoning die ze in haar tuin plaatste. Dankzij de zorgwoning konden haar ouders herstellen en toch dicht bij haar familie zijn.

In de familie blijven | Ouders die in de tuin wonen

Jack wilde er zeker van zijn dat zijn moeder de best mogelijke zorg kreeg. Hij besloot een zorgwoning van NOVULO in zijn achtertuin te bouwen, waar zijn moeder introk. Ze woont nu dicht bij haar zoon en de rest van de familie kan haar gemakkelijk bezoeken. Het huis is gebouwd met het comfort van ouderen in gedachten en zorgt ervoor dat zijn moeder zich comfortabel en gelukkig voelt.

Een nieuw begin

Linda’s moeder had in een zorgwoning gewoond waar ze niet goed werd behandeld. Linda wilde dat haar moeder een nieuwe start kreeg en investeerde in een zorgwoning van NOVULO, die in haar tuin staat. Haar moeder woont er nu gelukkig en Linda is blij dat de zorgwoning niet ver van haar vandaan is, zodat ze gemakkelijk bij haar moeder kan kijken.

A Thuis weg van huis

Sarah wilde haar ouders dichtbij hebben, dus zocht ze naar een oplossing die hen dichtbij zou houden. Ze vond Novulo Buildings en kocht een zorgwoning in haar tuin. Sarah’s ouders vinden het gemakkelijker om in de zorgwoning te wonen, die op een huis lijkt, zodat ze niet het gevoel hebben dat ze hun onafhankelijkheid hebben verloren.

Onafhankelijkheid en zorg

Peters moeder kampte met dementie en hij was bang dat ze in de war zou raken en het huis zou verlaten. Hij deed onderzoek naar verzorgingstehuizen en stuitte op NOVULO Buildings, dat een oplossing bood die beter was dan wat hij zich had voorgesteld. Het tehuis was precies afgestemd op de behoeften van zijn moeder en bood de zorg die zij nodig had.

A droom komt uit

Anne en haar man hadden het er altijd al over gehad om zich terug te trekken op het platteland. Ze besloten te investeren in een zorgwoning van NOVULO, die ze in hun tuin plaatsten. Nu wonen ze op het platteland en genieten van de rust die hoort bij een langzamer levenstempo.

A Familiebanden

Sophie’s moeder woonde in een zorgwoning ver weg van haar familie. Toen Sophie een zorgwoning ontdekte, wist ze dat dit de perfecte oplossing was om haar moeder dichter bij haar familie te brengen. De zorgwoning is gebouwd om aan de behoeften van oudere mensen te voldoen, met het extra voordeel dat ze dicht bij hun geliefden zijn.

Samengevat biedt NOVULO Buildings een unieke oplossing voor de uitdagingen van senioren die gespecialiseerde zorg nodig hebben. Onze zorgwoningen worden gebouwd volgens de hoogste normen en afgestemd op de behoeften van ouderen. Wij hebben families in het hele land geholpen hun geliefden dichtbij te houden, met als resultaat hartverwarmende verhalen die wij met trots kunnen vertellen. Wij geloven dat elke oudere ouder of grootouder de beste zorg verdient, en onze huizen bieden precies dat. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze zorgwoningen en laat ons u helpen het tuinleven van uw dromen op te bouwen.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

FAQs over ouders die in de tuin wonen

Als eigenaar van Novulo Buildings weet ik dat het van het grootste belang is om uw ouders of dierbaren in de buurt te hebben. Daarom bieden wij de unieke oplossing om een zorgwoning voor uw tuin te kopen of te huren. Hieronder vindt u zeven veelgestelde vragen over onze diensten:

Wat is een zorgwoning van Novulo Buildings?

Een zorgwoning van Novulo Buildings is een prefab gebouw dat speciaal is ontworpen voor senioren of mensen die zorg nodig hebben. Het heeft functies zoals de Nobi-lamp voor valdetectie en -preventie.

Kan ik de zorgwoning aanpassen aan mijn behoeften? | Ouders die in de tuin wonen

Ja, wij bieden maatwerkopties voor onze zorgwoningen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. U kunt de grootte, plattegrond en extra voorzieningen kiezen die u nodig heeft voor uw dierbare.

Wat kost het kopen of huren van een zorgwoning? | Ouders die in de tuin wonen

De kosten voor het kopen of huren van een zorgwoning zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals grootte, locatie en individuele kenmerken. Neem contact met ons op voor prijsinformatie.

Heb ik een bouwvergunning nodig om een zorgwoning in mijn tuin te bouwen?

In de meeste gevallen heeft u een bouwvergunning nodig om een zorgwoning in uw tuin te bouwen. Wij kunnen u helpen met de aanvraagprocedure en deze zo probleemloos mogelijk laten verlopen.

Hoe lang duurt het om een zorgwoning in mijn tuin te plaatsen? | Ouders die in de tuin wonen

Het installatieproces kan enkele weken tot enkele maanden duren, afhankelijk van de grootte en het aanpassingsvermogen van de zorgwoning.

Welke ondersteunende diensten biedt u aan voor de zorgwoning? | Ouders die in de tuin wonen

Wij bieden een reeks ondersteunende diensten voor onze zorgwoningen, waaronder onderhoud, reparaties en schoonmaak. Indien nodig verzorgen wij ook de verpleging.

Kan ik uw showroom bezoeken om de zorgwoningen persoonlijk te bekijken? | Ouders die in de tuin wonen

Ja, u kunt onze showroom in België bezoeken om onze zorgwoningen persoonlijk te bekijken en uw wensen met ons team te bespreken.

Kortom, bij Novulo Buildings begrijpen we dat het welzijn van uw dierbaren van vitaal belang is. Onze zorgwoningen bieden een unieke oplossing om uw ouder of geliefde dicht bij u te houden en hen tegelijkertijd de zorg te bieden die ze nodig hebben. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.


NOVULO Zorgwoningen

Bij NOVULO Buildings geloven we dat de zorg voor uw ouder of geliefde een prioriteit moet zijn zonder dat dit ten koste gaat van hun comfort en kwaliteit van leven. Daarom bieden wij zorgwoningen aan die in uw eigen achtertuin geplaatst kunnen worden. Onze zorgwoningen zijn speciaal ontworpen en gebouwd om senioren een comfortabele en comfortabele woonruimte te bieden, terwijl ze toch dicht bij u en uw familie blijven.

Door uw ouders in de tuin te laten wonen, zorgt u ervoor dat zij veilig zijn en dat aan hun behoeften wordt voldaan zonder dat zij te ver van u verwijderd zijn. Onze zorgwoningen zijn ook uitgerust met innovatieve voorzieningen zoals de Nobi-lamp, die vallen detecteert en voorkomt, en andere moderne technologieën die u de gemoedsrust geven dat uw dierbare in goede handen is. Of u nu kiest voor kopen of huren, wij bieden flexibele prijsopties die passen bij uw budget en behoeften.

Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een zorgwoning voor uw dierbare in uw tuin? Wij kunnen het realiseren. Laat uw contactgegevens achter op onze website en wij geven u graag meer informatie over hoe wij u kunnen helpen. Bij Novulo Buildings geloven wij dat het wonen van uw ouders in uw tuin een mogelijkheid moet zijn, niet slechts een droom. Laten we er samen werkelijkheid van maken.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo