Zorgwoning Novulo

Ontdek het comfort van Novulo zorgwoningen

Ervaar de beste woonervaring in onze uitzonderlijke zorgwoningen van Novulo, ontworpen met uw comfort en welzijn in het achterhoofd.

Onze toegewijde medewerkers en ultramoderne faciliteiten beloven een bevredigend en verrijkend leven voor onze bewoners.

Voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties kunt u onderstaand formulier invullen.

Ons team van deskundigen zal snel reageren en waardevol advies geven om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen over uw toekomst in een Novulo zorgwoning.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Zorgwoning Novulo
Zorgwoning Novulo

Welkom bij Novulo, een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige zorgwoningen voor uw buitenruimte. We weten dat het belangrijk is om familieleden in de buurt te hebben als ze ouder worden en extra aandacht nodig hebben – daarom hebben we de perfecte oplossing ontwikkeld: Novulo Zorgwoningen! Onze innovatieve woonruimtes maken het gemakkelijk om uw dierbaren dichtbij te houden en hen tegelijkertijd een gezellig en veilig onderkomen te bieden. Er is geen reden meer om de speciale mensen in uw leven niet het comfort te bieden dat ze verdienen – thuis!

Novulo ontwerpt zorgwoningen met een combinatie van comfort en elegantie. Elke woning is volledig uitgerust om de bewoners veiligheid en comfort te bieden. Of u nu kiest om een van onze woningen te kopen of te huren, wij beloven dat we precies de juiste voor u zullen vinden! Met een bejaardentehuis dicht bij uw eigen achtertuin, kunt u er zeker van zijn dat de mensen waar u om geeft goed verzorgd worden – en ook dicht bij u in de buurt. | Zorgwoning Novulo

Zorgwoning Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

De toekomst van het bejaardenhuis: de zorgwoning van Novulo

Bij Novulo weten we dat ouder worden gewaardeerd en gerespecteerd moet worden. Daarom hebben we het onze missie gemaakt om senioren de best mogelijke zorg te bieden door hen een omgeving te bieden die hen in staat stelt ouder te worden met zoveel mogelijk behoud van hun onafhankelijkheid. Ons antwoord? De onvergelijkbare Novulo zorgwoning!

Wat is een zorgwoning van Novulo? 

Kiezen voor Novulo voor uw oudere dierbare is een briljante beslissing. Onze zorgwoning biedt een unieke, allesomvattende oplossing die in uw tuin kan worden opgesteld en zorgt voor nabijheid en gemoedsrust. U zult niet alleen de gemoedsrust hebben dat uw dierbare dichtbij is, maar het zal ook vreugde brengen aan u en uw kinderen omdat ze meer tijd kunnen doorbrengen met hun grootouders of andere familieleden!

Waarom kiezen voor een zorgwoning van Novulo?

Als het gaat om bejaardenhuisvesting zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Novulo geloven we echter dat onze zorgwoningen het beste van twee werelden bieden. Dit zijn slechts enkele van de voordelen die een Novulo zorgwoning u biedt:

Veroudering in de plaats | Zorgwoning Novulo

Wanneer u kiest voor een zorgwoning van Novulo, kan uw dierbare in het comfort van zijn eigen huis blijven en genieten van het gezelschap en de sfeer die hij of zij het beste kent. Dit helpt de stress en het ongemak te verminderen die vaak gepaard gaan met een verhuizing naar een onbekende omgeving.

Onafhankelijkheid

Onze zorgwoningen bieden alles wat een bewoner nodig heeft om onafhankelijk te blijven, van keukens tot badkamers en slaapkamers. Ze bieden ook toegang tot een reeks diensten en voorzieningen, zodat bewoners veilig kunnen gedijen in de omgeving die wij hebben gecreëerd.

Nabijheid van familie | Zorgwoning Novulo

Door uw geliefde familielid in een zorgwoning van Novulo te plaatsen, kunnen zij dicht bij degenen blijven die het meest voor hen betekenen. Dit heeft als voordeel dat ze bezocht en gesteund kunnen worden door hun vrienden en familieleden – waardoor ze zich verbonden voelen ondanks het feit dat ze in een zorgwoning wonen.

Kosteneffectief

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor uw pensioen, biedt Novulo Care Home een kosteneffectieve optie. U kunt de woning huren of kopen die het beste past bij uw budget en individuele behoeften.

Aanpasbaar | Zorgwoning Novulo

In onze zorgwoningen heeft u de mogelijkheid om een omgeving te creëren die perfect aansluit bij uw behoeften en die van uw familie. Dit maatwerk creëert een leefruimte die uniek is en doet denken aan uw thuis.

Hoe krijg ik een zorgwoning van Novulo?

Bij Novulo weten we dat het kiezen van een verzorgingshuis een moeilijk proces kan zijn. Daarom is ons toegewijde team er om u de middelen en ondersteuning te bieden die u nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Wij staan klaar om uw zorgen te verlichten en u te helpen een plan op te stellen dat aan uw behoeften voldoet!

Als u meer wilt weten over Novulo Care Homes, verwelkomen wij uw aanvraag. We kijken ernaar uit om uw zorgen weg te nemen en samen met u de ideale oplossing te vinden voor een geliefd familielid of vriend.

Als u op zoek bent naar een mooie en stressvrije manier voor uw oudere dierbare om dichtbij te blijven en tegelijkertijd te genieten van hun onafhankelijkheid en de zorg te ontvangen die ze nodig hebben, is er geen betere optie dan een Novulo Zorgwoning. Dit geeft hen niet alleen de gemoedsrust dat er personeel in de buurt is als er hulp nodig is, maar het biedt ook de mogelijkheid om de familiebanden te onderhouden met degenen die in de buurt wonen. Als u meer wilt weten over hoe ons team u kan helpen deze droom met minimale inspanning te verwezenlijken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We horen graag van u!

Zorgwoning Novulo
Zorgwoning Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

De gemoedsrust die hoort bij een zorgwoning van Novulo

Bij Novulo Buildings weten we hoe belangrijk het voor uw dierbare is om dicht bij u te zijn en tegelijkertijd de best mogelijke zorg te ontvangen. Daarom zijn we er trots op dat we onze zorgwoningen te huur of te koop aanbieden in uw achtertuin – zodat u van beide walletjes kunt eten.

Met een Novulo zorgwoning hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de zorg die uw dierbare ontvangt. Onze huizen zijn gebouwd om comfort, veiligheid en een gevoel van welzijn en veiligheid te bieden. We gebruiken alleen de beste materialen en vakmanschap in elk van onze huizen om ervoor te zorgen dat ze betrouwbaar en veilig zijn.

Wij weten dat bij het kiezen van een plek voor uw familieleden om te wonen, het belangrijk is om zich veilig te voelen. Daarom garanderen wij dat al onze zorgwoningen zijn uitgerust met uitstekende veiligheidsvoorzieningen zoals brandalarmen en rookmelders, en sloten op deuren en ramen voor extra veiligheid. Bovendien worden al onze woningen regelmatig onderhouden door ons gekwalificeerde team van professionals die altijd klaar staan als er zich problemen voordoen.

Bij Novulo Buildings weten we hoe belangrijk het is dat uw gezinsleden zich comfortabel voelen in hun nieuwe woning. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze zorgwoningen zijn uitgerust met moderne faciliteiten zoals internettoegang, flatscreen-tv’s en volledig uitgeruste keukens. We bieden ook 24 uur per dag zorgpersoneel, zodat uw familieleden er zeker van kunnen zijn dat ze altijd de best mogelijke service krijgen.

Voor degenen die op zoek zijn naar iets extra’s, bieden we ook verlengde huurovereenkomsten met extra diensten zoals wekelijkse huishouding en tuinonderhoud tegen een extra vergoeding. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw familielid alles heeft wat hij nodig heeft, terwijl hij toch kan genieten van zijn onafhankelijkheid in zijn eigen huis.

Als het gaat om het vinden van een plek waar uw bejaarde ouder of ander familielid zich veilig en toch onafhankelijk kan voelen, bent u bij Novulo Buildings aan het juiste adres. Met ons aanbod van hoogwaardige zorgwoningen om te huren of te kopen in uw achtertuin, kunt u er zeker van zijn dat uw dierbare wordt verzorgd door professionals die echt geven om hun welzijn – waardoor u meer gemoedsrust krijgt dan ooit tevoren.

Zorgwoning Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Het belang van de zorg voor uw dierbare: De zorgwoning van Novulo

Bij Novulo weten we hoe belangrijk het is om uw dierbaren in de buurt te hebben. Naarmate onze ouders of grootouders ouder worden, kan het moeilijk voor ons worden om hen de zorg en aandacht te geven die ze nodig hebben. Daarom hebben wij ons Novulo Care Home ontwikkeld – een oplossing waarmee u uw dierbare dicht bij u kunt houden zonder zijn of haar autonomie en welzijn te hoeven beperken.

Inleiding tot Novulo Zorgwoningen | Zorgwoning Novulo

Onze Novulo zorgwoningen zijn de perfecte oplossing om uw familie in de buurt te houden, want ze kunnen gemakkelijk in uw eigen achtertuin worden geplaatst. Deze woningen zijn niet alleen praktisch en efficiënt, maar ook stijlvol en gezellig. Ze bieden alle nodige voorzieningen om ervoor te zorgen dat uw dierbaren een comfortabel en veilig thuis hebben.

De voordelen van een Novulo Zorgwoning in uw tuin 

Het installeren van een Novulo Care Home in uw tuin zorgt voor het ultieme comfort en gemoedsrust. Met senioren in de buurt kunt u snel controleren of ze veilig zijn zonder hun onafhankelijkheid op te hoeven geven. Dit is vooral handig voor ouderen die regelmatig aandacht of toezicht nodig hebben. Met een Novulo Verzorgingshuis bij u in de buurt heeft u gemakkelijk toegang en bent u verzekerd van zorg van topkwaliteit!

Bovendien is een Novulo zorgwoning ongelooflijk budgetvriendelijk. In plaats van te betalen voor dure instellingen voor begeleid wonen of zorgwoningen, krijgt uw dierbare de hulp die hij of zij nodig heeft terwijl hij of zij in het comfort van hun eigen huis blijft. Bovendien is investeren in of huren van een van deze huizen meestal veel betaalbaarder dan andere zorgopties op de markt.

Tot slot bieden Novulo zorgwoningen een fantastische mogelijkheid voor gezinnen om hun dierbaren in de buurt te houden. Uw kinderen kunnen hun grootouders of overgrootouders vaak bezoeken, wat memorabele momenten oplevert en de familiebanden versterkt.

Hoe Novulo Zorgwoningen worden gebouwd | Zorgwoning Novulo

Bij Novulo Zorgwoningen zorgen we voor een veilige en comfortabele omgeving door alleen de beste materialen en ervaren vakmensen te gebruiken. Elk van onze huizen is gebouwd om lang mee te gaan, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw huis jarenlang comfortabel blijft.

Elke zorgwoning heeft een reeks functies die het gemakkelijk maken om in te wonen, waaronder:

Een volledig uitgeruste keuken;

Een comfortabele leefruimte;

Een moderne badkamer;

Een eigen slaapkamer;

En nog veel meer.

Huur of koop een zorgwoning van Novulo

Weet u niet zeker of u een langdurige verbintenis wilt aangaan? Bij Novulo bieden we geweldige huur- en koopopties voor onze zorgwoningen, zodat iedereen de perfecte oplossing kan vinden. Onze huuroptie geeft u de kans om het wonen in een van onze zorgwoningen uit te proberen voordat u uw definitieve beslissing neemt – ervaar het zelf en zie waarom Novulo de beste keuze is!

Op zoek naar een meer betrouwbare oplossing? Investeren in uw eigen Novulo zorgwoning is een ideale optie. U kunt de woning precies zo inrichten als u wilt en deze uniek maken. Bovendien hebt u als eigenaar de gemoedsrust dat uw dierbaren een veilige en comfortabele plek hebben om zich thuis te voelen.

Uiteindelijk bieden Novulo Care Homes een veilige en budgetvriendelijke manier om uw dierbare dicht bij u te houden. Of u nu op zoek bent naar een arrangement voor langere of korte termijn, wij hebben de ideale zorgwoning die aan uw behoeften voldoet. Wij weten hoe belangrijk het is om verbonden te blijven met de mensen van wie u houdt; daarom is ons team erop gericht u te helpen dit moeiteloos te bereiken.

Zorgwoning Novulo
Zorgwoning Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Vragen over Novulo zorgwoning

Zijn de zorgwoningen van Novulo veilig? | Zorgwoning Novulo

Ja, alle zorgwoningen van Novulo zijn ontworpen en gebouwd volgens de hoogste veiligheidsnormen. Onze gebouwen voldoen aan alle relevante bouwvoorschriften en regelgeving, en onze producten worden streng getest voor kwaliteitsgarantie. We werken ook nauw samen met lokale autoriteiten om ervoor te zorgen dat onze zorgwoningen voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving.

Waar zijn de zorgwoningen gevestigd?

Zorgwoningen zijn verspreid over het hele land. We hebben een netwerk van lokale distributeurs die u kunnen helpen de perfecte zorgwoning voor uw behoeften te vinden. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare huurwoning of een model op maat, wij kunnen u de perfecte oplossing bieden voor uw huis en gezin.

hHeb ik een bouwvergunning nodig om een zorgwoning in mijn tuin te bouwen?

Nee, meestal heeft u geen bouwvergunning nodig als u een zorgwoning in uw tuin wilt plaatsen, aangezien de meeste van onze gebouwen als bijgebouwen worden geclassificeerd en daarom zijn vrijgesteld van bouwvergunning. Het is echter altijd raadzaam om uw gemeente te raadplegen voordat u een beslissing neemt over de oprichting van een nieuw gebouw in uw tuin.

D Moet ik iemand inhuren voor de installatie?

Nee, Novulo biedt een volledige installatieservice zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het inhuren van vakmensen. Al onze medewerkers zijn getraind in zowel installatie als aftersales service, dus u kunt er zeker van zijn dat elke aankoop of huur professioneel en efficiënt wordt afgehandeld door Novulo personeel.

Zorgwoning van Novulo | Novulo Buildings

Wat zijn de kenmerken van de zorgwoningen?

De Novulo zorgwoningen zijn voorzien van talrijke voorzieningen zoals water- en rioleringssystemen, isolatie, verwarmings- en koelsystemen, veiligheidssloten op deuren en ramen, brandmeldsystemen, beveiligingscamera’s, rookmelders en nog veel meer. Wij bieden ook extra maatwerkopties zoals dakramen of speciale verlichtingspakketten op verzoek van de klant.

Welke materialen worden gebruikt bij de bouw van Novulo Care Homes?

Al onze gebouwen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen koude temperaturen en andere zware weersomstandigheden. Onze muren zijn gemaakt van een gegalvaniseerde stalen frameconstructie, die extra stevigheid biedt zonder de structuur zelf te veel te belasten. De muren hebben ook een geïsoleerde kern die ervoor zorgt dat het gebouw het hele jaar door op een optimale temperatuur blijft zonder de veiligheid of het comfort van de bewoners in gevaar te brengen.

Kan ik een Novulo zorgwoning huren als ik deze niet wil kopen?

Ja. Wij bieden zowel huur- als koopopties, zodat u kunt kiezen wat voor uw situatie het beste werkt. Wanneer u een Novulo zorgwoning huurt, heeft u toegang tot alle bovengenoemde functies, maar betaalt u alleen maandelijkse kosten en hoeft u niet te investeren in het kopen van een woning. Dit is een ideale optie als u nog niet zeker weet of een langetermijninvestering voor u geschikt is, maar toch direct toegang wilt hebben tot een veilige woonomgeving.

Wat voor soort zorg wordt er geboden bij Novulo Care Home?

Bij Novulo Care Home bieden we een veilige omgeving voor senioren en mensen die extra zorg en aandacht nodig hebben. Ons personeel bestaat uit gekwalificeerde professionals die zich inzetten om 24 uur per dag meelevende zorg te verlenen en tegelijkertijd autonomie, waardigheid en onafhankelijkheid te bevorderen.

Welke diensten biedt Novulo Care Home?

Novulo Care Home biedt een breed scala aan diensten, waaronder medicatiebeheer en -controle, hulp bij dagelijkse levensverrichtingen (ADL), huishouding, hulp bij maaltijden, recreatieve activiteiten, vervoer en meer.

Biedt Novulo Care Home gespecialiseerde zorg?

Ja. We hebben de middelen om gespecialiseerde zorg te bieden aan mensen met cognitieve beperkingen of lichamelijke handicaps. Ons personeel is goed opgeleid en ervaren in het maken van zorgplannen op maat om aan de individuele behoeften van onze bewoners te voldoen.


Samengevat wil Novulo gezinnen een baanbrekend en creatief antwoord bieden op de problemen van ouder worden en zorg. Onze zorgwoningen zijn ontworpen voor comfort en veiligheid, zodat uw dierbare dicht bij u kan blijven.

Zorgwoning te koop

De beslissing om een dierbare in een zorgwoning te plaatsen kan emotioneel belastend zijn. Daarom bieden wij bij Novulo zowel korte- als langetermijnoplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke of permanente oplossing, Novulo kan in uw behoeften voorzien met huur- of koopopties.

Wilt u weten hoe Novulo u en uw gezin kan helpen? Vul het contactformulier op deze pagina in en een van onze medewerkers zal binnenkort contact met u opnemen. We kijken ernaar uit om u te helpen zodat uw dierbare zich veilig voelt in zijn of haar thuisomgeving. Begin nu door uw gegevens aan ons door te geven!

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo