Beste grootoudershuis in de tuin van Novulo

Het beste grootouderhuis in de tuin van Novulo – Koop nu het uwe!

Op zoek naar de beste manier om voor uw geliefde te zorgen?

Met NOVULO Buildings heeft u een zorgwoning in uw eigen tuin.

Ons innovatieve ontwerp en de hoogwaardige functies, zoals de Nobi-lamp, bieden uw dierbare de zorg die hij of zij verdient.

Vul ons formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en laat onze experts u door het proces begeleiden.

Geef uw dierbaren het cadeau om dicht bij hen te zijn met Novulo’s Best Grandparents Home in the Garden.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

beste grootoudershuis in de tuin van Novulo
beste grootoudershuis in de tuin van Novulo

Beste grootoudershuis in de tuin van Novulo: Een revolutie in de ouderenzorg.

Bij NOVULO Buildings weten we hoe belangrijk familie is en hoe belangrijk het is om voor uw dierbaren te zorgen als ze ouder worden. Daarom zijn we er trots op een innovatieve oplossing te bieden – een zorgwoning in uw eigen achtertuin. Onze ultramoderne gebouwen bieden een veilige en comfortabele plek voor uw ouder of grootouder, terwijl ze toch dicht bij huis blijven. Met de toegevoegde bonus van een Nobi-lamp voor valpreventie kan uw dierbare zijn gevoel van onafhankelijkheid behouden en toch de zorg krijgen die hij of zij nodig heeft. | Beste grootoudershuis in de tuin van Novulo

Wat ons onderscheidt van traditionele zorgwoningen is onze focus op individualisering en persoonlijke zorg. Onze zorgwoningen zijn ontworpen met uw individuele behoeften en voorkeuren in gedachten. Van kamerindeling tot inrichting en afwerking, wij werken met u samen om een ruimte te creëren waarin u zich thuis voelt. Ons kant-en-klare huurpakket omvat alle benodigde meubels, apparatuur en installatie, zodat u zich kunt richten op het samen doorbrengen van tijd.

 • Geef uw dierbaren het geschenk van onafhankelijkheid met een NOVULO zorgwoning in uw tuin.
 • Het is de perfecte oplossing voor gezinnen die hun geliefden dichtbij en veilig willen hebben.
 • Voeg nog meer gemoedsrust toe met een Nobi-lamp voor valpreventie.
 • Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over prijzen en opties.

Wilt u meer weten over hoe een NOVULO zorgwoning voor u en uw gezin kan werken? Neem vandaag nog contact met ons op om een consult te plannen. Laat ons u helpen de beste zorg voor uw dierbare te bieden.

beste grootoudershuis in de tuin door Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

7 redenen waarom een grootouderwoning in de tuin van Novulo een droom is die uitkomt.

Bij Novulo Buildings geloven we dat de nabijheid van uw ouder of grootouder belangrijk is voor zowel fysieke als emotionele steun. Daarom bieden wij unieke zorgwoningen die in uw tuin geplaatst kunnen worden. Zo kunt u voor uw dierbaren zorgen met behoud van uw privacy. Hier zijn zeven redenen waarom de Novulo grootouderwoning in de tuin een droom is die uitkomt:

Gemak

Onze zorgwoningen zijn ontworpen om de zorg voor uw dierbaren te vergemakkelijken. U bent slechts enkele stappen verwijderd van de woning, waardoor u de veiligheid en het welzijn van uw dierbare in de gaten kunt houden. Er zijn geen lange woon-werkreizen of bezoeken aan zorgwoningen, wat eenzaam kan zijn voor uw ouder wordende dierbare.

Comfort

Onze zorgwoningen bieden uw dierbaren een comfortabele en veilige omgeving waarin zij zich thuis voelen. Ze zijn uitgerust met alle voorzieningen en faciliteiten die ze nodig hebben om zelfstandig te wonen, zoals kitchenettes, badkamers en woonkamers.

Aanpasbaar

We weten dat iedereen andere behoeften en voorkeuren heeft. Daarom bieden we zorgwoningen op maat aan, zodat u het ontwerp, de voorzieningen en de plattegrond kunt kiezen die het beste bij de behoeften van uw dierbare passen.

Bespaar tijd en geld

Door uw dierbare in de buurt te hebben, bespaart u tijd en geld op reiskosten en zorgkosten. Onze zorgwoningen zijn een kosteneffectieve oplossing die hetzelfde niveau van zorg biedt als traditionele zorgwoningen, maar in een meer persoonlijke omgeving.

Een rustig gevoel

De wetenschap dat uw dierbare in goede handen is en dicht bij u woont, geeft u en uw dierbaren een gevoel van veiligheid. Onze zorgwoningen zijn uitgerust met de nieuwste technologie, zoals de Nobi-lamp, die vallen detecteert en voorkomt voor extra veiligheid.

Zorg en ondersteuning

Ons team van verplegend en verzorgend personeel is opgeleid om het hoogste niveau van zorg voor uw dierbare te bieden. Wij begrijpen de speciale behoeften van ouderen en werken met u samen om een zorgplan op te stellen dat het beste aan hun behoeften voldoet.

Een betere kwaliteit van leven

Door dicht bij de familie en in een comfortabele, huiselijke omgeving te wonen, kan uw dierbare genieten van een betere levenskwaliteit. Ze kunnen hun hobby’s, interesses en sociale activiteiten blijven uitoefenen terwijl ze een veilig en vertrouwd leven leiden in de achtertuin van hun grootouders.

 • Novulo Buildings biedt een unieke oplossing die u helpt voor uw dierbare te zorgen met behoud van uw privacy en onafhankelijkheid.
 • Onze zorgwoningen zijn uitgerust met alles wat uw dierbare nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te wonen.
 • Wij stemmen al onze zorgwoningen af op de individuele behoeften en voorkeuren van elke bewoner.
 • Wanneer u kiest voor een grootouderwoning in de tuin van Novulo, bespaart u tijd en geld en heeft u de gemoedsrust dat uw dierbare dichtbij is.
 • Ons verpleeg- en verzorgingsteam is hoog opgeleid om uw dierbare een hoog niveau van zorg te bieden.
 • Uw dierbare zal genieten van een betere kwaliteit van leven en kan zijn hobby’s, interesses en sociale activiteiten in een veilige omgeving uitoefenen.
 • Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze zorgwoningen en hoe wij u en uw dierbare kunnen helpen.
beste grootoudershuis in de tuin van Novulo
beste grootoudershuis in de tuin van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Ontdek het plezier van het creëren van herinneringen in de beste grootouderwoning van Novulo.

Bij NOVULO Buildings geloven we dat familie altijd dicht bij hart en huis moet zijn. Daarom zijn we trots om onze innovatieve zorgwoningen aan te bieden – de perfecte oplossing om uw bejaarde ouders of andere dierbaren dicht bij u te houden. Onze woningen zijn ontworpen om naadloos op te gaan in uw tuin. Dit geeft u de gemoedsrust dat uw zorgbehoevende dierbare blijft waar hij hoort – dicht bij familie.

Ontworpen met senioren in gedachten

Onze zorgwoningen zijn ontworpen met de behoeften van ouderen in het achterhoofd en bieden hen comfort en veiligheid. We weten dat fysieke beperkingen het leven moeilijk kunnen maken. Daarom hebben we functies ingebouwd die het dagelijks leven veiliger en gemakkelijker te beheren maken. Onze Nobi-lamp, bijvoorbeeld, is een apparaat voor valdetectie en -preventie dat aan het plafond kan worden bevestigd. Het kan vallen detecteren en mensen in de buurt waarschuwen, waardoor u en uw dierbaren extra gemoedsrust krijgen.

Vakmanschap

Wij zijn trots op ons vakmanschap en gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit voor de bouw van onze zorgwoningen. Ons team is hoog opgeleid en ervaren, en wij zetten ons in om aan uw behoeften te voldoen en uw verwachtingen te overtreffen. Waar mogelijk gebruiken we duurzame bouwmethoden en materialen om ervoor te zorgen dat onze huizen zowel milieuvriendelijk als functioneel zijn.

Persoonlijke zorg

Bij NOVULO Buildings weten we dat elk gezin uniek is en we werken met elk van onze cliënten samen om geïndividualiseerde zorgplannen op te stellen die aan hun behoeften voldoen. Wij geloven dat meelevende, holistische zorg de sleutel is tot gelukkige en gezonde senioren. Daarom nemen we de tijd om u en uw familie te leren kennen, zodat we samen een plan kunnen ontwikkelen dat past bij uw levensstijl en wensen.

Flexibele financiering

We weten dat het financieren van een zorgwoning een grote beslissing kan zijn, en we willen het proces zo gemakkelijk en stressvrij mogelijk maken. Daarom bieden we flexibele financieringsopties die zowel koop- als huuropties omvatten. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot de zorg die ze nodig hebben, ongeacht hun financiële situatie, en we streven ernaar om samen met u een plan te vinden dat binnen uw budget past.

De familie dichtbij | beste grootoudershuis in de tuin van Novulo

Bij NOVULO Buildings geloven we dat familie alles is. Wij willen u helpen uw dierbaren dicht bij u te houden, waar ze horen. Onze zorgwoningen bieden een unieke en innovatieve oplossing voor de uitdagingen van de ouderenzorg en geven u de gemoedsrust die u nodig heeft om van uw tijd samen te genieten. Of u nu een zorgwoning wilt kopen of huren, wij helpen u de juiste beslissing te nemen voor uw familie.

 • Met onze innovatieve zorgwoningen kunt u uw dierbaren altijd in de buurt hebben en zonder zorgen voor hen zorgen.
 • Onze woningen zijn afgestemd op de behoeften van ouderen en maken het dagelijks leven gemakkelijker.
 • We gebruiken alleen materialen en processen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat onze woningen zowel functioneel als milieuvriendelijk zijn.
 • Wij bieden individuele zorgplannen die passen bij uw levensstijl en voorkeuren.
 • De financiering van een zorgwoning is stressvrij dankzij onze flexibele financieringsmogelijkheden.
 • Met NOVULO Buildings geeft u om uw familie – want familie is alles.
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

5 Charmante kenmerken die de Novulo grootouderwoning in de tuin bijzonder maken.

Bij NOVULO Buildings zijn we trots op het aanbieden van zorgwoningen die een comfortabele en comfortabele woonoplossing bieden voor senioren. Onze zorgwoningen zijn de perfecte oplossing voor degenen die hun dierbaren dichtbij willen houden en hen tegelijkertijd de zorg en ondersteuning willen bieden die ze nodig hebben. In dit artikel laten we u kennismaken met de 5 heerlijke kenmerken die de Novulo grootouderwoning in de tuin zo bijzonder maken.

Uitzonderlijk ontwerp

Onze zorgwoningen zijn ontworpen om zowel functioneel als esthetisch te zijn. Ons ontwerpteam heeft een prachtige en moderne zorgwoning gecreëerd die naadloos past in elke tuin of buitenruimte. De zorgwoning heeft grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten, waardoor een lichte en uitnodigende leefomgeving ontstaat.

Nobi lamp

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met de Nobi lamp, een innovatieve technologie die dient als valdetectie- en preventiesysteem. De Nobi Lamp is een slim en onopvallend apparaat dat detecteert wanneer een senior valt en onmiddellijk de juiste zorgverlener of familielid waarschuwt. Bovendien biedt de Nobi Lamp omgevingsverlichting die kan helpen om vallen te voorkomen.

Op maat voor senioren | beste grootoudershuis in de tuin van Novulo

Onze zorgwoningen zijn afgestemd op de behoeften van senioren. We zijn ons ervan bewust dat senioren mobiliteitsproblemen kunnen hebben, dus hebben we ervoor gezorgd dat alles in de zorgwoning gemakkelijk toegankelijk is. De badkamer is uitgerust met steungrepen en een inloopdouche, en het woongedeelte is open en ruim met brede deuren en paden.

Energiezuinig | beste grootoudershuis in de tuin door Novulo

Onze zorgwoningen zijn energiezuinig, waardoor senioren zich geen zorgen hoeven te maken over hoge energierekeningen. We gebruiken materialen en technieken die ontworpen zijn om energie te besparen, zoals zonnepanelen en isolatie. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt er ook voor dat senioren het koel houden in de zomer en warm in de winter.

Aanpasbare opties | beste grootoudershuis in de tuin van Novulo

Bij NOVULO Buildings weten we dat ieders behoeften anders zijn. Daarom bieden wij maatwerkopties voor onze zorgwoningen. We kunnen het ontwerp en de plattegrond aanpassen aan de specifieke behoeften van de senioren die in de zorgwoning zullen wonen. Dit omvat aanpassingen zoals rolstoeltoegankelijkheid of de installatie van extra voorzieningen zoals een kitchenette of een buitenterras.

Samengevat biedt NOVULO Buildings een unieke woonoplossing die perfect is voor senioren die dicht bij hun geliefden willen wonen en toch een gevoel van onafhankelijkheid willen behouden. Onze zorgwoningen zijn afgestemd op de behoeften van senioren en voorzien van innovatieve technologieën en energiezuinige materialen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen voorzien van een zorgwoning die voldoet aan uw specifieke behoeften.

 • Onze zorgwoningen zijn ontworpen met de behoeften van senioren in gedachten, met mobiliteitsvriendelijke functies en gemakkelijke toegankelijkheid in het hele huis.
 • De Nobi-lamp is een innovatieve technologie die werkt als een valdetectie- en preventiesysteem, wat zorgt voor gemoedsrust voor zowel senioren als hun geliefden.
 • Onze zorgwoningen zijn energiezuinig en houden senioren comfortabel zonder zich zorgen te maken over hoge energierekeningen.
 • Wij bieden aanpasbare opties die kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van de senioren die in de zorgwoning zullen wonen.
 • Bij NOVULO Buildings zijn we er trots op een oplossing te bieden die families dichter bij elkaar brengt en tegelijkertijd de zorg en ondersteuning biedt die senioren nodig hebben.
beste grootoudershuis in de tuin van Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

FAQs over de beste woning voor grootouders in de tuin van Novulo.

Bent u op zoek naar een manier om uw ouders of grootouders dicht bij u te houden en tegelijkertijd te zorgen voor hun comfort en veiligheid? Dan zijn de zorgwoningen van Novulo Buildings precies wat u nodig heeft. Onze zorgwoningen zijn ontworpen om in uw tuin te worden geplaatst en bieden een comfortabele en veilige omgeving voor uw dierbaren. Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over onze zorgwoningen:

Wat is een Novulo Gebouw?

Een Novulo Building is een zorgwoning die in uw eigen tuin geplaatst kan worden. Het is een full-service voorziening die alles omvat wat uw dierbare nodig heeft om comfortabel en veilig te wonen.

Welke voorzieningen biedt een Novulo gebouw?

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met een aantal voorzieningen, waaronder een Nobi-lamp aan het plafond die valpartijen kan detecteren en voorkomen. We bieden ook een uitgebreid assortiment medische apparatuur en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw dierbare de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft.

Beste kwaliteit tuin zorgwoning van Novulo

Hoeveel kost een Novulo Buildings?

De kosten van een Novulo gebouw zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en eisen. Neem contact met ons op voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid.

Kan ik een Novulo gebouw huren?

Ja, wij bieden huurmogelijkheden voor degenen die liever geen zorgwoning kopen. Onze huurmogelijkheden omvatten een uitgebreide verzorging en verpleging zodat uw dierbare comfortabel en veilig kan wonen.

Welke soorten zorg zijn beschikbaar in een Novulo Gebouw? | beste grootoudershuis in de tuin van Novulo

Wij bieden een breed scala aan zorgmogelijkheden, waaronder medische zorg, fysiotherapie en andere vormen van ondersteuning. In onze zorgwoningen werken alleen getrainde professionals, zodat uw dierbare de best mogelijke zorg krijgt.

Kunnen Novulo Gebouwen op maat gemaakt worden? | beste grootoudershuis in de tuin van Novulo

Ja, we kunnen onze zorgwoningen aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften. Dit omvat het toevoegen van extra functies of apparatuur.

Waar zijn de Novulo gebouwen beschikbaar?

Onze zorgwoningen zijn beschikbaar in heel België. Contacteer ons om na te gaan of we ook in uw regio een dienst aanbieden.

Kortom, de zorgwoningen van Novulo Buildings zijn een geweldige manier om uw dierbaren dichtbij te houden en hun comfort, veiligheid en welzijn te garanderen. Novulo Buildings zijn het beste huis voor grootouders in de achtertuin omdat ze aanpasbaar zijn en een verscheidenheid aan zorgopties bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze zorgwoningen en diensten.

Wat maakt de zorgwoningen van NOVULO Buildings de beste woning voor grootouders in de tuin?

Onze zorgwoningen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om uw dierbaren maximaal comfort, veiligheid en toegankelijkheid te bieden. Onze zorgwoningen zijn uitgerust met speciale functies, zoals de Nobi-lamp, die vallen detecteert en voorkomt, waardoor ze perfect zijn voor senioren met mobiliteitsproblemen. Daarnaast kunnen onze zorgwoningen worden aangepast aan uw wensen, zodat uw dierbaren zich thuis voelen en goed verzorgd worden.

Is het mogelijk om voor een korte periode een zorgwoning van NOVULO Buildings te huren?

Ja, het is mogelijk om voor een korte periode een zorgwoning te huren bij NOVULO Buildings. Onze huurmogelijkheden zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw wensen. Of u nu een zorgwoning nodig heeft voor een paar weken of een paar maanden, wij kunnen u een huuroptie bieden die past bij uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze huurtarieven.

Hoe verloopt de aankoop van een zorgwoning bij NOVULO Buildings?

Een zorgwoning kopen bij NOVULO Buildings begint met het contacteren van ons voor prijsinformatie. Ons verkoopteam zal u een gedetailleerde prijslijst bezorgen en al uw vragen beantwoorden. Zodra u heeft besloten een zorgwoning te kopen, zullen wij samen met u het ontwerp en de kenmerken van de zorgwoning aanpassen aan uw specifieke eisen. Zodra de zorgwoning is gebouwd, leveren en installeren wij deze in uw tuin, zodat uw geliefden kunnen gaan genieten van hun nieuwe thuis.


Conclusie

Bij NOVULO Buildings is het onze missie om de beste woning voor grootouders in de achtertuin te bieden. Onze zorgwoningen bieden gemoedsrust aan families die hun geliefden dichtbij willen houden terwijl ze de zorg krijgen die ze nodig hebben. Door het kopen of huren van een zorgwoning van NOVULO kunnen senioren genieten van alle gemakken van thuis in een comfortabele en mooie tuinsetting.

Beste huurmogelijkheden voor zorgwoning voor in de tuin door Novulo

Onze zorgwoningen zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van senioren en ouderen te voldoen. Met functies zoals de Nobi-lamp bieden we state-of-the-art oplossingen voor valpreventie en -detectie. Wij zorgen ervoor dat onze gebouwen niet alleen functioneel, maar ook mooi zijn en naadloos passen in elke tuin. Onze zorgwoningen zijn aanpasbaar en bieden veel ruimte voor personalisatie, zodat ze voldoen aan de behoeften van elk gezin.

 • Leef een zorgeloos leven in de wetenschap dat uw dierbaren dichtbij en goed verzorgd zijn.
 • Ervaar het gemak en comfort van een zorgwoning in uw eigen achtertuin.
 • Kies uit een groot aantal opties die u kunt aanpassen om een woning te creëren die aan uw wensen voldoet.
 • Geniet van de gemoedsrust die onze geavanceerde zorgwoningtechnologie biedt.
 • Neem vandaag nog contact met ons op om een NOVULO zorgwoning te kopen of te huren.

Wilt u een NOVULO zorgwoning kopen of huren? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en een van onze medewerkers zal contact met u opnemen met prijsinformatie. Bij NOVULO Buildings zijn we trots op het leveren van de beste woning voor grootouders in de tuin, en we horen graag van u.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo