Zorgwoning in tuin België

Ontdek uw ideale zorgwoning in tuin België

Bij Novulo creëren we een harmonieuze leefomgeving voor uw dierbaren en bieden we zorgwoningen van hoge kwaliteit omgeven door weelderige tuinen in België.

Ervaar gemoedsrust in de wetenschap dat uw familieleden worden verzorgd in een levendige en rustige omgeving.

Zet de eerste stap naar het kiezen van het perfecte verzorgingshuis door onderstaand formulier in te vullen.

Wij sturen u gepersonaliseerde informatie over onze prijzen, modellen en opties, en geven u deskundig advies om u te helpen de beste beslissing voor u en uw familie te nemen.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Zorgwoning Novulo
Zorgwoning Novulo

Bij Novulo geloven we dat uw dierbaren het verdienen om dicht bij u te zijn, zelfs in hun laatste levensjaar. Daarom zijn onze zorgwoningen gelegen in de prachtige tuin van België – zodat u ze dichtbij kunt houden zonder het comfort van uw eigen huis op te hoeven geven. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u en uw oudere dierbare nog vele jaren samen bijzondere momenten kunnen delen!

Bent u op zoek naar de perfecte woning voor uw dierbare? Zoek niet verder: de zorgwoningen van Novulo zijn ontworpen om een gezellige en veilige sfeer te bieden en tegelijkertijd onafhankelijkheid en afzondering mogelijk te maken. U kunt ze kopen of huren – hoe dan ook, u kunt uw familie dichtbij houden en er zeker van zijn dat ze eersteklas zorg krijgen. Wilt u meer weten? Laat op deze pagina uw contactgegevens achter, zodat wij u meer informatie kunnen geven! | Zorgwoning in tuin België

zorgwoning in tuin België
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Het comfort en gemak van een zorgwoning in uw achtertuin: Waarom het de perfecte keuze is voor uw dierbare

Bij Novulo Buildings zijn we er trots op dat we onze klanten de perfecte oplossing voor hun ouderenzorg kunnen bieden – een zorgwoning in hun eigen achtertuin. Of u nu kiest om een van onze zorgwoningen te kopen of te huren, uw dierbaren zullen profiteren van het gemak en de luxe van een eigen kleine oase in hun achtertuin.

Bij Novulo Buildings kunt u er zeker van zijn dat u een hoogwaardige constructie krijgt met alle noodzakelijke voorzieningen om het uw familieleden of andere ouderen naar de zin te maken. Onze zorgwoningen zijn uitgerust met alle essentiële voorzieningen zoals eigen badkamers, keukens, televisies, lounges en nog veel meer. Naast deze voorzieningen is elke eenheid uitgerust met energie-efficiënte systemen die zorgen voor een lagere elektriciteitsrekening en een nog grotere gemoedsrust.

Het idee achter een zorgwoning in uw achtertuin is om een omgeving te creëren die zowel comfortabel als veilig is voor een oudere die voortdurend toezicht of fysieke hulp nodig heeft. Op deze manier kunnen familieleden gemakkelijk een oogje op hun geliefde houden, terwijl ze toch enige onafhankelijkheid en privacy hebben. Dit kan het stressniveau aan beide kanten helpen verminderen en het leven in het algemeen aangenamer maken.

Bovendien kan het bouwen of huren van een zorgwoning in uw achtertuin heel betaalbaar zijn in vergelijking met traditionele bejaardentehuizen. Bij Novulo Buildings bieden we concurrerende prijzen voor zowel koop- als huuropties, zodat u iets kunt vinden binnen uw budget. Wij streven ernaar onze klanten een kwaliteitsservice te bieden tegen een betaalbare prijs, zodat zij hun droom van een verzorgingshuis kunnen realiseren zonder de bank te breken.

Een ander voordeel van een zorgwoning in uw achtertuin is de veelzijdigheid als het gaat om het aanpassen aan individuele behoeften. Al onze faciliteiten zijn uitgerust met verstelbare deuren, gangen en trappen, waardoor we lay-outs kunnen creëren die specifiek zijn afgestemd op de mobiliteitsbehoeften van uw dierbare – rolstoeltoegankelijk of niet. Bovendien hebben al onze appartementen optionele buitenterrassen met meubilair waar bewoners op warme zomerdagen buiten kunnen ontspannen of zelfs hun huisdieren in de tuin kunnen zien spelen.

Waar u ook woont – zelfs in België – als u voldoende ruimte buiten uw huis heeft, kunt u kiezen voor één van de hoogwaardige zorgwoningen van Novulo Buildings. Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van moderne maar gezellige zorgflats in tuinen in heel Europa, hebben we waardevolle inzichten opgedaan in wat een succesvolle leefomgeving is voor mensen die door ouderdomsproblemen extra aandacht nodig hebben. Dit maakt ons tot een unieke partner die een eersteklas klantenservice biedt bij het kiezen van het juiste ontwerp voor elke denkbare situatie.

Kortom, of u nu een zorgwoning huurt of koopt van Novulo Buildings, wij garanderen dat het comfort en gemak brengt in uw leven en in dat van degenen die extra hulp nodig hebben bij de zorg en toch zelfstandig blijven – en dat alles in hun eigen privé buitenoase.

Zorgwoning Novulo
Zorgwoning Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

De 5 belangrijkste zaken om rekening mee te houden bij het toevoegen van een zorgwoning aan uw tuin

Bij Novulo weten we hoe belangrijk het is om uw naasten in de buurt te hebben, zeker als het om zorg gaat. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het bouwen en verhuren van zorgwoningen die in uw eigen tuin kunnen staan. Of u nu een woning van ons wilt kopen of huren, ons team heeft de perfecte oplossing voor u!

Kwaliteit van de zorg | Zorgwoning in tuin België

Bij het zoeken naar een zorgwoning in uw tuin geeft de kwaliteit van de zorg de doorslag. Bij Novulo weten we hoe belangrijk comfort en veiligheid voor u zijn bij de zorg voor uw naaste. Daarom hebben wij alleen gekwalificeerde professionals in dienst die aantoonbare ervaring hebben in de zorg voor senioren. Bovendien zijn al onze woningen uitgerust met moderne voorzieningen en de modernste technologie, zodat de mensen voor wie wij zorgen kunnen genieten van het hoogste niveau van comfort en aandacht van hun verzorgers.

Locatie | Zorgwoning in tuin België

Bij het kiezen van een zorgwoning is het belangrijk dat uw dierbaren in de buurt zijn. Bij Novulo begrijpen we dit gevoel en hebben we onze zorgwoningen hierop afgestemd: We bouwen ze direct in de tuin van de bewoners! Zo kunt u hen zo vaak u wilt bezoeken en deelnemen aan hun dagelijks leven. Er is niets beter dan te weten dat ze zo dichtbij zijn dat we voor ze kunnen zorgen als dat nodig is.

Mogelijkheden

De perfecte zorgwoning vinden voor uw dierbare is geen gemakkelijke taak. Daarom wil Novulo zorgen voor alle voorzieningen die nodig zijn om een comfortabele en aangename sfeer te creëren. Onze zorgwoningen zijn uitgerust met alles wat ze nodig hebben, zoals keuken, badkamer en zelfs woonruimte, zodat ze zich thuis voelen!

Veiligheid en beveiliging

De veiligheid en beveiliging van onze bewoners is onze eerste prioriteit bij Novulo. Om de bescherming van uw dierbaren te garanderen, hebben we alle nodige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat onze zorgwoningen veilig zijn. Beveiligingscamera’s en een 24/7 bewakingssysteem zorgen voor een constante bewaking en geven u de gemoedsrust dat uw dierbare veilig is.

Flexibiliteit | Zorgwoning in tuin België

Tot slot is het belangrijk om de flexibiliteit van een zorgwoning te overwegen. Bij Novulo begrijpen we dat elk gezin andere behoeften heeft, dus we bieden zowel huur- als koopopties voor onze zorgwoningen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften en budget past.

Bij Novulo weten we hoe belangrijk het is dat uw dierbaren in de buurt blijven. Daarom zijn onze zorgwoningen zo ontworpen dat ze precies in uw achtertuin passen – zodat u er zeker van kunt zijn dat uw dierbare goed verzorgd en dichtbij is! Of u nu een woning wilt bouwen of een bestaand model wilt huren, Novulo heeft de perfecte oplossing voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze uitzonderlijke zorgwoningen en hoe zij u en de mensen die voor u het belangrijkst zijn van dienst kunnen zijn.


Hoe een zorgwoning in uw achtertuin de familierelaties kan verbeteren | Zorgwoning in tuin België

Bij Novulo begrijpen we het belang van familie en de waarde van het hebben van uw dierbaren in de buurt. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het leveren van tuinhuizen die fungeren als zorgwoningen voor zorgbehoevenden. Dankzij onze speciale oplossing kunnen families hun bejaarde ouders of grootouders dichtbij houden en hen tegelijkertijd de aandacht geven die ze nodig hebben.

De voordelen van een zorgwoning in uw tuin | Zorgwoning in tuin België

Een zorgwoning in uw tuin biedt enorme voordelen voor zowel de zorgontvangers als hun naasten. Eerst en vooral maakt het een snelle toegang en frequente bezoeken mogelijk, wat de familiebanden aanzienlijk versterkt. Dit is vooral gunstig voor kinderen, die niet hoeven af te zien van een nauwe band met hun grootouders, ook al hebben zij speciale ondersteuning nodig.

Ten tweede draagt een zorgwoning in de tuin bij tot een sfeer van comfort en vertrouwdheid voor de zorgbehoevenden. Omringd door hun vertrouwde omgeving biedt deze natuurlijke omgeving gemoedsrust die gunstig kan zijn voor iedereen die aan dementie of een andere ziekte lijdt. De rust die de tuin uitstraalt, brengt een sereniteit met zich mee waardoor ze zich veilig en tevreden kunnen voelen, terwijl ze persoonlijke zorg ontvangen die specifiek op hun behoeften is afgestemd.

Het Novulo-verschil

Bij Novulo streven we ernaar onze cliënten de hoogste standaard van zorg en ondersteuning te bieden. Onze zorgwoningen zijn zorgvuldig ontworpen met moderne technologie en faciliteiten om ervoor te zorgen dat iedereen de best mogelijke zorg ontvangt. We streven ernaar de unieke omstandigheden van elk gezin volledig te begrijpen, zodat we onze diensten daarop kunnen afstemmen.

Onze faciliteit biedt niet alleen uitstekende zorg, maar we bieden families ook de optie om een van onze tuinhuizen te kopen of te huren. Wat het beste werkt voor uw familie en uw budget is het belangrijkste – en ons team zal er altijd naar streven om u de ideale oplossing te bieden voor de behoeften van uw dierbare.

Een gevoel van onafhankelijkheid

De voordelen van een zorgwoning in uw achtertuin zijn enorm, vooral de autonomie die het biedt. Ouderen hebben meestal een gevoel van ontbering als ze in een traditionele zorgwoning gaan wonen; met een persoonlijke zorgvoorziening in uw eigen tuin verdwijnen deze gevoelens echter. Zo behouden ze hun onafhankelijkheid terwijl ze toegang hebben tot professionele medische zorg en hulp wanneer dat nodig is.

Een kosteneffectieve oplossing | Zorgwoning in tuin België

Een geweldig voordeel van een eigen tuinhuis is de betaalbaarheid ervan. Zorgwoningen zijn meestal duur en kunnen de gezinsfinanciën onder druk zetten. Met een zorgwoning in uw tuin kunt u er echter zeker van zijn dat u uw familielid de zorg geeft die hij verdient, zonder dat u veel geld hoeft uit te geven.

Sluitende gedachten | Zorgwoning in tuin België

Bij Novulo komt familie op de eerste plaats en wij hechten veel waarde aan het in de buurt hebben van dierbaren. Om families te helpen de best mogelijke zorg te bieden aan hun bejaarde ouders of grootouders, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van zorgwoningen die zijn ontworpen als tuinhuizen. Dankzij deze kosteneffectieve oplossing kunnen families hun oudere familieleden in de buurt houden en er tegelijkertijd voor zorgen dat zij de ondersteuning en zorg krijgen die zij nodig hebben.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze aanpak een gunstige manier is om op een betaalbare manier voor uw geliefde familieleden te zorgen en tegelijkertijd een hoge kwaliteit van dienstverlening te garanderen.

Als u geïnteresseerd bent in wonen in onze zorgwoningen in het schilderachtige België, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Zorgwoning Novulo
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

FAQS: Alles wat u moet weten over Novulo zorgwoning in Garten België

Wat is een zorgwoning in Garten België?

Een zorgwoning in Garten België is een door Novulo Buildings aangeboden zorgwoning die u kunt kopen of huren voor gebruik in uw tuin. Deze zorgvoorziening biedt een veilige en comfortabele omgeving voor oudere familieleden, zoals ouders of grootouders, om dicht bij u en uw kinderen te verblijven. De faciliteit biedt dezelfde voorzieningen als traditionele langdurige zorgfaciliteiten, maar geeft u het extra voordeel dat ze dicht bij u kunnen blijven.

Wie zou moeten overwegen een zorgwoning te kopen of te huren?

Iedereen die oudere familieleden heeft die dichter bij u willen wonen, zou moeten overwegen een zorgwoning te kopen of te huren. Dit is vooral gunstig als u kinderen heeft, want zo kunnen zij een band opbouwen met hun grootouders of andere oudere familieleden terwijl ze toch in een vertrouwde omgeving worden verzorgd. Bovendien kan dit type accommodatie helpen het stressniveau voor zowel de oudere familielid als de verzorger te verlagen, omdat ze dichter bij elkaar zijn dan in traditionele langdurige zorginstellingen.

Welke voorzieningen bieden de zorgwoningen van Novulo?

De zorgwoningen van Novulo bieden alle noodzakelijke voorzieningen en comfort van traditionele langdurige zorginstellingen. Elke optie omvat 24-uurs beveiliging, medische hulp indien nodig, toegang tot persoonlijke hygiëne, maaltijden volgens individuele behoeften, recreatieve activiteiten en sociale contacten, toegang tot televisie en internetdiensten (indien gewenst), opslagfaciliteiten voor persoonlijke bezittingen en alle andere speciale verzoeken die zich in individuele gevallen kunnen voordoen.

Hoeveel kost een Novulo zorgwoning?

De kosten zijn afhankelijk van het model dat u kiest en of u het direct wilt kopen of tijdelijk wilt huren. In het algemeen hangt de prijsklasse voor de meeste modellen af van het aantal kamers dat uw model heeft en welke extra voorzieningen u eventueel wenst (bijv. internet). Als u een model huurt in plaats van koopt, wordt de prijs per maand berekend, afhankelijk van de functies en de duur van de huur.

Hoe lang duurt het voor de levering nadat ik een bestelling heb geplaatst? | Zorgwoning in tuin België

Zodra een bestelling is geplaatst via onze website of via een van onze gecertificeerde dealers in België, duurt de levering meestal ongeveer 2 weken voordat de installatie kan beginnen. Houd er rekening mee dat deze periode kan veranderen door factoren waarop het bedrijf geen invloed heeft (weersomstandigheden, enz.).

Zorgwoning Novulo

Zijn er beperkingen wat betreft de grootte van mijn woning zodat ik een van deze huizen kan installeren?

Ja, afhankelijk van de grootte van de gekozen optie (1 slaapkamer of 2 slaapkamers etc) moet de woning voldoende ruimte hebben voor installatie/plaatsing – ongeveer 15m² per slaapkamer plus 10m² meer voor gemeenschappelijke ruimtes is de aanbevolen minimale grootte per woning. Neem direct contact met ons op als u niet zeker weet of uw woning geschikt is voor installatie.

Moet ik een vergunning aanvragen voor de installatie van mijn zorgwoning?

Ja, er moet altijd eerst een aanvraag worden ingediend bij uw gemeente voordat u uw nieuwe zorgwoning installeert. U kunt alle informatie over vergunningen krijgen wanneer u online bestelt of bij een van onze gecertificeerde dealers in België.

Welke diensten biedt zorgwoning Novulo in Tuin België?

Bij zorgwoning Novulo in Garden Belgium bieden we de beste zorg voor uw oudere dierbare met een 24-uurs zorgservice, de klok rond. We bieden ook psychologische zorg, fysiotherapie en speciale activiteiten die zijn afgestemd op de behoeften van senioren. Daarnaast bieden we voedzame maaltijden, huishouding, wasservice en recreatieve activiteiten zoals zingen, dansen en andere spelletjes.

Hoe regel ik een bezoek aan de zorgwoning in Garden Belgium?

Voor een bezoek aan onze instelling in Garden Belgium kunt u een aanvraagformulier invullen op onze website of contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Onze professionele klantenservice helpt u graag met al uw vragen! Zodra uw aanvraag is aanvaard, kunt u online of via onze klantendienst een afspraak maken voor een bezoek.

Welke kwalificaties heeft het personeel van Novulo?

Bij zorgwoning Novulo in Garden Belgium werken alleen gekwalificeerde en ervaren zorgverleners met een geldige vergunning van de Nederlandse overheid. Om de kwaliteit van de zorg te garanderen, worden al onze medewerkers regelmatig getraind in nieuwe methoden volgens de evoluerende normen van de sector en ondergaan ze ook regelmatig competentiebeoordelingen.


Novulo weet hoe belangrijk het is om uw familie in de buurt te hebben, zeker als ze op oudere leeftijd extra zorg nodig hebben. Daarom bieden wij u de zeldzame mogelijkheid om een zorgwoning te kopen of te huren en deze in uw tuin te plaatsen. Onze speciaal ontworpen woningen zijn ontworpen voor comfort en veiligheid voor uw dierbaren, zodat ze dicht bij hun vertrouwde gezichten thuis kunnen blijven.

Zorgwoning informatie | Novulo Buildings

Als uw familie behoefte heeft aan een zorgwoning die extra ondersteuning biedt, maar toch de onafhankelijkheid en kwaliteit van leven van uw dierbare behoudt, dan hebben wij de perfecte oplossing voor u. Laat even uw contactgegevens achter op deze pagina zodat wij u meer informatie kunnen geven over onze zorgwoningen en hoe zij uw familie van dienst kunnen zijn. We horen graag van u!

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo