Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen

Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen: Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Bent u op zoek naar een toegewijde zorgwoning voor uw bejaarde ouders of geliefden die u in uw eigen tuin kunt houden?

Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings!

Onze innovatieve zorgwoningen van hoge kwaliteit zijn ontworpen om een comfortabele en verzorgende omgeving te bieden aan senioren die speciale zorg nodig hebben.

Van de Nobi-lamp aan het plafond tot andere geavanceerde functies, wij hebben alles wat u nodig heeft om de veiligheid en het welzijn van uw dierbaren te garanderen.

Als u meer wilt weten over onze prijzen, modellen en opties, vul dan vandaag nog het formulier in en krijg deskundig advies van ons team!

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen
Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen

Ben je op zoek naar de perfecte zorgwoning voor multigenerationeel wonen? Kijk dan niet verder dan Novulo Buildings. Onze zorgwoningen bieden comfort, gemak en de Nobi-lamp voor de veiligheid van senioren. Investeer vandaag nog in het comfort van uw dierbaren.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Ontdek de beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen

Bij NOVULO Buildings geloven we dat familie altijd op de eerste plaats moet komen en daarom zijn we verheugd om u kennis te laten maken met de perfecte oplossing voor multigenerationeel wonen – onze Novulo zorgwoningen. Onze innovatieve zorgwoningen zijn ontworpen om uw dierbaren de ondersteuning en zorg te bieden die ze nodig hebben, terwijl ze toch dicht bij familie en vrienden kunnen blijven. Of u nu op zoek bent naar een oplossing om zorg te bieden aan ouder wordende ouders of een aparte woonruimte wilt creëren voor uw volwassen kinderen, onze Novulo zorgwoningen zijn de perfecte optie.

Onze Novulo zorgwoningen zijn zowel mooi als functioneel, ontworpen om de leefruimte te maximaliseren en tegelijkertijd essentiële zorgopties te bieden. Van valpreventielampen tot toegankelijke badkamers, we hebben aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat uw dierbaren veilig, comfortabel en goed verzorgd zijn. Huur of koop er vandaag nog een en geniet van de gemoedsrust die je krijgt als je weet dat je familie dichtbij is en verzorgd wordt.

 • Houd uw dierbaren dichtbij en ontvang de ondersteuning die ze nodig hebben met onze Novulo zorgwoningen.
 • Huur of koop vandaag nog een innovatieve zorgwoning en geniet van de voordelen van multigenerationeel wonen.
 • Zorg voor de veiligheid en het welzijn van uw dierbaren met valpreventielampen, toegankelijke badkamers en andere essentiële voorzieningen.
 • Ervaar de ultieme gemoedsrust in de wetenschap dat uw familie dichtbij is en goed verzorgd wordt.

Geïnteresseerd in meer informatie over onze Novulo zorgwoningen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat je gegevens achter om prijzen en meer informatie te ontvangen. We horen graag van u.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen: 5 manieren om uw huis aan te passen

Wij van Novulo Buildings zijn trots op het leveren van zorgwoningen van hoge kwaliteit die perfect zijn voor multigenerationeel wonen. Onze aanpasbare zorgwoningen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle gezinsleden, van jonge kinderen tot senioren die speciale zorg nodig hebben. In dit artikel geven we u vijf manieren om uw NOVULO zorgwoning aan te passen zodat het de beste keuze is voor multigenerationeel wonen.

Flexibele leefruimtes

Onze zorgwoningen zijn ontworpen met de behoeften van meerdere generaties in gedachten. We bieden flexibele woonruimtes die kunnen worden aangepast aan individuele voorkeuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een open vloerconcept waardoor je gemakkelijk van de ene woonruimte naar de andere kunt gaan. Dit type opstelling is vooral gunstig als je kinderen hebt die veel open ruimte nodig hebben om te spelen. Verder kun je kiezen voor een aparte leefruimte voor senioren die behoefte hebben aan een rustigere en vredigere omgeving.

Toegankelijk ontwerp

Toegankelijkheid is een kritische overweging bij het kiezen van een zorgwoning voor uw ouder wordende ouders of grootouders. Om aan deze behoefte te voldoen ontwerpt Novulo Buildings woningen die zijn uitgerust met voorzieningen zoals rolstoelvriendelijke deuropeningen, leuningen en steungrepen. Deze voorzieningen maken het makkelijker voor senioren om zich veilig en onafhankelijk door het huis te bewegen. Bovendien zijn onze woningen uitgerust met Nobi-lampen, plafondlampen die AI gebruiken om vallen te detecteren en te voorkomen – nog een voorziening die ons onderscheidt van de concurrentie.

Buitenruimtes | Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen

Buitenruimtes zijn een vitaal aspect van multigenerationeel wonen. Onze zorgwoningen beschikken over buitenruimtes die zijn ontworpen voor iedereen, van kinderen tot senioren. We bieden prachtige tuinen en patio’s die veel ruimte bieden om te ontspannen, te socialiseren en de natuur in te gaan. Of je nu de voorkeur geeft aan een tuin die geschikt is om in te tuinieren, of een groene ruimte die perfect is voor buitenspelen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Aanpasbare functies

Bij Novulo Buildings begrijpen we dat gezinnen verschillende voorkeuren hebben en daarom bieden we aanpasbare functies die tegemoet komen aan individuele behoeften. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Smart Home Technology waarmee je op afstand toegang krijgt tot je huis. Deze functie is handig voor mantelzorgers die de bewegingen van hun dierbaren in de gaten moeten houden, maar ook voor senioren die hulp nodig hebben maar onafhankelijk willen blijven.

Voorzieningen

Onze zorgwoningen zijn uitgerust met een breed scala aan voorzieningen om aan ieders behoeften te voldoen. We bieden alles van volledig uitgeruste keukens tot spa badkamers. Voor senioren die speciale zorg nodig hebben, bieden we voorzieningen zoals oproepknoppen, zorgmonitoring en 24/7 verpleegkundige zorg.

Samenvattend

Bij Novulo Buildings geloven we dat multigenerationeel wonen een prachtige manier is om voor de ouderen in uw familie te zorgen terwijl iedereen dichtbij blijft. Onze aanpasbare zorgwoningen hebben flexibele woonruimtes, een toegankelijk ontwerp, buitenruimtes, aanpasbare kenmerken en voorzieningen om aan ieders behoeften te voldoen. Of u nu een zorgwoning wilt kopen of huren, onze persoonlijke service garandeert dat u de juiste woning voor uw gezin vindt.

 • Onze aanpasbare zorgwoningen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle gezinsleden, van jonge kinderen tot senioren die gespecialiseerde zorg nodig hebben.
 • Onze zorgwoningen hebben flexibele woonruimtes, die kunnen worden aangepast aan individuele voorkeuren.
 • We bieden een toegankelijk ontwerp om tegemoet te komen aan de behoeften van senioren die mobiliteitshulpmiddelen nodig hebben.
 • Onze prachtige buitenruimtes zijn een ideale plek voor gezinnen om te ontspannen, te socialiseren en zich met de natuur bezig te houden.
 • Onze aanpasbare functies zijn ontworpen om tegemoet te komen aan individuele voorkeuren, waardoor uw zorgwoning uniek voor u is.
 • We bieden voorzieningen zoals zorgmonitoring, oproeptoetsen en 24/7 verpleegkundige zorg om de veiligheid en het comfort van onze bewoners te garanderen.
Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen: 10 kenmerken die de investering waard zijn

Bij Novulo Buildings geloven we dat iedereen comfortabele en veilige leefomstandigheden verdient, vooral onze geliefde senioren. Daarom bieden we zorgwoningen van hoge kwaliteit die in uw achtertuin geplaatst kunnen worden. Onze zorgwoningen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van senioren die speciale zorg nodig hebben, terwijl ze toch dicht bij hun geliefden blijven. In dit artikel willen we de beste NOVULO zorgwoning voor multigenerationeel wonen laten zien en de 10 kenmerken die het elke cent waard maken.

Aanpasbaar ontwerp | Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen

Onze zorgwoningen zijn speciaal ontworpen om in elke tuin te passen, ongeacht de vorm of grootte. We kunnen het ontwerp aanpassen aan jouw voorkeuren en de specifieke behoeften van je ouder of dierbare. U kunt kiezen uit verschillende kleurenschema’s, vloeropties en wandafwerkingen om uw zorgwoning een persoonlijk tintje te geven.

Mobiliteitsvriendelijke kenmerken

Onze zorgwoningen hebben mobiliteitsvriendelijke ontwerpen en zijn uitgerust met leuningen, verstelbare bedden en andere voorzieningen die mobiliteit gemakkelijker maken. Onze prioriteit is om uw dierbaren veilig en comfortabel te houden, zelfs als ze ouder worden.

Nobi lamp

De Nobi-lamp is een unieke voorziening in onze zorgwoningen die valpartijen helpt voorkomen en detecteert wanneer ze gebeuren. Het is een slimme lamp die aan het plafond is geïnstalleerd en oplicht wanneer hij senioren die bewegen detecteert of in geval van nood. De Nobi-lamp is perfect voor senioren die alleen wonen of ’s nachts vaak bewegen.

Ruim interieur

Onze zorgwoningen zijn er in verschillende maten, maar ze zijn allemaal ruim genoeg om een senior en zijn spullen comfortabel te huisvesten. Er is genoeg ruimte voor een zithoek, slaapkamer, keuken en badkamer in één.

Energiezuinig

Onze zorgwoningen zijn energiezuinig ontworpen, met moderne isolatie en efficiënte verwarmings- en koelsystemen. Dit helpt om de energiekosten te verlagen en helpt uw dierbaren warm te blijven tijdens de koudere maanden.

Laag onderhoud

Onze zorgwoningen zijn gebouwd met duurzame materialen die minimaal onderhoud vereisen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over constant onderhoud of reparaties.

Draaglijke financieringsopties

We begrijpen dat investeren in een zorgwoning duur kan zijn en daarom bieden we betaalbare financieringsopties voor onze klanten. We kunnen je helpen om de kosten van je investering te spreiden over een periode die past bij je financiële behoeften.

Dedicated Klantenservice

Bij Novulo Buildings is klanttevredenheid onze topprioriteit. Ons team van klantenservicemedewerkers staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen. Wij zetten ons in om de beste klantervaring te bieden en van uw investering een succes te maken.

Milieuvriendelijke materialen

Als milieubewust bedrijf geven we prioriteit aan het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Dit zorgt ervoor dat onze zorgwoningen een minimale impact hebben op onze planeet en dat we ons steentje bijdragen aan de zorg voor het milieu.

Veilig

De veiligheid van onze bewoners is van het grootste belang voor ons. Onze zorgwoningen zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals brandalarmen, rookmelders en een gebruiksvriendelijk noodoproepsysteem.

Kortom, investeren in een zorgwoning van NOVULO is een geweldige optie voor multigenerationeel wonen. Het biedt uw dierbaren een comfortabele en veilige omgeving terwijl ze dicht bij u blijven. Onze zorgwoningen zijn ontworpen met functies die specifiek zijn voor de behoeften van senioren, waardoor ze een uitstekende investering zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze zorgwoningen en hoe we u kunnen helpen de beste zorg te bieden aan uw dierbaren.

 • Onze zorgwoningen zijn aanpasbaar aan uw voorkeuren en de specifieke behoeften van uw dierbaren.
 • De Nobi-lamp is een unieke voorziening die vallen detecteert en voorkomt, zodat uw dierbaren veilig blijven.
 • Onze zorgwoningen zijn ruim, energiezuinig en onderhoudsarm, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over voortdurend onderhoud.
 • We bieden betaalbare financieringsopties en een toegewijde klantenservice om uw investering tot een succes te maken.
 • Onze zorgwoningen zijn milieuvriendelijk en gebouwd met veiligheid in het achterhoofd, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor multigenerationeel wonen.
Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen: 6 voordelen om uw dierbaren dicht bij u te hebben

Bij Novulo Buildings begrijpen we dat de zorg voor ouder wordende ouders of dierbaren een uitdagende ervaring kan zijn. Daarom bieden wij de perfecte oplossing voor families die hun dierbaren dichtbij willen hebben en hen tegelijkertijd de zorg willen bieden die ze nodig hebben. Onze Novulo zorgwoningen zijn ontworpen om senioren een comfortabele, ondersteunende omgeving te bieden, terwijl ze toch zelfstandig in hun eigen ruimte kunnen wonen.

In dit artikel bespreken we de zes voordelen van een Novulo zorgwoning in uw tuin. Van gemak tot veiligheid, wij geloven dat onze zorgwoningen een unieke en waardevolle oplossing bieden voor multigenerationeel wonen.

Gemak

Een van de grootste voordelen van een Novulo zorgwoning in je tuin is het gemak dat het biedt. Je kunt dicht bij je dierbaren zijn en hen de zorg bieden die ze nodig hebben, terwijl je ook je eigen ruimte en privacy behoudt. Onze zorgwoningen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn en beschikken over alle nodige voorzieningen om het wonen comfortabel te maken.

Flexibiliteit

Onze zorgwoningen zijn zowel te huur als te koop, zodat je de flexibiliteit hebt om de beste optie te kiezen voor de behoeften van je gezin. Je kunt een Novulo zorgwoning huren als je niet zeker weet of je je wilt vastleggen op eigendom, of je kunt er een kopen als je klaar bent voor een investering op langere termijn.

Veiligheid

Veiligheid is een topprioriteit voor ons bij Novulo Buildings. Onze zorgwoningen zijn ontworpen met veiligheid in het achterhoofd, inclusief voorzieningen zoals de Nobi-lamp aan het plafond (valdetectie en -preventie) voor senioren. We bieden ook 24/7 mantelzorgers om ervoor te zorgen dat uw dierbaren nooit alleen zijn in geval van nood.

Comfort | Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen

Onze Novulo zorgwoningen zijn ontworpen om comfortabel en ruim te zijn, met alle nodige voorzieningen voor een senior om zelfstandig te wonen. We begrijpen dat senioren specifieke behoeften hebben, en we hebben onze huizen zo ontworpen dat ze aan die behoeften voldoen en tegelijkertijd een warme en uitnodigende sfeer bieden.

Multigenerationeel wonen

Met een zorgwoning van Novulo in uw tuin is multigenerationeel wonen mogelijk. Dit betekent dat uw dierbaren dicht bij u en uw familie kunnen wonen, waardoor er meer tijd voor elkaar is en er een sterker gemeenschapsgevoel ontstaat. Ook mantelzorgers kunnen gemakkelijker worden geholpen, omdat u er bent om uw dierbaren bij te staan wanneer dat nodig is.

Kosteneffectief

Onze Novulo zorgwoningen zijn een kosteneffectieve oplossing voor multigenerationeel wonen. Ze vereisen minder investeringen dan een traditionele zorgwoning en je hoeft niet te betalen voor dure voorzieningen voor begeleid wonen. U kunt ook besparen op reiskosten, omdat u uw dierbaren niet zo vaak hoeft te bezoeken.

Bij Novulo Buildings zetten we ons in om senioren een comfortabele, ondersteunende omgeving te bieden waarin ze zelfstandig kunnen wonen en tegelijkertijd de zorg krijgen die ze nodig hebben. Multigenerationeel wonen biedt vele voordelen en onze Novulo zorgwoningen zijn de perfecte oplossing voor gezinnen die dicht bij hun dierbaren willen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over huur- en koopopties en hoe we u kunnen helpen de beste zorg voor uw gezin te bieden.

 • Gemak en flexibiliteit in keuzes bij het kopen of huren van zorgwoningen.
 • Veiligheidsvoorzieningen zoals valdetectie en -preventielampen.
 • Comfortabele en ruime woonruimtes ontworpen voor zelfstandig wonende senioren.
 • Multigenerationeel wonen dat sterkere familiebanden bevordert en mantelzorgers gemakkelijker ondersteunt.
 • Kosteneffectieve oplossing die minder duur is dan traditionele zorgwoningen en faciliteiten voor begeleid wonen.
 • Een toewijding om senioren een ondersteunende omgeving te bieden.
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen: 7 veelgestelde vragen

Bij Novulo Buildings zijn we gepassioneerd over het bieden van innovatieve oplossingen voor families die voor hun oudere ouders of andere dierbaren willen zorgen, zonder afbreuk te doen aan comfort, privacy en onafhankelijkheid. Onze Novulo zorgwoningen zijn ultramoderne oplossingen die gemakkelijk in uw eigen tuin kunnen worden geïnstalleerd, zodat uw dierbaren dicht bij u kunnen wonen en kunnen genieten van de voordelen van multigenerationeel wonen. Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over onze Novulo zorgwoningen, om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen:

Wat is een Novulo zorgwoning?

Een Novulo zorgwoning is een modulair gebouw dat ontworpen is om senioren of andere personen die speciale zorg nodig hebben te huisvesten. Het is volledig uitgerust met alle nodige faciliteiten, waaronder een kitchenette, een badkamer, een slaapkamer en een woonkamer, maar ook met geavanceerde functies zoals een Nobi-lamp en een temperatuurregelsysteem. De Novulo zorgwoning kan worden aangepast aan uw behoeften en voorkeuren en kan gemakkelijk in uw tuin worden geïnstalleerd.

Hoe werkt een Novulo zorgwoning?

Een Novulo zorgwoning is een zelfvoorzienende unit die alle noodzakelijke voorzieningen biedt om uw dierbaren comfortabel te laten wonen. Het is ontworpen om te functioneren als een miniwoning, met een kitchenette met een koelkast, een fornuis en een wastafel, een badkamer met een douche en een toilet, een leefruimte met een bank en een tafel, en een slaapkamer met een comfortabel bed. De zorgwoning is ook uitgerust met een Nobi-lamp, die vallen detecteert en voorkomt, en een temperatuurregelsysteem dat zorgt voor een comfortabel klimaat voor binnen.

Hoe kan ik een Novulo zorgwoning kopen of huren? | Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen

Je kunt contact met ons opnemen voor de prijsopties, en wij zullen je alle benodigde details verstrekken. Afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren kunt u een Novulo zorgwoning kopen of huren. Wij bieden flexibele financieringsopties en een reeks aanpassingen om ervoor te zorgen dat uw zorgwoning aan uw specifieke eisen voldoet. Ons team van experts helpt u ook bij de installatie en het onderhoud van uw Novulo zorgwoning.

Kan een Novulo zorgwoning gemakkelijk in mijn tuin worden geplaatst?

Ja, een Novulo zorgwoning kan eenvoudig in uw tuin worden geplaatst, zonder dat er grote bouw- of graafwerkzaamheden nodig zijn. Ons team van experts beoordeelt de ruimte in uw tuin en maakt een plan op maat voor de installatie van uw Novulo zorgwoning. We gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat uw zorgwoning stabiel, duurzaam en weerbestendig is.

Wat zijn de voordelen van multigenerationeel wonen?

Multigenerationeel wonen is een groeiende trend die veel voordelen heeft voor zowel gezinnen als individuen. Door dicht bij je oudere ouders of andere dierbaren te wonen, kun je een gemeenschapsgevoel creëren, de sociale interactie en emotionele steun verbeteren en eenzaamheid en isolatie verminderen. Multigenerationeel wonen stelt je ook in staat om middelen te delen, zoals ruimte, tijd en financiën, en om mantelzorgersverantwoordelijkheden in balans te brengen met persoonlijke en professionele doelen.

Hoe kan een Novulo zorgwoning de kwaliteit van leven voor senioren verbeteren? | Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen

Een Novulo zorgwoning is ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften en voorkeuren van senioren, met functies zoals de Nobi-lamp, die valpartijen kan voorkomen, en het temperatuurregelsysteem, dat het comfort voor binnen kan verbeteren. Door in een Novulo zorgwoning in uw tuin te wonen, kunnen uw dierbaren genieten van privacy, onafhankelijkheid en gemoedsrust, terwijl ze toch dicht bij u en uw familie zijn. Ze kunnen ook profiteren van de sociale contacten en activiteiten die multigenerationeel wonen kan bieden.

Wat zijn de onderhoudsvereisten voor een Novulo zorgwoning? | Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen

Een Novulo zorgwoning is ontworpen om onderhoudsarm en gemakkelijk te bedienen te zijn. Het is uitgerust met duurzame en hoogwaardige materialen die minimaal onderhoud vereisen, zoals vinyl vloeren en geïsoleerde panelen. We bieden ook een uitgebreid onderhoudsplan, dat regelmatige inspecties, schoonmaak en reparaties omvat, om ervoor te zorgen dat je Novulo zorgwoning in optimale staat blijft. Als je problemen of zorgen hebt, staat ons team van experts klaar om je te helpen met snelle en efficiënte oplossingen.

Wat maakt zorgwoningen van NOVULO het beste voor multigenerationeel wonen?

Onze zorgwoningen zijn speciaal ontworpen om senioren een comfortabele en veilige omgeving te bieden, terwijl ook andere familieleden er kunnen wonen. De huizen zijn ruim en uitgerust met moderne voorzieningen, zoals de Nobi-lamp die vallen detecteert en voorkomt. Bovendien kunnen de huizen worden aangepast aan de unieke behoeften en voorkeuren van elk gezin. Met zorgwoningen van NOVULO kunt u ervoor zorgen dat uw oudere dierbaren binnen handbereik zijn terwijl u iedereen een veilig en gastvrij thuis biedt.

Kan ik een NOVULO zorgwoning huren voor multigenerationeel wonen?

Ja, u kunt een NOVULO zorgwoning huren voor multigenerationeel wonen. Onze huuropties maken het gemakkelijk en betaalbaar voor families om hun oudere dierbaren in de buurt te hebben. We bieden flexibele huurtermijnen om aan de behoeften van elk gezin te voldoen.

Hoe verloopt het aankoopproces van een NOVULO zorgwoning voor meerdere generaties?

Het aankoopproces van een NOVULO zorgwoning voor meerdere generaties is eenvoudig en ongecompliceerd. Eerst moet u contact met ons opnemen voor prijsinformatie en om een afspraak te maken voor een adviesgesprek. We werken met u samen om een huis op maat te ontwerpen dat voldoet aan de behoeften en voorkeuren van uw gezin. Zodra het ontwerp klaar is, beginnen we met de bouw. Ons team houdt toezicht op het hele proces om ervoor te zorgen dat je huis wordt gebouwd volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Na voltooiing leveren en installeren we uw nieuwe zorgwoning in uw tuin.


De beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen: Uw dierbaren dichter bij u brengen

Bij Novulo Buildings zijn we er trots op u de beste zorgwoning voor multigenerationeel wonen te kunnen bieden. Met onze zorgwoningen, te koop of te huur, kunt u uw dierbaren dicht bij u houden in het comfort van uw eigen tuin. Met de Nobi-lamp en andere uitstekende functies bieden onze zorgwoningen de beste beveiliging en zorg voor uw ouder wordende ouders of grootouders.

We begrijpen het belang van familie en de wens om onze dierbaren de best mogelijke zorg te bieden als ze ouder worden. Daarom zijn we verheugd om onze unieke oplossing aan te bieden die de kloof tussen mantelzorgers en multigenerationeel wonen overbrugt. Onze Novulo zorgwoningen bieden een gevoel van comfort en gemak voor zowel u als uw dierbaren. Onze gebouwen zijn eenvoudig te installeren, milieuvriendelijk en aanpasbaar aan uw unieke behoeften.

 • Houd uw dierbaren dicht bij u in het comfort van uw eigen tuin.
 • Onze zorgwoningen bieden de beste beveiliging en zorg voor je ouder wordende ouders of grootouders.
 • Onze gebouwen zijn milieuvriendelijk, aanpasbaar en eenvoudig te installeren.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je dierbaren in een zorgwoning zitten, kilometers ver weg van het comfort van thuis. Onze Novulo zorgwoningen brengen het comfort en de veiligheid van een zorginstelling bij u voor de deur. Als u meer wilt weten over onze oplossing voor zorgwoningen, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina en wij voorzien u graag van prijzen en meer informatie. Laat ons u helpen de beste zorg te bieden voor uw hele gezin.

Beste Novulo zorgwoning voor multigenerationeel wonen
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo