Zorg Wonen zonder zorgen

Ontdek moeiteloos verzorgd wonen

Bij Novulo ervaart u het plezier van verzorgd wonen zonder zorgen.

Hier combineren we innovatie met compassie om aan uw behoeften te voldoen.

Neem vandaag nog een slimme beslissing en ontdek onze ongeëvenaarde voorzieningen die speciaal voor u zijn ontworpen.

Als u gedetailleerde informatie wilt ontvangen over onze prijzen, modellen en brede waaier aan aanpasbare opties, vul dan het formulier in dat wij u ter beschikking stellen.

Dit geeft u ook de mogelijkheid om deskundig advies op maat te ontvangen om een naadloze overgang naar uw nieuwe leven te garanderen.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Zorg Wonen zonder zorgen
Zorg Wonen zonder zorgen

Bij Novulo hebben we een passie voor het stressvrij maken van de zorg. We weten hoe moeilijk het is voor gezinnen om hun oudere dierbaren adequate zorg te bieden en hen tegelijkertijd onafhankelijkheid en privacy te geven. Daarom bieden onze Novulo-gebouwen een revolutionaire oplossing. Deze zorgwoningen bevinden zich in uw eigen achtertuin, zodat u uw ouder of grootouder van dichtbij kunt volgen met behoud van hun vrijheid!

Bij Novulo Buildings draait alles om comfort, gemak en veiligheid. Wij weten dat iedereen andere behoeften heeft. Of u nu wilt kopen of huren, wij hebben de perfecte oplossing voor uw familie. Laat ons u zien waarom onze zorgwoningen de ideale keuze kunnen zijn! Vul uw contactgegevens in op deze pagina voor meer informatie – een van onze medewerkers zal binnenkort contact met u opnemen. | Zorg Wonen zonder zorgen

Zorg Wonen zonder zorgen
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

De onverwachte voordelen van Novulo Buildings voor uw familie | Zorg Wonen zonder zorgen

Bij Novulo Buildings geloven we dat gezinnen een zorgeloos leven moeten leiden, en daarom bieden we betaalbare zorgwoningen voor uw achtertuin. Ons team is toegewijd om gezinnen te helpen een veilige en comfortabele ruimte te creëren voor hun dierbaren. Met behulp van onze zorgwoningen kunt u ervoor zorgen dat uw familie alles heeft wat ze nodig hebben om gezond, verbonden en gelukkig te blijven.

Wat onderscheidt ons van andere zorgwoning aanbieders?

Bij Novulo Buildings streven we naar een unieke ervaring op het gebied van begeleid wonen. We begrijpen dat de behoeften van elk gezin anders zijn, daarom hebben we onze huizen zo ontworpen dat ze aanpasbaar zijn. Met een reeks functies zoals verstelbare deuren, ingebouwde opslag en zelfs verwarmde bubbelbaden, kunt u er zeker van zijn dat de woning perfect is afgestemd op uw specifieke behoeften. Bovendien zorgt ons team voor regelmatig onderhoud, zoals elektrische inspecties en brandveiligheidscontroles, om de veiligheid van uw familieleden die in de zorgwoning wonen te garanderen.

Functies en voorzieningen die het leven gemakkelijker maken

Onze zorgwoningen zijn ontworpen met het oog op comfort. We bieden voorzieningen zoals bewegingssensoren op ramen en deuren die zorgverleners automatisch waarschuwen als er onverwachte beweging in huis is. Onze huizen zijn ook uitgerust met energie-efficiënte apparaten zoals koelkasten, magnetrons en ovens die het koken gemakkelijker maken voor mensen met beperkte mobiliteit of handigheid. Een verscheidenheid aan voorzieningen zoals grote douches en bubbelbaden zorgen ervoor dat mensen zonder toegang tot badkamers of badkamers buitenshuis veilig en onafhankelijk kunnen blijven terwijl ze toch kunnen genieten van het comfort van thuis wonen.

Beveiliging en veiligheidsmaatregelen waarop u kunt vertrouwen

Novulo Buildings weet hoe belangrijk het is dat families zich veilig voelen in de zorgwoning van hun dierbare. Daarom werken we er hard aan om ruimtes te creëren waar veiligheid voorop staat en tegelijkertijd comfort en gemak wordt geboden. Al onze woningen zijn uitgerust met CCTV-bewakingssystemen en noodoproepknoppen die in elke eenheid zijn geïnstalleerd – waardoor het gemakkelijk is voor bewoners om hulp in te roepen als dat nodig is. Bovendien zijn al onze gebouwen uitgerust met versterkte muren om te voorkomen dat ongewenste indringers ongemerkt het gebouw binnendringen.

Maar dat is nog niet alles: we bieden ook een 24/7 telefoonsysteem waar bewoners te allen tijde terecht kunnen als ze zich onveilig voelen of gewoon iemand nodig hebben om over hun zorgen te praten.

Een uitzonderlijk ondersteuningsnetwerk voor de gemeenschap.

Bij Novulo Buildings weten we hoe belangrijk de gemeenschap is – vooral als het gaat om het bieden van huisvestingsoplossingen voor gezinnen in nood. Daarom zijn wij trotse supporters van lokale liefdadigheidsinstellingen die ondersteunende diensten verlenen aan personen en gezinnen die te maken hebben met moeilijke situaties in verband met handicaps of ouder wordende ouders/familieleden die niet meer thuis wonen vanwege gezondheidsproblemen. Waar mogelijk doneren we fondsen of middelen aan deze doelen – we geven op een zinvolle manier iets terug en zijn betrokken bij onze lokale gemeenschappen waar veel kwetsbare mensen jaar na jaar op onze steun rekenen.

Het leven van uw dierbaren gemakkelijk maken

Als het gaat om het vinden van betrouwbare zorgoplossingen, kunt u er bij Novulo Buildings op vertrouwen dat niemand het beter doet dan wij. Als echte experts op dit gebied zetten wij ons in om elke familie te geven wat ze het meest nodig hebben: de zekerheid dat hun dierbare veilig is en tegelijkertijd de onafhankelijkheid die ze nodig hebben. Wacht dus niet langer – bel ons vandaag nog of bezoek onze website zodat we samen kunnen bespreken hoe Novulo Buildings het leven van uw familieleden kan vergemakkelijken.

Zorg Wonen zonder zorgen
Zorg Wonen zonder zorgen
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Hoe zorgeloos wonen vreugde kan brengen in het leven van uw gezin

Als familie wilt u natuurlijk het beste voor uw dierbaren. Novulo begrijpt dit en heeft een unieke zorgwoningoplossing ontwikkeld waarmee families hun oudere familieleden in hun eigen huis kunnen verzorgen zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten die traditionele zorgwoningen met zich meebrengen. Ons doel is het bevorderen van gemoedsrust en geluk voor onze klanten door hen een betaalbare en veilige optie voor begeleid wonen te bieden.

Bij Novulo geloven we dat als u oudere familieleden heeft die zorg nodig hebben, uw eerste keuze zou moeten zijn om voor hen te zorgen in hun eigen huis. Met onze zorgwoningen zorgen wij ervoor dat onze cliënten toegang hebben tot alle voorzieningen die zij nodig hebben, zonder zich zorgen te hoeven maken over hoge rekeningen of diensten van slechte kwaliteit. Ons doel is om gezinnen een toegankelijke en betrouwbare oplossing te bieden die past bij hun behoeften en budget.

Wij begrijpen uw zorgen | Zorg Wonen zonder zorgen

Wij weten hoe ontmoedigend de zoektocht naar een geschikte zorginstelling voor uw oudere dierbare kan zijn. Het kan overweldigend zijn om alle verschillende opties te overwegen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat zij de beste diensten krijgen tegen een redelijke prijs. Wij weten hoe belangrijk het is dat families zich zeker voelen bij het nemen van dergelijke beslissingen. Daarom streven wij ernaar u een betrouwbare oplossing te bieden: Begeleid wonen zonder zorgen van Novulo Buildings.

De voordelen van Begeleid wonen zonder zorgen | Zorg Wonen zonder zorgen

Ons pakket Begeleid wonen zonder zorgen biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele zorgwoningen:

Grote gemoedsrust

U hoeft zich geen zorgen te maken over twijfelachtige verhoudingen tussen personeel en patiënt omdat ons team bestaat uit getrainde professionals die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar (plus feestdagen) voor uw dierbare zorgen. In geval van problemen of problemen die onmiddellijke aandacht van medisch personeel vereisen (bijv. vallen), krijgt u ook onmiddellijk hulp van ervaren medisch personeel dat 24 uur per dag beschikbaar is.

Comfort

We weten hoe moeilijk het kan zijn om afscheid te nemen van een dierbare om hem of haar de juiste behandeling en zorg te geven; maar met ons pakket Zorgeloos Wonen hoeft dat niet. Uw dierbare kan in zijn eigen huis blijven, omringd door zijn vertrouwde omgeving waar hij zich veilig en geborgen voelt, terwijl hij bij elke stap een eersteklas behandeling krijgt.

Kwaliteit diensten | Zorg Wonen zonder zorgen

U bespaart niet alleen geld, maar u kunt er ook gerust op zijn dat ons team volledig bestaat uit hoogopgeleide professionals die zich inzetten om uitstekende zorg te bieden aan elke bewoner van onze huizen. Van dagelijkse activiteiten en bewegingslessen speciaal voor senioren tot therapeutische behandelingen zoals massages en aromatherapie, u kunt er zeker van zijn dat we geen middel onbeproefd hebben gelaten bij het aanbieden van uitgebreide zorgdiensten onder één dak.

Novulo – Een eerste keuze voor betrouwbare zorgoplossingen

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe belangrijk het is voor families om betrouwbare oplossingen te vinden voor de zorg van oudere familieleden. Daarom bieden wij exclusieve pakketten aan die zijn afgestemd op deze behoeften. Onze specialisten zetten zich in om u een topservice te bieden tegen een betaalbare prijs, zodat u de bank niet hoeft te beroven en alle betrokkenen toch precies krijgen wat ze in deze situatie nodig hebben: gemoedsrust en plezier. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw leven gemakkelijker en gelukkiger te maken.

Zorg Wonen zonder zorgen
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

De voordelen van kopen versus huren van een zorgwoning met Novulo

Bij Novulo begrijpen we hoe belangrijk het is om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden als het gaat om zorgwoningen. Een van de moeilijkste beslissingen voor families is de keuze om een zorgwoning voor hun dierbare te kopen of te huren. Beide opties hebben unieke voor- en nadelen die grondig moeten worden afgewogen voordat een beslissing wordt genomen.

De voordelen van het kopen van een zorgwoning | Zorg Wonen zonder zorgen

Investeren in een zorgwoning creëert duurzame zekerheid voor uw familie. Zodra u de woning heeft gekocht, is deze van u en kunt u er zolang gebruik van maken als nodig is. Dit neemt de druk weg om te moeten verhuizen als de gezondheid van uw dierbare verslechtert of hij of zij naar een andere locatie moet worden verplaatst. Een zorgwoning kopen neemt deze zorgen weg!

Het bezitten van een zorgwoning zorgt er niet alleen voor dat uw dierbare goed verzorgd wordt, maar geeft u ook de mogelijkheid om de woning aan te passen aan hun behoeften. Hellingbanen en leuningen kunnen in de woning worden aangebracht om het comfort te verhogen, terwijl veranderingen zoals tuinaanleg een omgeving kunnen creëren die uw dierbare zeker zal waarderen.

De voordelen van het huren van een zorgwoning | Zorg Wonen zonder zorgen

Een zorgwoning huren is een aantrekkelijke optie omdat het goedkoper is dan kopen. U bespaart niet alleen op de aankoopkosten, maar u hoeft ook niet te betalen voor onderhoud en reparaties. Als uw familielid om gezondheidsredenen moet verhuizen, is het bovendien gemakkelijker om het huurcontract op te zeggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de verkoopprijzen van het onroerend goed!

Het huren van een zorgwoning biedt u het voordeel dat u de behoeften van uw familielid op lange termijn kunt beoordelen zonder dat u een definitieve beslissing hoeft te nemen. Dit geeft u de vrijheid om verschillende woonvormen uit te proberen en te beslissen of deze geschikt zijn voor uw gezin, zonder dat u zich van tevoren hoeft vast te leggen.

Kies de optie die bij u past | Zorg Wonen zonder zorgen

Er zijn verschillende aspecten waarmee u rekening moet houden bij de beslissing of u een zorgwoning moet kopen of huren. Kopen biedt meer zekerheid en de mogelijkheid om de woning aan te passen aan uw dierbare; huren daarentegen is betaalbaarder en biedt meer flexibiliteit. Welke optie u uiteindelijk kiest, hangt volledig af van uw specifieke wensen.

Deze beslissing kan complex zijn en wij zijn er om u te helpen. Of u nu een zorgwoning wilt kopen of huren, Novulo biedt u de beste keuze. Onze state-of-the-art woningen bieden het hoogste niveau van comfort en veiligheid voor uw naasten, en ons team is altijd beschikbaar om eventuele vragen tijdens het proces te beantwoorden.

Uiteindelijk is het belangrijk om de tijd te nemen om alle voor- en nadelen af te wegen voordat u in een zorgwoning investeert. Gelukkig zet Novulo zich in om haar klanten alleen de beste oplossingen te bieden voor een leven vol zorg, zonder stress of zorgen. Aarzel niet – neem nu contact met ons op voor meer informatie over uw opties op het gebied van zorgwoningen en hoe wij u kunnen helpen de beste zorg voor uw dierbare te bieden!

Zorg Wonen zonder zorgen
Zorg Wonen zonder zorgen
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Vragen over zorg – leven zonder zorgen

Zijn zorgwoningen veilig?

Ja, zorgwoningen zijn ontworpen om een veilige omgeving te bieden voor zowel bewoners als bezoekers. Onze gebouwen hebben versterkte deuren, ramen en buitenmuren om bewoners binnen en bezoekers buiten te houden. We hebben ook een reeks andere veiligheidsmaatregelen zoals bewegingsdetectoren, CCTV-bewakingssystemen, alarmen en intercoms.

Wat voor onderhoud is er nodig bij zorgwoningen van Novulo?

Zorgwoningen zijn onderhoudsarm ontworpen, maar er is toch regelmatig onderhoud nodig om de veiligheid en het comfort van de bewoners te garanderen. Wij raden eigenaren aan regelmatig routine-inspecties uit te voeren aan de binnen- en buitenkant van het gebouw. Dit omvat het controleren van elektrische bedrading en stopcontacten op tekenen van slijtage of schade, het controleren of alle sanitaire voorzieningen in orde zijn, ervoor zorgen dat alle brandveiligheidsapparatuur niet geblokkeerd of beschadigd is, en het inspecteren van binnenvloeren op waterschade of vlekken. Daarnaast adviseren wij eigenaren om het rookalarm eens per maand te testen om er zeker van te zijn dat het goed werkt.

Kan ik mijn Novulo zorgwoning aanpassen? | Zorg Wonen zonder zorgen

Ja. Bij Novulo Buildings begrijpen we dat elke klant zijn eigen behoeften heeft als het gaat om de inrichting van zijn zorgwoning. Daarom bieden wij een reeks opties waaruit u kunt kiezen bij het ontwerpen van uw individuele ruimte. Deze omvatten vloeren, muurkleuren en texturen, meubeldesign en inrichtingsopties, evenals extra voorzieningen zoals inloopdouches of keukens met apparatuur. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanpassingsmogelijkheden.

Komen de zorgwoningen van Novulo met medische zorg?

Nee – wij bieden geen medische zorg in onze zorgwoningen, omdat deze door een gecertificeerde zorgverlener moet worden verleend. Onze huizen kunnen echter wel worden uitgerust met functies zoals automatische oproepsystemen die familieleden of zorgverleners kunnen waarschuwen als zich een noodgeval voordoet in het huis – zodat u er zeker van kunt zijn dat er hulp beschikbaar is als dat nodig is.

Is er een limiet aan het aantal mensen dat in een Novulo zorgwoning kan wonen?

Nee – er is geen limiet aan het aantal mensen dat in een van onze huizen kan verblijven. We raden u echter aan om niet meer dan vijf volwassenen tegelijk te huisvesten vanwege de beperkte grootte van het tehuis. Als u meer dan vijf volwassenen wilt onderbrengen, neem dan direct contact met ons op zodat we grotere oplossingen kunnen bespreken die specifiek op uw behoeften zijn afgestemd.

Zorgunit in tuin

Hoe lang duurt de bouw van mijn zorgwoning?

Het bouwproces duurt meestal een paar weken van begin tot eind; dit tijdsbestek kan echter variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van het ontwerp dat wordt gebouwd, evenals andere factoren zoals ongunstige weersomstandigheden tijdens het bouwproces, enz. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, geven wij u een geschatte levertijd, zodat u precies weet wanneer uw nieuwe ruimte klaar is voor bewoning.

Hoeveel kost een zorgwoning?

De prijs van elke eenheid varieert afhankelijk van factoren zoals grootte/plattegrondvereisten en aanpassingen die door elke klant worden gevraagd. Neem daarom direct telefonisch of per e-mail contact met ons op als u meer informatie wilt over de huidige prijsopties.

Welke diensten biedt Novulo om zorgeloos wonen mogelijk te maken?

Novulo biedt uitgebreide pakketten ondersteunende diensten en middelen om veilig en gezond wonen voor senioren mogelijk te maken. Wij bieden individuele thuisbeoordelingen, 24-uurs hulpdiensten, medische controlesystemen, valpreventiemiddelen en andere hulpprogramma’s die erop gericht zijn de risicofactoren voor vallen te verminderen en de onafhankelijkheid van senioren thuis te behouden.

Hoe ondersteunt Novulo senioren om zonder zorgen voor zichzelf te zorgen?

Met onze ondersteunende programma’s en hulpmiddelen willen wij senioren in staat stellen hun eigen zorgplannen op te stellen, hun eigen medicatieschema’s te beheren, voor zichzelf op te komen in gesprekken met artsen en familieleden, stress te beheersen en ingewikkelde medische terminologie te begrijpen. Ons doel is senioren uit te rusten met de kennis die ze nodig hebben om hun leven ten volle te leven, terwijl ze zich veilig voelen in de veiligheid van hun huis.

Waarin verschilt Novulo van andere zorgverleners?

Bij Novulo geven we voorrang aan kwaliteit boven kwantiteit. Ons team van deskundigen zorgt ervoor dat elke dienst die wij leveren specifiek is afgestemd op de individuele behoeften van elke cliënt. Wij waarderen de persoonlijke relaties die wij met elke cliënt opbouwen als ons belangrijkste middel om uitzonderlijke zorg te bieden die een zorgeloos leven mogelijk maakt in een respectvolle omgeving waar iedereen zijn autonomie over zijn of haar gezondheidsbeslissingen kan behouden.


Bij Novulo zijn we ervan overtuigd dat zorg niet stressvol hoeft te zijn. Met onze unieke oplossing van het kopen of huren van zorgwoningen voor verblijf in uw achtertuin kunt u uw dierbaren dichtbij houden en hen toch de autonomie en vertrouwelijkheid geven die ze verdienen. Wij hebben onze zorgwoningen ontworpen om de bewoners het hoogste niveau van comfort en veiligheid te bieden. Hierdoor zijn ze de ideale oplossing voor families die op zoek zijn naar kwaliteitszorg voor hun oudere familieleden.

Zorgunit

Wilt u weten hoe Novulo uw dierbare kan helpen uitzonderlijke zorg te ontvangen? Laat uw contactgegevens achter en een vertegenwoordiger van ons bedrijf zal binnenkort contact met u opnemen. Bedankt dat u Novulo overweegt als woonoplossing!

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo