Zorgunits in de tuin

Test onze gereedschappen voor tuinonderhoud

Bij Novulo weten we hoe belangrijk het is om betrouwbare onderhoudsmiddelen in uw tuin te hebben.

Wij zetten ons in om u de beste producten en diensten te leveren die beschikbaar zijn.

Laat ons u helpen de perfecte onderhoudsapparatuur voor uw tuin te vinden.

Vul het formulier op onze website in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en krijg deskundig advies op maat van uw behoeften.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Zorgunits in de tuin
Zorgunits in de tuin

Bij Novulo weten we dat de nabijheid van een dierbare niet ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit van de zorg. Daarom hebben wij een unieke oplossing ontwikkeld waardoor uw familielid met onze gespecialiseerde zorgunits in hun eigen tuin kan worden omringd door huiselijk comfort. Onze huizen bieden een veilige en gastvrije sfeer voor senioren of andere dierbaren, zodat u erop kunt vertrouwen dat ze veilig zijn terwijl ze dicht bij u wonen.| Zorgunits in de tuin

Het plaatsen van een zorgwoning in uw achtertuin zorgt niet alleen voor gemak en comfort, maar ook voor onschatbare gemoedsrust. Met onze huizen kunt u uw familie in de buurt hebben zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over lange woon-werkverkeer of een onbekende omgeving. Elk van onze huizen is uitgerust met alle essentiële voorzieningen en faciliteiten die nodig zijn om de best mogelijke zorg te bieden, zonder de onafhankelijkheid en privacy op te offeren.

Als u meer wilt weten over zorgwoningen, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina en een van onze medewerkers zal binnenkort contact met u opnemen. 

zorgunits in de tuin
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

De zorg voor uw dierbare was nog nooit zo eenvoudig: de zorgunits van Novulo

Bij Novulo begrijpen we het belang van familie en hoe moeilijk het is om voor oudere dierbaren te zorgen. Daarom introduceren we met trots onze zorgwoningen, die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in uw tuin. Met deze speciale woningen kunt u uw dierbaren dichtbij hebben zonder dat u zich zorgen over hen hoeft te maken.

Onze zorgunits: De perfecte oplossing

Bij Novulo bieden we woningen aan die speciaal ontworpen zijn om uw oudere familielid of vriend te verzorgen. Wij bieden zowel huur- als koopopties, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw budget en behoeften past. Onze eenheden zijn uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen voor een comfortabel verblijf – inclusief eigen slaapkamers, ruime woonkamers en een volledig uitgeruste kitchenette – waardoor ze de ideale keuze zijn voor gezinnen die op zoek zijn naar een thuis weg van huis.

De voordelen van de zorgappartementen van Novulo

Onze zorgappartementen bieden tal van voordelen waardoor ze een uitstekende optie zijn voor de verzorging van dierbaren. Hier zijn enkele van de voordelen die onze woningen bieden:

Gemak

Onze units zijn ongelooflijk eenvoudig op te zetten en af te breken, waardoor ze perfect zijn als u uw dierbare snel en gemakkelijk moet verplaatsen. Bovendien worden alle eenheden geleverd met gedetailleerde instructies, zodat zelfs degenen die niet vertrouwd zijn met meubelmontage meteen aan de slag kunnen.

Comfort

Onze eenheden bieden veel ruimte en zorgen voor een comfortabel verblijf voor alle bewoners, ongeacht de duur van hun verblijf. Bovendien is elke unit uitgerust met hoogwaardige matrassen en kussens, zodat iedereen kan ontspannen na een lange dag vol activiteiten.

Veiligheid

We hechten ook veel waarde aan de veiligheid van onze zorgunits. Elke unit is uitgerust met geavanceerde vergrendelingstechnologie om de bewoners te allen tijde het hoogste niveau van veiligheid te bieden.

Aanpassing

Ons team staat altijd klaar om u te helpen elke unit aan te passen aan uw behoeften. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat alles precies is zoals u wilt voordat u er intrekt (of vertrekt). Of u nu op zoek bent naar iets kleins of iets groots, bij ons bent u aan het juiste adres.

Waarom voor ons kiezen?

Bij Novulo streven we ernaar u bij elke stap uitstekende service te bieden – van het eerste gesprek tot de verhuisdag (en daarna). Ons team werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw huis aan al uw eisen voldoet, zonder de details uit het oog te verliezen. Bovendien is ons ervaren personeel altijd beschikbaar om te helpen als er problemen of zorgen zijn tijdens de installatie of het gebruik – aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als dat nodig is.

Ervaar kwaliteitsservice wanneer u kiest voor Novulo Buildings

Als een van de toonaangevende leveranciers van zorgunits in tuinen in heel Europa heeft Novulo Buildings jarenlange ervaring in het helpen van gezinnen bij het vinden van de juiste oplossing voor hun behoeften. Al onze producten ondergaan strenge kwaliteitscontroles vóór levering, zodat we alleen topkwaliteit kunnen garanderen tijdens installatie en gebruik. Dus als u op zoek bent naar betrouwbare huisvestingsoplossingen die comfort en gemak bieden zonder afbreuk te doen aan de veiligheid, zoek dan niet verder dan Novulo Buildings.

Zorgunits in de tuin
Zorgunits in de tuin
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

De liefde en zorg die uw ouders verdienen: Novulo’s zorgunits in de tui

Hoe ouder we worden, hoe meer zorg en aandacht we aan onze ouderen moeten geven. Novulo erkent deze behoefte en heeft met de Zorgunits in de Tuin een opmerkelijke oplossing ontwikkeld – comfortabele woningen in uw eigen tuin die familieleden in staat stellen hun dierbaren te verzorgen en toch dicht bij hen te blijven.

Waarom zorgunits in de tuin van Novulo?

Bij Novulo streven we ernaar dat onze oudere familieleden de liefde en het comfort krijgen die ze verdienen. Verzorgingshuizen in de tuin stellen families in staat hun ouders of grootouders dichtbij te houden, zodat ze nooit ver van steun zijn wanneer ze die het meest nodig hebben. Onze zorgwoningen bieden een ontspannen, veilige sfeer waar u er zeker van kunt zijn dat uw dierbare goed verzorgd wordt.

Kwaliteit en comfort

Bij Novulo zijn we er trots op dat we zorgwoningen van hoge kwaliteit bouwen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen zodat onze bewoners zich veilig en geborgen voelen in een warme, gastvrije sfeer. Om de tevredenheid en bescherming van onze bewoners te garanderen, gebruiken wij voor al onze zorgwoningen alleen materialen van de hoogste kwaliteit en revolutionaire ontwerpen, die comfort bieden zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

A keuze uit verschillende opties

We weten dat elk gezin zijn eigen behoeften en wensen heeft. Om aan die behoeften te voldoen, bieden wij een verscheidenheid aan zorgunits waaruit u kunt kiezen. Bent u op zoek naar iets groots en luxueus? Of misschien iets bescheideners en praktischer? Het maakt niet uit – onze zorgwoningen zijn er in verschillende maten, stijlen en ontwerpen, dus er is een optie voor iedereen!

Koop of huur

Bij Novulo begrijpen we de financiële druk van het vinden van een zorgwoning. Daarom bieden we zowel huur- als koopopties om aan verschillende budgetten en behoeften te voldoen. Onze veelzijdige huuroplossingen bieden gezinnen genoeg flexibiliteit om voor hun dierbaren te zorgen zonder een langdurige verbintenis aan te gaan. Dus als u op zoek bent naar een kosteneffectieve oplossing of een langetermijninvestering, kijk dan niet verder dan Novulo!

Makkelijk te installeren

Onze zorgunits zijn snel en eenvoudig te installeren, zodat uw familie uw dierbare zo snel mogelijk naar zijn of haar nieuwe woning kan verhuizen. Ons team van professionals begeleidt u bij elke stap, zodat de installatie moeiteloos verloopt. U kunt erop rekenen dat wij alles voor u regelen, zodat u zich kunt concentreren op het belangrijkste: de zorg voor uw dierbare.

De Novulo belofte

Bij Novulo hebben we een passie voor het leveren van eersteklas zorgwoningen aan al onze klanten. Wij geloven dat iedereen een veilige en comfortabele plek verdient om te wonen en daarom streven wij ernaar de beste verblijfsmogelijkheden te bieden die er zijn. Onze tuinsuite is met liefde en zorg ontworpen om ervoor te zorgen dat uw ouder of grootouder alleen de beste zorg krijgt. Met ons uitgebreide aanbod aan woonoplossingen vindt u vast en zeker de perfecte woning voor een bijzonder persoon in uw leven!

Tot slot bieden zorgunits in de tuin families een geweldige oplossing om ervoor te zorgen dat hun familieleden de genegenheid en zorg krijgen die ze verdienen. Wij bieden verschillende opties om te kopen of te huren, zodat u gegarandeerd een woning vindt die aan uw behoeften voldoet. Als een team toegewijd aan uitmuntendheid, beloven wij een eersteklas service als het gaat om het vinden van de perfecte plek voor uw dierbare, en we kijken ernaar uit om samen te werken aan dat doel!

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Breng uw ouders dichter bij elkaar: 9 redenen om voor zorgunits te kiezen

Bij Novulo weten we hoe moeilijk het voor families kan zijn als hun dierbaren niet bij hen in de buurt wonen. Daarom bieden we de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een pleeggezin in zijn achtertuin: onze zorgwoningen van Novulo. Hier zijn 10 redenen waarom u voor ons moet kiezen als het gaat om zorgunits in uw tuin:

Goedkoop huren

Onze huurmodellen zijn ontworpen om in bijna elk budget te passen en bieden flexibele betalingsmogelijkheden. Met Novulo hoeft u zich geen zorgen te maken over het breken van uw budget als het gaat om het vinden van kwaliteit zorgunits in uw tuin.

Kwaliteit van de constructie

Wij gebruiken alleen hoogwaardige bouwmaterialen en technieken bij de bouw van onze zorgwoningen. Dit zorgt ervoor dat uw familielid veilig en comfortabel is in hun nieuwe huis. Al onze woningen zijn gebouwd om zelfs de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan. U kunt er dus zeker van zijn dat uw ouder of ander familielid altijd veilig is in zijn of haar nieuwe huis.

Aanpasbare functies

U kunt onze zorgunits aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren. Of u nu extra slaapkamers, een kitchenette of een buitenterras nodig heeft, wij kunnen het realiseren. We bieden ook toegang voor rolstoelen en zorgen ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt in een van onze woningen.

Professioneel personeel

Onze medewerkers zijn hoog opgeleide professionals die weten hoe ze moeten omgaan met elke situatie die zich binnen of buiten een van onze huizen kan voordoen. Zij weten hoe belangrijk het is om bewoners een omgeving te bieden waarin zij zich op hun gemak voelen, en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen zich altijd op zijn gemak en goed verzorgd voelt.

Zorg

Wij gaan verder dan het verstrekken van fysieke accommodatie en bieden een scala aan diensten die specifiek zijn afgestemd op de bewoners van onze huizen, zoals maaltijden, hulp bij dagelijkse activiteiten (ADL), recreatieve activiteiten, hulp bij vervoer, medische coördinatie, socialisatiemogelijkheden en meer.

Socialisatiemogelijkheden

Wij weten hoe belangrijk het is voor senioren of mensen met een beperking om zich verbonden te voelen met hun omgeving en medebewoners. Daarom bieden we verschillende socialisatiemogelijkheden binnen het tehuis, zoals groepsactiviteiten of dagtochten naar de stad, zodat bewoners nieuwe mensen kunnen ontmoeten en vrienden kunnen maken in hun eigen kleine gemeenschap binnen het tehuis.

Nabijheid van dierbaren

Onze verzorgingshuizen liggen in uw achtertuin, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw ouders te ver weg zijn – ze zijn altijd dichtbij. Dit betekent dat er geen reden is om ze niet te bezoeken wanneer u wilt, of ze mee te nemen op uitstapjes, want ze zijn slechts een paar stappen verwijderd van waar u woont.

Milieuvriendelijke praktijken

Als onderdeel van ons streven naar duurzaamheid hanteren wij milieuvriendelijke praktijken, zoals het gebruik van energiebesparende verlichtingsarmaturen in het hele pand en het gebruik van waterbesparende technologie bij de irrigatie van het terrein rond het huis. Dit helpt de impact op natuurlijke hulpbronnen te minimaliseren, terwijl het een goed onderhouden en presentabel uiterlijk voor bewoners en bezoekers behoudt.

Moedsrust

Een plek hebben waar oudere familieleden in de buurt kunnen wonen, geeft niet alleen hen gemoedsrust, maar ook hun geliefden. Wat er ook gebeurt, ze zijn altijd dichtbij, zowel emotioneel als fysiek. Onverwachte incidenten zoals vallen, ziekte of noodgevallen worden veel minder beangstigend omdat hulp om de hoek ligt.

Zorgunits in de tuin
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Vragen over zorgunits in de tuin: antwoorden van Novulo Buildings

Wat is een zorgunit in de tuin?

Een zorgunit in de tuin is een door Novulo Buildings gecreëerde woning die gekocht of gehuurd kan worden om een thuis te bieden aan oudere familieleden, zoals ouders of grootouders. De zorgappartementen bevinden zich in de tuin van de klant en bieden hen de mogelijkheid om dicht bij hun geliefden te blijven zonder het huis te hoeven verlaten.

Wat zijn de voordelen van een zorgunit in de tuin?

Zorgunits bieden cliënten verschillende voordelen, waaronder meer onafhankelijkheid en comfort voor hun oudere familieleden. Cliënten profiteren er ook van dat hun familieleden dichtbij zijn, wat de binding bevordert en voor meer gemoedsrust zorgt. Bovendien kunnen gezinnen meer tijd samen doorbrengen, omdat ze geen lange afstanden hoeven af te leggen om elkaar te bezoeken – ze kunnen gewoon de tuin in.

Hoe lang duurt de installatie van mijn zorgunit?

Het installatieproces duurt meestal 4 tot 6 weken, afhankelijk van de grootte en de complexiteit van uw klus. Tijdens deze periode zorgt ons team ervoor dat al het nodige papierwerk is afgerond voordat de installatie begint – zodra de installatie is voltooid, is uw nieuwe zorgunit klaar voor gebruik.

Zijn er beperkingen voor de installatie van een zorgunit in mijn tuin?

Ja – voordat u uw nieuwe zorgunit bestelt, moet u bij de plaatselijke autoriteiten informeren naar eventuele voorschriften of beperkingen voor bouwwerkzaamheden in uw gebied. In sommige gebieden zijn speciale vergunningen of toestemmingen vereist voordat u met de installatiewerkzaamheden kunt beginnen; het niet naleven van deze voorschriften kan leiden tot boetes of andere straffen, dus het is belangrijk dat u vooraf de plaatselijke wetgeving controleert.

Zorgwoning

Hoeveel ruimte heb ik nodig als ik een zorgunit bestel?

De benodigde ruimte hangt grotendeels af van het model dat u kiest, maar in het algemeen hebben de meeste modellen ten minste 10×10 voet (3 x 3 m) vrije ruimte in uw tuin nodig waar ons team uw nieuwe zorgunit veilig kan installeren zonder bestaande structuren te verstoren of paden te blokkeren, enz.

Is er enige vorm van ondersteuning als ik problemen heb met mijn zorgunit na installatie?

Ja – wij bieden een uitgebreide dienst voor nazorg en advies als u na de installatie problemen ondervindt met uw nieuwe zorgunit. Ons team is zowel online als telefonisch bereikbaar als u na aankoop ondersteuning nodig heeft. Neem gewoon contact met ons op via onze website en wij bespreken graag uw probleem.

Welke zorgunits zijn er bij Novulo?

Bij Novulo bieden we een verscheidenheid aan zorgunits die passen bij uw behoeften. Van kleine bedden voor kinderen tot grote buitenruimtes voor gasten, ons team helpt u graag om de beste oplossing voor uw huis en tuin te vinden.

Hoe onderhoud ik mijn Novulo zorgunit?

Het onderhoud van uw Novulo zorgunit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door een paar eenvoudige stappen te volgen, zoals het regelmatig reinigen van het oppervlak en het afspoelen na gebruik met een waterslang of hogedrukreiniger, kunt u uw toestel jarenlang mooi houden.

Kan ik accessoires toevoegen aan mijn Novulo onderhoudsunit?

Ja, natuurlijk! Afhankelijk van de uitstraling en functionaliteit die u wenst, kunt u uw onderhoudsunit uitbreiden met extra artikelen zoals meubelhoezen en kussens. Neem vandaag nog contact op met ons team om alle mogelijke opties te bespreken!


Novulo Buildings is de ideale oplossing voor families die in contact willen blijven met hun oudere dierbaren. Onze tuinappartementen bieden een veilige en comfortabele woonomgeving voor uw ouders of andere familieleden. Wanneer u ervoor kiest om een van onze zorgwoningen bij Novulo te huren of te kopen, kunt u er zeker van zijn dat uw dierbare dichtbij woont en een eersteklas service krijgt.

Zorgwonen

Ieder van ons heeft recht op een huis waar we ons veilig, ontspannen en gewaardeerd kunnen voelen. Met Novulo Buildings kunt u uw familieleden dit geschenk geven en er zeker van zijn dat ze goed verzorgd worden. Denkt u erover om hen een geweldig nieuw thuis aan te bieden? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op!

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo