Zorgunits

Geef uw dierbaren de beste zorg met onze eenheden voor begeleid wonen.

Bij NOVULO Buildings weten we hoe belangrijk het is om uw oudere familieleden de beste zorg te geven.

Daarom bieden wij een breed scala aan woonzorgunits die perfect zijn voor gebruik in uw tuin en een veilige en comfortabele leefruimte bieden voor uw dierbare.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en voor deskundig advies bij het kiezen van de meest geschikte woonvorm.

Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Zorgunits
Zorgunits

Welkom bij Novulo Buildings. Wij zijn er trots op u de nieuwste creatieve en individuele zorgoplossingen aan te bieden. Wij weten hoe belangrijk het is dat familieleden in de buurt blijven. Daarom bieden wij u de mogelijkheid een van onze mantelzorgwoningen te kopen of te huren en deze in uw tuin te plaatsen – een veilige haven voor hen die extra ondersteuning nodig hebben.

Zorgunits zijn ontworpen met uw bejaarde ouder of ander familielid in gedachten. Wij weten dat zij zich comfortabel en veilig moeten voelen zonder hun onafhankelijkheid op te hoeven geven. Daarom is elk van onze zorgwoningen uitgerust met alle voorzieningen die nodig zijn om stressvrij te wonen. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat u een van onze zorgwoningen in uw achtertuin hebt, zodat uw dierbare slechts een paar stappen verwijderd is van hoogwaardige zorg en behandeling.

zorgunits
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Bringing Peace of Mind: Hoe zorgunits van Novulo onafhankelijkheid en waardigheid bevorderen.

Bij Novulo Buildings zijn we gepassioneerd om senioren een veilige en comfortabele omgeving te bieden waar ze waardig oud kunnen worden. Onze assistentiewoningen bieden gemoedsrust aan families die hun oudere dierbaren onafhankelijker willen laten wonen.

Onze assistentiewoningen: Ondersteuning en veiligheid

Onze woon zorgunits bieden fulltime zorg in uw eigen huis. Onze eenheden bieden een volledig scala aan diensten: Woonkamers met keukens of kitchenettes, diensten voor begeleid wonen (zoals baden, wassen, huishouden en maaltijdbereiding) en 24 uur per dag toegang tot personeel ter plaatse.

Wij bieden ook een reeks aanvullende activiteiten zoals kunst- en handwerklessen, bewegingsprogramma’s en educatieve seminars. Wij streven ernaar onze bewoners te voorzien van alle voorzieningen die zij nodig hebben en hen tegelijkertijd de onafhankelijkheid te geven die hoort bij het wonen in hun eigen huis.

Maximaliseren van onafhankelijkheid door veiligheidsvoorzieningen.

De woonunits van Novulo Building zijn gebouwd om het hoogste niveau van veiligheid te bieden terwijl onze bewoners toch zelfstandig kunnen blijven wonen. Al onze woningen zijn uitgerust met brandmelders, noodoproepknoppen, bewegingsmelders en beveiligingssystemen, zodat gezinnen er zeker van kunnen zijn dat hun geliefden altijd veilig zijn.

Bovendien voldoen al onze gebouwen aan de plaatselijke bouwvoorschriften, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw familielid in een veilige omgeving woont die speciaal voor hem of haar is ontworpen.

Geniet van vrijheid zonder afbreuk te doen aan comfort.

Wij weten hoe belangrijk het is voor senioren om hun onafhankelijkheid te behouden en toch toegang te hebben tot ondersteuning wanneer dat nodig is. Daarom hebben we onze assistentiewoningen ontworpen om zowel vrijheid als comfort te bieden – van het ruime ontwerp van de woonruimte tot kleine details zoals ruime kasten, verstelbare verlichtingsarmaturen en privébadkamers met inloopdouches. Ons doel is om elke bewoner een comfortabele plek te bieden waar hij zich verzorgd en gerespecteerd voelt.

Ook voor gezinnen

Bij Novulo Buildings weten we dat deze overgang ook moeilijk kan zijn voor familieleden. Daarom bieden we uitgebreide ondersteunende diensten, zoals financiële hulp en hulp bij het vinden van aanvullende gemeenschapsvoorzieningen zoals maaltijdvoorziening of vervoer.

Met ons aan uw zijde kunt u er zeker van zijn dat uw oudere familielid de best mogelijke zorg krijgt, zonder dat dit ten koste gaat van de onafhankelijkheid of privacy.

De keuze is aan u: Huren of kopen

Of u nu kiest voor huren of kopen, de woon zorgunits van Novulo Building bieden een stressvrije oplossing voor gezinnen die op zoek zijn naar een oplossing voor zelfstandig wonen voor hun oudere familielid. Met flexibele huurvoorwaarden is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een veilige woning te vinden die voldoet aan uw individuele behoeften zonder dat het budget wordt overschreden!

Bij Novulo Buildings waarderen we uw goede gevoel

Bij Novulo Buildings streven we er altijd naar om u te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en een uitstekende klantenservice, ongeacht uw budget.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Zorgunits: 7 Voordelen van een assistentiewoning in uw eigen tuin

Bij Novulo Buildings weten we hoe belangrijk het is om uw dierbaren in de buurt te hebben, vooral wanneer ze een hoge leeftijd bereiken en extra hulp nodig hebben bij de dagelijkse activiteiten. Daarom bieden wij een exclusieve oplossing: het kopen of huren van een woon zorgunits in uw eigen tuin. Om te illustreren hoe voordelig deze optie is, volgen hier zeven voordelen van een zorgunits op maat vlak voor uw huis!

Nabijheid van familie

Het grootste voordeel van een zorgwoning in uw eigen achtertuin is dat bejaarde ouders of grootouders in de buurt kunnen wonen. Dit biedt veel mogelijkheden voor frequent bezoek en stelt familieleden in staat om troost en hulp te bieden wanneer dat nodig is. Bovendien kan deze nabijheid kleinkinderen helpen een nauwe band met hun grootouders te ontwikkelen – een ervaring van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van elk kind.

Grotere onafhankelijkheid

Met een assistentiewoning in de tuin kunnen ouderen hun onafhankelijkheid en privacy behouden en tegelijkertijd profiteren van de steun van familie. Deze praktische oplossing helpt iemands waardigheid en gevoel van eigenwaarde te behouden zonder de toegang tot zorg of veiligheid in gevaar te brengen.

Aanpasbaar aan uw behoeften

Wanneer u een woon zorgunits van Novulo Buildings aanschaft, kunt u deze aanpassen aan de behoeften van de persoon. Dit omvat aanpassingen zoals rolstoeltoegankelijkheid, speciale keuken- en badkamerfaciliteiten en nog veel meer om bewoners te helpen zich comfortabel te voelen in hun eigen ruimte. Met dit soort specifiek op hen afgestemde aanpassingen kan uw dierbare comfort ervaren met maximale functionaliteit.

Kosteneffectief

Investeren in een assistentiewoning op uw eigen terrein kan veel kosteneffectiever zijn dan een verblijf in een traditionele zorgwoning. Het huren van de woning elimineert de maandelijkse kosten van kost en inwoning. Het is ook goedkoper om de eenheid te onderhouden en bij te werken omdat deze zich in uw tuin bevindt!

Mooi uitzicht op de tuin

Stel u voor dat u wakker wordt met een prachtig uitzicht op weelderig groen, geurende bloemen en stralende zon. De installatie van een zorgunits in uw tuin biedt zo’n rustgevend uitzicht dat het niet alleen therapeutisch kan zijn voor de persoon die er woont, maar ook voor degenen die op bezoek komen!

Verhoogde veiligheid

Wonen in een woon zorgunits in uw eigen achtertuin biedt ongekende bescherming en rust aan de persoon die er woont. Ze vinden troost in een comfortabele, vertrouwde omgeving waar ze omringd zijn door familie en gemakkelijk toegang hebben tot hulp. Bovendien zijn deze units gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor veiligheid, zekerheid en gezelligheid tegelijk!

Versterkte gemeenschapszin

Tot slot kan een woon zorgunits in uw tuin een sfeer van cohesie creëren voor zowel de bewoners als hun naasten. Dit komt omdat het ruime mogelijkheden biedt voor regelmatige interactie, waardoor vertrouwdheid en solidariteit ontstaan die van onschatbare waarde zijn – vooral voor kinderen, die een glimp opvangen van hoe het is om oud te worden, verzorgd te worden en zorg te ontvangen, en dit alles terwijl ze comfortabel thuis zijn.

Bij Novulo Buildings begrijpen we het belang van familieleden in de buurt en de voordelen van een assistentiewoning in uw eigen achtertuin. Daarom zijn wij toegewijd aan het leveren van aanpasbare zorgwoningen van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor gebruik in uw tuin.

Zorgunits in de tuin

Zorgunits
Zorgunits
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Zorgunits: 9 manieren om uw zorgwoning als thuis te laten voelen.

Bij Novulo Buildings begrijpen we hoe moeilijk het kan zijn om oudere ouders of andere familieleden te huisvesten en te verzorgen. Daarom bieden we een reeks zorgwoningen die een veilige en comfortabele leefomgeving bieden. Maar we weten ook hoe moeilijk het kan zijn om deze ruimte als een “thuis” te laten voelen. Hieronder vindt u 10 tips om van uw Novulo appartementencomplex een thuis te maken dat u niet wilt missen.

Maak de ruimte gezellig

Het creëren van een gezellige sfeer in uw zorgwoning hoeft niet duur of tijdrovend te zijn. Voeg gewoon wat zacht meubilair toe zoals kussens, dekens, tapijten en zelfs lampen met warme lampen om de kamer een gezellige uitstraling te geven.

Voeg persoonlijke accenten toe

Persoonlijke accenten helpen om elke kamer huiselijker te maken – of het nu gaat om het ophangen van familiefoto’s of kunstwerken aan de muur, het plaatsen van dierbare voorwerpen in kasten of op planken, of zelfs het plaatsen van een paar geurkaarsen hier en daar. Moedig uw familielid dat in de zorgunits woont aan om de ruimte eigen te maken door iets speciaals toe te voegen dat zijn of haar persoonlijkheid weerspiegelt.

Integreer de natuur

Niets maakt een ruimte meer uitnodigend dan het integreren van de natuur! Of het nu gaat om potplanten rond het station of bloemen op de vensterbanken, natuurlijke elementen creëren een aangename sfeer die rustgevend en ontspannend is – perfect voor wie zich thuis wil voelen weg van huis!

Als u een buitenruimte hebt die verbonden is met uw zorgunits, waarom plant u dan niet wat kruiden of groenten? Dit voegt niet alleen frisheid toe, maar moedigt mensen ook aan om de natuur in te gaan.

Duid speciale gebieden aan

Zorg ervoor dat elke ruimte in de woon zorgunits een specifiek doel heeft, bijvoorbeeld om te eten, te ontspannen, te slapen, enz. zodat alles zijn plaats heeft en uw dierbare met beperkte mobiliteit de dingen gemakkelijk kan vinden. Een overzichtelijke indeling helpt ook om zich veiliger te voelen omdat ze weten waar alles zich in hun woonruimte bevindt.

Rustgevende kleuren toevoegen

Onderzoek heeft aangetoond dat bepaalde kleuren onze stemming positief kunnen beïnvloeden – kies dus verstandig welke kleurstelling u wilt voor uw Novulo unit! Felle kleuren kunnen op het eerste gezicht vrolijk en leuk lijken, maar ze kunnen ook te stimulerend zijn. Kies in plaats daarvan voor zachtere tinten zoals blauw en grijs, omdat deze na verloop van tijd een kalmerend effect hebben.

De muren lichtblauw schilderen kan bijvoorbeeld een gevoel van sereniteit oproepen, terwijl grijstinten kalmte en gemoedsrust bevorderen voor mensen die elke dag tijd in de kamer doorbrengen.

Installeer Technologie

Moderne technologie maakt het leven gemakkelijker – vooral voor ouderen die moeite hebben met traditionele communicatiemiddelen zoals telefoons of brieven. Door spraakgestuurde technologie te installeren, hebben senioren gemakkelijk toegang tot nuttige informatie zoals weersvoorspellingen of herinneringen voor afspraken zonder hun handen te hoeven gebruiken. Dit kan hen helpen in contact te blijven met vrienden en familie, zelfs als ze ver van huis zijn!

Het meenemen van alledaagse voorwerpen van thuis

Alledaagse voorwerpen van thuis kunnen helpen om de nieuwe omgeving gastvrijer te maken – dit kunnen meubelstukken zijn die herinneren aan hun vorige woning (sofa/deken/tapijt enz.), of kleine snuisterijen die herinneringen oproepen aan eerdere ervaringen (foto’s/figuren).

Zelfs kleding die in de kledingkast hangt, kan iemand helpen zich op zijn gemak te voelen door de vertrouwdheid die deze voorwerpen om hem heen creëren – en troost bieden op momenten dat hij zijn vroegere woning het meest mist.

Gebruik goede verlichting

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het creëren van een gevoel van warmte en comfort – of het nu natuurlijk zonlicht is dat overdag door de ramen naar binnen valt, of warme verlichting in huis tijdens de avond- en nachtelijke uren. Natuurlijk daglicht maakt vitamine D vrij, dat het serotonineniveau verhoogt en zo gevoelens van geluk en welzijn bevordert, terwijl warm, geel licht een rustgevende sfeer creëert die zorgt voor ontspanning in de late avond voordat u in slaap valt.

Door te investeren in dimbare LED-lampen krijgen de bewoners volledige controle over hoeveel licht ze nodig hebben, afhankelijk van welke activiteit ze in hun nieuwe leefruimte uitvoeren.

Het bieden van veiligheid en zekerheid

Een gevoel van veiligheid is van het grootste belang bij het betrekken van een nieuwe omgeving – vooral als het gaat om oudere mensen die misschien minder mobiel of fysiek sterk zijn dan jongere generaties. Door beveiligingsapparatuur zoals sensoren op de deuren te installeren, kunnen familieleden worden gewaarschuwd als zich in de woning een noodsituatie voordoet, zodat snel kan worden gereageerd op onverwachte gebeurtenissen. Bovendien kan de installatie van camera’s bij de ingangen potentiële indringers afschrikken.

Zorgunits in de tuin | Gids

Zorgunits
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Vragen over zorgunits

Wat zijn sociale woningen?

Beschutte woningen zijn speciaal ontworpen voor ouderen of mensen die extra hulp nodig hebben. Door deze units in de achtertuin van het huis van een familielid te plaatsen, wordt een ideale sfeer gecreëerd die zowel veilig als gastvrij is, terwijl ze toch dicht bij hun geliefden kunnen zijn.

Voor wie zijn assistentiewoningen geschikt?

Assistentiewoningen zijn ontworpen voor mensen die ondersteuning nodig hebben bij het dagelijks leven, zoals oudere volwassenen of mensen met bepaalde medische behoeften. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om familieleden in de buurt te hebben zonder hun autonomie en onafhankelijkheid op te hoeven geven.

Wat kost het kopen of huren van een woon zorgunits van Novulo Buildings?

Als u op zoek bent naar een veilige en betaalbare manier om uw bezittingen onder te brengen, dan heeft Novulo Buildings de juiste optie voor u. De prijs van onze woonunits op maat hangt af van het type unit, de kenmerken en de afwerking – contacteer ons vandaag nog voor een gepersonaliseerde offerte!

Hoe verloopt de bestelling en installatie van een woonunit van Novulo Buildings?

Bij Novulo Buildings begint de weg naar uw perfecte woon zorgunits met een adviesgesprek waarin we uw eisen en wensen bepalen. Vervolgens ontwerpen en bouwen we samen met u de ideale unit voor uw woning. Zodra de bouw voltooid is, coördineren wij de levering en installatie direct bij u thuis.

Zijn er aanpassingsmogelijkheden voor de woon zorgunits van Novulo Buildings?

Onze woonunits bieden verschillende aanpassingsmogelijkheden, zodat u de perfecte ruimte voor uw behoeften kunt creëren. U kunt kiezen uit verschillende plattegronden, buitenafwerkingen en extra voorzieningen zoals rolstoelhellingen en noodoproepsystemen om de unit aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Wat is een woonzorgunit?

Een woonzorgwoning is een zorgwoning voor ouderen of gehandicapten die hulp nodig hebben bij de dagelijkse levensverrichtingen. Deze eenheden bieden de nodige ondersteuning en zorg voor senioren die zelfstandig willen wonen maar toegang hebben tot zorgdiensten wanneer dat nodig is.

Wat zijn de kenmerken van de woonzorgunits van NOVULO Buildings?

Onze woonzorgunits zijn duurzaam en uitgerust met de nieuwste en modernste voorzieningen. Ze zijn uitgerust met comfortabele woonruimtes, toegankelijke badkamers en de nodige veiligheidsvoorzieningen om het welzijn van de bewoners te garanderen. Onze woonunits zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en voldoen aan de plaatselijke bouwverordeningen en voorschriften.

Hoe kan ik een woonunit van NOVULO Buildings kopen of huren?

Wij bieden onze klanten een aantal manieren om onze woonunits te kopen of te huren. U kunt onze showroom bezoeken om de beschikbare modellen te bekijken en uw wensen te bespreken met ons verkoopteam. Wij bieden ook units op maat die aan uw specifieke behoeften kunnen worden aangepast. Of bezoek onze website om onze catalogus te bekijken en een aankoop- of huuraanvraag te doen. Ons deskundige team begeleidt u door het proces en helpt u de juiste unit te vinden voor u en uw dierbaren.

Zorgunits
Zorgunits

Conclusie: Zorgunits

Bij Novulo Buildings zijn we er trots op de hoogste kwaliteit assistentiewoningen aan te bieden, zodat uw familieleden dicht bij u kunnen blijven en kunnen genieten van een comfortabel pensioen. Onze zorgwoningen zijn er in verschillende maten, zodat we aan de meest uiteenlopende behoeften kunnen voldoen. Ze zijn ontworpen om de elementen te weerstaan, en ons vertrouwde team van professionals zal ervoor zorgen dat uw huis vele jaren meegaat.

Bij Novulo Buildings streven we naar uitmuntendheid in alle aspecten van onze diensten: van het product zelf tot de klantenservice en daarbuiten. Wij geloven dat een kwaliteitsonderkomen essentieel is voor uw gemoedsrust en het comfort van uw gezinsleden. Dus als u op zoek bent naar een veilige en comfortabele omgeving voor uw dierbaren, dan bent u bij Novulo Buildings aan het juiste adres! Bent u geïnteresseerd? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en een van onze vriendelijke medewerkers neemt binnenkort contact met u op.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo