Zorgwoning

Ontdek de voorwaarden van een zorgwoning met Novulo

Bij Novulo weten we hoe moeilijk en complex het kiezen van de juiste zorgwoning voor uw dierbare kan zijn.

Vul ons formulier in om meer te weten te komen over onze prijzen, modellen en opties – en krijg deskundig advies over welk tehuis het beste bij uw behoeften past.

Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van betrouwbare diensten op maat van onze cliënten, dus u kunt erop vertrouwen dat wij u professionele en actuele informatie geven.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Omstandigheden zorgwoning
Omstandigheden zorgwoning

Bij Novulo weten we dat ieders pensioen aangenaam en waardig moet zijn. Daarom hebben wij het onze missie gemaakt om zorgwoningen van hoge kwaliteit te bieden die voldoen aan de individuele behoeften van elke oudere. Ons doel is om gemoedsrust te bieden aan zowel senioren als hun familie door middel van zorgvuldig ontworpen omgevingen waar comfort, ondersteuning en veiligheid voorop staan. | Omstandigheden zorgwoning

Bij Novulo Buildings begrijpen we dat de nabijheid van uw oudere familieleden voor u van het grootste belang is. Daarom bieden wij een unieke oplossing – zorgwoningen die zowel te koop als te huur zijn en direct in uw achtertuin geplaatst kunnen worden! Onze woningen zijn uitgerust met geavanceerde technologie en eersteklas faciliteiten en bieden alle comfort dat de normen van een zorgwoning vereisen. Met onze zorgunits in de buurt hoeft u zich geen zorgen meer te maken als het gaat om het verlenen van gespecialiseerde zorg aan degenen die dat het meest nodig hebben – terwijl ze toch dicht bij u blijven.

Bent u geïnteresseerd in de beste zorg voor uw dierbaren? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen contact met u op. 

omstandigheden zorgwoning
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Inspire plezier in ouder worden: Novulo’s zorgwoningen in uw achtertuin

Bij Novulo weten we hoe moeilijk het is voor ouder wordende familieleden om te verhuizen naar een zorgwoning. Daarom zijn we er trots op dat we onze zorgwoningen in uw tuin aanbieden, zodat ze dicht bij u kunnen zijn terwijl ze ouder worden.

De voordelen van zorgwoningen in de tuin | Omstandigheden zorgwoning

Een zorgwoning in uw tuin biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele zorgwoningen. Ten eerste betekent een zorgwoning in de tuin dat uw oudere familieleden geen abrupte verandering van omgeving hoeven te ervaren en gescheiden worden van hun dierbaren. In plaats daarvan kunnen ze dicht bij degenen blijven die het meest voor hen betekenen.

Ten tweede betekent een eigen zorgwoning dat deze gemakkelijk kan worden ingericht met comfortabel meubilair en andere voorzieningen die het leefbaarder maken voor de bewoners. Bovendien hebben bewoners veel meer vrijheid omdat er geen beperkingen zijn qua tijd en ruimte.

Ten derde betekent een zorgwoning in de tuin dat alle gezinsleden, ongeacht hun leeftijd of mobiliteit, gemakkelijk toegang hebben en in de buurt kunnen wonen. De mogelijkheid om alles in de gaten te houden maakt het makkelijker voor andere familieleden om de veiligheid en het welzijn van hun dierbare te garanderen en geeft hen extra gemoedsrust.

Novulo’s oplossingen voor zorgwoningen | Omstandigheden zorgwoning

Bij Novulo begrijpen we hoe belangrijk het is voor oudere familieleden om in contact te blijven met hun familie, en hoe moeilijk het kan zijn als ze dat niet kunnen door bepaalde omstandigheden of afstand. Daarom bieden wij complete oplossingen voor zorgwoningen direct voor de deur.

Wij werken met u samen bij elke stap van het proces, van het beslissen welk type zorgwoning het beste past bij uw behoeften, tot het ontwerpen van een unieke lay-out die specifiek is afgestemd op de behoeften van de bewoners, tot het verzekeren van goed onderhoud zodra de installatie is voltooid. Met onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat wij voor alles hebben gezorgd.

We zijn er trots op ervoor te zorgen dat elk van onze klanten precies krijgt wat ze nodig hebben. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte locatie in de tuin of het zorgen voor de juiste isolatie tegen de elementen, geen klus is te klein of te groot voor Novulo Buildings.

Of u nu een van onze moderne huisjes wilt verhuren of onze landelijke bungalows wilt kopen, bij Novulo Buildings kunt u er zeker van zijn dat wij er zijn om u te helpen.

Het laatste woord

Bij Novulo Buildings zetten we ons in om u een eersteklas service en kwaliteitsproducten te leveren en garanderen we klanttevredenheid. Dus als u comfort en vreugde wilt brengen in het leven van uw oudere geliefden, vertrouw ons dan als we zeggen: “You Name It – We Build It.”

Omstandigheden zorgwoning
Omstandigheden zorgwoning
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Liefdevolle zorg, altijd dichtbij: De zorgwoning van Novulo

Bij Novulo weten we dat familie centraal staat in het leven. Of het nu je eigen ouders zijn of uitgebreide familie, het is een zegen om ze in de buurt te hebben. En met onze zorgwoningen in de achtertuin van uw huis kunt u ervoor zorgen dat hun welzijn en comfort altijd gewaarborgd is.

Wij bieden kwaliteitszorg voor uw dierbaren | Omstandigheden zorgwoning

Onze zorgwoningen zijn ontworpen om uitstekende kwaliteits- en veiligheidsnormen te bieden aan de ouderen die er wonen. Wij zorgen ervoor dat elke woning voldoet aan alle noodzakelijke veiligheidseisen en voldoende ruimte heeft voor twee personen. Onze inzet voor kwaliteitszorg strekt zich ook uit tot onze medewerkers, die met hart en ziel voor uw dierbaren zorgen.

De voordelen van een zorgwoning in uw tuin

Met een zorgwoning in uw tuin kunt u uw oudere familieleden te allen tijde in de gaten houden en hun de nodige onafhankelijkheid geven. Bovendien bieden onze huizen een veilige omgeving waar senioren kunnen rusten en ontspannen zonder zich zorgen te maken over hun gezondheid of de kans op valpartijen of ongelukken. En als u een zorgwoning in uw achtertuin hebt, kunt u er zeker van zijn dat als er iets met uw dierbare gebeurt, u onmiddellijk hulp kunt bieden.

Ideale omstandigheden in onze huizen | Omstandigheden zorgwoning

Novulo streeft naar comfortabele leefomstandigheden in haar zorgwoningen. We zorgen ervoor dat onze gebouwen geïsoleerd zijn, zodat de temperaturen in de zomer- en wintermaanden precies goed zijn, zodat senioren het ongeacht de weersomstandigheden buiten comfortabel hebben. We installeren ook speciale ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten zonder de warmte te laten ontsnappen – perfect voor die dagen dat het buiten te warm is, maar binnen toch comfortabel.

De kwaliteitsdiensten voor zorgwoningen waarop u kunt vertrouwen

Bij Novulo weten we hoe belangrijk het is dat senioren worden verzorgd door deskundige professionals die weten hoe ze ouderen met respect en liefde moeten behandelen. Daarom hebben we alleen ervaren zorgverleners in dienst die uitgebreid met ouderen hebben gewerkt voordat ze bij Novulo thuis kwamen. Zo kunt u er zeker van zijn dat zij alle noodzakelijke vaardigheden hebben opgedaan die nodig zijn om kwaliteitszorg thuis te leveren. Ons personeel is getraind in eerste hulp en andere medische procedures. Mocht er dus iets gebeuren tijdens het verblijf van een oudere in een van onze huizen, dan is er onmiddellijk hulp beschikbaar.

A is toegewijd om u te helpen herinneringen te maken met uw dierbaren

Wij weten hoe belangrijk het is voor families om samen blijvende herinneringen te creëren – vooral in deze moeilijke tijden waarin veel families niet in staat zijn om tijd met elkaar door te brengen vanwege beperkingen opgelegd door de COVID-19 regelgeving. Daarom streven wij ernaar om een veilige en aangename omgeving te creëren waar families samen mooie herinneringen kunnen creëren zonder zich zorgen te hoeven maken over iets anders.

Bij Novulo Buildings willen we dat u zich veilig voelt door ons te kiezen als uw bron voor het vinden van kwaliteitszorgwoningen voor uw dierbaren – omdat liefdevolle zorg altijd dicht bij u in de buurt moet zijn.


Een beter leven voor uw ouder wordende ouders met Novulo Buildings

Bij Novulo Buildings begrijpen we dat de verhuizing van uw ouder naar een zorgwoning een emotionele ervaring kan zijn. We weten ook dat het niet altijd de juiste beslissing is – u kunt het gevoel hebben dat uw ouder er baat bij heeft om dichter bij u te zijn en een eigen woonruimte te hebben, zonder dat u hoeft in te leveren op de kwaliteit van de zorg die hij of zij nodig heeft. Daarom bieden wij een unieke oplossing: Koop of huur een van onze zorgwoningen die gemakkelijk in uw tuin passen.

Novulo Buildings is gespecialiseerd in kwaliteitszorgwoningen voor mensen die extra ondersteuning en hulp nodig hebben bij het dagelijks leven, maar toch dicht bij hun familieleden willen blijven. Onze gebouwen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen met een handicap of chronische ziekte, maar ook van oudere mensen die zwak worden of aan dementie lijden. Al onze huizen hebben een verpleegkundige en/of verzorgende ter plaatse, zodat bewoners met rust gelaten kunnen worden als ze niet in de buurt van hun geliefden zijn.

Onze huizen zijn ontworpen voor comfort – ze hebben allemaal volledige temperatuurregeling, comfortabel meubilair en moderne voorzieningen zoals flatscreen-tv’s en Wi-Fi voor entertainment. Elke woning is uitgerust met hellingen en leuningen voor gemakkelijke toegang tot het gebouw, evenals veiligheidsvoorzieningen zoals bewegingsmelders en paniekknoppen voor noodgevallen.

Wij begrijpen dat de behoeften van elke bewoner anders zijn, en ons team van specialisten zal nauw met u samenwerken om een individueel plan op te stellen dat is afgestemd op de specifieke behoeften van uw dierbare. Wij bieden een scala aan diensten, waaronder medicatiebeheer, fysiotherapie en ondersteuning bij psychische aandoeningen zoals depressie of angst. We bieden ook sociale activiteiten om mensen met geheugenproblemen zoals dementie of Alzheimer te ondersteunen.

Ons personeel bestaat uit hooggekwalificeerde professionals die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun ervaring in langdurige zorginstellingen – wat betekent dat ze uitgebreide kennis hebben over hoe ze het beste aan de behoeften van elk individu kunnen voldoen. Ze worden ook regelmatig getraind om op de hoogte te blijven van de nieuwste praktijken. Dit zorgt ervoor dat alle cliënten te allen tijde de best mogelijke zorg ontvangen.

Bij Novulo Buildings geloven we dat iedereen een volwaardig leven moet kunnen leiden, ongeacht leeftijd of conditie. Dus waarom niet investeren in een van onze zorgwoningen om uw ouder of geliefde te helpen een beter leven te leiden? Wij houden rekening met alle aspecten, van bouwkundig ontwerp tot medische behoeften, sociale activiteiten en comfort. Er is werkelijk geen betere manier om hen hun onafhankelijkheid terug te geven en hen tegelijkertijd van goede zorg te voorzien – zodat u en zij zich geen zorgen hoeven te maken over hun veiligheid en welzijn.

Omstandigheden zorgwoning
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Vragen over de omstandigheden in zorgwoning Novulo

Wat biedt Novulo Buildings?

Novulo Buildings is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve zorgwoningen die klanten comfortabel in hun eigen achtertuin kunnen bewonen. Klanten hebben de mogelijkheid om deze zorgwoningen te kopen of te huren. Ze zijn ideaal voor oudere familieleden of personen die extra hulp en zorg nodig hebben. Met onze unieke en op maat gemaakte zorgwoningen kunt u een nauwe relatie met uw dierbaren onderhouden terwijl zij professionele zorg ontvangen.

Wat onderscheidt zorgwoningen van andere? | Omstandigheden zorgwoning

Onze zorgwoningen zijn ontworpen om eruit te zien en aan te voelen als een normaal huis, zodat onze bewoners kunnen genieten van een comfortabele en vertrouwde sfeer. De voor de bouw gebruikte materialen zijn duurzaam en verouderingsbestendig, zodat de gebouwen lang meegaan. Onze gebouwen zijn ook uitgerust met alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen zoals leuningen en hellingbanen en nooduitgangen. Wij bieden zowel kant-en-klare constructies als aanpassingen op maat, afhankelijk van de behoeften van de klant.

Hoe veilig is het om een zorgwoning in uw tuin te hebben?

Veiligheid is een van onze topprioriteiten bij Novulo Buildings, en al onze structuren worden gebouwd volgens strikte gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. We gebruiken materialen van hoge kwaliteit die stabiliteit en bescherming tegen de buitenelementen zoals regen of wind garanderen. Alle in- en uitgangen zijn voorzien van sloten en andere veiligheidsmaatregelen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw dierbaren veilig zijn in hun huis, ongeacht de weersomstandigheden.

Welke diensten biedt u na de installatie? | Omstandigheden zorgwoning

Zodra de installatie is voltooid, bieden wij doorlopende ondersteuning zoals schoonmaakdiensten, reparaties en onderhoud, en regelmatige inspecties om ervoor te zorgen dat alles soepel en zonder problemen of schade verloopt. Wij adviseren u ook hoe u een aangename sfeer in de zorgwoning kunt creëren, bijvoorbeeld door het gebruik van verlichtingsarmaturen, meubilair met zachte stoffen, enz. die het voor de bewoners gemakkelijker maken om zich in hun thuisomgeving op hun gemak te voelen.

Prefab zorgwoning

Biedt Novulo financieringsmogelijkheden?

Ja, natuurlijk. Wij weten dat het kopen of huren van een zorgwoning een investering is. Daarom bieden wij een reeks financieringsopties zodat iedereen toegang heeft tot onze producten, ongeacht hun financiële situatie. Deze opties omvatten afbetalingsplannen, waarbij de betalingen over meerdere maanden of jaren worden gespreid – op deze manier kunnen cliënten hun kosten spreiden zonder hun financiën in één keer te belasten. Daarnaast accepteren we ook betalingen per creditcard als dit het beste past bij uw individuele behoeften.

Zijn er beperkingen bij de installatie van een zorgwoning?

Afhankelijk van waar u woont en de grootte van uw woning kunnen er bepaalde beperkingen zijn. Sommige lokale autoriteiten kunnen bijvoorbeeld een vergunning vereisen voor de bouw van uw gebouw vanwege bepaalde bestemmingsplannen in bepaalde gebieden. Wij raden u echter aan om vóór de installatie direct bij ons na te vragen of er beperkingen zijn, zodat wij u bij elke stap kunnen begeleiden.

Hoe lang duurt de installatie van mijn nieuwe zorgwoning?

Afhankelijk van de grootte van uw woning en andere factoren die verband houden met uw individuele geval, zoals vergunningsvereisten, enz., duurt het gewoonlijk tussen 2 weken en 1 maand voordat uw structuur volledig is geïnstalleerd – dit kan echter licht variëren afhankelijk van de specifieke vereisten van elk project.

Hoe wordt de kwaliteit van zorg in een zorgwoning van Novulo bewaakt?

De kwaliteit van de zorg in Novulo zorgwoningen wordt nauwlettend gecontroleerd en gemeten. Al het personeel wordt regelmatig getraind en gecertificeerd, en ons team wordt voortdurend bijgeschoold over de omstandigheden in zorgwoningen en de beste praktijken. Een managementteam ter plaatse inspecteert regelmatig de faciliteit om ervoor te zorgen dat alle voorschriften worden nageleefd.

Welke voorzieningen bieden zorgwoningen van Novulo aan bewoners?

Zorgwoningen van Novulo bieden vele hoogwaardige voorzieningen om comfort en veiligheid voor alle bewoners te garanderen. Onze faciliteiten beschikken over comfortabele woonruimtes met eigen kamers, moderne medische apparatuur, voedzame maaltijden, revalidatiediensten, recreatieve activiteiten, chauffeursdiensten en 24-uurs toezicht door het personeel.

Welke omstandigheden vind ik in een zorgwoning van Novulo?

In zorgwoningen van Novulo kunt u schone en goed onderhouden woonruimtes verwachten met een aangename inrichting, een rustige omgeving die een goede nachtrust mogelijk maakt, en activiteiten die de bewoners lichamelijk actief houden en hen de gelegenheid geven om met anderen om te gaan. Onze omgeving biedt een sfeer waarin de persoonlijke grenzen van elke bewoner worden gerespecteerd en de autonomie in dagelijkse levensbeslissingen zoveel mogelijk wordt bevorderd.


Novulo Buildings is er trots op gezinnen te voorzien van de beste zorgwoning oplossingen. Onze zorgwoningen kunnen gemakkelijk in uw tuin worden geplaatst, zodat u en uw familie een oogje in het zeil kunnen houden op uw oudere familieleden zonder hun onafhankelijkheid in gevaar te brengen. Wij bieden niet alleen betrouwbare voorwaarden voor het wonen op leeftijd, maar onze huizen zijn ook uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen om senioren zich comfortabel en veilig te laten voelen. Bij Novulo Building kunt u er zeker van zijn dat uw oudere leden eersteklas zorg krijgen in hun vertrouwde omgeving!

Ouders wonen in de tuin

Bent u op zoek naar de ideale oplossing voor uw behoeften? Neem dan contact op met Novulo Buildings en laat uw contactgegevens achter op deze pagina. Ons team van ervaren professionals helpt u graag bij het vinden van de meest geschikte oplossing voor uw behoeften. Wij zijn er trots op een kwaliteitsservice te bieden met uitstekende aanbiedingen voor zorgwoningen – wacht geen dag langer, koop of huur nu een zorgwoning van Novulo Buildings!

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo