Ouders die in de tuin wonen

Upgrade uw levensstijl met NOVULO gebouwen

Bent u op zoek naar de perfecte manier om waarde aan uw woning toe te voegen en tegelijkertijd de extra ruimte te creëren die u nodig heeft?

NOVULO Buildings heeft de oplossing die u zoekt!

Onze state-of-the-art tuinkamers zijn de perfecte manier om uw leefruimte uit te breiden zonder dat het u geld kost.

Voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, evenals deskundig advies over welk NOVULO Buildings ontwerp voor u geschikt is, vult u vandaag nog ons online formulier in.

Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om u te helpen, dus waarom wachten?

Vul het formulier vandaag nog in en begin met het leven dat u verdient, terwijl u uw ouders dichtbij houdt met een NOVULO Buildings tuinkamer.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Ouders die in de tuin wonen
Ouders die in de tuin wonen

Welkom bij NOVULO Bauten! Wij bieden een unieke oplossing voor degenen die hun oudere dierbaren dicht bij zich willen houden – een zorgwoning die direct in uw eigen tuin kan worden gebouwd. Met onze zorgwoningen hoeft u zich niet langer zorgen te maken over het sturen van uw ouder of grootouder naar een zorgwoning ver weg, waardoor bezoeken moeilijk en onregelmatig zijn. In plaats daarvan kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw dierbaren slechts een paar stappen verwijderd zijn. | Ouders die in de tuin wonen

Onze zorgwoningen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van senioren. Dankzij voorzieningen zoals de Nobi-lamp, die vallen voorkomt, kan uw dierbare zich veilig en geborgen voelen in zijn of haar nieuwe woning. En als ze bij u in de buurt zijn, kunt u hen gemakkelijk controleren en de zorg bieden die ze nodig hebben. Stel u voor dat u van het gezelschap van uw ouders kunt genieten en uw kinderen in de tuin kunt zien spelen terwijl uw ouders vanuit hun eigen huis toekijken. Met NOVULO Buildings kunt u dit realiseren. 

Dus als u geïnteresseerd bent om uw ouders in de tuin te laten wonen, laat dan uw contactgegevens achter op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij helpen u om uw dierbaren in uw hart en in uw huis te houden.

Ouders die in de tuin wonen
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Eenvoudige manieren om door tuinieren in contact te komen met de natuur.

Bij NOVULO Buildings geloven we dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om in contact te komen met de natuur, vooral als ze ouder worden. Daarom bieden wij zorgwoningen aan die in uw eigen tuin geplaatst kunnen worden. Op deze manier kan uw ouder of geliefde dicht bij u wonen en genieten van de schoonheid van de natuur om hen heen.

Voordelen van tuinieren voor senioren

Tuinieren biedt een schat aan voordelen voor senioren, waaronder lichaamsbeweging, een betere geestelijke gezondheid en meer sociale betrokkenheid. Studies hebben aangetoond dat tijd doorbrengen in de natuur stress, angst en depressie kan verminderen en zelfs het immuunsysteem kan stimuleren. Senioren die regelmatig tuinieren verbeteren ook hun handvaardigheid, evenwicht en flexibiliteit, wat de algemene mobiliteit en onafhankelijkheid kan vergroten.

Een van de grootste geneugten van tuinieren voor senioren is de mogelijkheid om te genieten van verse, zelfgekweekte producten. Of ze nu groenten, fruit of kruiden kweken, senioren kunnen trots zijn op hun werk en tijdens het eten genieten van de vruchten van hun arbeid.

De voordelen van wonen in een zorgwoning in uw tuin

Wanneer uw dierbare in een zorgwoning in uw tuin woont, kunnen zij vanuit het comfort van hun eigen huis genieten van de vele voordelen van tuinieren. Ze kunnen hun eigen planten en bloemen verzorgen en de bezienswaardigheden, geluiden en geuren van de natuur in zich opnemen. Dit kan hen een gevoel van doelgerichtheid en voldoening geven en hen helpen om verbonden te blijven met de natuur.

Wonen in een zorgwoning in uw tuin biedt ook comfort en gemoedsrust. U kunt uw dierbare gemakkelijk controleren en hulp bieden indien nodig, en uw dierbare kan genieten van het comfort van zijn eigen huis zonder uw steun te hoeven missen.

Functies van zorgwoningen van NOVULO Buildings | Ouders die in de tuin wonen

Bij NOVULO Buildings zetten wij ons in om onze klanten zorgwoningen van de hoogste kwaliteit te bieden. Onze gebouwen zijn ontworpen voor comfort, veiligheid en toegankelijkheid, met functies die voldoen aan de specifieke behoeften van senioren.

Een van deze functies is de Nobi-lamp, een lamp voor valdetectie en -preventie die in onze zorgwoningen kan worden geïnstalleerd. De Nobi-lamp maakt vroegtijdige detectie van vallen mogelijk en waarschuwt zorgverleners voor een mogelijke val voordat deze plaatsvindt. De lamp kan ook valpartijen helpen voorkomen door de vloer te verlichten, waardoor potentiële gevaren beter zichtbaar worden.

Prijzen en beschikbaarheid

Bij NOVULO Buildings bieden we zowel huur- als koopopties voor onze zorgwoningen, zodat u gemakkelijk een oplossing kunt vinden die werkt voor uw unieke situatie. Onze prijzen variëren afhankelijk van de grootte en het ontwerp van de zorgwoning en we geven u graag een offerte op maat.

Sluiting | Ouders die in de tuin wonen

Bij NOVULO Buildings geloven we dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om in contact te komen met de natuur en de vele voordelen van tuinieren te ervaren, ongeacht leeftijd of vermogen. Onze zorgwoningen bieden een unieke kans om dat te doen door uw dierbare in uw eigen tuin te laten wonen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze zorgwoningen en hoe ze u kunnen helpen in contact te blijven met de natuur en uw dierbaren.

Ouders die in de tuin wonen
Ouders die in de tuin wonen
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

Ontwerpen van buitenspelen: waarom tuinen zo belangrijk zijn voor de ontwikkeling van kinderen.

Bij NOVULO Buildings geloven we dat tuinen niet alleen een plek zijn waar ouders wonen, maar ook een essentieel element zijn voor de ontwikkeling van kinderen. In onze maatschappij brengen we steeds meer tijd binnenshuis door, starend naar schermen en andere elektronische apparaten, wat een negatieve invloed kan hebben op de gezondheid en het welzijn van onze kinderen. Als alternatief stellen wij voor om tuinen op te nemen in het ontwerp van uw huis om een natuurlijke omgeving te creëren waarvan uw gezin kan genieten.

Tuinen bieden tal van voordelen die kunnen bijdragen aan de algemene ontwikkeling van uw kinderen. Ten eerste helpen tuinen de fysieke gezondheid van kinderen te verbeteren door buitenactiviteiten zoals tuinieren, rennen en spelen aan te moedigen. Hierdoor worden ze blootgesteld aan meer frisse lucht en zonlicht, waardoor ze de vitamine D krijgen die ze nodig hebben. Bovendien kan beweging in een natuurlijke omgeving de motoriek en coördinatie van kinderen helpen verbeteren.

Tuinen bieden kinderen ook een rustige, vredige omgeving om te leren en te onderzoeken. Kinderen observeren de wereld om hen heen en leren door te ontdekken en te onderzoeken. Tuinen moedigen creativiteit aan en stimuleren de nieuwsgierigheid van kinderen die op zoek gaan naar nieuwe bezienswaardigheden en geluiden in de natuurlijke omgeving van de tuin. Daarom zijn kinderen die tijd in de tuin doorbrengen aandachtiger, bedachtzamer en nieuwsgieriger.

Emotionele ontwikkeling is ook een essentieel aspect van de ontwikkeling van kinderen, en tuinen kunnen hier ook aan bijdragen. Door een natuurlijke omgeving te creëren waarin kinderen zich vrij kunnen uiten, help je hun gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te vergroten. Bovendien kan de rustgevende sfeer in een tuin helpen het stressniveau te verlagen, waardoor uw kinderen zich meer ontspannen en evenwichtig voelen.

Tuinen bieden niet alleen een gunstige omgeving voor de ontwikkeling van kinderen, maar kunnen ook gezinnen samenbrengen. Door een tuin te ontwerpen die uitnodigt tot sociale interactie, kunnen gezinnen veel tijd samen buiten doorbrengen. Tuinen bieden ouders dus de mogelijkheid om samen met hun kinderen belangrijke ervaringen op te doen die de familiebanden versterken en waardevolle herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Een ander voordeel van een tuin voor uw ouders is dat ze dicht bij u zijn. De zorg voor uw oudere geliefde kan een lonende maar moeilijke ervaring zijn. In onze zorgwoningen kunnen uw ouders dicht bij u wonen, waardoor het gemakkelijker is om contact met hen te houden. Dit kan hun emotionele welzijn vergroten en isolatie verminderen, wat van levensbelang kan zijn op oudere leeftijd.

Bij NOVULO Buildings bieden we verschillende opties voor zorgwoningen, waaronder buy-to-let en rent-to-own modellen. Onze zorgwoningen voldoen aan de nodige gezondheids- en veiligheidseisen en zijn uitgerust met voorzieningen zoals de Nobi-lamp, een lamp voor valdetectie en -preventie die veilige mobiliteit in de ruimte bevordert.

Samengevat komt ons geloof in het belang van tuinen voor de zorg voor kinderen en ouderen tot uiting in onze missie om goed ontworpen zorgwoningen te leveren die praktisch nut en natuurlijk leven combineren. Door onze kijk op buitenspelen te herzien en tuinen op te nemen in onze leefomgeving, geloven we dat we een gezonde groei en ontwikkeling kunnen bevorderen voor zowel ouders als kinderen. Neem vandaag nog contact met ons op om uit te vinden hoe onze zorgwoningen een mooie en natuurlijke leefruimte voor uw dierbare kunnen creëren.


C Plantseizoen vieren: ideeën voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin

De lente is een geweldige tijd voor een nieuw begin, en wat is een betere manier om het seizoen te verwelkomen dan het planten van nieuwe bloemen, bomen of groenten? Maar waarom maakt u het dit jaar niet extra speciaal door een ruimte voor uw ouders of grootouders in uw eigen tuin te creëren? Met NOVULO gebouwen kunt u uw dierbaren het geschenk geven om dicht bij u te wonen en toch hun onafhankelijkheid en privacy te behouden. In dit artikel presenteren we enkele ideeën over hoe u van de planttijd een gedenkwaardige gebeurtenis voor de hele familie kunt maken.

Start de planning op voorhand

Neem voordat het plantseizoen begint de tijd om het gebied waar je ouders gaan wonen te plannen. Is er een gebied in uw tuin dat perfect zou zijn voor een zorgwoning? Bedenk hoe de ruimte gezellig en uitnodigend kan worden ingericht en denk na over eventuele speciale voorzieningen die uw geliefde nodig heeft om zich comfortabel en veilig te voelen.

Betrek het hele gezin erbij | Ouders die in de tuin wonen

Planttijd is een goed moment om de hele familie erbij te betrekken, van de jongste tot de oudste. Afhankelijk van de vaardigheden van uw dierbaren kunnen ze helpen bij het planten of verzorgen van de tuin, of gewoon buiten zitten en kijken hoe de planten groeien. Hoe dan ook, betrek ze bij het proces zodat ze zich gewaardeerd voelen.

Kies planten en decoraties met uw dierbaren in gedachten.

Houd bij het kiezen van planten en decoraties voor uw tuin rekening met de behoeften en voorkeuren van uw dierbaren. Als ze bijvoorbeeld last hebben van allergieën, plant dan geen bloemen die hun symptomen kunnen uitlokken. Als ze graag vogels kijken, zet dan een vogelvoederhuisje of vogelhuisje in de tuin. En als ze met dementie of Alzheimer leven, moet u herinneringen in de tuin plaatsen, zoals een bankje met een fotoalbum of herinneringen uit het verleden.

Creëer een gemeenschapsgevoel

Dat uw dierbare in uw tuin woont, betekent niet dat hij of zij niet kan deelnemen aan de gemeenschap. Moedig hem of haar aan om vrienden of familieleden uit te nodigen voor een picknick of om deel te nemen aan lokale tuinevenementen. U kunt ook een gemeenschapsgevoel creëren door een familietuinierclub te organiseren waar iedereen tips kan uitwisselen en van elkaar kan leren.

Zorg ervoor dat de zorgwoning voldoet aan de behoeften van uw dierbare | Ouders die in de tuin wonen

Wanneer u een zorgwoning van NOVULO Buildings kiest, moet u aandacht besteden aan de specifieke behoeften van uw dierbaren. Hebben zij bijvoorbeeld extra veiligheidsvoorzieningen nodig zoals steungrepen of antislipvloeren? Zijn er genoeg ramen of dakramen voor natuurlijk licht? En hebben ze toegang tot de voorzieningen die ze nodig hebben, zoals een keuken of badkamer?

Zorg ervoor dat uw dierbare gezond en actief blijft

Wonen in een tuin is een geweldige kans voor uw dierbare om gezond en actief te blijven. Moedig hem of haar aan om in de tuin te wandelen, licht tuin- of huishoudelijk werk te doen of andere fysieke activiteiten te ondernemen die hij of zij leuk vindt. Dit houdt hen niet alleen lichamelijk fit, maar draagt ook bij aan hun geestelijke gezondheid en welzijn.

Investeren in technologie om veiligheid en beveiliging te garanderen | Ouders die in de tuin wonen

De zorgwoningen van NOVULO Buildings zijn uitgerust met de nieuwste technologie om de veiligheid te waarborgen. De Nobi-lamp aan het plafond detecteert en voorkomt bijvoorbeeld vallen, terwijl de videodeurbel uw dierbaren in staat stelt bezoekers te controleren voordat ze de deur openen. Investeren in hoogwaardige technologie geeft u gemoedsrust en zorgt ervoor dat uw dierbaren te allen tijde in goede handen zijn.

Kortom, de planttijd is een goed moment om uw ouder of geliefde in uw tuin te verwelkomen en met NOVULO Buildings is het gemakkelijker dan ooit om een veilige en comfortabele leefruimte voor hen te creëren. Door deze ideeën en tips te volgen, kunt u van de planttijd een gedenkwaardige gebeurtenis voor het hele gezin maken en er tegelijkertijd voor zorgen dat er goed voor uw dierbaren wordt gezorgd.

Ouders die in de tuin wonen
Ouders die in de tuin wonen
zorgwoning huren of kopen prijs Novulo

FAQs over ouders die in de tuin wonen.

Als je erover denkt om je ouders in de tuin te laten wonen, heb je misschien wat vragen over dit onderwerp. Bij NOVULO Buildings zijn we gespecialiseerd in de verkoop of verhuur van zorgwoningen voor in de tuin. Hier zijn enkele veelgestelde vragen om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen:

Wat is een zorgwoning voor in de tuin?

Een zorgwoning voor in de tuin is een speciaal type zorgwoning of voorziening voor beschermd wonen, ontworpen om in uw eigen tuin geplaatst te worden. Het biedt een veilige en comfortabele leefruimte voor uw ouder wordende dierbare en stelt hem of haar in staat dicht bij familie en vrienden te zijn.

Ouders wonen in de tuin | Info

Wat zijn de voordelen om mijn ouders in de tuin te laten wonen?

Uw ouders in de tuin laten wonen heeft verschillende voordelen: u kunt hen gespecialiseerde zorg bieden en hen tegelijkertijd dicht bij familie en vrienden houden. Ook kunnen ze hun onafhankelijkheid behouden en in een vertrouwde omgeving wonen.

Welke soorten zorgwoningen biedt NOVULO Buildings aan?

NOVULO Buildings biedt een verscheidenheid aan zorgwoningen die zijn afgestemd op verschillende behoeften. Van basismodellen tot meer aangepaste opties, we hebben een reeks zorgwoningen waaruit u kunt kiezen.

Hoeveel kost een zorgwoning met tuin?

De kosten van een zorgwoning met tuin zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de grootte en de kenmerken van de woning. Bij NOVULO Buildings bieden we zowel koop- als huurmogelijkheden om aan verschillende budgetten tegemoet te komen.

Welke faciliteiten bieden zorgwoningen van NOVULO?

Alle NOVULO verzorgingstehuizen hebben een verscheidenheid aan seniorvriendelijke voorzieningen zoals steungrepen, drempelvrije douches en valdetectie- en preventietechnologieën. We bieden ook aanpassingsmogelijkheden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Wat is het installatieproces?

Het installatieproces voor een zorgwoning is relatief eenvoudig. Ons team werkt met u samen om ervoor te zorgen dat de locatie geschikt is en wij zorgen voor alles van levering tot installatie.

Hebben mijn ouders toegang tot zorg terwijl ze in de tuin wonen?

Zorgwoningen worden niet bemand door medisch personeel, maar we bieden wel toegang tot medische ondersteuning via lokale zorgdiensten of door het regelen van ritten naar medische afspraken. Dit zorgt ervoor dat uw dierbare de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft terwijl hij of zij in de tuin woont.


Bij NOVULO Buildings hebben we een revolutionair concept dat de manier waarop u voor uw senior dierbaren zorgt zal veranderen. Met onze zorgwoningen kunt u uw ouders of grootouders in uw tuin laten wonen, direct naast uw huis. Zo kunt u hen de zorg bieden die ze nodig hebben, terwijl ze dicht bij u en uw familie blijven. Onze zorgwoningen zijn ontworpen om comfortabel, veilig en gemakkelijk te zijn voor senioren. Dit maakt het gemakkelijker voor u om voor uw dierbaren te zorgen en toch van uw dagelijks leven te genieten.

Ouders wonen in de tuin

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze zorgwoningen? Laat dan uw contactgegevens achter op onze pagina en een van onze teamleden neemt snel contact met u op. NOVULO Buildings is uw partner als het gaat om de best mogelijke zorg voor uw dierbare.

zorgwoning huren of kopen prijs Novulo